Dobro ovo boldano priznajem,ali ovo o triciklu ti priznaj da je istinaToon je napisao/la:...uh kako me "ubiju" članci poput ovih sa nadljudima i sličnim porukama bez obzira o kome se govori...ja sam siguran da bi u HRT-ovom bolidu bio predzadnji i da bi samo njegov momčadski kolega bio iza njega...gospo'n Ribica je malo "zabrijao" ali 'ajde neka mu bude...jedna stvar mi nikako nije jasna - kome to još navijači i/ili štovatelji Alonsa moraju dokazivati da je rijeć o vrhunskom vozaču koji će se i u "osrednjem" bolidu izvlačiti i "više od maximuma"? Isprva nisam mislio "izreagirati" no kako sam čitao komentarChuck Norris je napisao/la:RETROVIZORAli time je ujedno dokazana i poanta koju Alonsovi navijači rado serviraju: možda je temperamentan, kompliciran i tvrdoglav, ali čini se da bi on i na crvenom dječjem triciklu s jednom polomljenom pedalom uspio doći na postolje, a u HRT-ovom bolidu bi već do sad osvojio bodove. Španjolac s razlogom dobiva od Ferrarija plaću koliku dobiva, iako će se mnogi složiti da mu ekipa nije dala bolid kakav netko njegovog ranga zaslužuje...ovaj put Alonso, slijedeći put netko drugi...imao je dotični puno boljih osvrta ali vjerojatno oduševljen navijač nije mogao suspregnuti emocije kojima se vjerojatno prije trke nije nadao...

A sad ozbiljno pa čovjek je samo htio dočarati njegovu sposobnost ne trebaš bukvalno shvaćat sve šta piše,ne vidim baš razlog da te ovakvi članci "ubiju"