pogledao sam utakmicu i.. jbga to je sport- ne pobjedi uvijek bolja igra..
real je puno bolje igrao, pogotovo prvo poluvrijeme..
neznam jel do terena i kise pa se se bijeli bolje snasli ili je onaj pocetni gol toliko potreso i razjebo barcu, ali u svakoj kategoriji su bili bolji..
barca nije mogla spojit 4 dodavanja uspjesnih, prodali su xx lopti, valdez je izgledao kako ce svaki put kad ima loptu izgubit il predat krivo (iako je dobro branio), na svakoj su lopti realovci bili brze, dodavali tocno, kratke, brze ili duge lopte..
al mozda najimpresivnije - obrana.. ne vidim bas cesto da na svakom igracu budu po fkng 4 igraca.. super kretanje..
mislim da je ronaldo izgubio utakmicu.. bas za ironiju odmah nakon te ciste prilike, barca stvori istu situaciju i zakuca gol..
svidja mi se ova igra reala, napadi su brzi, precizni i bez fantaziranja.. kada je prilika za sut - odmah se sutira..
barca je djelvala slampavo.. drugi pol ajd ajd, al to je vec rezultat ucionio svoje..
al opet.. mozda je tu ta kvaliteta kada na teskim uvjetima i pred onakvom publikom i pritiskom uspijes nekako iskoprcati pobjedu..
sudjenje.. ne sjecam se kad sam vidio bolje sudjenje.. jest da je mozda malo pretjerao, al svaki zuti koji se na prvu nije cinio toliko potreban, na usporenoj se vidi da je definitivni zuti..
kriterij strog, al sve kako treba..
ugl.. real je zasluzio pobjedu, al sreca prati hrabre