Novosti - Arhiva

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: NOVOSTI - Ožujak 2012.

Post Postao/la King iCool »

Taj mora da uzima samo najbolje jer kakve mu gluposti po glavi hodaju to je strašno. Barem meni je ovo glupost...
mantikor
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la mantikor »

gledam utrku , i nemogu shvatit , a gdje je sefti auto , ipak takva kiša ))) ha ha ha
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

Bas dobro, malo barca malo F1, da li zna netko jel ovaj kanal stalno emitira ove utrke ili je to samo povremeno?
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Od sljedeće godine Barcelona i Valencia će se voziti naizmjenično za VN Španjolske. Link na španjolskom
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Ma Valenciu treba crtati sa liste za uvjek i navijek...
Alonsista hasta la muerte..
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Francuska spremna za održavanje VN svake druge godine, ako Belgija tako odluči. Izmjenjivale bi se onda Spa i Paul Richard.
Izvor
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

damjan.cule je napisao/la:Francuska spremna za održavanje VN svake druge godine, ako Belgija tako odluči. Izmjenjivale bi se onda Spa i Paul Richard.
Izvor
Ovo je katastrofa !! NE ! bolje Magny
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

jedina fora kod Paul Richarda je da ako layout prve sezone bude loš bez problema slože neki drugi za slijedeću sezonu...ima toliko varijacija da mislim ni oni sami neznaju sve moguće
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

http://www.gp1.hr/tilkeov-partner-tvrdi ... i-spremna/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ipak nema sumlje da se F1 vraca u ameriku. :D
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

King iCool je napisao/la:
Taj mora da uzima samo najbolje jer kakve mu gluposti po glavi hodaju to je strašno. Barem meni je ovo glupost...
Ma taj čovjek je prolupao totalno.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Walter je napisao/la:
King iCool je napisao/la:
Ma taj čovjek je prolupao totalno.
Ljudi kad dođu u neke godine onda ih, pretpostavljam, počne pojačano pucat nostalgija. Ova stvar je bila prakticirana davno, ali tad je sve bilo drugačije...
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

gringo73 je napisao/la:
Ljudi kad dođu u neke godine onda ih, pretpostavljam, počne pojačano pucat nostalgija. Ova stvar je bila prakticirana davno, ali tad je sve bilo drugačije...
Kada je to bilo? kako je to funkcioniralo?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Kenny je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:
A šta misliš kako je Frank Williams počeo? Pa eno nekidan je netko spomenio kako je Helmut Marko vozio u F1, ali ne ZA McLaren, nego McLaren kojeg je kupila Bonnierova momčad...i tako je funkcionirala hrpa tih malih momčadi iz '70.
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

gringo73 je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:
A šta misliš kako je Frank Williams počeo? Pa eno nekidan je netko spomenio kako je Helmut Marko vozio u F1, ali ne ZA McLaren, nego McLaren kojeg je kupila Bonnierova momčad...i tako je funkcionirala hrpa tih malih momčadi iz '70.
a kako on to misli kad se svake godine mijenjaju pravila.......
McLaren u <3
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

gringo73 je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:
Zar Williams nije kupio neki tim kao što je FI kupila Spyker? Znači taj BRM koji je vozio Helmut je ustvari Mclaren u drugim bojama i ko je Bonniero?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Kenny je napisao/la:
gringo73 je napisao/la: A šta misliš kako je Frank Williams počeo? Pa eno nekidan je netko spomenio kako je Helmut Marko vozio u F1, ali ne ZA McLaren, nego McLaren kojeg je kupila Bonnierova momčad...i tako je funkcionirala hrpa tih malih momčadi iz '70.
Zar Williams nije kupio neki tim kao što je FI kupila Spyker? Znači taj BRM koji je vozio Helmut je ustvari Mclaren u drugim bojama i ko je Bonniero?
Ma vraga, sami Frankovi počeci, kupovali se Brabhami, March, dok je još to bio Frank Williams Racing Cars...tek '78 je dizajniran prvi Williams bolid.
A H.Marko je '71 vozio više od pola sezone McLarena M7C (oni su se vozili već '69), a kasnije su uzeli BRM. Pa i Surtees je koristio McLarenov M7C dok nije napravio svoj bolid... Ali tad je sve drugačije "klapalo", razvoj bolida, pravila, cijene... Nekako sumnjam da bi RBR prodao nekom svoj bolid, bez obzira što je prošlogodišnji, i s njim neke svoje male tajne. ;)
slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

gringo73 je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
gringo73 je napisao/la: A šta misliš kako je Frank Williams počeo? Pa eno nekidan je netko spomenio kako je Helmut Marko vozio u F1, ali ne ZA McLaren, nego McLaren kojeg je kupila Bonnierova momčad...i tako je funkcionirala hrpa tih malih momčadi iz '70.
Ma vraga, sami Frankovi počeci, kupovali se Brabhami, March, dok je još to bio Frank Williams Racing Cars...tek '78 je dizajniran prvi Williams bolid.
A H.Marko je '71 vozio više od pola sezone McLarena M7C (oni su se vozili već '69), a kasnije su uzeli BRM. Pa i Surtees je koristio McLarenov M7C dok nije napravio svoj bolid... Ali tad je sve drugačije "klapalo", razvoj bolida, pravila, cijene... Nekako sumnjam da bi RBR prodao nekom svoj bolid, bez obzira što je prošlogodišnji, i s njim neke svoje male tajne. ;)
Moguće da su tad timovi prodavali svoje bolide da bi mogli razvijat nove, jer tad nije bilo love u sportu ko sad
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

@ Kenny

treba ti mala lekcija iz historije F1 :)
Kako nisi cuo za Jo Bonniera :)

A što se tiče ove kupovine bolida...ko god si je mogao priuštiti bolid mogao je doći na kvalifikacije i ako prodje ucestvovati na utrci.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Treba mi velika lekcija :biggrin: ima puno toga što ja nisam čuo
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Ferrari-BiH je napisao/la: A što se tiče ove kupovine bolida...ko god si je mogao priuštiti bolid mogao je doći na kvalifikacije i ako prodje ucestvovati na utrci.
Evo OVDJE sam ubacio nešto o tim vremenima :)

Malo me čudi da još nitko nije otvorio temu o VN Australije?! :shock:
Sauberov mehaničar je izjavio da će ove godine biti dvije DRS zone u Melbournu. LINK
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

slika
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
alien_ri
Navijam za: MSC

Post Postao/la alien_ri »

Ne znam da li sam pogodio topic u kojem post-ati... ako nisam neka moderator premijesti kamo treba.
Danas je u 21:00 na Sky Sports F1 Season Preview, vjerujem da ce mnogi ovo voljeti pogledati

http://www.tvguide.co.uk/detail.asp?id=118028816" onclick="window.open(this.href);return false;
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
Slaven Oprosti

Post Postao/la Slaven Oprosti »

Zanimljiv su bućkur napravili sa emisijom, svega po malo. Sreća nisu puno davili tehnikalijama, ubilo me dosta čitanje o njima po forumima.
Jedino mi Hill bio poslovično nezanimljiv za slušati, od njega nikada ništa novog, orginalnog i zanimljivog za čuti. Kao da gledam izlaganje u saboru. :)
"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti
slika
alien_ri
Navijam za: MSC

Post Postao/la alien_ri »

Sabor? :D A bas :)
Steta sto nece biti Coulthard-a. On mi je bio jako dobar.
Svejedno, bila je dobra emisija.
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

ima di snimka?
Michael is faster than you!!
Zaključano