Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Schumy.d
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Strani nogomet
-ferrari-F1- je napisao/la: iker je rupa od golmana...nije valdezu ni do koljena...prosle godine 5 komada na camp nou
Gledaj i

Kakav kralj. Voli Sevillu, tu radi spektakularne obrane.

EDIT:
Sevilla - Real Madrid 2:6

Strijelci: Ronaldo 3, Di Maria, Callejon, Altintop
Prkrasna utakmica za gledanje, stvarno nisam dugo gledao tako dobru utakmicu. Sevilla odigrala isto otvoreno i stvarno svaka im čast. Samo u prvih 18 minuta su obje ekipe imale po 3 udarca u okvir gola. To dovoljno govori koliko šansi je bilo. Real je odigrao dobro (iako bez Ozila i Kake u prvih 11, malo iznenađenje).Igrač utakmice po meni Angel Di Maria koji je fantastično odigrao ulogu Ozila u sredini terena, 2 asistencije i gol. Iker na golu opet radio čuda, pokazao zašto je uz Buffona najbolji golman svijeta. Jedino se sudac malo pogubio na utakmici, sve drugo fantastično.
Golčina Ronalda:
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 18 pro 2011, 00:00, ukupno mijenjano 3 puta.
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Sevilla - Real Madrid 2:6
Nemam što komentirati, rezultat govori za sebe. I da, Pepe
Nemam što komentirati, rezultat govori za sebe. I da, Pepe

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
Nema ni govora o drugom žutom.luka_kimi je napisao/la: Nemam što komentirati, rezultat govori za sebe. I da, Pepe
Sudac je bio prelak na kartonima, dijelio ih i jednima i drugima šakom i bradom, a samo se divljak Spahić izvukao s jednim samo.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- Schumy.d
- Legenda
Je 2/3 utakmice. Bio je jedan od boljih.Dani je napisao/la:Jel igrao Rakitić?
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Barcelona - Santos 4:0 (Messi 17, 83, Xavi 24, Fabregas 45)
Već treći naslov ove sezone,idemo još po ostala 3

Već treći naslov ove sezone,idemo još po ostala 3
...put u raj nije posut ružama...
-
- Veteran
Nogometni umjetnik, gentleman i legenda
Jedna odlična kolumna o velikom igraču
,obvezno pročitati
Jedna odlična kolumna o velikom igraču

Un vero cavaliere non lascia mai una signora. Pravi gospodin nikada ne napušta damu. Iako je već i u tom trenutku bio na dobrom putu da postane jedan od najvoljenijih igrača Juventusa, Alessandro Del Piero "kupio" je zauvijek naklonost navijača ovom izjavom i svojim ostankom uz Staru damu u trenutku najveće krize slavnog torinskog kluba. Kada je Juventus zbog afere oko namještanja utakmica iz europske elite propao do Serie B, Del Piero je pokazao ljudsku veličinu, moralnu odgovornost prema klubu i navijačima koji su bili uz njega u prijašnjih 15-ak godina.
Iza Del Piera je dovoljno velikih utakmica, naslova, golova i uspjeha da mu nitko ne može oduzeti status jednoga od najboljih igrača proteklih 20-ak godina. Sami vrh? Ne, nije nikada pripadao samom vrhu, Zlatne lopte i najprestižnije titule uglavnom su pripadale drugim igračima. Najbolji od najboljih, poput Zinedinea Zidanea, nisu jokeri s klupe niti su uvijek prvi na redu za izmjene, kao što je Del Piero kod Capella često bio.
No, nogometna povijest kao i ljubitelji nogometa, pamtit će Alessandra Del Piera kao legendu, ne samo Juventusa ili samo talijanskog nogometa. I dobitnici Zlatnih lopti, poput Weaha, Sammera, Rivalda, Owena, Nedveda ili Cannavara ostat će kod mnogih u Del Pierovoj sjeni bez obzira što možda Alex nije u karijeri imao tako dobru sezonu kao oni u godinama kada su osvajali te nagrade............
- -ferrari-F1-
- Početnik
za one koji nisu gledali utakmicu
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... avija.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... avija.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- Schumy.d
- Legenda
Neymar opet pokazao koliko je precijenjen igrač. Sigurno ne vrijedi iznos koji klub zahtjeva za njega.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...precjenjen? sigurno ne bi bio zadovoljan da završi u Barci umjesto u Realu? Dečko ima tek 19 godina i do sada je mnogim svojim potezima pokazao da će biti vjerojatno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) igrača u budućnosti. Vidiš s obzirom o kojim se svotama u modernom nogometu barata po meni on vrijedi (vrijedit će) svakog uloženog novčića u njega...on još nije niti blizu svojim najboljim igrama kojima će vjerojatno zadiviti mnoge od nas...Schumy.d je napisao/la:Neymar opet pokazao koliko je precijenjen igrač. Sigurno ne vrijedi iznos koji klub zahtjeva za njega.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Schumy.d
- Legenda
Dati 60 milijuna za njega je too much definitivno.Toon je napisao/la: ...precjenjen? sigurno ne bi bio zadovoljan da završi u Barci umjesto u Realu? Dečko ima tek 19 godina i do sada je mnogim svojim potezima pokazao da će biti vjerojatno jedan od najboljih (ako ne i najbolji) igrača u budućnosti. Vidiš s obzirom o kojim se svotama u modernom nogometu barata po meni on vrijedi (vrijedit će) svakog uloženog novčića u njega...on još nije niti blizu svojim najboljim igrama kojima će vjerojatno zadiviti mnoge od nas...

Ne kažem da nije dobar igrač, ali da vrijedi duplo više od recimo Di Marie, to NE.
A pogotovo jer nije nikad igrao u Europi. Ipak je ovdje nogomet puno drugačiji nego u Brazilu.
Neymar vrijedi 20 milijuna eura, ne više.

Radije bih uzeo Hazarda za 20-25, nego Neymara za 60 milijuna.
Govorilo se i da će Robinho bit igračina, a pogledaj ga sad. Grije klupu u Milanu.

- Toon
- Veteran
...a ti ga hajde kupi za taj "sitniš" kraj drugih klubova koji se razbacuju s lovom...svako ulaganje nosi određeni rizik no taj će igrač vjerojatno za koju godinu vrijediti 100-injak milijuna nečega minimalno a to je tada čisti profit od 40-ak milijunčića...a da je sve otišlo predaleko u plesu milijuna to već odavno gledamo...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
-
- Veteran
Igrač vrijedi onoliko koliko je neko spreman dati za njega novcaSchumy.d je napisao/la:
Neymar vrijedi 20 milijuna eura, ne više.![]()
- Schumy.d
- Legenda
Vidjet ćemo.Toon je napisao/la:...a ti ga hajde kupi za taj "sitniš" kraj drugih klubova koji se razbacuju s lovom...svako ulaganje nosi određeni rizik no taj će igrač vjerojatno za koju godinu vrijediti 100-injak milijuna nečega minimalno a to je tada čisti profit od 40-ak milijunčića...a da je sve otišlo predaleko u plesu milijuna to već odavno gledamo...

Isto to se govorilo za Robinha. A gdje je sada...
Ja ne bih htio da recimo Real daje 50 ili 60 milijuna za njega. A tko voli, neka izvoli. Radije neka uzmu provjerene mlade igrače koji igraju u top ligama Europe.
- Toon
- Veteran
...eh jesi se ulovio RobinhaSchumy.d je napisao/la: Vidjet ćemo.
Isto to se govorilo za Robinha. A gdje je sada...
Ja ne bih htio da recimo Real daje 50 ili 60 milijuna za njega. A tko voli, neka izvoli. Radije neka uzmu provjerene mlade igrače koji igraju u top ligama Europe.

- Schumy.d
- Legenda
Dobro, slažem se da nemaš garanciju za nikoga. A vidjet ćemo koji klub će iskrcati sve te pare za njega jer ja znam da ga neće dati za 30 M sigurno.Toon je napisao/la: ...eh jesi se ulovio Robinha- i za Messija i Ronalda se govorilo da će biti dobri igrači i gle gdje su sad...ali da te malo pecnem - Real i je "poznat" po tome da će rađe dati 100 milijunčića nego 50 godinu dvije prije..."provjereni igrači" ti nikako ne mogu biti garancija da će i u Realu biti top klasa, barem si do sada dosta puta vidio - stvarno je dosta ljudi prodefeliralo kroz kraljevski klub i odlazilo te drugim klubovima osvajalo trofeje...ali da završimo ovo (mada volim o tome debatirati) - ti misliš da je to prevelik novac za njega, ja mislim da je to čak i premalen novac s obzirom kolika bi njegova vrijednost mogla biti za koju godinu...
- Armanini
- Svjetski prvak
kolika? ako mislis da je sada 100M malo, onda mislis da ce on vrijediti puno vise.. koliko? 200? 300? pol miljarde?ti misliš da je to prevelik novac za njega, ja mislim da je to čak i premalen novac s obzirom kolika bi njegova vrijednost mogla biti za koju godinu...
ipak mislim da "malo" pretjerujes.. nece ic ova praksa i dalje uzlazno..
- Toon
- Veteran
...e Armanini...čitanje sa razumijevanjem je gradivo drugog razreda OŠArmanini je napisao/la: kolika? ako mislis da je sada 100M malo, onda mislis da ce on vrijediti puno vise.. koliko? 200? 300? pol miljarde?
ipak mislim da "malo" pretjerujes.. nece ic ova praksa i dalje uzlazno..

- Armanini
- Svjetski prvak
aha, ja sam smatrao da su sada cifre oko tih 100M..
u tom slucaju da..
u tom slucaju da..
- Schumy.d
- Legenda
Španjolski kup:
Real Madrid - Ponfferadina 5:1
Strijelci: Callejon 2, Varane, Sahin, Joselu
Callejon je stvarno ugodno iznenađenje ove sezone u Realu. Dečko trpa svaku utakmicu i maksimalno iskorištava svoju minutažu.
Real Madrid - Ponfferadina 5:1
Strijelci: Callejon 2, Varane, Sahin, Joselu

Callejon je stvarno ugodno iznenađenje ove sezone u Realu. Dečko trpa svaku utakmicu i maksimalno iskorištava svoju minutažu.

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LtYk344h ... re=related[/youtube]
Recite vi kaj hoćete, al dečko je ubojica.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Schumy.d
- Legenda
Ma sigurno je dobar igrač, tu nema dvojbe, ali nisam siguran da je realna cijena 60 milijuna.luka_kimi je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=LtYk344h ... re=related

Recimo igrač za 25 - 30M:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ja-wXpy- ... re=related[/youtube]
Pa to da.Scuderia je napisao/la:Sve je to divno i krasno, treba vidjeti kakav ce biti kada dodje u Europu
Ako se brzo prilagodi europskom nogometu, bit će jedan od najboljih, a ako ne... onda će teško napredovati.
EDIT:
Mourinho dao svoj prsluk igraču Ponfferadine nakon susreta.

Real planira preko zime dovesti Maria Fernandesa iz Gremia za poziciju desnog bočnog. Igrač ima 21 godinu i proglašen je najboljim desnim bočnim u brazilskoj ligi.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kERQqx4H ... re=related[/youtube]
Cijena: 15-ak M eura