Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Marce
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Michael Schumacher
Re: Sebastian Vettel
Malo sreće je bilo, ali zaslužio ju je. Odličnom vožnjom je osigurao da se nađe u prilici da sreća odlučuje.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
malo srece, malo voznje i eto ga..... ali uglavnom kada sam vidio da ga je onaj torro rosso onako lako pustio sam popi*dio.... alonso se muci s njim a ovaj tu ubere vrijeme.... mislim da to stvarno nije fer....
McLaren u <3
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
A kakva je to strategija ?dmarijon je napisao/la:Da, vrhunski vozači, koji imaju širu sliku utrke i strategije u glavi, oduvijek imaju "sreće", kako vi kažete

Uhvatiti najbolju startnu poziciju, pa kasnije sa ueber jakim autom krstariti do pobjede(a) ?

- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Danas ga je pomazila malo sreća, treba se priznat, SC mu se savršeno poklopio, a i pitanje kako bi to izgledalo protiv schumija da nije odustao, svejedno ukazala mu se prilika i iskoristio ju je.
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Dobra vožnja danas, to mu ne mogu osporiti, ali koliko taj čovjek može imati sreće, to me uvijek iznova iznenadi.
Prvo u lovu na šumahera izleti sa staze, skroz na travu i prođe par cm od pješčane zamke... Par krugova nakon toga šumaherov kvar i izlijetanje njemu pred nosom, taman da ga ovaj ne zadržava i da se ne mora mučit pretjecati ga. Kasnije SC, točno u pravi trenutak, taman nakon što je lewis prije toga bio u boksu.. Dok je sc vani Seb odlazi u boks i vraća se ispred lewisa... Baš mu se lijepo sve otvorilo..
Ako ovo nije sreća onda neznam šta je.

Prvo u lovu na šumahera izleti sa staze, skroz na travu i prođe par cm od pješčane zamke... Par krugova nakon toga šumaherov kvar i izlijetanje njemu pred nosom, taman da ga ovaj ne zadržava i da se ne mora mučit pretjecati ga. Kasnije SC, točno u pravi trenutak, taman nakon što je lewis prije toga bio u boksu.. Dok je sc vani Seb odlazi u boks i vraća se ispred lewisa... Baš mu se lijepo sve otvorilo..

- f430
- Navijam za: fernando alonso
Zaboravio si još spomemut Toro roso, koji pusta vettela ko da ga obilazi za puni krugK1M1 je napisao/la:Dobra vožnja danas, to mu ne mogu osporiti, ali koliko taj čovjek može imati sreće, to me uvijek iznova iznenadi.![]()
![]()
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
yep, uz sve još i to. I to me jako smeta, da red bull ima dvije ekipe i da će ovi iz TR-a uvijek pustiti Vettela a zadržavati ostale. Takvu privilegiju nemaju ni McM ni Ferr, i to je totalno nepošteno, al jbg...f430 je napisao/la: Zaboravio si još spomemut Toro roso, koji pusta vettela ko da ga obilazi za puni krug

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Jeb*ga, vidjeli smo šta se desi vozaču koji iste nanosekunde ne propusti Seba
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Legenda
Trebat će nam još o ho ho naslova prvaka da shvatimo Vettelove kvalitete. Bez usporebi: Vettel - Webber, Button - Hamilton, i na kraju: Vettel - Hamilton...Scuderia je napisao/la:A kakva je to strategija ?dmarijon je napisao/la:Da, vrhunski vozači, koji imaju širu sliku utrke i strategije u glavi, oduvijek imaju "sreće", kako vi kažete( govorim konkretno za njega sada )
Uhvatiti najbolju startnu poziciju, pa kasnije sa ueber jakim autom krstariti do pobjede(a) ?

Jedino sr... u cijeloj situaciji (jasna olakotna okolnost) su, istina, Toror rossova propuštanja red bullova.
Samo neka se trkaju.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
pa meni nije bas ni samo jbg, znaci vettel ima 3 vozaca koji rade za njega.... tko zna, da je zeglavio koji krug iza njega mozda bi zavrsio iza lewisa..... nije fer, da sam na fia-inom mjestu opalio bi kaznu torro rossu...K1M1 je napisao/la:yep, uz sve još i to. I to me jako smeta, da red bull ima dvije ekipe i da će ovi iz TR-a uvijek pustiti Vettela a zadržavati ostale. Takvu privilegiju nemaju ni McM ni Ferr, i to je totalno nepošteno, al jbg...f430 je napisao/la: Zaboravio si još spomemut Toro roso, koji pusta vettela ko da ga obilazi za puni krug
McLaren u <3
-
- Navijam za: ferrari
izvukao maximum iz ove utrke , pokazao da zna i preticati , sigurno kandidat za naslov i ove godine ako auto bude dobar. Tu ne mislim da auto bude dobar kao 2011. jer onda malac nebi bio kandidat nego sigurni pobjednik.
-
- Legenda
Krivo pričate. Recite "tu ne mislim da auto bude dobar kao 2010." Jer 2010. je red bull jako odskakao brzinom. 2011. je relativno malo. Laicima se to činilo puno više, zbog fenomenalnog Vettela. To mogu reći i insaderi F1, a mislim da može i Mark Webber
Samo neka se trkaju.
- dady16
- Navijam za: Felipe Massa
Danas je bio jako dobar,po meni je već sad prvi favorit za naslov,Button je standardno jak u Australiji tako da ipak Lewisa označavam kao glavnog protukandidata Vettelu.
Button svake godine odvozi nekoliko ovakvih utrka ali tu i tamo bude dosta spor,za njega će najvažnije biti skupljanje bodova,dok od Lewisa očekujem više pobjeda.
Uf,Malezija će biti zanimljiva.
Button svake godine odvozi nekoliko ovakvih utrka ali tu i tamo bude dosta spor,za njega će najvažnije biti skupljanje bodova,dok od Lewisa očekujem više pobjeda.
Uf,Malezija će biti zanimljiva.
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
vidim ja da je po vama i danas igrala sreca za njegovo 2. mjesto..
ma lol.. neznam sto taj mali mora jos napraviti da prestanete bit dosadni..
jel srecom prestigao rosberga? jel srecom izletio i ne izgubio mjesto? jel srecom u sporijem bolidu zavrsio ispred drugog?
ma bedastoce..
ma lol.. neznam sto taj mali mora jos napraviti da prestanete bit dosadni..
jel srecom prestigao rosberga? jel srecom izletio i ne izgubio mjesto? jel srecom u sporijem bolidu zavrsio ispred drugog?
ma bedastoce..
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Srecom je samo izaso ispred Hamiltona i nista vise...
Alonsista hasta la muerte..
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ko god je govorio da se Vettel ne zna trkati s drugima danas je sebi skočio u usta. Odlično je vozio i odlično odradio damage limitation u prvoj utrci (pretpostavljam da će se RBR vratiti naprijed).

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Legenda
Vjerojatnost je da će se RBR vratiti naprijed automatizmom. Činjenicom da je zbog specifične konfiguracije: Australija - ulična staza vs. Mclaren - nisko težište, Mclaren dominirao.
Samo neka se trkaju.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...mladi gospodin progovara o pobjedi Mcl u Australiji "priznaje" da imaju jako dobar auto koji RB tek treba dostići...gumbekovu pobjedu smatra apsolutno zaslužnom te prića da ga nikako nije mogao dostići jer je jednostavno bio u toj trci superiorniji od svih...sam interwiew možda i ne bi bio ništa posebno no mislim da je nakon jako dugo vremena primjetna doza respekta te da "postaje svijestan" da ove godine RB i on će ipak imati pravu konkurenciju...iako je pun optimizma ja nekako doživljavam ove njegove rijeći kao prve naznake da RB nije ove godine baš svemoguć...
AUTOSPORT
AUTOSPORT
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Legenda
2011. je bio manje svemoguć nego 2010., a 2012. će biti manje svemoguć nego 2011. To je sigurno. I to je super za prvenstvo.
Samo neka se trkaju.
- Toon
- Veteran
...ma ja sam ovo izdvojio čisto jer već stvarno jako dugo nisam pročitao njegov takav interwiev...doduše s obzirom na to što posjeduju/posjedovali su nije niti mogao biti ovakav...meni ko navijaču Mcl ovo budi jako puno optimizma u ovoj sezoni...doduše "nada je kur*a ali ljudski se nadati" da ćemo izgledati ove sezone ko RB prošle...nama sve vama mrvice...dmarijon je napisao/la:2011. je bio manje svemoguć nego 2010., a 2012. će biti manje svemoguć nego 2011. To je sigurno. I to je super za prvenstvo.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
-
- Legenda
Znam da se mnogi neće sa mnom složiti, no ja stojim iza stava - dovoljno je Vettelu dati konkurentan bolid da on čini čuda. Ne treba mu pola sekunde ili sekundu brži bolid.
Samo neka se trkaju.
- Toon
- Veteran
...ja nikada nisam potcjenjivao dvostrukog prvaka i slažem se s tobom (kao što veliš za razliku od nekih)...ja nikako njega ne otpisujem...dmarijon je napisao/la:Znam da se mnogi neće sa mnom složiti, no ja stojim iza stava - dovoljno je Vettelu dati konkurentan bolid da on čini čuda. Ne treba mu pola sekunde ili sekundu brži bolid.
edit: i naknadno se sjetio pa da "repliciram": dati konkurentan bolid bilo kome od "onih" šest u prvenstvu a i još ponekome "sa strane" - ništa novog se ne bi otkrilo - sve su to fantastični vozači...
Zadnja izmjena: Toon, dana/u 20 ožu 2012, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Pa ne može ga se otpisati jer Red Bullov bolid nije spor dapače brz je ali nema više onakvu prednost u kvalifikacijama i tu se vidi da im je to zadnje 2 sezone jaaako pomoglo
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Neslažem se s tobom da je 2011. bio manje svemoguć, jer je 2010 imao dosta kvarova i do zadnje trke se borio za prvenstvo, dok 2011. nije imao nikakih problema i prvenstvo je već u Indiji osvojiodmarijon je napisao/la:2011. je bio manje svemoguć nego 2010., a 2012. će biti manje svemoguć nego 2011. To je sigurno. I to je super za prvenstvo.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- sofer
- Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS