Arsenal? To je onaj klub koji ima loše navijače ali solidan nogometF1NAC je napisao/la:boli mene briga za Liverpoolsamo neka Arsenal odmagli od njih dvoje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Arsenal? To je onaj klub koji ima loše navijače ali solidan nogometF1NAC je napisao/la:boli mene briga za Liverpoolsamo neka Arsenal odmagli od njih dvoje
Pa kad Suarez ima bolje timske kolege... Pa ne mo'š s Messijem igrat.Dani je napisao/la:Ma daj Schumy vi nemate napadača klase Suarez. Kakav Benzema, kakav Higuan. Lijepo se vidjelo na Copi koji je od njih bolji.
Meni ova njegova desna noga nikako nije imala prirodnu putanju kretanja.Toon je napisao/la:@Balloteli? - to jest jedan od najluđih likova koji su ikad kročili nogometnim travnjacima no nisam baš siguran da je ovaj njegov potez bio namjeran...ovome je prethodilo uklizavanje Parkera i preplanuo talijan () je "održavao" ravnotežu a sigurno svemu nije baš dobro pridonijelo ni guranje Modrića (doduše u dobroj namjeri) koji je htio "spasiti" svog suigrača...dotični gospodin jest pomalo "luckast" no ovo meni osobno nije namjera ozljeđivanja igrača - no u svakom slučaju če sada doći pod "povečalo" i kod bilo kakve "slične" situacije će se i ovo vaditi van...da nije baš bilo namjere me "uvjerava" i njegova kasnija reakcija - odmah je dotrčao do Parkera vidjeti kako je...velim moje mišljenje no da je možda i postojala namjera također postoji mogućnost...
Pogledaj malo bolje njegovu desnu nogu prije nego sto ce se povaljati na travi.Toon je napisao/la:@Balloteli? - to jest jedan od najluđih likova koji su ikad kročili nogometnim travnjacima no nisam baš siguran da je ovaj njegov potez bio namjeran...ovome je prethodilo uklizavanje Parkera i preplanuo talijan () je "održavao" ravnotežu a sigurno svemu nije baš dobro pridonijelo ni guranje Modrića (doduše u dobroj namjeri) koji je htio "spasiti" svog suigrača...dotični gospodin jest pomalo "luckast" no ovo meni osobno nije namjera ozljeđivanja igrača - no u svakom slučaju če sada doći pod "povečalo" i kod bilo kakve "slične" situacije će se i ovo vaditi van...da nije baš bilo namjere me "uvjerava" i njegova kasnija reakcija - odmah je dotrčao do Parkera vidjeti kako je...velim moje mišljenje no da je možda i postojala namjera također postoji mogućnost...
Pepe kad tuče, onda tuče... ovaj je nedorečen.Ferrari-BiH je napisao/la: Mada kad malo bolje pogledam, Pepe i nije tako los
E kad će on imati suigrače od 800 mil eura onda će on malo češće raditi ovo:Schumy.d je napisao/la:Pa kad Suarez ima bolje timske kolege... Pa ne mo'š s Messijem igrat.Dani je napisao/la:Ma daj Schumy vi nemate napadača klase Suarez. Kakav Benzema, kakav Higuan. Lijepo se vidjelo na Copi koji je od njih bolji.![]()
![]()
Ma Suarez je meni odličan, ali Benz i Pipita su za mene ispred njega.
Da te podsjetim: LINK
Sad kad ga Mou ponovno uzme pod svoju palicu.Agent Marija Balotellija izjavio je da će možda pozvati napadača Manchester Cityja da napusti Englesku, ako nastavi upadati u nevolje sa nogometnim vlastima te zemlje.
- Ove posljednje optužbe nisu uredu. Ako otkrijem nešto čudno, dužnost mi je potražiti novi klub - rekao je agent Mino Raiola.
Baloteli je optužen zbog nasilničkog ponašanja zato što je djelovalo da je stao na glavu Scotta Parkera tijekom pobjede Cityja nad Tottenhamom u nedjelju.
Ovaj talijanski 21-godišnjak je glavni junak vijesti sa negativnom konotacijom, još od kada je došao iz milanskog Intera, pred sezonu 2010/11.
golcina alvesaSlash je napisao/la:Ovo fakat je nehumano. Jadni Real.
A ne možeš reći da danas nismo barem bod zaslužili...Slash je napisao/la:Ovo fakat je nehumano. Jadni Real.
...napokon si shvatioSchumy.d je napisao/la:Mourinho, defanziva u Realu ne prolazi.
Pa ja to tvrdim stalnoToon je napisao/la: ...napokon si shvatio!!!
...ne možeš se sa draguljima igrati drvosjeća...Real je prema prikazanom sasvim lako mogao proći kao što sam i bio ranije ustvrdio...no ono što ih je spriječilo jeste "kompleks Barce" koji već neko vrijeme "vlada njihovim glavama"...no hajde puno će se manje repova vući nakon ove utakmice i to je nešto pozitivno...