Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Toon »

F1NAC je napisao/la:boli mene briga za Liverpool :D samo neka Arsenal odmagli od njih dvoje :biggrin:
Arsenal? To je onaj klub koji ima loše navijače ali solidan nogomet :) ...vas samo treba podsjetiti na sir Alexa i rapsodiju kojoj ste prisustvovali :D ...danas vam je prilika da malo ublažite tu sramotu - "ali sumnjam, čisto sumnjam, u happy end" - što bi značilo nećete ni vi daleko... :)
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ma Tottenham ispred svih :biggrin:

EDIT:
Ne mogu vjerovati kako se City izvukao... :evil:
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Damn 1-2 protiv Uniteda -.-
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...eto u engleskoj sve po planu...Yidsi su nesretno ali i zasluženo izgubili - start je bio za penal a prije toga su u 91. zapucali stopostotnu priliku...a kod Arsenala se vidi napredak u igri - danas su primili puno manje golova nego u prošlom susretu :badgrin: znači da znaju naučiti iz svih ovih poraza nešto - to je u redu dečki se trude - samo eto neko pobjedi MUFC (3-0) i igra sa njima nerješeno (1-1) a neko gubi dva puta...nakon ovog kola možemo reći da znamo ime grada iz kojeg će doći novi (ili stari) engleski prvak...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

slika

Sirovina jedna.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ma daj Schumy vi nemate napadača klase Suarez. Kakav Benzema, kakav Higuan. Lijepo se vidjelo na Copi koji je od njih bolji.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Ma daj Schumy vi nemate napadača klase Suarez. Kakav Benzema, kakav Higuan. Lijepo se vidjelo na Copi koji je od njih bolji.
Pa kad Suarez ima bolje timske kolege... Pa ne mo'š s Messijem igrat. :lol: :biggrin:

Ma Suarez je meni odličan, ali Benz i Pipita su za mene ispred njega.
Da te podsjetim: LINK 8)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

@Balloteli? - to jest jedan od najluđih likova koji su ikad kročili nogometnim travnjacima no nisam baš siguran da je ovaj njegov potez bio namjeran...ovome je prethodilo uklizavanje Parkera i preplanuo talijan ( :D ) je "održavao" ravnotežu a sigurno svemu nije baš dobro pridonijelo ni guranje Modrića (doduše u dobroj namjeri) koji je htio "spasiti" svog suigrača...dotični gospodin jest pomalo "luckast" no ovo meni osobno nije namjera ozljeđivanja igrača - no u svakom slučaju če sada doći pod "povečalo" i kod bilo kakve "slične" situacije će se i ovo vaditi van...da nije baš bilo namjere me "uvjerava" i njegova kasnija reakcija - odmah je dotrčao do Parkera vidjeti kako je...velim moje mišljenje no da je možda i postojala namjera također postoji mogućnost...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:@Balloteli? - to jest jedan od najluđih likova koji su ikad kročili nogometnim travnjacima no nisam baš siguran da je ovaj njegov potez bio namjeran...ovome je prethodilo uklizavanje Parkera i preplanuo talijan ( :D ) je "održavao" ravnotežu a sigurno svemu nije baš dobro pridonijelo ni guranje Modrića (doduše u dobroj namjeri) koji je htio "spasiti" svog suigrača...dotični gospodin jest pomalo "luckast" no ovo meni osobno nije namjera ozljeđivanja igrača - no u svakom slučaju če sada doći pod "povečalo" i kod bilo kakve "slične" situacije će se i ovo vaditi van...da nije baš bilo namjere me "uvjerava" i njegova kasnija reakcija - odmah je dotrčao do Parkera vidjeti kako je...velim moje mišljenje no da je možda i postojala namjera također postoji mogućnost...
Meni ova njegova desna noga nikako nije imala prirodnu putanju kretanja. :|
Scuderia
Moderator
Moderator

Toon je napisao/la:@Balloteli? - to jest jedan od najluđih likova koji su ikad kročili nogometnim travnjacima no nisam baš siguran da je ovaj njegov potez bio namjeran...ovome je prethodilo uklizavanje Parkera i preplanuo talijan ( :D ) je "održavao" ravnotežu a sigurno svemu nije baš dobro pridonijelo ni guranje Modrića (doduše u dobroj namjeri) koji je htio "spasiti" svog suigrača...dotični gospodin jest pomalo "luckast" no ovo meni osobno nije namjera ozljeđivanja igrača - no u svakom slučaju če sada doći pod "povečalo" i kod bilo kakve "slične" situacije će se i ovo vaditi van...da nije baš bilo namjere me "uvjerava" i njegova kasnija reakcija - odmah je dotrčao do Parkera vidjeti kako je...velim moje mišljenje no da je možda i postojala namjera također postoji mogućnost...
Pogledaj malo bolje njegovu desnu nogu prije nego sto ce se povaljati na travi.
Ako je to slucajno, e onda se idem zaliti na suce koji su meni davali " crvene " kartone (kada sam nekad davno) cistio protivnike. ;)
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...dobro a pogledajte njegovu lijevu nogu i u kojem mu je položaju zglob i o kojoj je rotaciji rijeć i na to dodajte Modrićevu ruku na njegovim leđima...meni je teško ovaj potez protumačiti kao namjeran ali ću ostaviti prostora da možda nisam u pravu...ako ste se bavili bilo kojim koliko toliko kontaktnim sportom poput nogometa, košarke vjerojatno znate što znači kad te netko izbaci iz ravnoteže ili se "zarotiraš"...ono što jeste činjenica - da je na zemlji ležao Messi, Ronaldo ili neko sličnog renomea gotovo sam siguran da bi Balloteli bio proglašen "ubojicom" a ovako što ima Parkerova glava raditi na tom mjestu :) ...
...pogledao sam snimku nebrojeno puta i ako ću gledati samo nogu potez će mi izgledati namjeran ali kad gledam cjelokupnu sliku mislim da B nije znao gdje se u tom momentu nalazi Parkerova glava...moje mišljenje i ostajem kod njega - dok me se ne uvjeri u suprotno 8) ...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

pa vidi se kako ga je klepnuo s nogom po glavi , ne treba sad neke teorije zavjere. Svi znaju kakav karakter ima lik . + to čovjek si je kuću opali i jos niz takvih stvari :idea:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

@toon
Balotelli je king, ali brate ovo je bilo sa zestokom namjerom.

Mada kad malo bolje pogledam, Pepe i nije tako los :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: Mada kad malo bolje pogledam, Pepe i nije tako los :biggrin:
Pepe kad tuče, onda tuče... ovaj je nedorečen. :D
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...engleski nogometni savez je povjerovao vašim riječima i kaznio Ballotelia sa četiri utakmice kazne :) ...za usporedbu španjolski savez Pepea za gaženje Messija - NIŠTA!..."ne bi se štel dalje mešati!"...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Schumy.d je napisao/la:
Dani je napisao/la:Ma daj Schumy vi nemate napadača klase Suarez. Kakav Benzema, kakav Higuan. Lijepo se vidjelo na Copi koji je od njih bolji.
Pa kad Suarez ima bolje timske kolege... Pa ne mo'š s Messijem igrat. :lol: :biggrin:

Ma Suarez je meni odličan, ali Benz i Pipita su za mene ispred njega.
Da te podsjetim: LINK 8)
E kad će on imati suigrače od 800 mil eura onda će on malo češće raditi ovo:

Gle toon španjolski nogometni savez se ne može mjeriti sa FA.

Dalglish ponovo zaprijetio "lako ćemo" igračima. link

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani, možda ćete ipak dobiti jednog Realovca. Ne Kaku, ali navodno su zagrijani za dovođenje Granera.

Nadam se da ga neće dati i da će i on naći svoje mjesto u Realu kao Callejon.
Scuderia
Moderator
Moderator

Agent Marija Balotellija izjavio je da će možda pozvati napadača Manchester Cityja da napusti Englesku, ako nastavi upadati u nevolje sa nogometnim vlastima te zemlje.

- Ove posljednje optužbe nisu uredu. Ako otkrijem nešto čudno, dužnost mi je potražiti novi klub - rekao je agent Mino Raiola.

Baloteli je optužen zbog nasilničkog ponašanja zato što je djelovalo da je stao na glavu Scotta Parkera tijekom pobjede Cityja nad Tottenhamom u nedjelju.

Ovaj talijanski 21-godišnjak je glavni junak vijesti sa negativnom konotacijom, još od kada je došao iz milanskog Intera, pred sezonu 2010/11.
Sad kad ga Mou ponovno uzme pod svoju palicu.
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ovo fakat je nehumano. Jadni Real :(.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la -ferrari-F1- »

Slash je napisao/la:Ovo fakat je nehumano. Jadni Real :(.
golcina alvesa
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Slash je napisao/la:Ovo fakat je nehumano. Jadni Real :(.
A ne možeš reći da danas nismo barem bod zaslužili... :cry:

EDIT: Dobro je, za razliku od prethodne dvije utakmice ovo mi se jako sviđa. Danas, da smo izgubili 6:0, ali da smo igrali onako kako smo igrali, bio bih zadovoljan. Nitko u posljednjih 10 godina nije ovako pritisnuo Barcelonu na njenom terenu. Kaka i Ozil =D> Prezadovoljan sam igrom njih dvojice, Real se konačno suprotstavio Barceloni posjedom lopte, za razliku od nabijanja bez cilja. Real je u ovoj utakmici zaslužio pobjedu, imali su najmanje tri situacije za gol više nego Barcelona, ali, ista je situacija bila na protekle dvije tekme u Madridu, samo obrnuto, tako da ne žalim previše niti za tom pobjedom. Bitno je da smo se postavili hrabro i da smo pokazali da smo možda nijansu lošiji nego Barcelona.

Što se tiče crvenoga, tragično mi je da jedina situacija u kojoj nije trebalo doć do crvenog, na kraju završi crvenim kartonom. Prva stvar kad se djecu uči udarac glavom iz skoka jest podignuti ruke da zaštitiš sebe, što je napravio i Ramos. Pepe konjina ponovno u svom elementu... Lass je trebao dobit crveni, i to bez razmišljanja, ali nam je sudac u toj situaciji progledao kroz prste... Sve u svemu, jako sam zadovoljan svime što se tiče ove utakmice! =D> Fantastična utakmica. =D>
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Neću komentirati tekmu, ali Realu za ovo večeras moram dati jedan =D>
Mourinho, defanziva u Realu ne prolazi. ;)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Mourinho, defanziva u Realu ne prolazi. ;)
...napokon si shvatio :D !!!
...ne možeš se sa draguljima igrati drvosjeća...Real je prema prikazanom sasvim lako mogao proći kao što sam i bio ranije ustvrdio...no ono što ih je spriječilo jeste "kompleks Barce" koji već neko vrijeme "vlada njihovim glavama"...no hajde puno će se manje repova vući nakon ove utakmice i to je nešto pozitivno...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

ManCity :nabijemte:

Liverpool u finalu kupa nakon odigranih 2:2 na Anfieldu.

Slika govori više od riječi:

slika

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la: ...napokon si shvatio :D !!!
...ne možeš se sa draguljima igrati drvosjeća...Real je prema prikazanom sasvim lako mogao proći kao što sam i bio ranije ustvrdio...no ono što ih je spriječilo jeste "kompleks Barce" koji već neko vrijeme "vlada njihovim glavama"...no hajde puno će se manje repova vući nakon ove utakmice i to je nešto pozitivno...
Pa ja to tvrdim stalno :)
Odgovori