Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- KiKiFerrari
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Sebastian Vettel
Neka više da se i njemu nešta desi, ufurani i nezahvalni ****
EDIT : Pripazi na rijecnik
EDIT : Pripazi na rijecnik
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
THAT'S WHAT I'M TALKING ABOUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Yess baby,yess!!!F1NAC je napisao/la:THAT'S WHAT I'M TALKING ABOUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Salu na stranu ali ova B verzija izgleda stravicno.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Ne znam cemu onda bacanja rukavice, nije rukavica odustala, vec motor od Renaulta je izgubio dusu. Trebao se vratiti i udarati po njemu.

Salu na stranu, nije mi samo jasno kako moze izjaviti onakvo nesto da SC nije bio potreban ... a bio je, itekako.

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
a zbog sc-a mu je motor otišo u jagode,mislim da bi ti isto tako reagirao
a nadam se da će i vergne dobit malo jezikove juhe od marka i hornera
em je kreten,em je posljedično uništio trku prvom čovjeku momčadi 

- F1NAC
- Moderator
ako je vec gospodin helmut srao Alguersuario sto je stopao Vettela na treningu u Koreji prošle godine mogao bi ovaj letit van iz TRwolfman je napisao/la:a zbog sc-a mu je motor otišo u jagode,mislim da bi ti isto tako reagiraoa nadam se da će i vergne dobit malo jezikove juhe od marka i hornera

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Moralo mu se i ovo jednom desiti previše ga je sreća mazila do sadawolfman je napisao/la:a zbog sc-a mu je motor otišo u jagode,mislim da bi ti isto tako reagiraoa nadam se da će i vergne dobit malo jezikove juhe od marka i hornera
...put u raj nije posut ružama...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
sad sam malkoc pratio njegovu statistiku, i primjetio da je od genijalćeve 22 pobjede samo 4 ostvario da nije startao sa polea, i samo jedna da nije startao iz prvog reda, a tad je startao 3. !!!
McLaren u <3
-
- Veteran
Tako to rade majstoriMcLewis je napisao/la:sad sam malkoc pratio njegovu statistiku, i primjetio da je od genijalćeve 22 pobjede samo 4 ostvario da nije startao sa polea, i samo jedna da nije startao iz prvog reda, a tad je startao 3. !!!

Alonsista hasta la muerte..
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Točno tako, dovoljno je sposoban i pametan da već u subotu pripremi teren za nedjelju majstorskom vožnjom 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
A bome i majstorskim automDomi je napisao/la:Točno tako, dovoljno je sposoban i pametan da već u subotu pripremi teren za nedjelju majstorskom vožnjom

Vidiš, nisam znao za onu statistiku

Majstor je u kontroliranju utrke kad starta iz 1. startnog reda ali....
Napravi nešto kao Alonso, Kimi ili Schumi....Hamo... S kraja poredka dođi do pobjede, onda ću ga gledat drugim očima..
Do tada, za mene je brz vozač u brutalnom autu.
Michael is faster than you!!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Pa mislim da ni Ham nije pobjedio sa mjesta lošijeg od 4. na startu. Ispravite me ako sam u krivu...
EDIT: Samo još da velim da je ovo http://en.mclarenf-1.com/index.php?page ... 20Hamilton" onclick="window.open(this.href);return false; za zabrinut se, ne samo za Hamiltona nego za sve koji uopće žele razmišljat o naslovu 2012.
EDIT: Samo još da velim da je ovo http://en.mclarenf-1.com/index.php?page ... 20Hamilton" onclick="window.open(this.href);return false; za zabrinut se, ne samo za Hamiltona nego za sve koji uopće žele razmišljat o naslovu 2012.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- McLewis
- Veteran
upravo to zelim reci... ni hamo nije imao briljantnih pobjeda sa losijih startnih pozicija, ali je opet u nekim utrkama znao propast u poretku pa se probijat prema naprijed i sjajnim voznajma doci do pobjede (kina 2011.) ili kada je u brazilu 2009. startao 18. a zavrsio kao 3. Sebek je briljantan kontrolor i briljira u briljantnom autu, i majstor je za odvozit 1 perfektan krug, ali nece cijele karijere sjedit u takvom savrsenom autu.....Igor18 je napisao/la:A bome i majstorskim automDomi je napisao/la:Točno tako, dovoljno je sposoban i pametan da već u subotu pripremi teren za nedjelju majstorskom vožnjom
Vidiš, nisam znao za onu statistiku![]()
Majstor je u kontroliranju utrke kad starta iz 1. startnog reda ali....
Napravi nešto kao Alonso, Kimi ili Schumi....Hamo... S kraja poredka dođi do pobjede, onda ću ga gledat drugim očima..
Do tada, za mene je brz vozač u brutalnom autu.
McLaren u <3
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Točno to. Neće uvijek imat brutalan auto. A tada ga hoću vidjeti.
Neki će reći "opet podcjenjujem(o)" Seba... Ne, ne podcjenjujem ga, odličan je on vozač ali ja ga želim vidjeti u "slabijem" autu, pa da se onda vidi od čega je napravljen. Do tada ga, bez obzira i na naslove i pobjede, ne svrstavam u kategoriju sa Alonsom, Kimijem, Schumacherom... Hamiltonom (kojem još uvijek fali onaj "kliker" u glavi da shvati da se prvenstva osvajaju sakupljanjem bodova, nikak da se riješi kartingaške vožnje)
Zanima me, da Vettel ove sezone sjedi umjesto Alonsa u Ferrariju... kakva bi situacija bila..
Kako bi se snašao, dali bi u ovom trenutku bio (kao Alonso) vodeći u poredku.
Neki će reći "opet podcjenjujem(o)" Seba... Ne, ne podcjenjujem ga, odličan je on vozač ali ja ga želim vidjeti u "slabijem" autu, pa da se onda vidi od čega je napravljen. Do tada ga, bez obzira i na naslove i pobjede, ne svrstavam u kategoriju sa Alonsom, Kimijem, Schumacherom... Hamiltonom (kojem još uvijek fali onaj "kliker" u glavi da shvati da se prvenstva osvajaju sakupljanjem bodova, nikak da se riješi kartingaške vožnje)
Zanima me, da Vettel ove sezone sjedi umjesto Alonsa u Ferrariju... kakva bi situacija bila..
Michael is faster than you!!
- McLewis
- Veteran
mislim da je kanada bila dobar pokazatelj snaga ALO-HAM-VET... vise manje svi su imali slicne aute, mislim da je ALO imao moza mrvicu slabiji od McL-a i RB-a... ali Vettel je bio tu negdje i cijelo vrijeme nije mogao proci Alonsa, i cak je skoro i zid popasao kad je przio na kraju....Igor18 je napisao/la:Točno to. Neće uvijek imat brutalan auto. A tada ga hoću vidjeti.
McLaren u <3
- vidc
- Veteran
pa vettel je već vozio slabiji auto, torro rosso i pokazao je da vrijedi...
i šta kad jednom bude vozio bolid koji nije među tri najbolja i ne osvoji naslov i ne bude pobjeđivao ni osvajao pole pozicije? hoćemo li ga smatrati kitom od vozača?
šta je jedan schumacher napravio 2010. i 2011., šta je alonso napravio 2009.? imali su loše bolide, jesu li pokazali vanzemaljsku moć i osvajali pp i pobjede s njima??
senna da uskrsne i sjedne u bolid koji nije među najbrža 3 ne bi prismrdio šansi za osvajanje naslova
i šta kad jednom bude vozio bolid koji nije među tri najbolja i ne osvoji naslov i ne bude pobjeđivao ni osvajao pole pozicije? hoćemo li ga smatrati kitom od vozača?
šta je jedan schumacher napravio 2010. i 2011., šta je alonso napravio 2009.? imali su loše bolide, jesu li pokazali vanzemaljsku moć i osvajali pp i pobjede s njima??
senna da uskrsne i sjedne u bolid koji nije među najbrža 3 ne bi prismrdio šansi za osvajanje naslova
- McLewis
- Veteran
torro rosso 2008. nije bio nimalo los bolid, sta je pokazivao i Bourdais.... a alonso je ove god dokazao kako izgleda u losem bolidu, lewis je to dokazao 2009.vidc je napisao/la:pa vettel je već vozio slabiji auto, torro rosso i pokazao je da vrijedi...
McLaren u <3
- vidc
- Veteran
bourdais 4 boda, vettel 35 bodova...bourdais i nije pokazao baš nekakvu klasu. uzevši u obzir da vettel prvih 4-5 utrka te sezone nije završio zbog raznih problema to još više pokazuje koliko je bio dobar kasnije u prosječnom bolidu...
a po čemu zaključujete da je RB8 super dominantan bolid a ferrari i mclaren kante na kotačima?
mclaren,red bull,lotus i ferrari su tu negdje samo što neki bolje rade u kvalifikacijama nego u utrci i obrnuto, sve zbog guma koje još nitko nije uspio prokužiti. kome se poklope neke stvari, taj pobjeđuje. valencia je trebala biti lak plijen za vettela, vjerojatno zbog visokih temperatura staze kao i u bahreinu...na stazama gdje je hladnije vettel neće biti tako dobar, ne zato što je on loš vozač nego jednostavno zbog uvjeta na stazi koji ne odgovaraju bolidu. a tad će se pojaviti netko tko se ne trudi razumjeti formulu 1 i reći da je vettel loš, kako pobjeđuje samo s pole pozicije i u dominantnom bolidu i slično. alonso je pobjedio u valenciji samo zato što je vettel odustao, inače mu ne bi prismrdio, čak ga je i grosjean počeo pritiskati jer ferrariju uvjeti nisu odgovarali kao lotusu i red bullu a ne zato što je alonso lošiji vozač od njih dvojice.
a po čemu zaključujete da je RB8 super dominantan bolid a ferrari i mclaren kante na kotačima?
mclaren,red bull,lotus i ferrari su tu negdje samo što neki bolje rade u kvalifikacijama nego u utrci i obrnuto, sve zbog guma koje još nitko nije uspio prokužiti. kome se poklope neke stvari, taj pobjeđuje. valencia je trebala biti lak plijen za vettela, vjerojatno zbog visokih temperatura staze kao i u bahreinu...na stazama gdje je hladnije vettel neće biti tako dobar, ne zato što je on loš vozač nego jednostavno zbog uvjeta na stazi koji ne odgovaraju bolidu. a tad će se pojaviti netko tko se ne trudi razumjeti formulu 1 i reći da je vettel loš, kako pobjeđuje samo s pole pozicije i u dominantnom bolidu i slično. alonso je pobjedio u valenciji samo zato što je vettel odustao, inače mu ne bi prismrdio, čak ga je i grosjean počeo pritiskati jer ferrariju uvjeti nisu odgovarali kao lotusu i red bullu a ne zato što je alonso lošiji vozač od njih dvojice.
- McLewis
- Veteran
mislio sam na Bourdaisa i rezultate njegove u kvalama, uvijek je bio par mjesta ize vettela.... ali dakako da je vettel bolji vozac.... a ove sezone nitko nije rekao da je red bull dominantan, nego sam dao bas za usporedbu kanadu gdje su se po prvi puta ove god bas natjecala u par sekundi tri prvaka u tri bolida skoro jednake kvalitete i tu je vettel po mome ostao iza...vidc je napisao/la:bourdais 4 boda, vettel 35 bodova...bourdais i nije pokazao baš nekakvu klasu. uzevši u obzir da vettel prvih 4-5 utrka te sezone nije završio zbog raznih problema to još više pokazuje koliko je bio dobar kasnije u prosječnom bolidu...
a sta se tice valencije, alonso nebi pobjedio da vettel nije odustao??? alonso je prosao sa 11 pozicije na startu do pobjede, ni tvoj schumi nebi pobjedio 2001. u spanjolskoj da miki nije bolid riknuo, a imao je pola minute prednosti, oces reci da je mika bolji vozac???
McLaren u <3
- vidc
- Veteran
alonso sigurno ne bi pobjedio da vettel nije odustao, kakve veze ima to koji je alonso startao? po brzini je vettel u kombinaciji s red bullom u valenciji bio drugi svemir pored svih ostalih, to je valjda jasno. sve je savršeno odgovaralo za jednu dominantnu pobjedu, osim tog alternatora koji je riknuo. slično kao i ono mikino odustajanje, schumacher mu tada nije mogao ništa al ipak je sretno pobjedio jer je ovaj morao odustati. ta schumijeva pobjeda i ova alonsova ne govore niti da je schumacher bolji od hakkinena ni da je alonso bolji od vettela i obrnuto, to su pobjede uz veliku dozu srećeMcLewis je napisao/la:mislio sam na Bourdaisa i rezultate njegove u kvalama, uvijek je bio par mjesta ize vettela.... ali dakako da je vettel bolji vozac.... a ove sezone nitko nije rekao da je red bull dominantan, nego sam dao bas za usporedbu kanadu gdje su se po prvi puta ove god bas natjecala u par sekundi tri prvaka u tri bolida skoro jednake kvalitete i tu je vettel po mome ostao iza...
a sta se tice valencije, alonso nebi pobjedio da vettel nije odustao??? alonso je prosao sa 11 pozicije na startu do pobjede, ni tvoj schumi nebi pobjedio 2001. u spanjolskoj da miki nije bolid riknuo, a imao je pola minute prednosti, oces reci da je mika bolji vozac???
-
- Veteran
Pitas kako znamo da je RB8 dominantan bolid,nije bio do Valencie,ali u Valencii je bio dominantan,imas link na predhodnoj strani,neko je priljepio link pa vidi.Brutalno kakva vremena je radio Vettel...dok i u Canadi je vodio pa nije pravio brze krugove...vidc je napisao/la:bourdais 4 boda, vettel 35 bodova...bourdais i nije pokazao baš nekakvu klasu. uzevši u obzir da vettel prvih 4-5 utrka te sezone nije završio zbog raznih problema to još više pokazuje koliko je bio dobar kasnije u prosječnom bolidu...
Alonsista hasta la muerte..
- vidc
- Veteran
da, do valencie nije bio, a vettel je bio 2-3 boda iza vodećeg u prvenstvu...dakle bez dominantnog bolida čovjek u igri za naslov...vidjet ćemo kako će se odvijat nastavak sezoneAlonso-champ je napisao/la: Pitas kako znamo da je RB8 dominantan bolid,nije bio do Valencie,ali u Valencii je bio dominantan,imas link na predhodnoj strani,neko je priljepio link pa vidi.Brutalno kakva vremena je radio Vettel...dok i u Canadi je vodio pa nije pravio brze krugove...
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ja ću ti reć: bolid je u Valenciji bio ilegalan i obećali su ga prepravit za Silverstone, do kojeg će u međuvremenu smislit novo ilegalno rješenje i dominirati i tamo, i tako iz utrke u utrke i Vettel će na kraju osvojit naslov sa ''legalnim'' bolidom.vidc je napisao/la:da, do valencie nije bio, a vettel je bio 2-3 boda iza vodećeg u prvenstvu...dakle bez dominantnog bolida čovjek u igri za naslov...vidjet ćemo kako će se odvijat nastavak sezoneAlonso-champ je napisao/la: Pitas kako znamo da je RB8 dominantan bolid,nije bio do Valencie,ali u Valencii je bio dominantan,imas link na predhodnoj strani,neko je priljepio link pa vidi.Brutalno kakva vremena je radio Vettel...dok i u Canadi je vodio pa nije pravio brze krugove...

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- vidc
- Veteran
da da, red bullov bolid voze mali azijci preko interneta a vettel samo drži ruke na volanu koji sam skrećeSlash je napisao/la:Ja ću ti reć: bolid je u Valenciji bio ilegalan i obećali su ga prepravit za Silverstone, do kojeg će u međuvremenu smislit novo ilegalno rješenje i dominirati i tamo, i tako iz utrke u utrke i Vettel će na kraju osvojit naslov sa ''legalnim'' bolidom.vidc je napisao/la:da, do valencie nije bio, a vettel je bio 2-3 boda iza vodećeg u prvenstvu...dakle bez dominantnog bolida čovjek u igri za naslov...vidjet ćemo kako će se odvijat nastavak sezoneAlonso-champ je napisao/la: Pitas kako znamo da je RB8 dominantan bolid,nije bio do Valencie,ali u Valencii je bio dominantan,imas link na predhodnoj strani,neko je priljepio link pa vidi.Brutalno kakva vremena je radio Vettel...dok i u Canadi je vodio pa nije pravio brze krugove...