Taj mora da uzima samo najbolje jer kakve mu gluposti po glavi hodaju to je strašno. Barem meni je ovo glupost...
Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: NOVOSTI - Ožujak 2012.
-
- Navijam za: Fernando Alonso
gledam utrku , i nemogu shvatit , a gdje je sefti auto , ipak takva kiša ))) ha ha ha
- Mika_bar
- Početnik
Bas dobro, malo barca malo F1, da li zna netko jel ovaj kanal stalno emitira ove utrke ili je to samo povremeno?
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Od sljedeće godine Barcelona i Valencia će se voziti naizmjenično za VN Španjolske. Link na španjolskom

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ma Valenciu treba crtati sa liste za uvjek i navijek...
Alonsista hasta la muerte..
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Francuska spremna za održavanje VN svake druge godine, ako Belgija tako odluči. Izmjenjivale bi se onda Spa i Paul Richard.
Izvor
Izvor
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Ovo je katastrofa !! NE ! bolje Magnydamjan.cule je napisao/la:Francuska spremna za održavanje VN svake druge godine, ako Belgija tako odluči. Izmjenjivale bi se onda Spa i Paul Richard.
Izvor

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
jedina fora kod Paul Richarda je da ako layout prve sezone bude loš bez problema slože neki drugi za slijedeću sezonu...ima toliko varijacija da mislim ni oni sami neznaju sve moguće
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
http://www.gp1.hr/tilkeov-partner-tvrdi ... i-spremna/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ipak nema sumlje da se F1 vraca u ameriku.
Ipak nema sumlje da se F1 vraca u ameriku.

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ma taj čovjek je prolupao totalno.King iCool je napisao/la:Taj mora da uzima samo najbolje jer kakve mu gluposti po glavi hodaju to je strašno. Barem meni je ovo glupost...
- gringo73
Ljudi kad dođu u neke godine onda ih, pretpostavljam, počne pojačano pucat nostalgija. Ova stvar je bila prakticirana davno, ali tad je sve bilo drugačije...Walter je napisao/la:Ma taj čovjek je prolupao totalno.King iCool je napisao/la:Taj mora da uzima samo najbolje jer kakve mu gluposti po glavi hodaju to je strašno. Barem meni je ovo glupost...

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Kada je to bilo? kako je to funkcioniralo?gringo73 je napisao/la:
Ljudi kad dođu u neke godine onda ih, pretpostavljam, počne pojačano pucat nostalgija. Ova stvar je bila prakticirana davno, ali tad je sve bilo drugačije...

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- gringo73
A šta misliš kako je Frank Williams počeo? Pa eno nekidan je netko spomenio kako je Helmut Marko vozio u F1, ali ne ZA McLaren, nego McLaren kojeg je kupila Bonnierova momčad...i tako je funkcionirala hrpa tih malih momčadi iz '70.Kenny je napisao/la:Kada je to bilo? kako je to funkcioniralo?gringo73 je napisao/la:
Ljudi kad dođu u neke godine onda ih, pretpostavljam, počne pojačano pucat nostalgija. Ova stvar je bila prakticirana davno, ali tad je sve bilo drugačije...

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a kako on to misli kad se svake godine mijenjaju pravila.......gringo73 je napisao/la:A šta misliš kako je Frank Williams počeo? Pa eno nekidan je netko spomenio kako je Helmut Marko vozio u F1, ali ne ZA McLaren, nego McLaren kojeg je kupila Bonnierova momčad...i tako je funkcionirala hrpa tih malih momčadi iz '70.Kenny je napisao/la:Kada je to bilo? kako je to funkcioniralo?gringo73 je napisao/la:
McLaren u <3
- Kenny
- Legenda
Zar Williams nije kupio neki tim kao što je FI kupila Spyker? Znači taj BRM koji je vozio Helmut je ustvari Mclaren u drugim bojama i ko je Bonniero?gringo73 je napisao/la:A šta misliš kako je Frank Williams počeo? Pa eno nekidan je netko spomenio kako je Helmut Marko vozio u F1, ali ne ZA McLaren, nego McLaren kojeg je kupila Bonnierova momčad...i tako je funkcionirala hrpa tih malih momčadi iz '70.Kenny je napisao/la:Kada je to bilo? kako je to funkcioniralo?gringo73 je napisao/la:

- gringo73
Ma vraga, sami Frankovi počeci, kupovali se Brabhami, March, dok je još to bio Frank Williams Racing Cars...tek '78 je dizajniran prvi Williams bolid.Kenny je napisao/la:Zar Williams nije kupio neki tim kao što je FI kupila Spyker? Znači taj BRM koji je vozio Helmut je ustvari Mclaren u drugim bojama i ko je Bonniero?gringo73 je napisao/la: A šta misliš kako je Frank Williams počeo? Pa eno nekidan je netko spomenio kako je Helmut Marko vozio u F1, ali ne ZA McLaren, nego McLaren kojeg je kupila Bonnierova momčad...i tako je funkcionirala hrpa tih malih momčadi iz '70.
A H.Marko je '71 vozio više od pola sezone McLarena M7C (oni su se vozili već '69), a kasnije su uzeli BRM. Pa i Surtees je koristio McLarenov M7C dok nije napravio svoj bolid... Ali tad je sve drugačije "klapalo", razvoj bolida, pravila, cijene... Nekako sumnjam da bi RBR prodao nekom svoj bolid, bez obzira što je prošlogodišnji, i s njim neke svoje male tajne.

- Kenny
- Legenda
Moguće da su tad timovi prodavali svoje bolide da bi mogli razvijat nove, jer tad nije bilo love u sportu ko sadgringo73 je napisao/la:Ma vraga, sami Frankovi počeci, kupovali se Brabhami, March, dok je još to bio Frank Williams Racing Cars...tek '78 je dizajniran prvi Williams bolid.Kenny je napisao/la:Zar Williams nije kupio neki tim kao što je FI kupila Spyker? Znači taj BRM koji je vozio Helmut je ustvari Mclaren u drugim bojama i ko je Bonniero?gringo73 je napisao/la: A šta misliš kako je Frank Williams počeo? Pa eno nekidan je netko spomenio kako je Helmut Marko vozio u F1, ali ne ZA McLaren, nego McLaren kojeg je kupila Bonnierova momčad...i tako je funkcionirala hrpa tih malih momčadi iz '70.
A H.Marko je '71 vozio više od pola sezone McLarena M7C (oni su se vozili već '69), a kasnije su uzeli BRM. Pa i Surtees je koristio McLarenov M7C dok nije napravio svoj bolid... Ali tad je sve drugačije "klapalo", razvoj bolida, pravila, cijene... Nekako sumnjam da bi RBR prodao nekom svoj bolid, bez obzira što je prošlogodišnji, i s njim neke svoje male tajne.

- Ferrari-BiH
- Veteran
@ Kenny
treba ti mala lekcija iz historije F1
Kako nisi cuo za Jo Bonniera
A što se tiče ove kupovine bolida...ko god si je mogao priuštiti bolid mogao je doći na kvalifikacije i ako prodje ucestvovati na utrci.
treba ti mala lekcija iz historije F1

Kako nisi cuo za Jo Bonniera

A što se tiče ove kupovine bolida...ko god si je mogao priuštiti bolid mogao je doći na kvalifikacije i ako prodje ucestvovati na utrci.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Kenny
- Legenda
Treba mi velika lekcija
ima puno toga što ja nisam čuo

- gringo73
Evo OVDJE sam ubacio nešto o tim vremenimaFerrari-BiH je napisao/la: A što se tiče ove kupovine bolida...ko god si je mogao priuštiti bolid mogao je doći na kvalifikacije i ako prodje ucestvovati na utrci.

Malo me čudi da još nitko nije otvorio temu o VN Australije?!

Sauberov mehaničar je izjavio da će ove godine biti dvije DRS zone u Melbournu. LINK

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- alien_ri
- Navijam za: MSC
Ne znam da li sam pogodio topic u kojem post-ati... ako nisam neka moderator premijesti kamo treba.
Danas je u 21:00 na Sky Sports F1 Season Preview, vjerujem da ce mnogi ovo voljeti pogledati
http://www.tvguide.co.uk/detail.asp?id=118028816" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas je u 21:00 na Sky Sports F1 Season Preview, vjerujem da ce mnogi ovo voljeti pogledati
http://www.tvguide.co.uk/detail.asp?id=118028816" onclick="window.open(this.href);return false;
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
- Slaven Oprosti
Zanimljiv su bućkur napravili sa emisijom, svega po malo. Sreća nisu puno davili tehnikalijama, ubilo me dosta čitanje o njima po forumima.
Jedino mi Hill bio poslovično nezanimljiv za slušati, od njega nikada ništa novog, orginalnog i zanimljivog za čuti. Kao da gledam izlaganje u saboru.
Jedino mi Hill bio poslovično nezanimljiv za slušati, od njega nikada ništa novog, orginalnog i zanimljivog za čuti. Kao da gledam izlaganje u saboru.

"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti

- alien_ri
- Navijam za: MSC
Sabor?
A bas 
Steta sto nece biti Coulthard-a. On mi je bio jako dobar.
Svejedno, bila je dobra emisija.

Steta sto nece biti Coulthard-a. On mi je bio jako dobar.
Svejedno, bila je dobra emisija.
M.Schumacher:
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera