Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Bibi
HNL kladionica velemajstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Bibi »

K1M1 je napisao/la:Ovo da je netko napisao scenarij za film nebi mogao bolje napisat..
Barcelona je u ove dvije utakmice imala više stativa nego ovi udaraca na gol. :lol:
Naprosto nevjerojatno da ovakva sreća može postojat. Ne znaš dal da se smiješ il da plačeš.
Dođe ti da prestaneš nogomet gledat, bljuje mi se.
Nisam mogao pomisliti da ću ovo ikad reć, ali u finalu ću svim srcem navijat za real. Bilo bi tužno i sramotno da ovakva ekipa osvoji LP.
B(F)arsa nije zasluzila 2009 naslov pa im se jucer sve to vratilo ;)

Bravo Chelsea.Boga ima i zasluzeni prolazak u finale bez obzira sto ce netko govorit da nije...

Fascinantan mi je Guardiola i njegovo forsiranje Cuence taj je bio nesposoban predriblat klaune Oremusa i Malocu di ce ove iz cetiri klase jacim klubom #-o
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Onaj penal je bio svjetski. Ipak je srce odlučilo utakmicu. Bravo Chelsea.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Strahovito nezasluženi prolazak. Možda i najnezasluženiji u povijesti kozmosa.
Ali, sve se vraća, sve se plaća. 2009. Barci je poklonjen finale koji je osvojila, zato joj je sad oduzet, uvijek se to u sportu sve poravna.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Meni baš zanimljivo kako su svi pljuvali Grčku kad je na taj način osvojila EP, govorili da je to sramota i anti nogomet, a sad je ta ista stvar junačka borba, strast, oni su igrali srcem, oni su junaci. :roll:
I jedno i drugo je ništa drugo nego sreća kakva se događa jednom u 10 godina.
Nek me netko ispravi al mislim da chelsea u regularom djelu igre (da ne računamo sudačku nadoknadu), nije uputio ni jedan udarac u okvir u ove dvije utakmice. :lol: Svaki udarac u okvir bio je gol. Barca je slobodno mogla bez golmana igrat, isto bi im bilo.. I baš kad je bilo 2:0, ja mislio gotovo, barca će im sad utrpat sigurno još 3,4 gola u nastavku. I vjerojatno i bi, jer bi se ovi morali otvorit. Al ne, oni opet zabe gol u 45+2 iz ničega (ko i u 1. tekmi)..
Dok je barca imala jedno 50 udaraca, 75% loptu u nogama, 4 stative, al lopta neće u gol da ga hebeš...
Šta ćeš, nogomet je takav, vjerojatno jedini sport u kojem se ovako nešto može dogodit. Da duplo lošija ekipa pobjedi...
Sad me baš zanima dal će chelsea ovakvu istu anti nogometnu taktiku imat i u finalu. Ja mislim da ako budu igrali protiv reala definitivno hoće. Jer protiv reala isto nemaju što tražit u otvorenoj igri (a još imaju i dosta igrača koji ne mogu igrati u finalu zbog kartona)...Dakle mislim da nas čeka repriza ovoga, samo što će umjesto barce sad bit real.. No možda ipak bolje da pričekam, prvo real treba danas proć bayerna. :)
Dani je napisao/la:Onaj penal je bio svjetski. Ipak je srce odlučilo utakmicu. Bravo Chelsea.
Veliki fan liverpoola pa navija za chelsea. Fuj. :biggrin:
slika
f430
Navijam za: fernando alonso

Post Postao/la f430 »

Gotovi ste kad neymar i tiago silva dođu
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Slash je napisao/la:Strahovito nezasluženi prolazak. Možda i najnezasluženiji u povijesti kozmosa.
Zbog čega? :roll:
Cilj nogometa nije posjed lopte, broj kornera i dodavanja, već broj lopti završenih u mreži. A u tome je Chelsea bio bolji i zaslužen prolaz.
Da su igrali napadački, popili 5 komada, onda bi ljudi rekli: "A dobri su bili, borili su se"
Ali to im nebi donijelo finale.

Taktički odlično odigrana utakmica, čak bolja nego u Londonu i unatoč igraču manje su pokazali veliku žar i volju i treba im čestitati na tome, a ne kritizirati samo. Njihova stvar je kojom će taktikom odigrati, a Barceloni nisu krivi igrači Chelsea šta Sanchezu, Messiju i ostatku treba 15 šansi da zabiju nešto.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Nije nogomet ko boks, pa da se zbrajaju udarci i potezi i odluči pobjednik.
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

f430 je napisao/la:Gotovi ste kad neymar i tiago silva dođu
Jos jedan u nizu tvojih bisera #-o

Kakav bozji Thiago Silva kad ima ugovor do 2016,a milijun puta je rekao da nece nikad iz Milana,cak je i odbio Barcelonu.

A Neymar moze otic u bilo koji klub,a i treba se dokazat u Europi ;)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

Taktički odlično odigrana utakmica, čak bolja nego u Londonu i unatoč igraču manje su pokazali veliku žar i volju i treba im čestitati na tome, a ne kritizirati samo. Njihova stvar je kojom će taktikom odigrati, a Barceloni nisu krivi igrači Chelsea šta Sanchezu, Messiju i ostatku treba 15 šansi da zabiju nešto.
pa ja cu se slozit s ovim donekle..

naravno da je ispravni nacin bio obrana rezultata i bunker.. tako bi odigrala svaka druga momcad.. ma svaka danas.. ni jedan klub se ne smatra ravnopravan barceloni i svi do ijednog kluba pristupe obrambeno utakmici.. osim bayerna ne znam tko je u zadnje vrijeme pokusao odigrati ravnopravno s njima..
ova utakmica je bila ocekivano odigrana od strane chelseja i realno je i ispravno posloziti se izrazito obrambeno..
to stoji.. al sto je bilo drukcije prvu utakmicu? bas nis.. o tome se radi.. poguzilo im se.. prvu tekmu barca nije zabila i jbga.. penal nije sudjen (manje bitno) stative, tupavi sanchez koji se namjestao dvanaest dana da pospremi zicer u gol itd..

stara je praksa u nogometu - ako nedas gol - primit ces ga..

nije bilo bitno drukcije ni ovu tekmu, osim sto je guardiola imao jos goru ideju igre..
iniesta grli korner zastavicu, cuenca u igri, pedro na klupi, adriano?
forisirali ubacaje sa desne strane.. ma lol.. u kazneni prostor chelsea.. kome..? puyolu? pa taj ni loptu ne vidi..
chelsea je tu bio puno pametniji, pustali alvesa samog jer tu nije bilo straha..
fabregas ni sam ne zna gdje je i sto bi..

barcelonina ne prilagodba igre im se odbila u glavu..

jbga, big deal, sutra, odnosno vec veceras ce se zaboraviti na poraz i bit ce stara vijest..
osim naravno medija koji ce pisati bombasticne naslove kako je chelsea odigrao hrabru i fantasticnu utakmicu..

oni su bili prilikom svakog barcinog napada isto poslozeni, sto se tice defenzive mislim da su murinju sline curile, zato kazem da nije chelsea prosao dalje, vec barca nije..
jasno mi je donekle da nema pun kruha od pucanja kad je u kaznenom 20 nogu i 10 glava, al messi puknuo jednom i umalo gol..

a ovi golovi u sudackoj nadoknadi prvog poluvremena su lol.. pa kao da su od jucer i kao da neznaju koji ce bit jedini pokusaji chelsa.. i tako u 2 tekme.. oke, falio piquet, al svejedno..
valdeza necu ni spominjat jer neznam po kom pismu on brani u takvom jednom krugu..

ugl.. barca nije iskoristila ponudjenu utkamicu (penal + igrac manje) al to je tako.. pa ne bi ni imao posebnu tezinu pehar da ga dizu svake godine :)
ipak je tu gro navijaca ostalih klubova koji ce bit sad zadovoljni, ruzno je izgubit od losije momcadi (sto se valjda svi slazemo), al to je sport..

veceras go for bayern i zicer za kladionicare - ola s klupe zabija odlucujici gol :)
ma zapravo nek prodje onaj tko vise pokaze!
rFactor F1 HR server Info
slika
f430

Post Postao/la f430 »

Bibi je napisao/la:
f430 je napisao/la:Gotovi ste kad neymar i tiago silva dođu
Jos jedan u nizu tvojih bisera #-o

Kakav bozji Thiago Silva kad ima ugovor do 2016,a milijun puta je rekao da nece nikad iz Milana,cak je i odbio Barcelonu.

A Neymar moze otic u bilo koji klub,a i treba se dokazat u Europi ;)
Kakav niz o čemu ti pričaš, a sto se tice neymara to je gotova stvar
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Schumy.d je napisao/la: Taktički odlično odigrana utakmica, čak bolja nego u Londonu i unatoč igraču manje su pokazali veliku žar i volju i treba im čestitati na tome, a ne kritizirati samo. Njihova stvar je kojom će taktikom odigrati, a Barceloni nisu krivi igrači Chelsea šta Sanchezu, Messiju i ostatku treba 15 šansi da zabiju nešto.
Nisu. Kriva je nesreća. Chelsea je prošao na čistu sreću.
Kao Barcelona 2009. na Overboa. I amen.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Slash je napisao/la: Nisu. Kriva je nesreća.
A nisu krivi napadači Barce možda? :roll:
f430 je napisao/la: Kakav niz o čemu ti pričaš, a sto se tice neymara to je gotova stvar
Daj ti ne bljuzgaj... :lol: #-o
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 25 tra 2012, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ajmo bavarci stisnut 2. poluvrijeme!!!
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Schumy.d je napisao/la:
Ne.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ovaj pepe je kreten nad kretenima sigurno .. Kako mozes onako igrača s rukom na pod skršit . panj
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda

Slash je napisao/la: Ne.
:lol:
Svi prijatelji koji navijaju za Barcu su popljuvali tu realizaciju, a samo tebi je kriva nesreća nekakva.
Da je Messi zabio penal, riješio bi finale. Zar nije tako? ;)
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Schumy.d je napisao/la:
Slash je napisao/la: Ne.
Svi prijatelji koji navijaju za Barcu su popljuvali tu realizaciju, a samo tebi je kriva nesreća nekakva.
Da je Messi zabio penal, riješio bi finale. Zar nije tako? ;)
:D A gle, realizacija je bila LOŠA, apsolutno, kako bi reko N.N., ali da bi realizirali trebaju imati i dozu sreće.
No, u svakom slučaju potpuno nebitno, Barcelona je bolja momčad, ali nema veze, pa nisam ja naši novinari da ću sad na njih sasut drvlje i kamenje, pobjeđujemo zajedno i gubimo zajedno, bit će bolje dogodine.
A ne je*eni retos Židak. Do prije 2 dana bi Messiju jaja lizo, a sad ga šalje u mirovinu, a Xavi je prošao zenit karijere. :doubt:
f430

Post Postao/la f430 »

Schumy.d je napisao/la:
Slash je napisao/la: Nisu. Kriva je nesreća.
f430 je napisao/la: Kakav niz o čemu ti pričaš, a sto se tice neymara to je gotova stvar
Daj ti ne bljuzgaj... :lol: #-o
vidim kolko se razumijes u nogomet
Schumy.d
Legenda
Legenda

f430 je napisao/la: vidim kolko se razumijes u nogomet
Ajde ti meni pokaži gdje službeno piše da je Neymar bilo gdje drugdje osim u Santosu? Očito imaš insiderske informacije neke. To ti Mascherano rekao? :biggrin:
Slash je napisao/la: :D A gle, realizacija je bila LOŠA, apsolutno, kako bi reko N.N., ali da bi realizirali trebaju imati i dozu sreće.
No, u svakom slučaju potpuno nebitno, Barcelona je bolja momčad, ali nema veze, pa nisam ja naši novinari da ću sad na njih sasut drvlje i kamenje, pobjeđujemo zajedno i gubimo zajedno, bit će bolje dogodine.
A ne je*eni retos Židak. Do prije 2 dana bi Messiju jaja lizo, a sad ga šalje u mirovinu, a Xavi je prošao zenit karijere. :doubt:
Istina, Barcelona je puno bolja momčad, ali znaš šta kaže Torres: "Ne pobjeđuje uvijek bolji" :D

Međutim, moraš bit realan pa ne krivit nesreću. Kriva je isključivo Barcina nerealizacija, odnosno sami su si krivi za te promašaje silne.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahah CR7 mores si ga nabit hahahaah
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
f430

Post Postao/la f430 »

F1NAC je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahah CR7 mores si ga nabit hahahaah
<3 barca <3 mes que un club <3
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

Kiki :D Kaka :biggrin: Ramos :smijeh: Neuer :klanjanje: ajd i Casillas =D>
Schumy.d
Legenda
Legenda

Čestitke Bayernu na prolazu!! =D>

Ali čestitam i "mojima"... kakva utakmica! Pravo polufinale.
Vidi se da su igrači umorni nakon Barcelone, ali borili su se do kraja. Penali su lutrija, ali ja ne bih Ramosu nikad dao da puca.

:thumbup: i jednima i drugima
wolfman
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

ma to nije pošteno,trebali bi pucati penale na prazan gol...nekima ni to nebi pomoglo :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

wolfman je napisao/la:ma to nije pošteno,trebali bi pucati penale na prazan gol...nekima ni to nebi pomoglo :biggrin:
A čuj... Nakon 25 penala u nizu, morao je i promašiti jednog. Nažalost, to se dogodilo danas. :(
Iako sam siguran da bi ga zabio da je bila recimo 30. minuta.

Ali šta je tu je. Penali su lutrija.

EDIT:
Baš me zanima komentar Scuderie o Neueru nakon večeras. :D
Odgovori