Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
-
Alonso-champ
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Fernando Alonso
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,bravo majstore,uhhhhhhhhhhhh
Alonsista hasta la muerte..
- Cuky
- Moderator

sreća je bila ovdje u pravom trenutku se nać na pravom centimetru staze. Centimetar lijevo-desno i izgubiš kao Hamilton
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- goran007
- Profesionalni vozač

slažem se...al znaš onu koga sreća prati...McLewis je napisao/la:nemos rec da imate srece ali se u jednu ruku to mora rec....
šalu na stranu,definitivno je imao sreće,a i okolnosti s crvenom zastavom su mu se poklopile u Q2,ali Q3 odrađen odlično...
teško nakon svega reći da li je zaslužen PP,ali mi je definitovno drago zbog njega...
- Vuksa_KC
- Veteran

Naravno da je zasluženo, ne znam po čem se toliko vidi ta sreća, svi su imali iste uvjete u Q3.
- elder
- Svjetski prvak

- Navijam za: Lewis Hamilton
Ne misli se sreca u q3, nego za q2 da nije bilo crvene zastave nebi ni posli u q3. Na to mislimo srece da su imaliVuksa_KC je napisao/la:Naravno da je zasluženo, ne znam po čem se toliko vidi ta sreća, svi su imali iste uvjete u Q3.
Darkness rises when silence dies
-
Alonso-champ
- Veteran

- Vuksa_KC
- Veteran

Pravila su pravila.elder je napisao/la:Ne misli se sreca u q3, nego za q2 da nije bilo crvene zastave nebi ni posli u q3. Na to mislimo srece da su imaliVuksa_KC je napisao/la:Naravno da je zasluženo, ne znam po čem se toliko vidi ta sreća, svi su imali iste uvjete u Q3.
-
Alonso-champ
- Veteran

neces valjda reci da se ne slazes sa time da je izasla crvena zastava??elder je napisao/la:Ne misli se sreca u q3, nego za q2 da nije bilo crvene zastave nebi ni posli u q3. Na to mislimo srece da su imaliVuksa_KC je napisao/la:Naravno da je zasluženo, ne znam po čem se toliko vidi ta sreća, svi su imali iste uvjete u Q3.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Čestitke Alonsu.
Nadam se da ga neće kazniti zbog žutih zastava u Q2.
Nadam se da ga neće kazniti zbog žutih zastava u Q2.
- Cuky
- Moderator

Po onome što je Brundle rekao on je imao taj sektor sporiji nego u svom prethodnom najboljem krugu, tako da se na to može izvućF2004_the_best_ever je napisao/la:Nadam se da ga neće kazniti zbog žutih zastava u Q2.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- elder
- Svjetski prvak

I da i ne, oni su profesionalni vozaci sposobni da voze u takvim uvjetima. Ja nisam tu da određujem kad je za crvenu zastavu a kad ne, samo mi je glupo da malo kisa jace padne i odmah se nekolicina zali da je nemoguce voziti.Alonso-champ je napisao/la:neces valjda reci da se ne slazes sa time da je izasla crvena zastava??elder je napisao/la:Ne misli se sreca u q3, nego za q2 da nije bilo crvene zastave nebi ni posli u q3. Na to mislimo srece da su imaliVuksa_KC je napisao/la:Naravno da je zasluženo, ne znam po čem se toliko vidi ta sreća, svi su imali iste uvjete u Q3.
Tak da moje misljenje je da u q2 trebali su pustiti bez crvene zastave. Samo se sjeti koreje kad je prvi put vozena, ko se je najvise protivil pocetku utrke dvojac kojemu je to najvise odgovaralo webber - alonso. Al to je danasnja formula 1.
U kratko cestitke alonsu na P1 dovozil je dobar krug u q3 to nebudem rekel, ali da nije imal srece imal je to mi nemres reci
Zadnja izmjena: elder, dana/u 07 srp 2012, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Ako je tako onda ga ne bi trebali kazniti.Cuky je napisao/la:Po onome što je Brundle rekao on je imao taj sektor sporiji nego u svom prethodnom najboljem krugu, tako da se na to može izvućF2004_the_best_ever je napisao/la:Nadam se da ga neće kazniti zbog žutih zastava u Q2.
-
Alonso-champ
- Veteran

@elder....ako je sreca ne voziti po aquaplaningu onda je imao srece....
- Dero
- Profesionalni vozač

Na snimci se vidjelo kako je Alonso usporio, puno prije zavoja je pustio gas.
Čista sreca što smo se provukli kroz Q2 ali totalna dominacija u Q3. Massa 5.
Čista sreca što smo se provukli kroz Q2 ali totalna dominacija u Q3. Massa 5.
Zadnja izmjena: Dero, dana/u 07 srp 2012, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.
- The Greatest
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Nemoj, molim te... jesi gledao drugu kvalifikacijsku rundu i izlijetanja???elder je napisao/la:
Ne misli se sreca u q3, nego za q2 da nije bilo crvene zastave nebi ni posli u q3. Na to mislimo srece da su imali
I da i ne, oni su profesionalni vozaci sposobni da voze u takvim uvjetima. Ja nisam tu da određujem kad je za crvenu zastavu a kad ne, samo mi je glupo da malo kisa jace padne i odmah se nekolicina zali da je nemoguce voziti.
Tak da moje misljenje je da u q2 trebali su pustiti bez crvene zastave. Samo se sjeti koreje kad je prvi put vozena, ko se je najvise protivil pocetku utrke dvojac kojemu je to najvise odgovaralo webber - alonso. Al to je danasnja formula 1.
U kratko cestitke alonsu na P1 dovozil je dobar krug u q3 to nebudem rekel, ali da nije imal srece imal je to mi nemres reci
Crvena zastava sasvim opravdana, bilo je preopasno za vozit.
Avanti FER, Avanti!!!
-
Alonso-champ
- Veteran

evo sta Alonso kaze na zutu zastavu,ako se on ne sikira onda sam j i ja miran 
I didn’t set a green sector in that particular lap with the yellow. So I don’t have any worries”
- elder
- Svjetski prvak

Ja sam iznesel svoje misljenje mozes se slagati s menom, a i ne moras. Opasno jer rijec koja se u motosportu podrazumjeva cim sjednes u auto ili motor. Za to su placeni, za to treniraju i za to zive. Tak da su gluposti da je preopasno. Nije bilo preopasno voziti u takvim uvjetima u proslosti. A kaj se tice izljetanja ono kaj su prikazali izljetali su massa, alonso i schumacher kolko sam ja videl.The Greatest je napisao/la:Nemoj, molim te... jesi gledao drugu kvalifikacijsku rundu i izlijetanja???elder je napisao/la:
Ne misli se sreca u q3, nego za q2 da nije bilo crvene zastave nebi ni posli u q3. Na to mislimo srece da su imali
I da i ne, oni su profesionalni vozaci sposobni da voze u takvim uvjetima. Ja nisam tu da određujem kad je za crvenu zastavu a kad ne, samo mi je glupo da malo kisa jace padne i odmah se nekolicina zali da je nemoguce voziti.
Crvena zastava sasvim opravdana, bilo je preopasno za vozit.
-
Sanel
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Da, zato se u prošlosti i ginulo u F1 i događao neviđeni kaos koji nikome nije išao u prilog. Ukoliko je prevelika kiša to za mene nije utrka formule jedan i opravdavam crvenu zastavu.
Da napomenem da nisam gledao prvi dio kvalifikacija pa ne znam kakvi su bili uvjeti ali da je Alonso 14 sekundi sporiji od Pereza? Neki topvozači 5-6 sekundi? Tu nisu čista posla.
Nego, ne sjećam se kad je zadnji put Alonso bio na poleu, imali netko takav podatak?
Inače, odličan Q3 za njega i očekujem još jednu kišnu pobjedu sitra. Vamos Alonso!
Da napomenem da nisam gledao prvi dio kvalifikacija pa ne znam kakvi su bili uvjeti ali da je Alonso 14 sekundi sporiji od Pereza? Neki topvozači 5-6 sekundi? Tu nisu čista posla.
Nego, ne sjećam se kad je zadnji put Alonso bio na poleu, imali netko takav podatak?
Inače, odličan Q3 za njega i očekujem još jednu kišnu pobjedu sitra. Vamos Alonso!
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Dero
- Profesionalni vozač

Andrew Benson @andrewbensonf1
. Had it confirmed that @alo_oficial is in the clear over yellow flag incident in Q2. It was clear he slowed down
. Had it confirmed that @alo_oficial is in the clear over yellow flag incident in Q2. It was clear he slowed down
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor

- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Ide ga za sad dosta dobro.Vrhunske voznje + odredena kolicina srece koja je isprovicirana.Nadam se da mu toga nece falit kad ce biti najpotrebnije.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
Chuck Norris
- Veteran

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=92dtAUjE ... r_embedded[/youtube]
...put u raj nije posut ružama...
-
Alonso-champ
- Veteran

Singapur 2010Sanel je napisao/la:Da, zato se u prošlosti i ginulo u F1 i događao neviđeni kaos koji nikome nije išao u prilog. Ukoliko je prevelika kiša to za mene nije utrka formule jedan i opravdavam crvenu zastavu.
- The Greatest
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Pogledaj ponovno ovu snimku izlijetanja i bit će ti sve jasno. Gotovo da se ne vidi putanja kojom voze.elder je napisao/la:
Ja sam iznesel svoje misljenje mozes se slagati s menom, a i ne moras. Opasno jer rijec koja se u motosportu podrazumjeva cim sjednes u auto ili motor. Za to su placeni, za to treniraju i za to zive. Tak da su gluposti da je preopasno. Nije bilo preopasno voziti u takvim uvjetima u proslosti. A kaj se tice izljetanja ono kaj su prikazali izljetali su massa, alonso i schumacher kolko sam ja videl.
To što je tebi krivo što je tako ispalo, to je druga stvar.
Avanti FER, Avanti!!!