Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Slash je napisao/la: A komentiram samo nakon El Classica jer mi se počne kakat kad vi Realovci pokušavate nać opravdanja za svoje; pomirite se više, ovakva Barcelona je trenutno bolja momčad od ovakvog Reala i amen. A ove Ronaldove promašaje, Xavijeve krumpire i ostalo možete okačit mačku za rep ;).
Dal tebi trebaju naočale možda ili si samo željan prepirke? :roll:
Ja mislim da nisam ništa krivo rekao niti sam u bilo kojoj rečenici osporio pobjedu Barcelone. ;)
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ne trebaju.
NHF, samo ne volim te ''da je baba muško, zvala bi se duško'' spike. ;)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Slash je napisao/la:Ne trebaju.
Onda ja ne vidim problem... :|
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

...put u raj nije posut ružama...
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Chuck Norris je napisao/la:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZNPEKhvI ... r_embedded#![/youtube]
Da pogodim. Poanta ovog videa je pokazati kako si igrači Barcelone gospoda, a igrači Reala stoka. Hvala lijepo, tvoje smo mišljenje mogli nazrijeti iz prethodnih komentara. I da, slažem se da je Barcelona bolja, niti ja niti kolega Schumy.d nismo osporili Barceloninu zasluženu pobjedu. Mene iritiraju vaši komentari, a i napisi medija, koji bi nekome tko nije gledao utakmicu izgledali kao da je Barcelona došla i pregazila Real, a zapravo uopće nije bilo tako. Zato spominjem i Ronaldovu šansu za 2:0, rezultat kojim bi utakmica bila praktički rješena, zato spominjem Ronaldovu šansu za 2:2, kojom bi se utakmica vratila na početak, zato spominjem sve one manje šanse koje je Real stvorio, a iz kojih se mogla izroditi neugodnost.

Iritantno je uopće raspravljati s nekime tko diže u nebesa ekipu koja je do Xavijevog sretnog gola imala samo jednu stopostotnu šansu (izuzev one koje su zabili). Probajte to shvatit. Ak ne možete, to onda nije moj problem. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Promašio si poantu,ovdje je riječ o Marcelu a ne o igraču Reala ili Barcelone

Barca nije pregazila Real ali ga je nadigrala u svim segmentima nogometne igre,propustio je Real šanse ali propustila ih je još više Barca.Real je imao početak iz snova,imali su sve u svojim rukama i nisu uspjeli sačuvati vodstvo.Da je Ronaldo zabio,da je Messi zabio,da se nije odbila lopta od Marcela,da nije Valdes pogriješio to spada već u gatanje.Mi pričamo na osnovu viđenog i onog što se dogodilo a to je da je Barca zasluženo pobjedila i nadigrala Reala i da je svoje vodstvo znala sačuvati za razliku od reala
Schumy.d
Legenda
Legenda

Napadate bezveze i uopće mi se neda obazirati na te vaše provokacije. Uživajte si u toj svojoj pobjedi ako vam je toliko bitna...
Ja znam da nisam ništa krivo rekao, a vi si moje komentare izokrećite kako hoćete i kako vam odgovara.

Riječ Real je ovdje tempirana bomba. :doubt:
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

luka_kimi je napisao/la: kako si igrači Barcelone gospoda, a igrači Reala stoka.
Budimo realni. 8)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:Napadate bezveze i uopće mi se neda obazirati na te vaše provokacije. Uživajte si u toj svojoj pobjedi ako vam je toliko bitna...
Ja znam da nisam ništa krivo rekao, a vi si moje komentare izokrećite kako hoćete i kako vam odgovara.

Riječ Real je ovdje tempirana bomba. :doubt:

Di ti vidiš napad i provociranje.Forum je mjesto gdje se raspravlja,nisam se složio s tvojim postom i to ne bi trebao shvaćati kao napad ili provokaciju
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik

Post Postao/la -ferrari-F1- »

luka_kimi je napisao/la: Nije krompir, nego krumpir. I ne želim raspravljati s tobom kad uspoređuješ Realov gol sa krumpirom stoljeća. Iako je udarac Xavija bio jako lijep. Ali je krumpirčina. ;)
opet je realov gol takva kroooooooooompirčina da nema vece
evo jedan vic za realovce
mali cigo pita starog cigu: "jesmo li mi cigani"
stari cigo:"jesmo"
mali cigo:"jel navijamo za real"
stari cigo:"pa bas tolki cigani nismo"
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Btw, jel znate vas dvojica gore da Fernando navija za Real :D ?
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Slash je napisao/la:Btw, jel znate vas dvojica gore da Fernando navija za Real :D ?
Znam,to sam već negdje kometirao niko nije savršen :biggrin:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

-ferrari-F1- je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Nije krompir, nego krumpir. I ne želim raspravljati s tobom kad uspoređuješ Realov gol sa krumpirom stoljeća. Iako je udarac Xavija bio jako lijep. Ali je krumpirčina. ;)
Po tome je onda tvoj najdraži vozač cigan. Sam sebe pobijaš dečko dragi. Pokrij se po ušima sada i tišina. :lol:

EDIT: Hahaha, tek sam sad vidio da ti je i Slash napisal da je Alonso Realovac. Fail. #-o
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik

luka_kimi je napisao/la:
-ferrari-F1- je napisao/la:
Po tome je onda tvoj najdraži vozač cigan. Sam sebe pobijaš dečko dragi. Pokrij se po ušima sada i tišina. :lol:

EDIT: Hahaha, tek sam sad vidio da ti je i Slash napisal da je Alonso Realovac. Fail. #-o
znao sam i ja da je alonso realovac...on je bar objektivni realovac koji je navijo za barcelonu prosle godine u finalu lige prvaka
a vi realovci(pogotovo luka_kimi) ako se nemozete utjesiti idite negdje plakat, a ne ovdje pisat gluposti
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Stuttgart 1-2 Bayern ( Gomez 2X :biggrin: )
Prvi puta ove sezone da je Bayern preokrenuo rezultat i pobjedio.
98% jesenski prvaci. =D>
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

pogledao sam utakmicu i.. jbga to je sport- ne pobjedi uvijek bolja igra..

real je puno bolje igrao, pogotovo prvo poluvrijeme..
neznam jel do terena i kise pa se se bijeli bolje snasli ili je onaj pocetni gol toliko potreso i razjebo barcu, ali u svakoj kategoriji su bili bolji..
barca nije mogla spojit 4 dodavanja uspjesnih, prodali su xx lopti, valdez je izgledao kako ce svaki put kad ima loptu izgubit il predat krivo (iako je dobro branio), na svakoj su lopti realovci bili brze, dodavali tocno, kratke, brze ili duge lopte..
al mozda najimpresivnije - obrana.. ne vidim bas cesto da na svakom igracu budu po fkng 4 igraca.. super kretanje..

mislim da je ronaldo izgubio utakmicu.. bas za ironiju odmah nakon te ciste prilike, barca stvori istu situaciju i zakuca gol..

svidja mi se ova igra reala, napadi su brzi, precizni i bez fantaziranja.. kada je prilika za sut - odmah se sutira..

barca je djelvala slampavo.. drugi pol ajd ajd, al to je vec rezultat ucionio svoje..
al opet.. mozda je tu ta kvaliteta kada na teskim uvjetima i pred onakvom publikom i pritiskom uspijes nekako iskoprcati pobjedu..

sudjenje.. ne sjecam se kad sam vidio bolje sudjenje.. jest da je mozda malo pretjerao, al svaki zuti koji se na prvu nije cinio toliko potreban, na usporenoj se vidi da je definitivni zuti..
kriterij strog, al sve kako treba..

ugl.. real je zasluzio pobjedu, al sreca prati hrabre :)
rFactor F1 HR server Info
slika
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik

Armanini je napisao/la:pogledao sam utakmicu i.. jbga to je sport- ne pobjedi uvijek bolja igra..

real je puno bolje igrao, pogotovo prvo poluvrijeme..
neznam jel do terena i kise pa se se bijeli bolje snasli ili je onaj pocetni gol toliko potreso i razjebo barcu, ali u svakoj kategoriji su bili bolji..
barca nije mogla spojit 4 dodavanja uspjesnih, prodali su xx lopti, valdez je izgledao kako ce svaki put kad ima loptu izgubit il predat krivo (iako je dobro branio), na svakoj su lopti realovci bili brze, dodavali tocno, kratke, brze ili duge lopte..
al mozda najimpresivnije - obrana.. ne vidim bas cesto da na svakom igracu budu po fkng 4 igraca.. super kretanje..

mislim da je ronaldo izgubio utakmicu.. bas za ironiju odmah nakon te ciste prilike, barca stvori istu situaciju i zakuca gol..

svidja mi se ova igra reala, napadi su brzi, precizni i bez fantaziranja.. kada je prilika za sut - odmah se sutira..

barca je djelvala slampavo.. drugi pol ajd ajd, al to je vec rezultat ucionio svoje..
al opet.. mozda je tu ta kvaliteta kada na teskim uvjetima i pred onakvom publikom i pritiskom uspijes nekako iskoprcati pobjedu..

sudjenje.. ne sjecam se kad sam vidio bolje sudjenje.. jest da je mozda malo pretjerao, al svaki zuti koji se na prvu nije cinio toliko potreban, na usporenoj se vidi da je definitivni zuti..
kriterij strog, al sve kako treba..

ugl.. real je zasluzio pobjedu, al sreca prati hrabre :)
ajd nemoj i ti srat, barcelona je u svakom pogledu bila bolja i to jos na satijago bernabeu
bojim se o pomislit sta ce biti na camp nou
ne gine im petarda(ako ne i vise)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

nope, nije.. nije bila ni blizu po igri..

ne mislim se tu navlacit, al znam sto sam jucer gledao..
slika
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik

Armanini je napisao/la:nope, nije.. nije bila ni blizu po igri..

ne mislim se tu navlacit, al znam sto sam jucer gledao..
kolko ja znam to je bilo u subotu(a ne u nedjelju)
ko zna sta si ti gledo
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ajde zaustavi se na vrijeme..
pogledao sam kad sam imao vremena za pogledat..
slika
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik

Armanini je napisao/la:ajde zaustavi se na vrijeme..
pogledao sam kad sam imao vremena za pogledat..
necu dok ne priznas da je barcelona zasluzeno pobijedila
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

samo znam da je meni bolji nogomet igrao real, gdje je svako prolazenje centra mirisalo na gol i cesto bilo vrlo blizu, dok je barcelonu bilo mucno gledat jer je 70% napada zavrsilo pogresnim dodavanjem u noge reala (vjerujem da je to dosta bilo zbog mokrog terena)..
cesto je taj pocetak napada zavrsavao na centru.. nije to bila razina na kojoj igraju inace..
najvise zbog dobre realove igre, u obrani pogotovo, a gdje je barca pokusavala uprno prebavcivat centar i lopte zavrsavale nigdje, kod reala je bilo sve super precizno..

sad.. gledam sport zbog toga jer volim sport, na kraju dana mi je svejedno kome je isao rezultat.. dok se igraju utakmice ove razine, vaznosti onda cesto ima dosta utjecaja sreca, okolnosti, dan.. pola golova palo zbog nespretnosti i sad..
dok u zadnjih nekoliko classica je barcelona bila bolja momcad sa boljom igrom i zasluzenim pobjedama, sada je bilo vrlo drukcije i u najmanju ruku ravnopravno..

mislim da je real sada pravi real, i takvoga je gust gledat..
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Korneri: 3:5
Šutevi u okvir: 5:7
Šutevi izvan okvira: 11:5
Faulovi: 22:13
Posjed lopte: 38%:62%

Vidimo zaista nadmoć Reala. U prekršajima, standardno, i u Ronaldovim pokušajima da pogodi kojeg navijača na tribinama.
Očito nismo gledali istu utakmicu.
Ja se slažem da je Real igrao odličnu utakmicu u usporedbi s ostalim s Barcelonom u posljednjih 6 susreta, ali pričat da je Barca pobjedila na sreću je notorna glupost.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ni meni baš nije jasno koju je utakmicu arma gledao, al barca je ta koja je bila bolja i opet nadigrala real, pogotovo u 2. poluvremenu. Mora se priznat da je real isto bio dobar, bolji nego u prijašnjim utakmicama, al reći da je nadigrao barcu (što tvrdi armanini) se nikako ne može. No dobro, svatko to vidi svojim očima. Ja samo znam da sam uživao u tekmi i dvoboju dvije trenutno najbolje ekipe na svijetu i da jedva čekam njihov sljedeći obračun. ;) :)
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

K1M1 je napisao/la:Ni meni baš nije jasno koju je utakmicu arma gledao, al barca je ta koja je bila bolja i opet nadigrala real, pogotovo u 2. poluvremenu. Mora se priznat da je real isto bio dobar, bolji nego u prijašnjim utakmicama, al reći da je nadigrao barcu (što tvrdi armanini) se nikako ne može. No dobro, svatko to vidi svojim očima. Ja samo znam da sam uživao u tekmi i dvoboju dvije trenutno najbolje ekipe na svijetu i da jedva čekam njihov sljedeći obračun. ;) :)
Ja mislim da nas armanini cima ;)
Barca je dominirala većim djelom utakmice logično da je početnih 10-15 minuta pripalo domaćinu

Ja osobno sam oduševljen 2.poluvremenom dok sam 1. poluvremenom razočaran.Prvo poluvrijeme me je podsjećalo naš derbi,ne po kvaliteti :biggrin: nego po grubosti i po konstantnom pritisku na suca kod svakog zvižduka,stalnim obostranim prigovaranjima na odluke
Odgovori