Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Odlican zdrijeb, onako pravi...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

-ferrari-F1- je napisao/la: iker je rupa od golmana...nije valdezu ni do koljena...prosle godine 5 komada na camp nou

Gledaj i :-$ :-$ :-$

Kakav kralj. Voli Sevillu, tu radi spektakularne obrane. :D

EDIT:
Sevilla - Real Madrid 2:6 =D>

Strijelci: Ronaldo 3, Di Maria, Callejon, Altintop

Prkrasna utakmica za gledanje, stvarno nisam dugo gledao tako dobru utakmicu. Sevilla odigrala isto otvoreno i stvarno svaka im čast. Samo u prvih 18 minuta su obje ekipe imale po 3 udarca u okvir gola. To dovoljno govori koliko šansi je bilo. Real je odigrao dobro (iako bez Ozila i Kake u prvih 11, malo iznenađenje).Igrač utakmice po meni Angel Di Maria koji je fantastično odigrao ulogu Ozila u sredini terena, 2 asistencije i gol. Iker na golu opet radio čuda, pokazao zašto je uz Buffona najbolji golman svijeta. Jedino se sudac malo pogubio na utakmici, sve drugo fantastično.

Golčina Ronalda:
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 18 pro 2011, 00:00, ukupno mijenjano 3 puta.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Sevilla - Real Madrid 2:6

Strijelci: Ronaldo 3, Di Maria, Callejon, Altintop

Nemam što komentirati, rezultat govori za sebe. I da, Pepe :thumbdown:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Nemam što komentirati, rezultat govori za sebe. I da, Pepe :thumbdown:
Nema ni govora o drugom žutom.
Sudac je bio prelak na kartonima, dijelio ih i jednima i drugima šakom i bradom, a samo se divljak Spahić izvukao s jednim samo.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Jel igrao Rakitić?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Jel igrao Rakitić?
Je 2/3 utakmice. Bio je jedan od boljih.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Barcelona - Santos 4:0 (Messi 17, 83, Xavi 24, Fabregas 45) =D>

Već treći naslov ove sezone,idemo još po ostala 3
...put u raj nije posut ružama...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Nogometni umjetnik, gentleman i legenda

Jedna odlična kolumna o velikom igraču =D> ,obvezno pročitati
Un vero cavaliere non lascia mai una signora. Pravi gospodin nikada ne napušta damu. Iako je već i u tom trenutku bio na dobrom putu da postane jedan od najvoljenijih igrača Juventusa, Alessandro Del Piero "kupio" je zauvijek naklonost navijača ovom izjavom i svojim ostankom uz Staru damu u trenutku najveće krize slavnog torinskog kluba. Kada je Juventus zbog afere oko namještanja utakmica iz europske elite propao do Serie B, Del Piero je pokazao ljudsku veličinu, moralnu odgovornost prema klubu i navijačima koji su bili uz njega u prijašnjih 15-ak godina.

Iza Del Piera je dovoljno velikih utakmica, naslova, golova i uspjeha da mu nitko ne može oduzeti status jednoga od najboljih igrača proteklih 20-ak godina. Sami vrh? Ne, nije nikada pripadao samom vrhu, Zlatne lopte i najprestižnije titule uglavnom su pripadale drugim igračima. Najbolji od najboljih, poput Zinedinea Zidanea, nisu jokeri s klupe niti su uvijek prvi na redu za izmjene, kao što je Del Piero kod Capella često bio.

No, nogometna povijest kao i ljubitelji nogometa, pamtit će Alessandra Del Piera kao legendu, ne samo Juventusa ili samo talijanskog nogometa. I dobitnici Zlatnih lopti, poput Weaha, Sammera, Rivalda, Owena, Nedveda ili Cannavara ostat će kod mnogih u Del Pierovoj sjeni bez obzira što možda Alex nije u karijeri imao tako dobru sezonu kao oni u godinama kada su osvajali te nagrade............
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik

Post Postao/la -ferrari-F1- »

za one koji nisu gledali utakmicu
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... avija.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Neymar opet pokazao koliko je precijenjen igrač. Sigurno ne vrijedi iznos koji klub zahtjeva za njega.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Neymar opet pokazao koliko je precijenjen igrač. Sigurno ne vrijedi iznos koji klub zahtjeva za njega.
...precjenjen? sigurno ne bi bio zadovoljan da završi u Barci umjesto u Realu? Dečko ima tek 19 godina i do sada je mnogim svojim potezima pokazao da će biti vjerojatno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) igrača u budućnosti. Vidiš s obzirom o kojim se svotama u modernom nogometu barata po meni on vrijedi (vrijedit će) svakog uloženog novčića u njega...on još nije niti blizu svojim najboljim igrama kojima će vjerojatno zadiviti mnoge od nas...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

http://imageshack.dk/imagesfree/QB308644.gif" onclick="window.open(this.href);return false; :D :D :D :D.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: ...precjenjen? sigurno ne bi bio zadovoljan da završi u Barci umjesto u Realu? Dečko ima tek 19 godina i do sada je mnogim svojim potezima pokazao da će biti vjerojatno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) igrača u budućnosti. Vidiš s obzirom o kojim se svotama u modernom nogometu barata po meni on vrijedi (vrijedit će) svakog uloženog novčića u njega...on još nije niti blizu svojim najboljim igrama kojima će vjerojatno zadiviti mnoge od nas...
Dati 60 milijuna za njega je too much definitivno. ;)
Ne kažem da nije dobar igrač, ali da vrijedi duplo više od recimo Di Marie, to NE.

A pogotovo jer nije nikad igrao u Europi. Ipak je ovdje nogomet puno drugačiji nego u Brazilu.
Neymar vrijedi 20 milijuna eura, ne više. ;)

Radije bih uzeo Hazarda za 20-25, nego Neymara za 60 milijuna.
Govorilo se i da će Robinho bit igračina, a pogledaj ga sad. Grije klupu u Milanu. ;)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...a ti ga hajde kupi za taj "sitniš" kraj drugih klubova koji se razbacuju s lovom...svako ulaganje nosi određeni rizik no taj će igrač vjerojatno za koju godinu vrijediti 100-injak milijuna nečega minimalno a to je tada čisti profit od 40-ak milijunčića...a da je sve otišlo predaleko u plesu milijuna to već odavno gledamo...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Neymar vrijedi 20 milijuna eura, ne više. ;)
Igrač vrijedi onoliko koliko je neko spreman dati za njega novca
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:...a ti ga hajde kupi za taj "sitniš" kraj drugih klubova koji se razbacuju s lovom...svako ulaganje nosi određeni rizik no taj će igrač vjerojatno za koju godinu vrijediti 100-injak milijuna nečega minimalno a to je tada čisti profit od 40-ak milijunčića...a da je sve otišlo predaleko u plesu milijuna to već odavno gledamo...
Vidjet ćemo. ;)
Isto to se govorilo za Robinha. A gdje je sada...
Ja ne bih htio da recimo Real daje 50 ili 60 milijuna za njega. A tko voli, neka izvoli. Radije neka uzmu provjerene mlade igrače koji igraju u top ligama Europe.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Vidjet ćemo. ;)
Isto to se govorilo za Robinha. A gdje je sada...
Ja ne bih htio da recimo Real daje 50 ili 60 milijuna za njega. A tko voli, neka izvoli. Radije neka uzmu provjerene mlade igrače koji igraju u top ligama Europe.
...eh jesi se ulovio Robinha :D - i za Messija i Ronalda se govorilo da će biti dobri igrači i gle gdje su sad...ali da te malo pecnem - Real i je "poznat" po tome da će rađe dati 100 milijunčića nego 50 godinu dvije prije..."provjereni igrači" ti nikako ne mogu biti garancija da će i u Realu biti top klasa, barem si do sada dosta puta vidio - stvarno je dosta ljudi prodefeliralo kroz kraljevski klub i odlazilo te drugim klubovima osvajalo trofeje...ali da završimo ovo (mada volim o tome debatirati) - ti misliš da je to prevelik novac za njega, ja mislim da je to čak i premalen novac s obzirom kolika bi njegova vrijednost mogla biti za koju godinu...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: ...eh jesi se ulovio Robinha :D - i za Messija i Ronalda se govorilo da će biti dobri igrači i gle gdje su sad...ali da te malo pecnem - Real i je "poznat" po tome da će rađe dati 100 milijunčića nego 50 godinu dvije prije..."provjereni igrači" ti nikako ne mogu biti garancija da će i u Realu biti top klasa, barem si do sada dosta puta vidio - stvarno je dosta ljudi prodefeliralo kroz kraljevski klub i odlazilo te drugim klubovima osvajalo trofeje...ali da završimo ovo (mada volim o tome debatirati) - ti misliš da je to prevelik novac za njega, ja mislim da je to čak i premalen novac s obzirom kolika bi njegova vrijednost mogla biti za koju godinu...
Dobro, slažem se da nemaš garanciju za nikoga. A vidjet ćemo koji klub će iskrcati sve te pare za njega jer ja znam da ga neće dati za 30 M sigurno.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ti misliš da je to prevelik novac za njega, ja mislim da je to čak i premalen novac s obzirom kolika bi njegova vrijednost mogla biti za koju godinu...
kolika? ako mislis da je sada 100M malo, onda mislis da ce on vrijediti puno vise.. koliko? 200? 300? pol miljarde?
ipak mislim da "malo" pretjerujes.. nece ic ova praksa i dalje uzlazno..
rFactor F1 HR server Info
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Armanini je napisao/la: kolika? ako mislis da je sada 100M malo, onda mislis da ce on vrijediti puno vise.. koliko? 200? 300? pol miljarde?
ipak mislim da "malo" pretjerujes.. nece ic ova praksa i dalje uzlazno..
...e Armanini...čitanje sa razumijevanjem je gradivo drugog razreda OŠ :D ...sada se govori o navodnim ciframa oko 50-60 milijuna a u budućnosti se govori oko 100-njak milijuna...a sad da li će praksa biti uzlazna ili silazna :?: - s obzirom na ples pijanih milijardera kojima je nebo granica jer im FIFA ili UEFA ne želi stavljati limite..."Bumo vidli" bi rekel jedan gradonačelnik...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

aha, ja sam smatrao da su sada cifre oko tih 100M..
u tom slucaju da..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Španjolski kup:
Real Madrid - Ponfferadina 5:1
Strijelci: Callejon 2, Varane, Sahin, Joselu =D>

Callejon je stvarno ugodno iznenađenje ove sezone u Realu. Dečko trpa svaku utakmicu i maksimalno iskorištava svoju minutažu. :thumbup:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LtYk344h ... re=related[/youtube]

Recite vi kaj hoćete, al dečko je ubojica.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Sve je to divno i krasno, treba vidjeti kakav ce biti kada dodje u Europu
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=LtYk344h ... re=related

Recite vi kaj hoćete, al dečko je ubojica.
Ma sigurno je dobar igrač, tu nema dvojbe, ali nisam siguran da je realna cijena 60 milijuna. :|

Recimo igrač za 25 - 30M:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ja-wXpy- ... re=related[/youtube]
Scuderia je napisao/la:Sve je to divno i krasno, treba vidjeti kakav ce biti kada dodje u Europu
Pa to da.
Ako se brzo prilagodi europskom nogometu, bit će jedan od najboljih, a ako ne... onda će teško napredovati.

EDIT:
Mourinho dao svoj prsluk igraču Ponfferadine nakon susreta. :D

Real planira preko zime dovesti Maria Fernandesa iz Gremia za poziciju desnog bočnog. Igrač ima 21 godinu i proglašen je najboljim desnim bočnim u brazilskoj ligi.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kERQqx4H ... re=related[/youtube]
Cijena: 15-ak M eura
Odgovori