Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Marce
Ja sam: Vozač
Navijam za: Michael Schumacher

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Marce »

Malo sreće je bilo, ali zaslužio ju je. Odličnom vožnjom je osigurao da se nađe u prilici da sreća odlučuje.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

malo srece, malo voznje i eto ga..... ali uglavnom kada sam vidio da ga je onaj torro rosso onako lako pustio sam popi*dio.... alonso se muci s njim a ovaj tu ubere vrijeme.... mislim da to stvarno nije fer....
McLaren u <3
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

dmarijon je napisao/la:Da, vrhunski vozači, koji imaju širu sliku utrke i strategije u glavi, oduvijek imaju "sreće", kako vi kažete
A kakva je to strategija ? :-k ( govorim konkretno za njega sada )
Uhvatiti najbolju startnu poziciju, pa kasnije sa ueber jakim autom krstariti do pobjede(a) ?
slika
Mika_bar
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Mika_bar »

Danas ga je pomazila malo sreća, treba se priznat, SC mu se savršeno poklopio, a i pitanje kako bi to izgledalo protiv schumija da nije odustao, svejedno ukazala mu se prilika i iskoristio ju je.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Dobra vožnja danas, to mu ne mogu osporiti, ali koliko taj čovjek može imati sreće, to me uvijek iznova iznenadi. #-o :biggrin:
Prvo u lovu na šumahera izleti sa staze, skroz na travu i prođe par cm od pješčane zamke... Par krugova nakon toga šumaherov kvar i izlijetanje njemu pred nosom, taman da ga ovaj ne zadržava i da se ne mora mučit pretjecati ga. Kasnije SC, točno u pravi trenutak, taman nakon što je lewis prije toga bio u boksu.. Dok je sc vani Seb odlazi u boks i vraća se ispred lewisa... Baš mu se lijepo sve otvorilo..
Ako ovo nije sreća onda neznam šta je.
slika
f430
Navijam za: fernando alonso

Post Postao/la f430 »

K1M1 je napisao/la:Dobra vožnja danas, to mu ne mogu osporiti, ali koliko taj čovjek može imati sreće, to me uvijek iznova iznenadi. #-o :biggrin:
Prvo u lovu na šumahera izleti sa staze, skroz na travu i prođe par cm od pješčane zamke... Par krugova nakon toga šumaherov kvar i izlijetanje njemu pred nosom, taman da ga ovaj ne zadržava i da se ne mora mučit pretjecati ga. Kasnije SC, točno u pravi trenutak, taman nakon što je lewis prije toga bio u boksu.. Dok je sc vani Seb odlazi u boks i vraća se ispred lewisa... Baš mu se lijepo sve otvorilo..
Ako ovo nije sreća onda neznam šta je.
Zaboravio si još spomemut Toro roso, koji pusta vettela ko da ga obilazi za puni krug
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

f430 je napisao/la: Zaboravio si još spomemut Toro roso, koji pusta vettela ko da ga obilazi za puni krug
yep, uz sve još i to. I to me jako smeta, da red bull ima dvije ekipe i da će ovi iz TR-a uvijek pustiti Vettela a zadržavati ostale. Takvu privilegiju nemaju ni McM ni Ferr, i to je totalno nepošteno, al jbg...
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Jeb*ga, vidjeli smo šta se desi vozaču koji iste nanosekunde ne propusti Seba :D.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Scuderia je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:Da, vrhunski vozači, koji imaju širu sliku utrke i strategije u glavi, oduvijek imaju "sreće", kako vi kažete
A kakva je to strategija ? :-k ( govorim konkretno za njega sada )
Uhvatiti najbolju startnu poziciju, pa kasnije sa ueber jakim autom krstariti do pobjede(a) ?
Trebat će nam još o ho ho naslova prvaka da shvatimo Vettelove kvalitete. Bez usporebi: Vettel - Webber, Button - Hamilton, i na kraju: Vettel - Hamilton... ;)

Jedino sr... u cijeloj situaciji (jasna olakotna okolnost) su, istina, Toror rossova propuštanja red bullova.
Samo neka se trkaju.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

K1M1 je napisao/la:
f430 je napisao/la: Zaboravio si još spomemut Toro roso, koji pusta vettela ko da ga obilazi za puni krug
yep, uz sve još i to. I to me jako smeta, da red bull ima dvije ekipe i da će ovi iz TR-a uvijek pustiti Vettela a zadržavati ostale. Takvu privilegiju nemaju ni McM ni Ferr, i to je totalno nepošteno, al jbg...
pa meni nije bas ni samo jbg, znaci vettel ima 3 vozaca koji rade za njega.... tko zna, da je zeglavio koji krug iza njega mozda bi zavrsio iza lewisa..... nije fer, da sam na fia-inom mjestu opalio bi kaznu torro rossu...
McLaren u <3
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

izvukao maximum iz ove utrke , pokazao da zna i preticati , sigurno kandidat za naslov i ove godine ako auto bude dobar. Tu ne mislim da auto bude dobar kao 2011. jer onda malac nebi bio kandidat nego sigurni pobjednik.
dmarijon
Legenda
Legenda

Krivo pričate. Recite "tu ne mislim da auto bude dobar kao 2010." Jer 2010. je red bull jako odskakao brzinom. 2011. je relativno malo. Laicima se to činilo puno više, zbog fenomenalnog Vettela. To mogu reći i insaderi F1, a mislim da može i Mark Webber
Samo neka se trkaju.
dady16
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la dady16 »

Danas je bio jako dobar,po meni je već sad prvi favorit za naslov,Button je standardno jak u Australiji tako da ipak Lewisa označavam kao glavnog protukandidata Vettelu.
Button svake godine odvozi nekoliko ovakvih utrka ali tu i tamo bude dosta spor,za njega će najvažnije biti skupljanje bodova,dok od Lewisa očekujem više pobjeda.
Uf,Malezija će biti zanimljiva.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

vidim ja da je po vama i danas igrala sreca za njegovo 2. mjesto..
ma lol.. neznam sto taj mali mora jos napraviti da prestanete bit dosadni..
jel srecom prestigao rosberga? jel srecom izletio i ne izgubio mjesto? jel srecom u sporijem bolidu zavrsio ispred drugog?
ma bedastoce..
rFactor F1 HR server Info
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Srecom je samo izaso ispred Hamiltona i nista vise...
Alonsista hasta la muerte..
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ko god je govorio da se Vettel ne zna trkati s drugima danas je sebi skočio u usta. Odlično je vozio i odlično odradio damage limitation u prvoj utrci (pretpostavljam da će se RBR vratiti naprijed).
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
dmarijon
Legenda
Legenda

Vjerojatnost je da će se RBR vratiti naprijed automatizmom. Činjenicom da je zbog specifične konfiguracije: Australija - ulična staza vs. Mclaren - nisko težište, Mclaren dominirao.
Samo neka se trkaju.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...mladi gospodin progovara o pobjedi Mcl u Australiji "priznaje" da imaju jako dobar auto koji RB tek treba dostići...gumbekovu pobjedu smatra apsolutno zaslužnom te prića da ga nikako nije mogao dostići jer je jednostavno bio u toj trci superiorniji od svih...sam interwiew možda i ne bi bio ništa posebno no mislim da je nakon jako dugo vremena primjetna doza respekta te da "postaje svijestan" da ove godine RB i on će ipak imati pravu konkurenciju...iako je pun optimizma ja nekako doživljavam ove njegove rijeći kao prve naznake da RB nije ove godine baš svemoguć...
AUTOSPORT
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
dmarijon
Legenda
Legenda

2011. je bio manje svemoguć nego 2010., a 2012. će biti manje svemoguć nego 2011. To je sigurno. I to je super za prvenstvo.
Samo neka se trkaju.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

dmarijon je napisao/la:2011. je bio manje svemoguć nego 2010., a 2012. će biti manje svemoguć nego 2011. To je sigurno. I to je super za prvenstvo.
...ma ja sam ovo izdvojio čisto jer već stvarno jako dugo nisam pročitao njegov takav interwiev...doduše s obzirom na to što posjeduju/posjedovali su nije niti mogao biti ovakav...meni ko navijaču Mcl ovo budi jako puno optimizma u ovoj sezoni...doduše "nada je kur*a ali ljudski se nadati" da ćemo izgledati ove sezone ko RB prošle...nama sve vama mrvice...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
dmarijon
Legenda
Legenda

Znam da se mnogi neće sa mnom složiti, no ja stojim iza stava - dovoljno je Vettelu dati konkurentan bolid da on čini čuda. Ne treba mu pola sekunde ili sekundu brži bolid.
Samo neka se trkaju.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

dmarijon je napisao/la:Znam da se mnogi neće sa mnom složiti, no ja stojim iza stava - dovoljno je Vettelu dati konkurentan bolid da on čini čuda. Ne treba mu pola sekunde ili sekundu brži bolid.
...ja nikada nisam potcjenjivao dvostrukog prvaka i slažem se s tobom (kao što veliš za razliku od nekih)...ja nikako njega ne otpisujem...
edit: i naknadno se sjetio pa da "repliciram": dati konkurentan bolid bilo kome od "onih" šest u prvenstvu a i još ponekome "sa strane" - ništa novog se ne bi otkrilo - sve su to fantastični vozači...
Zadnja izmjena: Toon, dana/u 20 ožu 2012, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Pa ne može ga se otpisati jer Red Bullov bolid nije spor dapače brz je ali nema više onakvu prednost u kvalifikacijama i tu se vidi da im je to zadnje 2 sezone jaaako pomoglo
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

dmarijon je napisao/la:2011. je bio manje svemoguć nego 2010., a 2012. će biti manje svemoguć nego 2011. To je sigurno. I to je super za prvenstvo.
Neslažem se s tobom da je 2011. bio manje svemoguć, jer je 2010 imao dosta kvarova i do zadnje trke se borio za prvenstvo, dok 2011. nije imao nikakih problema i prvenstvo je već u Indiji osvojio
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
sofer
Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS

Post Postao/la sofer »

:lol: :lol: :lol:
Odgovori