btw. evo gledam utakmicu, i ponovno mi je Coentrao jako slab.

Ne znam...

EDIT. Iker cistog zicera skinuo.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Nazalost jeste, gotovo je. Dva kola prije kraja, Borussia Dortmund je osigurala, tj. obranila naslov.Jos nije gotovo. haha
Zato Bayern ni nije prvak ove godine,a niti prošle kada se ozlijedio. Samo neka imaju ove fensi šmensi manekene.Scuderia je napisao/la:On je jebeni BACK-UP, nikakav KEY PLAYER, to kada ljudi shvate, onda ce shvatiti njegovu ulogu. Meni je osobno drago da ce otici jer ce napokon ljudi prestati s pisanjima " Heynckes je kreten sto ne stavlja Olica od prve i sl "
Jesi mozda gledao utakmicu jucer izmedju Werdera i Bayerna ?Dani je napisao/la: Zato Bayern ni nije prvak ove godine,a niti prošle kada se ozlijedio. Samo neka imaju ove fensi šmensi manekene.
Čestitke Realu, već mi je dosta tika-take ide svraka ( ne ti toon ) nogometa.
U kojoj su igrali igrači koji su skupili do sad svega 100 minuta čiste igre i koji su bili prepuni motiva jer su počeli jednu utakmicu nakon 18 presjedenih na klupi...Scuderia je napisao/la: Jesi mozda gledao utakmicu jucer izmedju Werdera i Bayerna ?
Ovo nema veze s Bayernom. Tako je svugdje...Scuderia je napisao/la: Ali dobro, ti znas bolje od mene stanje, pratis Bayern redovito.
Realno, ovo je po meni čisto. Terry je stvarno kretenčina, ovo mu uopće nije trebalo, pogotovo u ovakvoj tekmi.elder je napisao/la:Kako mrzim to kad sudci pomazu barceloni, ovo kaj je terry dobil crveni karton nije opce bilo za karton a kamoli za crveni. Ne gledam nogomet, to sam samo tak sad videl ali to je sramota koji su to glumci u barceloni
elder je napisao/la:Kako mrzim to kad sudci pomazu barceloni, ovo kaj je terry dobil crveni karton nije opce bilo za karton a kamoli za crveni. Ne gledam nogomet, to sam samo tak sad videl ali to je sramota koji su to glumci u barceloni
Pa tek trebaju osigurati finale...K1M1 je napisao/la: Nisam mogao pomisliti da ću ovo ikad reć, ali u finalu ću svim srcem navijat za real. Bilo bi tužno i sramotno da ovakva ekipa osvoji LP.
naravno.. al nekako mislim da će sutra to lagano riješit, vidjet ćemo.Schumy.d je napisao/la:Pa tek trebaju osigurati finale...
Hmm... nadam se da si u pravu.K1M1 je napisao/la: naravno.. al nekako mislim da će sutra to lagano riješit, vidjet ćemo.
A cek, sto su Real i Bayern vec igrali ?luka_kimi je napisao/la:Nikad nisam niti sanjao da ću ovo reći... Ali strahovito mi je žao Barcelone. Baš sam htio El Classico u finalu.
Makar, Chelsea je napravio SVE U NJIHOVOJ MOĆI. Nemam im zašto prigovoriti na igranju bunkera. Čestitke ekipi.
Real je sada dobio šansu kakvu neće dobiti možda nikada više. Idemo ovo dobiti dečki!
Prosvijetli me, gdje sam napisao da je Real u finalu?Scuderia je napisao/la:A cek, sto su Real i Bayern vec igrali ?luka_kimi je napisao/la:Nikad nisam niti sanjao da ću ovo reći... Ali strahovito mi je žao Barcelone. Baš sam htio El Classico u finalu.
Makar, Chelsea je napravio SVE U NJIHOVOJ MOĆI. Nemam im zašto prigovoriti na igranju bunkera. Čestitke ekipi.
Real je sada dobio šansu kakvu neće dobiti možda nikada više. Idemo ovo dobiti dečki!
Nisam nadobudan, vec te malo " bockam " prije susreta.luka_kimi je napisao/la: Prosvijetli me, gdje sam napisao da je Real u finalu?Ono što sam mislio reći je da je Realu ispadanjem Barcelone otvoren put do osvajanja LP, što je, realno gledano i istinito, jer je jedina ekipa koja je od Reala bolja sada ispala s natjecanja.
Šta si ti tako nadobudan postao? Jel te trta već sada ili?
EDIT: Ma Scud, gle, na kraju krajeva, sutra sve ovisi o Realu. Uz dužno poštovanje prema Bayernu koji je izrazito kvalitetna ekipa (treća na svijetu po meni), Real je za koplje bolji. Najbolji dokaz za to bile su izjave poslije utakmice; igrači Bayerna prezadovoljno su govorili da je ovo najbolje što mogu, dok je sve i jedan Realov igrač govorio da je Real PODBACIO, usprkos relativno dobrom rezultatu.
Sve ovisi o Realu. Samo budala to može poreći.