Schumy.d je napisao/la:
I opet će bit šesti s tim pojačanjima.
2 Manchestera će opet biti ispred njih, Chelsea se pojačao i za mene konkuriraju za naslov ove sezone i to su već 3 kluba ispred njih. Dodaj Liverpool, Arsenal i Newcastle, pa i Everton možda i opet će to bit borba za LP. Od borbe za naslov opet ništa...
Je, krivica je njihova jer su prokockali (pre)veliku prednost koju su imali.
A jbg sad, liga je takva kakva jest.
Schumy.d je napisao/la:
E tu dolazimo do onog drugog dijela....
Zato jer ne vrijedi toliko. I 35 milijuna je puno novaca...
Levy diktira uvjete. Zahvaljujci valjanom ugovoru koji traje jos cetri godine, moze kako hoce.
Schumy.d je napisao/la:
Ja također mislim da je to velik novac, ali isto tako mislim da Modrić može u Realu uspjeti. Pogotovo pod Mourinhovim vodstvom.
Pored onakve konkurencije u veznom redu..... tesko, jako tesko.
Ezil - covjek je jbno dobar, ok meni je na prvenstvu u nekim utakmica, pazi u nekim utakmicama stekao, no jbn je igrac kojemu krivulja razvijenosti moze jos ici prema gore.

Dakle, po meni, tu Modric nema sanse se probiti.
Khedira - pratio sam ga u vrijeme dok je igrao u Stuttgartu, pa sam ga malo samo pratio u Realu, pa onda malo vise itd... covjek se razvio u pre jbnog igraca. Ok, zna mu se zalomiti da "zapliva", ali se strasno razvio. Ista stvar kao i sa Ezilom, Modric pored njega nema sanse.
Alonso - covjek cistac u vezi, Spanjolac, domaci igrac ( kuzis ne, sta sam s ovim htio reci ), on i Modric se ne mogu usporedjivati.
Kaka- nazalost ozljede ga unistise, inace bi se Ezil malo vise priznojavao za poziciju, no savrsen backup za istog. I sam je rekao da mu se ne ide iz Madrida, a ima jos valjanog ugovora. Usporedjivati njega i Modrica je... hmda.... besmisleno. Slazes se ?
Diarra- Savrsen back up za Alonsa a i za Khediru, a i za desnog beka. Iskusan, sta ti vise treba.
Sahin- najveca engima, posto je odigrao jako malo utakmica, no siguran sam ako dobije zadovoljavajucu minutazu da ce se poakazati. Mali je pokazao da je zvijer vec u Nizozemskoj kada je bio na posudbi, kasnije kada se vratio sa iste, bio je jedan od najjacih igraca " Zutokljunaca " . + Mou ga voli.
Nema mjesta u veznom redu, svi ovi gore nabrojani imaju valjane ugovore, a i ne ide im se iz Madrida.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Navijac Bayerna, analizira vezni red " prijateljskog " kluba iz Madrida.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Schumy.d je napisao/la:
Pa dok je potpisao taj novi ugovor, ne bih baš rekao da je karakterno nula. Prije bih rekao da je Levy nula po karakteru jer nije održao svoja obećanja zbog kojih je Luka i potpisao ugovor.
Hm... Levy dovodi pojacanja koja moze dovesti. Luka je znao, valjda ima toliko mozga u glavi, da Tottenham nije klub ala City, United, Arsenal da mogu dovuci igrace tipa Aguero, Ibro itd. On je ako je to istina naravno, rekao da ce dovuci pojacanja, i dovlaci ih, a to jbg kakve su kvalitete....

Ovaj je trebao znati da klub ne moze dovesti mega zvucna pojacanja, i ne srljati kao guska u magli sa tim ugovorom. Ovako se sada samo sramoti, te mi sve vise i vise pada u ocima.... i kao covjek i kao nogometas, a vjerujem da nije samo meni.
Ima ugovor, i to valjani ugovor koji je on potpisao na cetri godine, on odbija ici na treninge svog poslodavca, koji ga uredno placa, kojemu placa ne kasni, dolazi mu svaki mjesec tocno ka urica na racun.... pa mislim...
Ja da sam Levy, ne bi ga prodao, pa neka sljedece 4 godine fino trune na klupi, ili na tribinama stadiona. Pa neka se onda misli tko je.
Jebiga, to je moje misljenje. Nitko se ne mora slagati s tim, nit` ja koga silim na to.
Cista rasprava.
Schumy.d je napisao/la:
Nepotrebno...
Carvalho je ionako bio back-up ove sezone, Ramos se pokazao odličnim rješenjem na stoperu (hvala Mou) i on sa Pepeom ulazi u najbolje stoperske godine. A za budućnost tu je Varane.

A od veznjaka će sigurno netko otići.
Mislis?
Carvalho moze biti backup sezonu-eventualno dvije. Kasnije ?
Onaj malil Varane okej- on je za buducnost, ali ako ce te se morati na njega osloniti na neku jaku utakmicu, sa jakim protivnikom u LP, ne znam koliko ce to biti dobro.