Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Scuderia je napisao/la:Alo narode. :D
e ovako, imam jedno pitanjce, posto sam cuo da ste ovdje experti za moj problem, pa da mi malo pomognete zauzvrat, necu vam dati ban :D :D

znate li gdje mogu "nabavit" ajmo rec donekle realnu f1 igru da je novijeg kalibra (2011-2012) sa DRS-om i KERS-om a da nije ona F1 2011- posto mi je komp preslab za to cudo i da nije 99-02 challenge jer mi je nje puna kapa ! ? !

igra mi se tako nesto, malo da ubijem vrijeme, pa evo, neka netko bude dobar pa mi javi ovdje ili preko pp-a. ;)
ako ti je F1 2011 prezahtijevan (tvom kompjuteru) onda probaj s rFactorom. Znači skineš rFactor i zatim ubaciš mod u igru od sezone koju želiš vozit. Nisam isprobavao novije F1 modove ali ima ovdje ljudi koji jesu pa ti oni mogu preporučit mod gdje DRS i KERS rade.

EDIT: Armanini ako nešto otvaraš stavi link za stazu jer ja 70% prijašnjih staza nemam.
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

e ovako, imam jedno pitanjce, posto sam cuo da ste ovdje experti za moj problem, pa da mi malo pomognete zauzvrat, necu vam dati ban :D :D

znate li gdje mogu "nabavit" ajmo rec donekle realnu f1 igru da je novijeg kalibra (2011-2012) sa DRS-om i KERS-om a da nije ona F1 2011- posto mi je komp preslab za to cudo i da nije 99-02 challenge jer mi je nje puna kapa ! ? !

igra mi se tako nesto, malo da ubijem vrijeme, pa evo, neka netko bude dobar pa mi javi ovdje ili preko pp-a. ;)
pa rFactor je najsretnije riješenje jer si možeš poslagati history modova do mile volje... osbno, oduševljen sam sa F1 '79 i '92 kako izgledaju, iako dosta toga nisam ni probao... one '75 i neke mi nisu bile nešto, ali nisam previše igrao, i odlična mi je '83-84 sa turbo era bolidima, jako fino izgleda...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

hgtc - Historic GT Touring Cars v1.9
mod je oveci iako ako se ne varam za skinut je oko gige.. link treba nac neki solidan, netko ce sigurno nac..

grobnik 1.01..

http://www.mediafire.com/?96f9jibpq12smcm" onclick="window.open(this.href);return false;

ide skoro full speed tako da je u 5 min dole..

Updated to version 1.010.
New features:
-some better texture
-new rescue vehicle
-the newly installed cameras
-the car does not draft in corner curb

zna bojan sto caletu smeta :D

estoril je stranicu prije.. 88 verzija koju imamo gotovo svi..

otvorim za 5 min..
rFactor F1 HR server Info
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

78.2.91.89
slika
harrahotto

Armanini je napisao/la:hgtc - Historic GT Touring Cars v1.9
mod je oveci iako ako se ne varam za skinut je oko gige.. link treba nac neki solidan, netko ce sigurno nac..

estoril je stranicu prije.. 88 verzija koju imamo gotovo svi..

otvorim za 5 min..
jel to možda 1970 GT??
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

http://www.virtualr.net/historic-gt-tou ... 9-released" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
harrahotto

nemam to
skinem pa se priključim
Antimon
Navijam za: Kimi Webber

Post Postao/la Antimon »

pola sata mi traje skidanje grobnika :-(
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

imas u komentarima jos neki link.. probaj koji ide najbrze..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Nemam tu novu verziju.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

pa imas link.. i to mediafire skopirao da se ne morate mucit previse..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Skidam, samo sporo dosta ide.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

estoril 88 sad..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

A mas fileovi zezaju :/
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ja odustajem, neda mi se dvije staze na noć učit ni gubit 2 sata za 2 treninga bez veze.
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Ljudi, vidio sam da ste spominjali F3 modove, a sam sam ovaj vikend isprobao jedan odličan F3 mod pa da ga podijelim sa vama.
http://www.mediafire.com/?6v8w22bvbxj5sxv" onclick="window.open(this.href);return false;

Radi se o F3 modu kojeg je Reiza Studios napravio za svoj Game Stock Cars. O kvaliteti moda se po tome nebi trebalo puno pričati jer svi znamo za što su momci iz Reize sposobni.

I onda mi je sinula još jedna ideja na pamet...ona GP2 liga...da ju pretvorimo u F3 ligu sa ovim modom. Mislim da bi sa F3 autima, koji su slabiji od GP2 i koji su manje ovisni o aerodinamici od GP2 mogli imati zanimljivije natjecanje.

E sad, ovaj mod nema puno skinova, 6 ili 7 ako se ne varam, što nije puno, a i nisu baš neki primamljivi skinovi. No i tu je Reiza doskočila u pomoć pošto su objavili i template za izradu skinova:
http://www.mediafire.com/?68czxsn0qprr7a3" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa sam došao na ideju da bi mogli napraviti ono što nismo uspjeli sa WTCC-om: Da imamo i timsko i vozačko prvenstvo. Dogovorimo se tko će sa kime, napravimo si skinove i vozimo (PS. ja nebih imao ništa protiv opet garažu dijeliti sa Antišom :) ).

Staze i sve bi ostalo isto, samo mod dakle drukčiji.
I kad sam već staze spomenuo: Našao sam jednu odličnu verziju Barcelone (layout) koja je konverzija iz F12011 i koja, za divno čudo, čak i na mom kompu radi super, bez padova u FPS-u. Jedini je problem što ju nisam imao prilike u multiplayeru testirati, pa bih volio da to napravimo u četvrtak/petak. Dakle da testiramo i mod i stazu :)
http://www.mediafire.com/?lx5y1yku94b5ldb" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto, meni se ova ideja sviđa, pa se nadam da ćemo se uspjet dogovorit oko toga :)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Haris KTM
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la Haris KTM »

rFactor + RFT 2011 mod

na f1bosnia vozimo taj mod sa rft stazama, vec dodane drs zone, kers se koristi po zelji u trajanju od 6,6 sec svaki krug
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ćale od Lewisa je napisao/la:ja odustajem, neda mi se dvije staze na noć učit ni gubit 2 sata za 2 treninga bez veze.

ne shvacam, al ajd..

nego, vezano uz podforum, sale ce nam otvorit pa se odlucimo za ime..

simulacije voznje, F1-HR rFC il nesto trece?

ajd vuksa, zene su inace mastovite pa ne sumnjam da ces imat dobar prijedlog :)
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

:D
F1-HRacing...mislim da je ok da zadržimo naziv foruma.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Armanini je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:ja odustajem, neda mi se dvije staze na noć učit ni gubit 2 sata za 2 treninga bez veze.

ne shvacam, al ajd..
sat vremena sam bez veze izgubio na grobniku tražeći auto izjednačen vašoj Alfi i prebaciš na taj Estroril kojeg sam vozio jednom u životu nekad davno a ni nemam ga. To znači još sat vremena lupetanja s modom i autima da bi na kraju u 23h dočekao 2-3 polu utrke.... drugi put radije ne dolazim
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma cekaj koji k??
oduvijek vozimo po dvije staze, jako cesto nove i nitko se nikad ne buni..
tjedan dana svaki dan pitam sto da otvorim, svaki jbni dan.. prijedloga je da se useres koliko.. mislit na stazu koju bismo vozili i imajuci na umu dal ce to svi imat je zamorno svaki dan..
a sad odjednom nema smisla vozit nove staze? a staze estoril kojeg smo vozili xx puta i grobnik kojeg se ne moze svrstat kao nepoznatu stazu..
dogovorili se vozit svi alfu i zabavljali se jucer pa tako nastavili i danas.. ti si sam trazio auto koji bi bio brzinom konkurentan, tko te tjerao.. zakljucili smo da nema smisla trazit iste aute jer ih ni nema.. u starom ih je bilo, pa cak i u razlicitim klasama.. ovdje i ne..
jucer smo rekli vozit estoril i grobnik, u medjuvremenu je fiore dao dobar prijedlog watkinsa kojeg mnogi vole vozit, al ga se ne sjetimo cesto, a i iz razloga jer ga ti nemas..
jucer si rekao da kad se stavlja staza koju nismo vozili dugo vremena da se okaci link.. to se odnosilo na watkins kojeg nas ima 90%, jbga, staza je iz packa, linkovi nisu radili, sta sad..

danas dakle vozimo iste staze koje smo rekli jos jucer, zalijepim linkove i opet ne valja.. mislim koji k jos mogu napravit?
ja bi najvise volio da se tijekom dana daju 2/3 prijedloga za stazu, novu il staru svejedno.. nikad mi nije bio problem skinut, nit sam ikad fantazirao.. pa ne skidam zato jer moram, nego valjda jer zelim..

estoril nas voli vecina, a i dok smo bili nas troje na grobniku pitao sam dal cemo mjenat obzirom da se vuksi staza skidala presporo, a mi smo vec bili sat vremena skoro na stazi.. zas nisi rekao da ga nemas.. ja sam zakljucio obzirom da nisi negirao da si ga skinuo..
zvjerko je takodjer dosao sa starim i isao skinut novi, njemu je skinulo u roku odmah, jbga.. cesto se dogodi tako.. pa dogovor je, ne radim na svoju ruku,ne znam cemu.. estoril ima 20 mb btw..
kad su god bile 2 staze predlozene za vecer skinuo sam obje i dosao pripremljen.. neznam u cemu je frka sad odjednom..

mislim, sry, nhf, al ne kuzim cemu se njurga bez razloga, kao da netko radi nesto kontra nekog..

hh pogodio ja da si mastovit :)
cemo to?
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Armanini je napisao/la:
hh pogodio ja da si mastovit :)
cemo to?

Ja sam za
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Armanini ja kažem da nije u redu da nakon sat vremena treninga i opet restartanog treninga (auto izjednačen vašem na grobniku sam našao nakon više od 5 izmjena) samo prebaciš na drugu stazu i opet iznova sat ili koliko već trening. Pa mogu vrtit i offline 2 i pol sata practice da me volja toliko sjedit ispred kompa.
Drugi put samo reci u koliko točno počinje Race pa da uletim prethodno u warmup da đabe ne sjedim 2 sata ispred kompa.
Nije prob skinut staze al glupo mi je što se preskače, tko je nepripremljen za prvu stazu može čekat drugu ili obrnuto.

Neću vozit Alfu niti drugi isti dok god nema filtera na 1 auto. Postoje auti izjednačeni al ovisi o stazi i treba si dat truda testirat.

-moj je prijedog da ring ide svaku večer jedino da se mjenjaju klase na filteru
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

onaj bimer je bio skoro 2 sekunde sporiji od alfe, nije to bas izjednaceno..
ponavljam da smo stazu mjenjali jer nas je bilo troje, a obzirom da je vuksi skidalo sporo stazu za pretpostavit je da ce i drugima, a vec smo bili sat vremena na stazi..

sat i toliko je bio trening jer se nismo skupili.. nista drukcije nego inace.. na estorilu smo vozili 15,20 min trening i isli raceat..
Nije prob skinut staze al glupo mi je što se preskače, tko je nepripremljen za prvu stazu može čekat drugu ili obrnuto.
pa slazem se i o tome i pricam, al jbga, isti razlog ostaje za jucer..

ja filter necu stavljat jer mi nema smisla.. ne kuzim tu tvoju logiku.. ako se predomislimo za auto na nekoj stazi, ne treba se restartat server..
ne kuzim zas se moras inatit sa drugim autom ako nema filtera.. to nikako da shvatim..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Možda bi bilo dobro da na kraju vikenda, poslije lige recimo, raspravimo o tri-četiri staze koje budemo vozili tokom nadolazećeg tjedna.
Odgovori