Taktički odlično odigrana utakmica, čak bolja nego u Londonu i unatoč igraču manje su pokazali veliku žar i volju i treba im čestitati na tome, a ne kritizirati samo. Njihova stvar je kojom će taktikom odigrati, a Barceloni nisu krivi igrači Chelsea šta Sanchezu, Messiju i ostatku treba 15 šansi da zabiju nešto.
pa ja cu se slozit s ovim donekle..
naravno da je ispravni nacin bio obrana rezultata i bunker.. tako bi odigrala svaka druga momcad.. ma svaka danas.. ni jedan klub se ne smatra ravnopravan barceloni i svi do ijednog kluba pristupe obrambeno utakmici.. osim bayerna ne znam tko je u zadnje vrijeme pokusao odigrati ravnopravno s njima..
ova utakmica je bila ocekivano odigrana od strane chelseja i realno je i ispravno posloziti se izrazito obrambeno..
to stoji.. al sto je bilo drukcije prvu utakmicu? bas nis.. o tome se radi.. poguzilo im se.. prvu tekmu barca nije zabila i jbga.. penal nije sudjen (manje bitno) stative, tupavi sanchez koji se namjestao dvanaest dana da pospremi zicer u gol itd..
stara je praksa u nogometu - ako nedas gol - primit ces ga..
nije bilo bitno drukcije ni ovu tekmu, osim sto je guardiola imao jos goru ideju igre..
iniesta grli korner zastavicu, cuenca u igri, pedro na klupi, adriano?
forisirali ubacaje sa desne strane.. ma lol.. u kazneni prostor chelsea.. kome..? puyolu? pa taj ni loptu ne vidi..
chelsea je tu bio puno pametniji, pustali alvesa samog jer tu nije bilo straha..
fabregas ni sam ne zna gdje je i sto bi..
barcelonina ne prilagodba igre im se odbila u glavu..
jbga, big deal, sutra, odnosno vec veceras ce se zaboraviti na poraz i bit ce stara vijest..
osim naravno medija koji ce pisati bombasticne naslove kako je chelsea odigrao hrabru i fantasticnu utakmicu..
oni su bili prilikom svakog barcinog napada isto poslozeni, sto se tice defenzive mislim da su murinju sline curile, zato kazem da nije chelsea prosao dalje, vec barca nije..
jasno mi je donekle da nema pun kruha od pucanja kad je u kaznenom 20 nogu i 10 glava, al messi puknuo jednom i umalo gol..
a ovi golovi u sudackoj nadoknadi prvog poluvremena su lol.. pa kao da su od jucer i kao da neznaju koji ce bit jedini pokusaji chelsa.. i tako u 2 tekme.. oke, falio piquet, al svejedno..
valdeza necu ni spominjat jer neznam po kom pismu on brani u takvom jednom krugu..
ugl.. barca nije iskoristila ponudjenu utkamicu (penal + igrac manje) al to je tako.. pa ne bi ni imao posebnu tezinu pehar da ga dizu svake godine

ipak je tu gro navijaca ostalih klubova koji ce bit sad zadovoljni, ruzno je izgubit od losije momcadi (sto se valjda svi slazemo), al to je sport..
veceras go for bayern i zicer za kladionicare - ola s klupe zabija odlucujici gol

ma zapravo nek prodje onaj tko vise pokaze!