ma cekaj koji k??
oduvijek vozimo po dvije staze, jako cesto nove i nitko se nikad ne buni..
tjedan dana svaki dan pitam sto da otvorim, svaki jbni dan.. prijedloga je da se useres koliko.. mislit na stazu koju bismo vozili i imajuci na umu dal ce to svi imat je zamorno svaki dan..
a sad odjednom nema smisla vozit nove staze? a staze estoril kojeg smo vozili xx puta i grobnik kojeg se ne moze svrstat kao nepoznatu stazu..
dogovorili se vozit svi alfu i zabavljali se jucer pa tako nastavili i danas.. ti si sam trazio auto koji bi bio brzinom konkurentan, tko te tjerao.. zakljucili smo da nema smisla trazit iste aute jer ih ni nema.. u starom ih je bilo, pa cak i u razlicitim klasama.. ovdje i ne..
jucer smo rekli vozit estoril i grobnik, u medjuvremenu je fiore dao dobar prijedlog watkinsa kojeg mnogi vole vozit, al ga se ne sjetimo cesto, a i iz razloga jer ga ti nemas..
jucer si rekao da kad se stavlja staza koju nismo vozili dugo vremena da se okaci link.. to se odnosilo na watkins kojeg nas ima 90%, jbga, staza je iz packa, linkovi nisu radili, sta sad..
danas dakle vozimo iste staze koje smo rekli jos jucer, zalijepim linkove i opet ne valja.. mislim koji k jos mogu napravit?
ja bi najvise volio da se tijekom dana daju 2/3 prijedloga za stazu, novu il staru svejedno.. nikad mi nije bio problem skinut, nit sam ikad fantazirao.. pa ne skidam zato jer moram, nego valjda jer zelim..
estoril nas voli vecina, a i dok smo bili nas troje na grobniku pitao sam dal cemo mjenat obzirom da se vuksi staza skidala presporo, a mi smo vec bili sat vremena skoro na stazi.. zas nisi rekao da ga nemas.. ja sam zakljucio obzirom da nisi negirao da si ga skinuo..
zvjerko je takodjer dosao sa starim i isao skinut novi, njemu je skinulo u roku odmah, jbga.. cesto se dogodi tako.. pa dogovor je, ne radim na svoju ruku,ne znam cemu.. estoril ima 20 mb btw..
kad su god bile 2 staze predlozene za vecer skinuo sam obje i dosao pripremljen.. neznam u cemu je frka sad odjednom..
mislim, sry, nhf, al ne kuzim cemu se njurga bez razloga, kao da netko radi nesto kontra nekog..
F1-HRacing...mislim da je ok da zadržimo naziv foruma.
hh pogodio ja da si mastovit

cemo to?