Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Lewis Hamilton
WOW! Moram priznati da sam nakon FP3 bio skeptičan što se pole positiona tiče, ali Ham je odma u prvom pokušaju vozil 36.2 i onda sam znal da je to pole. BRAVO!

- Mika_bar
- Početnik

Odličan krug, opet izvadi par desetinki iz rukava, još ono blokiranje prednjeg ljevog u zadnjem zavoju, još bi bio brži desetinku dvije, samo sutra pametno i 1-2 ovaj puta doma! 
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
pitanje kako ce se ta guma ponasat u trciMika_bar je napisao/la:Odličan krug, opet izvadi par desetinki iz rukava, još ono blokiranje prednjeg ljevog u zadnjem zavoju, još bi bio brži desetinku dvije, samo sutra pametno i 1-2 ovaj puta doma!

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Normalno, to nije bilo tako strašno...F1NAC je napisao/la:pitanje kako ce se ta guma ponasat u trciMika_bar je napisao/la:Odličan krug, opet izvadi par desetinki iz rukava, još ono blokiranje prednjeg ljevog u zadnjem zavoju, još bi bio brži desetinku dvije, samo sutra pametno i 1-2 ovaj puta doma!
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Super krug. Mislim da je mogao i brže bez one greške. Međutim nije bio jedini koji je blokirao kotače ( Šumi, Massa, Button, Rosberg... ). Samo da opet ne napravi grešku na startu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- goran007
- Profesionalni vozač

slazem se da odlican krug,ali mislim da ce u utrci Button predstavljati puno veci problem nego na kvalama...naravno ak start svima protekne ok
- Dani
- Legenda

Gle, ako mu opet ne pokloni start, mislim da Ham dobiva utrku. Jedino se bojim Šumija odozada sa srebrnom strijelom, i Vettela. starta na tvrdim gumama i sigurno ide kasnije u boks.

- goran007
- Profesionalni vozač

ja i ti se oko Australije necemo sloziti...ti smatras da mu je startom poklonio utrku ja smatram da bi Button i bez toga pobjedio jer je veliku vecinu krugova bio brzi...no,ne mogu znati kaj ce biti sutra...tebi je Hamilton meni Button favorit...tocno za Vettela,njega se McM-ovi trebaju vise bojati od mercedesa i Schumija...barem ja tako mislim
- Mika_bar
- Početnik

Sve ce ovisiti o startu, ne znam kolko je vettelova taktika dobra, vidjet ćemo sutra , čak mislim da bi mogao imati puno problema na startu i u prvih par krugova, odnosno izgubiti dosta pozicija, 10-15 kmh sporiji od merrcedesa i lotusa na ravnom , mislim da bi ga i rosberg i oba lotusa mogli oprat...
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- Dero
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari
Slazem se, čak i sam Hamilton na presici je izjavio da ce sutrašnji tyre management biti sve a svi znamo da Hamilton nije tip vozača za kalkuliranu vožnju.goran007 je napisao/la:slazem se da odlican krug,ali mislim da ce u utrci Button predstavljati puno veci problem nego na kvalama...naravno ak start svima protekne ok
Najbolje za lewisa bi bilo da stvarno sutra bude puuno kiše
-
peki
- Navijam za: ferrari
već si traži alibi ako sutra izgubi.
- senamozart
- Rezervni vozač

- Navijam za: F1 McLaren Team
kolega peki.
šta ti stvarno misliš da bi lewis mogao nešto izgubiti sa schumacherom.
ako tako misliš stavljam te u listu klasa Optimist

- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
McLareni se Schumija trebaju plašiti jedino ako bude mokra utrka (onda ga se svi trebaju plašiti).
Razlog je jednostavan: Mercedes ždere gume više nego ostali, jesu oni radili neki kompromis ali svejedno ne može se u tjedan dana na bolidu ništa napravit osim igranja sa setupm a to sumnjam da može riješiti problem u mjeri da ih dovede u ravnopravnu potrošnju guma sa McLarenom.
Veća prijetnja biti će im Webber i Vettel ak bude imao dobar start.
Razlog je jednostavan: Mercedes ždere gume više nego ostali, jesu oni radili neki kompromis ali svejedno ne može se u tjedan dana na bolidu ništa napravit osim igranja sa setupm a to sumnjam da može riješiti problem u mjeri da ih dovede u ravnopravnu potrošnju guma sa McLarenom.
Veća prijetnja biti će im Webber i Vettel ak bude imao dobar start.
Michael is faster than you!!
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Ja očekujem da će Lewis ovo sutra glatko dobiti ako bude suha utrka.A ako bude kiše onda je teško šta prognozirati
...put u raj nije posut ružama...
- Vuksa_KC
- Veteran

- Navijam za: Ferrari
Mora sutra pobijediti, inače će pomalo podsjećati na Massu nekad, tj. izgledalo bude ko da mu se za pobjedu trebaju 'super ultra' uvjeti poklopiti, koje sad već ima 2. utrku za redom. Ako ne uspije, vjerojatno onda još uvijek ima neki pritisak koji ga muči.
- Dani
- Legenda

Ma jao,VEĆ drugu utrku zaredom ??!Vuksa_KC je napisao/la:Mora sutra pobijediti, inače će pomalo podsjećati na Massu nekad, tj. izgledalo bude ko da mu se za pobjedu trebaju 'super ultra' uvjeti poklopiti, koje sad već ima 2. utrku za redom. Ako ne uspije, vjerojatno onda još uvijek ima neki pritisak koji ga muči.

- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
Ja bi prije rekao da ce dobiti glatko ako padne kišaChuck Norris je napisao/la:Ja očekujem da će Lewis ovo sutra glatko dobiti ako bude suha utrka.A ako bude kiše onda je teško šta prognozirati

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
Sanel
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Vuksa_KC je napisao/la:Mora sutra pobijediti, inače će pomalo podsjećati na Massu nekad, tj. izgledalo bude ko da mu se za pobjedu trebaju 'super ultra' uvjeti poklopiti, koje sad već ima 2. utrku za redom. Ako ne uspije, vjerojatno onda još uvijek ima neki pritisak koji ga muči.
Ili je jednostavno netko drugi brži, primjerice Button.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
misliš, tko je bolji u čuvanju guma i taktici?Sanel je napisao/la: Ili je jednostavno netko drugi brži, primjerice Button.
tko je brži vozač od mclarenovog dvojca vidi se u kvalifikacijama (i prošle godine a i u ove dvije utrke), hamilton laganini dere buttona u kvalama...
nažalost (kao što je već rekao kolega 'Ćale' na jednoj drugoj temi), u današnjoj f1 bolje prolazi onaj koji dobro čuva gume nego onaj koji je brži vozač, al tako je kako je..

- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
Gledaj i s boljim cuvanjem guma, mislim da danas nebu samo tako cuvati gume i da budu bolje prosli oni koji budu napradali. Jer jedno kaj je gp2 race two pokazala da je ovo staza gde se da pretjecati.K1M1 je napisao/la:misliš, tko je bolji u čuvanju guma i taktici?Sanel je napisao/la: Ili je jednostavno netko drugi brži, primjerice Button.
tko je brži vozač od mclarenovog dvojca vidi se u kvalifikacijama (i prošle godine a i u ove dvije utrke), hamilton laganini dere buttona u kvalama...
nažalost (kao što je već rekao kolega 'Ćale' na jednoj drugoj temi), u današnjoj f1 bolje prolazi onaj koji dobro čuva gume nego onaj koji je brži vozač, al tako je kako je..
Darkness rises when silence dies
-
peki
- Navijam za: ferrari
ne nisam tu mislio na msc ( auto još uvijek nije dovoljno dobar ) već na butona. dedino vrijeme tek će doći , mlad je.senamozart je napisao/la:kolega peki.
- darky
- Profesionalni vozač

nakon dvije utrke, čini mi se da je luis odlućio ponoviti početak svoje rooki sezone
ganjati postolja, ne pobjede
izgleda mi vrlo odlučan da osvoji naslov, manje atraktivan, ali vrlo efikasan
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Da ne počne biti ko vettel 2010.,stalno pole a mukom do pobjede.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
drugo nije ni mogo, zajebali su ga u boksu s onim zaustavljanjem više od 5sec a prije toga ista greška ko u Melbournu kad je Button išao prvi na izmjene. Hamilton jednostavno mora ić prije po gume!darky je napisao/la:nakon dvije utrke, čini mi se da je luis odlućio ponoviti početak svoje rooki sezone
...i oni njihovi neprecizni i usrani prognozeri kiše, čeka se kiša dok ostali idu po slick i voze 3 sec brže Hamilton naravno zadnji. Ne bi se čudio kad bi ga napo Vettel da nije imao onaj peh. McLaren očito misli da je najbrži pa da može čekat poteze ostalih al ne uče ni na tuđim ni svojim greškama.
Treće mjesto nije loše, al nadam se boljim rezultatima.

- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
E da i promjenu na slick gume su totalno zajebali. Ne znam koga su vraga čekali pa ja sam na live timingu vidio da je Ricciaro odma bio brži a ovi čekaju još 2 kruga. Glupost