Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Toon je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:
Ali time je ujedno dokazana i poanta koju Alonsovi navijači rado serviraju: možda je temperamentan, kompliciran i tvrdoglav, ali čini se da bi on i na crvenom dječjem triciklu s jednom polomljenom pedalom uspio doći na postolje, a u HRT-ovom bolidu bi već do sad osvojio bodove. Španjolac s razlogom dobiva od Ferrarija plaću koliku dobiva, iako će se mnogi složiti da mu ekipa nije dala bolid kakav netko njegovog ranga zaslužuje
RETROVIZOR
...uh kako me "ubiju" članci poput ovih sa nadljudima i sličnim porukama bez obzira o kome se govori...ja sam siguran da bi u HRT-ovom bolidu bio predzadnji i da bi samo njegov momčadski kolega bio iza njega...gospo'n Ribica je malo "zabrijao" ali 'ajde neka mu bude...jedna stvar mi nikako nije jasna - kome to još navijači i/ili štovatelji Alonsa moraju dokazivati da je rijeć o vrhunskom vozaču koji će se i u "osrednjem" bolidu izvlačiti i "više od maximuma"? Isprva nisam mislio "izreagirati" no kako sam čitao komentar :roll: ...ovaj put Alonso, slijedeći put netko drugi...imao je dotični puno boljih osvrta ali vjerojatno oduševljen navijač nije mogao suspregnuti emocije kojima se vjerojatno prije trke nije nadao...
Dobro ovo boldano priznajem,ali ovo o triciklu ti priznaj da je istina :biggrin:

A sad ozbiljno pa čovjek je samo htio dočarati njegovu sposobnost ne trebaš bukvalno shvaćat sve šta piše,ne vidim baš razlog da te ovakvi članci "ubiju" ;)
...put u raj nije posut ružama...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la:Dobro ovo boldano priznajem,ali ovo o triciklu ti priznaj da je istina :biggrin:
- ako mu se poklope uvjeti - monsunsa kiša ili iznenadni snijeg :)
Chuck Norris je napisao/la: A sad ozbiljno pa čovjek je samo htio dočarati njegovu sposobnost ne trebaš bukvalno shvaćat sve šta piše,ne vidim baš razlog da te ovakvi članci "ubiju" ;)
ma on bi trebao biti novinar a ne književnik, hajde kolumna vjerojatno dozvoljava malo više "pjesničke slobode" no meni valjda previše svih tih pretvaranja u polubogove...valjda i ima zato kasnije po forumu toliko "dobrih i konstruktivnih postova" koji se svode na jednu rijeć poput "magnificient! Fantastico! El ovo ili ono" ili jedan smajlić :klanjanje: i slične bedastoće.
..ovo što je napisao bi bilo fantastičan (ozbiljno to mislim) osvrt jednog navijača Alonsa no ne jednog novinara...jedino što ni tada ne bih shvatio kome se to treba dokazivati da je Alonso vrhunski i fantastičan vozač...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

F1NAC je napisao/la:"Sebastian has not quite reached that level," he told Germany's Sport Bild.
mos mislit da je on dao intervju švabama .... to je žutilo sve
Slučajno sam naletio na ovaj video i odma sam se sjetio tvog komentara. Pa evo. :biggrin:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CEzqCcF2 ... e=youtu.be[/youtube]
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Pa rek'o čovjek sve kako je...
slika
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
nando fan
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonsa

Post Postao/la nando fan »

Voleo bi da Alonso dobije auto vredan njegovog talenta ali ali... tu je Mclaren koji je dosta jak.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Sad vec pricaju o Canadi,da tek tamo treba da stigne upgrade :(
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_DtUfibk ... ata_player[/youtube]
Alonsista hasta la muerte..
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ma nek se gone više u vražju mater!

Tri godine samo laprdaju bezveze, a nigdje rezultata.
Avanti FER, Avanti!!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Zašto je ovako spor bio u Q3?Da je ponovio vrijeme iz Q2 sutrabi peti startao
Razočaran sam pozicijom na gridu,ali de finitivno što se tiče zaostatka maleni napredak je vidljiv
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Alonso pametno odvezao Q3 =D> , nije forsirao u Q3 i da je forsirao ne vjerujem da bi bio na boljoj poziciji. ;)
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Chuck Norris je napisao/la:Zašto je ovako spor bio u Q3?Da je ponovio vrijeme iz Q2 sutrabi peti startao
Razočaran sam pozicijom na gridu,ali de finitivno što se tiče zaostatka maleni napredak je vidljiv
staza se isto malo i ohladila , a moguće da je uzeo iskorišteni set . kad pogledas za McM kasnimo sekundu , mozda bolje se po njima ravnat jer Merc nema tu DRS prednost u trci toliko .
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
rockstena
Navijam za: alonso ferrari

Post Postao/la rockstena »

Sutra Alonso ce biti mnogo mnogo brz, medju pet 100%
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

rockstena je napisao/la:Sutra Alonso ce biti mnogo mnogo brz, medju pet 100%
:D
Samo neka se trkaju.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

The qualy has left us some grid positions more or less expected, and we must prepare a good race strategy. There will be exciting race!
via twitter
Alonsista hasta la muerte..
Chuck Norris
Veteran
Veteran

"Naš bolid ima velike probleme s aerodinamikom, no momčad optimistično vjeruje da ih može riješiti. Možda ne u ovom trenutku, ali u nekom dužem roku svakako. To je naš prvi prioritet. Tek kad budemo zadovoljni s bolidom vidjet ćemo koliki je naš zaostatak. U ovom je trenutku ogroman jer bolid uopće ne radi dobro."
Ova izjava mi ne zvuči nikako dobro.Čini mi se da ovi update nije ispunio očekivanja i da je Alonso jako razočaran u bolid.Bojim se da ništa dobrog ne možemo očekivati na sljedećim utrkama
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

moram reci da sam nezadovoljan pozicijom na gridu,ali ne toliko i ostvarenim vremenom...ne gledam to kao sekundu i pol zaostatka vec kao 8 desetinki koliko je razlika između najboljeg vremena Rosberga(Q3) i Alonsa(Q2)...to sto je staza malo hladnija mi nije dovoljan argument za izgubiti 6.5 desetinki pogotovo jer je prvih 5 vozača na gridu poboljsalo vremena u odnosu na Q2...ako maknemo ovaj brutalan krug Rosberga(ja opet na njih ne gledam kao na glavni faktor u utrci) zaostatak je oko 3.5 desetinke sto na stazi za koju kaze da im ne odgovoara nije preveliko...kao sto je neko vec reko bilo bi to šesto mjesto(kad makneš Lewisa i jedno više),a to bi svakako bilo preodlično...a ko zna,možda su malo kvalifikacijske brzine svjesno žrtvovali u korist utrke...vidjet ćemo sutra,a i vrijeme ko zna...makar,vidim da je sve manje prognoze za kišu(nažalost)

nisam stigao pogledati Alonsov krug u q3...jel bila kakva greška ili čisti gubitak tih 6.5 desetonki u odnosu na q2
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

u q3 su svi sporije vozili, ohladila se staza i to drastično kako je odmicalo vrijeme, tako da je svaki idući krug bio sporiji
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

darky je napisao/la:u q3 su svi sporije vozili, ohladila se staza i to drastično kako je odmicalo vrijeme, tako da je svaki idući krug bio sporiji
zbilja ne shvaćam čemu takav post...pa ajde kolega barem usporedi vremena pa onda komentiraj

Ros q2-1:35.725 _____ q3-1:35.121
Ham q2-1:35.902 _____ q3-1:35.626
Sch q2-1:35.794 _____ q3-1:35.691
Kob q2-1:35.853 _____ q3-1:35.784
Rai q2-1:35.921 _____ q3-1:35.898

pa onda jel su to svi...to čak nije ni polovica ak ne racunamo Grosjeana koji nije ni izašao
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

@goran

Najbrža vremena u Q3 su postavljena na prvom pokušaju. Tada su uvjeti na stazi bili puno bolji. Svi koji su ciljali na drugi pokušaj da im bude "fastest lap" nisu uspjeli postaviti nikakvo vrijeme baš zbog nagle promjene ( staza se ohladila i počeo puhati jaki vjetar ) u uvjetima.
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Dero je napisao/la:@goran

Najbrža vremena u Q3 su postavljena na prvom pokušaju. Tada su uvjeti na stazi bili puno bolji. Svi koji su ciljali na drugi pokušaj da im bude "fastest lap" nisu uspjeli postaviti nikakvo vrijeme baš zbog nagle promjene ( staza se ohladila i počeo puhati jaki vjetar ) u uvjetima.
to uopce ne mijenja bit posta...čovjek je ustvrdio da su bili sporiji ja sam mu vremenima pokazao da nisu...uopće nisam komentirao uvjete unutar tih 10 min...a koliko se sjećam Kamui je pod "lošim" okolnostima osvojio svoju poziciju
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Another day off in Shanghai, before heading for Bahrain. I feel comfortable here: it’s a city that’s full of life and that offers so many things to do. And on top of that, the weather is really lovely today, as you can see in the photo I’ve posted on @alo_oficial. I had lunch in a nice open-air restaurant on the Bund with my physio Fabrizio, my manager Luis and some guys from the team. For once, Formula 1 did not appear on the topics of conversation as we just had a bit of healthy fun. Everyone needs a bit of break, otherwise you’ll struggle to be at your best over the race weekend, don’t you think?

Of course, that doesn’t mean we’re not thinking about the next race, far from it. I am well aware that in Sakhir, we can expect another difficult weekend, which is only natural, partly because of the track characteristics and also because the car is the same one we had in Shanghai. Both the Scuderia and I have a good record in Bahrain: the team has four victories here and I’ve got three, the last of which was also my debut race for the Prancing Horse. But the past counts for nothing in this sport and this weekend will be all about damage limitation for us. The championship is very open and there are a lot of teams that can aspire to victory, but clearly we need to make a leap forward to be more competitive if we want to aspire to coming out on top at the end. We have to take the step forward as soon as possible. I have faith in the team and I know everyone at Maranello is giving their all so that we can reach this objective.

This weekend we will do our best and I hope I can have a race where I spend less time in traffic than I did last Sunday. It was definitely frustrating not being able to get almost a single traffic-free lap because my pace, at least in some phases of the race was not at all bad. However, when I found myself behind Hamilton after the final stop, he had the turn of speed to get past the others, whereas I had to turn somersaults to overtake in rather more difficult places than the very long straight. Not only that, but I also had little hope of defending my position when others used the DRS, as was the case with Maldonaldo. I had passed him, but then he got me back just at the braking point for Turn 14.

I want to congratulate the pit crew: again in China they were the quickest and to do a time of 2”6 up to the green light, not once, but twice, as they recorded that time with both me and Felipe, is really a great time!

Today also sees the start of an important cycle in Real Madrid’s season: in just over a week, it will go up against Bayern Munich twice for the Champions League semi-final and, in between they take on Barca at the Camp Nou in the return match of what is known as “the Clasico.” I hope I can find a Chinese TV channel tonight showing the Munich match: the commentary might be hard to follow, but it’s the picture that matters!
LINK
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

po mome sve manje su vozači ti koji mogu nešto napravit na bolidu , pitanje je samo skupit savršeni tim inžinjera i vračaru da gleda u fažol promjene pravila , ali sve u svemu sigurno je da Alonso radi max šta se može iz bolida ...jedino mislim da se on nadao nekim drugim rezultatima kad je dolazio u Ferrarija
... Forza Massa ...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Odusevljen sam nacinom na koji Alonso komunicira sa fanovima. Mislim da ce to pomoci da mnogi shvate da zaparavo nije neki nafurani papak, vec obican momak. Ko ima facebook i ko prati njegovu stranicu, moze recimo vidjeti da je dao izjavu u vezi dana preko facebooka, i to prije nego li sam nasao bilo gdje nekakav intervju...

Zaista je sjajno to sto radi i nadam se da mu ovo nije samo prolazna furka.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

_dreamer_ je napisao/la:Odusevljen sam nacinom na koji Alonso komunicira sa fanovima. Mislim da ce to pomoci da mnogi shvate da zaparavo nije neki nafurani papak, vec obican momak. Ko ima facebook i ko prati njegovu stranicu, moze recimo vidjeti da je dao izjavu u vezi dana preko facebooka, i to prije nego li sam nasao bilo gdje nekakav intervju...

Zaista je sjajno to sto radi i nadam se da mu ovo nije samo prolazna furka.
Može li link?Ne znam koji mu je pravi profil
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

https://www.facebook.com/FernandoAlonsoOficial" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Odgovori