Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
slažem se...al znaš onu koga sreća prati...McLewis je napisao/la:nemos rec da imate srece ali se u jednu ruku to mora rec....
Ne misli se sreca u q3, nego za q2 da nije bilo crvene zastave nebi ni posli u q3. Na to mislimo srece da su imaliVuksa_KC je napisao/la:Naravno da je zasluženo, ne znam po čem se toliko vidi ta sreća, svi su imali iste uvjete u Q3.
Pravila su pravila.elder je napisao/la:Ne misli se sreca u q3, nego za q2 da nije bilo crvene zastave nebi ni posli u q3. Na to mislimo srece da su imaliVuksa_KC je napisao/la:Naravno da je zasluženo, ne znam po čem se toliko vidi ta sreća, svi su imali iste uvjete u Q3.
neces valjda reci da se ne slazes sa time da je izasla crvena zastava??elder je napisao/la:Ne misli se sreca u q3, nego za q2 da nije bilo crvene zastave nebi ni posli u q3. Na to mislimo srece da su imaliVuksa_KC je napisao/la:Naravno da je zasluženo, ne znam po čem se toliko vidi ta sreća, svi su imali iste uvjete u Q3.
Po onome što je Brundle rekao on je imao taj sektor sporiji nego u svom prethodnom najboljem krugu, tako da se na to može izvućF2004_the_best_ever je napisao/la:Nadam se da ga neće kazniti zbog žutih zastava u Q2.
I da i ne, oni su profesionalni vozaci sposobni da voze u takvim uvjetima. Ja nisam tu da određujem kad je za crvenu zastavu a kad ne, samo mi je glupo da malo kisa jace padne i odmah se nekolicina zali da je nemoguce voziti.Alonso-champ je napisao/la:neces valjda reci da se ne slazes sa time da je izasla crvena zastava??elder je napisao/la:Ne misli se sreca u q3, nego za q2 da nije bilo crvene zastave nebi ni posli u q3. Na to mislimo srece da su imaliVuksa_KC je napisao/la:Naravno da je zasluženo, ne znam po čem se toliko vidi ta sreća, svi su imali iste uvjete u Q3.
Ako je tako onda ga ne bi trebali kazniti.Cuky je napisao/la:Po onome što je Brundle rekao on je imao taj sektor sporiji nego u svom prethodnom najboljem krugu, tako da se na to može izvućF2004_the_best_ever je napisao/la:Nadam se da ga neće kazniti zbog žutih zastava u Q2.
Nemoj, molim te... jesi gledao drugu kvalifikacijsku rundu i izlijetanja???elder je napisao/la:
Ne misli se sreca u q3, nego za q2 da nije bilo crvene zastave nebi ni posli u q3. Na to mislimo srece da su imali
I da i ne, oni su profesionalni vozaci sposobni da voze u takvim uvjetima. Ja nisam tu da određujem kad je za crvenu zastavu a kad ne, samo mi je glupo da malo kisa jace padne i odmah se nekolicina zali da je nemoguce voziti.
Tak da moje misljenje je da u q2 trebali su pustiti bez crvene zastave. Samo se sjeti koreje kad je prvi put vozena, ko se je najvise protivil pocetku utrke dvojac kojemu je to najvise odgovaralo webber - alonso. Al to je danasnja formula 1.
U kratko cestitke alonsu na P1 dovozil je dobar krug u q3 to nebudem rekel, ali da nije imal srece imal je to mi nemres reci
I didn’t set a green sector in that particular lap with the yellow. So I don’t have any worries”
Ja sam iznesel svoje misljenje mozes se slagati s menom, a i ne moras. Opasno jer rijec koja se u motosportu podrazumjeva cim sjednes u auto ili motor. Za to su placeni, za to treniraju i za to zive. Tak da su gluposti da je preopasno. Nije bilo preopasno voziti u takvim uvjetima u proslosti. A kaj se tice izljetanja ono kaj su prikazali izljetali su massa, alonso i schumacher kolko sam ja videl.The Greatest je napisao/la:Nemoj, molim te... jesi gledao drugu kvalifikacijsku rundu i izlijetanja???elder je napisao/la:
Ne misli se sreca u q3, nego za q2 da nije bilo crvene zastave nebi ni posli u q3. Na to mislimo srece da su imali
I da i ne, oni su profesionalni vozaci sposobni da voze u takvim uvjetima. Ja nisam tu da određujem kad je za crvenu zastavu a kad ne, samo mi je glupo da malo kisa jace padne i odmah se nekolicina zali da je nemoguce voziti.
Tak da moje misljenje je da u q2 trebali su pustiti bez crvene zastave. Samo se sjeti koreje kad je prvi put vozena, ko se je najvise protivil pocetku utrke dvojac kojemu je to najvise odgovaralo webber - alonso. Al to je danasnja formula 1.
U kratko cestitke alonsu na P1 dovozil je dobar krug u q3 to nebudem rekel, ali da nije imal srece imal je to mi nemres reci
Crvena zastava sasvim opravdana, bilo je preopasno za vozit.
Singapur 2010Sanel je napisao/la:Da, zato se u prošlosti i ginulo u F1 i događao neviđeni kaos koji nikome nije išao u prilog. Ukoliko je prevelika kiša to za mene nije utrka formule jedan i opravdavam crvenu zastavu.
Da napomenem da nisam gledao prvi dio kvalifikacija pa ne znam kakvi su bili uvjeti ali da je Alonso 14 sekundi sporiji od Pereza? Neki topvozači 5-6 sekundi? Tu nisu čista posla.
Nego, ne sjećam se kad je zadnji put Alonso bio na poleu, imali netko takav podatak?
Inače, odličan Q3 za njega i očekujem još jednu kišnu pobjedu sitra. Vamos Alonso!
Pogledaj ponovno ovu snimku izlijetanja i bit će ti sve jasno. Gotovo da se ne vidi putanja kojom voze.elder je napisao/la:
Ja sam iznesel svoje misljenje mozes se slagati s menom, a i ne moras. Opasno jer rijec koja se u motosportu podrazumjeva cim sjednes u auto ili motor. Za to su placeni, za to treniraju i za to zive. Tak da su gluposti da je preopasno. Nije bilo preopasno voziti u takvim uvjetima u proslosti. A kaj se tice izljetanja ono kaj su prikazali izljetali su massa, alonso i schumacher kolko sam ja videl.