Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Alonso-champ je napisao/la:Citam na 24sata,da je sad vec sluzbeno Ibra presao u PSG..12 miliona € na sezonu...koja lova..
Ma ne volim takve klubove i bok... daj Bože da Modrić ne ode tamo jer ću prije zamrziti Modrića nego zavoljeti PSG.
Novi City... :doubt:

Scuderia, jel ovaj mali Markoutz? :D
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Je, sto ?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Je, sto ?
Znam tog malog s managera. :lol:

Dao sam 4 milijuna za njega dok je još bio klinac da dođe u Real. :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator

Ma-da nije bas tema.... ali eto, ovdje se smije malo pobjeci s teme, za razliku od ostalih podforuma....
sigurno ti se isplatio....

Jbg, Bayernova skola. On ce za dvije godine zamijeniti Riberya na lijevom krilu.

Can,Alaba,Markoutz,Weiser -> 4 igraca, (doduse jedino ovaj zadnji nije prosao Bayernovu skolu) iz njihove skole. I oni ce postati (Alaba vec ide prema tome) nositelji Bayernove igre u buducnosti, a skupa nisu dosli ni 5 milijuna eura. Odlican potez uprave.

EDIT:
Luka, koji očajnički želi napustiti Tottenham, drugi dan zaredom ne trenira u kampu Spursa u Chigwellu. Za razliku od jučer, kada se tamo pojavio ali nije vježbao s ostalim reprezentativcima koji su predstavljali svoje zemlje na Euru (Parkera, Defoea, Van der Vaarta), danas se nije niti udostojio javiti suigračima i treneru koji su počeli s pripremama z anovu sezonu. Podsjećamo, jučer je samo doručkovao u klupskoj kantini, prije nego što je razgovarao s novim trenerom Andreom Villasom-Boasom.
Covjek ima ugovor jos cetri godine, i ovako se ponasa.... Neka trune u Tottenhamu onda i to do kraja ugovora.
Perez je ispao pametan, nudi toliko i to je to. Mada je i ta cifra koju nudi preogromna.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Covjek ima ugovor jos cetri godine, i ovako se ponasa.... Neka trune u Tottenhamu onda i to do kraja ugovora.
Perez je ispao pametan, nudi toliko i to je to. Mada je i ta cifra koju nudi preogromna.
Šta je je, ali niti direktor Tottenhama nije korektan. Lani mu je obećavao da će stvarati momčad, dovesti prava pojačanja, samo da ostane. Na kraju nisu ni u LP ušli.

A s obzirom da se ipak radi o intereseu jednog Reala, mislim da bi Levy mogao spustiti svoje kriterije (cijenu) jer koji bi to igrač odbio Real zbog Tottenhama?
Ja razumijem Luku, na njegovom mjestu i ja bih volio otići kad se već pruža takva prilika. On sigurno želi igrati LP i traži novi izazov, a kud ćeš bolji od dokazivanja u Realu?
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Šta je je, ali niti direktor Tottenhama nije korektan. Lani mu je obećavao da će stvarati momčad, dovesti prava pojačanja, samo da ostane. Na kraju nisu ni u LP ušli.

A s obzirom da se ipak radi o intereseu jednog Reala, mislim da bi Levy mogao spustiti svoje kriterije (cijenu) jer koji bi to igrač odbio Real zbog Tottenhama?
Ja razumijem Luku, na njegovom mjestu i ja bih volio otići kad se već pruža takva prilika. On sigurno želi igrati LP i traži novi izazov, a kud ćeš bolji od dokazivanja u Realu?
Kako nisu doveli ?

Doveli su onog Belgijanca Verthongena, onog iz Hoffenheima Sigurdssona, dakle doveli su sa svojim mogucnostima, ipak nemaju takvu reputaciju kao Barcelona, Real, Bayern itd.

Usli bi oni u kvalifikacije za LP, da Chelsea nije osvojio istu. Nije znaci krivica kluba.

E tu dolazimo do onog drugog dijela....

Zasto bi spustio kriterije, tj. cijenu ?

Ako mene sjecanje sluzi, on je potpisao " poboljsani ugovor " do 2016. Dug je to period, do tada, tko zna sta ce se sve desavati u nogometu.

Moje pitanje glasi.... Tko je njega tjerao da potpise na takav dug period ?

Levy ?

Nije nepismen, zna citati, nitko ga nije prisiljavao da potpise do 2016. Da je potpisao do 2013-napustio bi London vec sada.

Levy moze kako hoce, upravo zato jer mu je ovaj vezan za klub do 2016.

Nije Perez pao s kruske. A i uostalom, sta ce Realu takav igrac ?

Kao karakter nula ( ne dolazak na treninge kluba s kojim imas valjani ugovor, itd)... kao nogometas.... ja sam svoje rekao sto mislim o njemu. ( ne bi se htio ponavljati 100 x )

A i uostalom, radije da Perez krene u potragu za nekim mladim stoperom, jer Carvalho nije bas u cvijetu mladosti . Veznih igraca imate sasvim dovoljno.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Zivio govornik :biggrin: to jest Scud...

I ja sam rekao, jbt te takav igrac, sve neki ko fol interesi a nikad nista od njeg...uobrazenko, ne znam sta je on sebi umislio...kao navijac Reala rekao sam, ako dodje u klub prestajem pratiti nogomet...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Kako nisu doveli ?

Doveli su onog Belgijanca Verthongena, onog iz Hoffenheima Sigurdssona, dakle doveli su sa svojim mogucnostima, ipak nemaju takvu reputaciju kao Barcelona, Real, Bayern itd.

Usli bi oni u kvalifikacije za LP, da Chelsea nije osvojio istu. Nije znaci krivica kluba.
I opet će bit šesti s tim pojačanjima.
2 Manchestera će opet biti ispred njih, Chelsea se pojačao i za mene konkuriraju za naslov ove sezone i to su već 3 kluba ispred njih. Dodaj Liverpool, Arsenal i Newcastle, pa i Everton možda i opet će to bit borba za LP. Od borbe za naslov opet ništa...
Je, krivica je njihova jer su prokockali (pre)veliku prednost koju su imali.

E tu dolazimo do onog drugog dijela....
Scuderia je napisao/la: Zasto bi spustio kriterije, tj. cijenu ?
Zato jer ne vrijedi toliko. I 35 milijuna je puno novaca...
Scuderia je napisao/la:Nije Perez pao s kruske. A i uostalom, sta ce Realu takav igrac ?
Ja također mislim da je to velik novac, ali isto tako mislim da Modrić može u Realu uspjeti. Pogotovo pod Mourinhovim vodstvom.
Scuderia je napisao/la:Kao karakter nula ( ne dolazak na treninge kluba s kojim imas valjani ugovor, itd)... kao nogometas.... ja sam svoje rekao sto mislim o njemu. ( ne bi se htio ponavljati 100 x )
Pa dok je potpisao taj novi ugovor, ne bih baš rekao da je karakterno nula. Prije bih rekao da je Levy nula po karakteru jer nije održao svoja obećanja zbog kojih je Luka i potpisao ugovor.
Scuderia je napisao/la:A i uostalom, radije da Perez krene u potragu za nekim mladim stoperom, jer Carvalho nije bas u cvijetu mladosti.
Nepotrebno...
Carvalho je ionako bio back-up ove sezone, Ramos se pokazao odličnim rješenjem na stoperu (hvala Mou) i on sa Pepeom ulazi u najbolje stoperske godine. A za budućnost tu je Varane. ;)
A od veznjaka će sigurno netko otići.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: I opet će bit šesti s tim pojačanjima.
2 Manchestera će opet biti ispred njih, Chelsea se pojačao i za mene konkuriraju za naslov ove sezone i to su već 3 kluba ispred njih. Dodaj Liverpool, Arsenal i Newcastle, pa i Everton možda i opet će to bit borba za LP. Od borbe za naslov opet ništa...
Je, krivica je njihova jer su prokockali (pre)veliku prednost koju su imali.
A jbg sad, liga je takva kakva jest.
Schumy.d je napisao/la: E tu dolazimo do onog drugog dijela....

Zato jer ne vrijedi toliko. I 35 milijuna je puno novaca...
Levy diktira uvjete. Zahvaljujci valjanom ugovoru koji traje jos cetri godine, moze kako hoce.
Schumy.d je napisao/la: Ja također mislim da je to velik novac, ali isto tako mislim da Modrić može u Realu uspjeti. Pogotovo pod Mourinhovim vodstvom.
Pored onakve konkurencije u veznom redu..... tesko, jako tesko.

Ezil - covjek je jbno dobar, ok meni je na prvenstvu u nekim utakmica, pazi u nekim utakmicama stekao, no jbn je igrac kojemu krivulja razvijenosti moze jos ici prema gore. :D Dakle, po meni, tu Modric nema sanse se probiti.

Khedira - pratio sam ga u vrijeme dok je igrao u Stuttgartu, pa sam ga malo samo pratio u Realu, pa onda malo vise itd... covjek se razvio u pre jbnog igraca. Ok, zna mu se zalomiti da "zapliva", ali se strasno razvio. Ista stvar kao i sa Ezilom, Modric pored njega nema sanse.

Alonso - covjek cistac u vezi, Spanjolac, domaci igrac ( kuzis ne, sta sam s ovim htio reci ), on i Modric se ne mogu usporedjivati.

Kaka- nazalost ozljede ga unistise, inace bi se Ezil malo vise priznojavao za poziciju, no savrsen backup za istog. I sam je rekao da mu se ne ide iz Madrida, a ima jos valjanog ugovora. Usporedjivati njega i Modrica je... hmda.... besmisleno. Slazes se ?

Diarra- Savrsen back up za Alonsa a i za Khediru, a i za desnog beka. Iskusan, sta ti vise treba.

Sahin- najveca engima, posto je odigrao jako malo utakmica, no siguran sam ako dobije zadovoljavajucu minutazu da ce se poakazati. Mali je pokazao da je zvijer vec u Nizozemskoj kada je bio na posudbi, kasnije kada se vratio sa iste, bio je jedan od najjacih igraca " Zutokljunaca " . + Mou ga voli.

Nema mjesta u veznom redu, svi ovi gore nabrojani imaju valjane ugovore, a i ne ide im se iz Madrida.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Navijac Bayerna, analizira vezni red " prijateljskog " kluba iz Madrida. :vragolan:
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Schumy.d je napisao/la: Pa dok je potpisao taj novi ugovor, ne bih baš rekao da je karakterno nula. Prije bih rekao da je Levy nula po karakteru jer nije održao svoja obećanja zbog kojih je Luka i potpisao ugovor.
Hm... Levy dovodi pojacanja koja moze dovesti. Luka je znao, valjda ima toliko mozga u glavi, da Tottenham nije klub ala City, United, Arsenal da mogu dovuci igrace tipa Aguero, Ibro itd. On je ako je to istina naravno, rekao da ce dovuci pojacanja, i dovlaci ih, a to jbg kakve su kvalitete.... :mjuza: Ovaj je trebao znati da klub ne moze dovesti mega zvucna pojacanja, i ne srljati kao guska u magli sa tim ugovorom. Ovako se sada samo sramoti, te mi sve vise i vise pada u ocima.... i kao covjek i kao nogometas, a vjerujem da nije samo meni.

Ima ugovor, i to valjani ugovor koji je on potpisao na cetri godine, on odbija ici na treninge svog poslodavca, koji ga uredno placa, kojemu placa ne kasni, dolazi mu svaki mjesec tocno ka urica na racun.... pa mislim...

Ja da sam Levy, ne bi ga prodao, pa neka sljedece 4 godine fino trune na klupi, ili na tribinama stadiona. Pa neka se onda misli tko je.

Jebiga, to je moje misljenje. Nitko se ne mora slagati s tim, nit` ja koga silim na to. :energize:

Cista rasprava.
Schumy.d je napisao/la: Nepotrebno...
Carvalho je ionako bio back-up ove sezone, Ramos se pokazao odličnim rješenjem na stoperu (hvala Mou) i on sa Pepeom ulazi u najbolje stoperske godine. A za budućnost tu je Varane. ;)
A od veznjaka će sigurno netko otići.
Mislis?
Carvalho moze biti backup sezonu-eventualno dvije. Kasnije ?
Onaj malil Varane okej- on je za buducnost, ali ako ce te se morati na njega osloniti na neku jaku utakmicu, sa jakim protivnikom u LP, ne znam koliko ce to biti dobro.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma sve to stoji šta si ti rekao, ali zamisli da Sahin ode na posudbu, Lass ode iz kluba (ionako je nezadovoljan malom minutažom), a Kaka ode u PSG. Evo ti mjesta Modriću.

I ja mislim da Modrić može umjesto Khedire odigrati pola prvenstva jer Real uglavnom napada svoje protivnike u Primeri.
A i nebi davali 35 milijuna eura za igrača koji će im biti na klupi, zar ne? ;)

Carvalho odlazi ove sezone, skoro pa sigurna stvar.
A Varane ima tek 19 godina, a igra odlično stopera. Možda i najveći talent trenutno za svoje godine. Odigrao je nekoliko utakmica za Real i prema pokazanom bit će od njega vrhunski stoper ako se nastavi razvijati kao igrač.

Jbg, ti ga nebi prodao, stavio na klupu = upravo si izgubio preko 50 milijuna eura. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Pa bilo je upita za Sahina, ovom se ne ide iz Madrida.
Lass-sve se to moze promijeniti
Kaka-sumnjam da ide put Francuske jer su seici rekli da im je Ibro zadnje pojacanje, i da je to to po pitanju prijelaznog roka.

Khediru ne bi tamo mijenjao ni za koga. Covjek je postao zvijerka ipo. Vjeruj mi, pratio sam ga dok je igrao u Stuttgartu. Razvio se bolesno. I u elfu je isao jako puno prema naprijed. Ima sve sto treba za tu poziciju.

Pa eto onda, Carvalho odlazi, ostajete samo na trojici stopera, ako se ne varam, jbg ne pratim toliko Primeru. Nedovoljno za borbu na tri fronte. ;)

Jbg, pokusao bi to kompenzirati negdje drugdje. ;) Ima nacina.

Uglavnom ovo sto Modric radi, je teski amaterizam, neprofesionalnost i sl.
Modrić je odlučio da ne putuje na turneju u SAD. Ostat će u Engleskoj i očekivati transfer u Real Madrid. Hrvatski veznjak neće doći u londonsku zračnu luku Heathrow, gdje će momčad u 12:00 poletjeti za Los Angeles, piše As. Tottenhamovi nogometaši bili su u 8:30 u trening kampu, ali tamo nije bilo Modrića, kao ni u zračnoj luci.
I sad evo kada Perez vidi ovakvog igraca, njegov karakter, sta mislis sta ce napraviti ?

Da sam na njegovom mjestu, i da me zbilja " zulja " da uzmem nekoga u veznom redu, okrenuo bi se nekome drugome.

I jos nesto, si skuzio da Mou suti po pitanju Modrica ?

Kad je bilo za Ezila, Khediru, Sahina, uvijek je isao u medijima sa izjavom kako je super igrac ovo-ono, kuzis me, e, a sada ovdje suti...
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Modrić bi trebao stisnuti zube i ako ostane u Londonu odigrati sezonu za pamćenje i onda reći eto vam gospodo iz Reala ko vas je.e kada niste htijeli dati 45 mil eura. Misljenja sam da je Mou junior dobar trener ali je bio pod prevelikim bremenom Murinja u Chelseau.
Evo sa transfermarkta:
Market value: 40.500.000 £
46.000.000 €
Znači da vrijedi toliko.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Koji kralj Bilic,jestel ga culi kako "zbori" ruski :biggrin:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7iCNj9Jl ... ata_player[/youtube]
Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator

Dani je napisao/la:Modrić bi trebao stisnuti zube i ako ostane u Londonu odigrati sezonu za pamćenje i onda reći eto vam gospodo iz Reala ko vas je.e kada niste htijeli dati 45 mil eura. Misljenja sam da je Mou junior dobar trener ali je bio pod prevelikim bremenom Murinja u Chelseau.
Evo sa transfermarkta:
46.000.000 €
Znači da vrijedi toliko.
Ma naravno, kako da ne. :roll: :lol:
Da mi je znati samo na temelju cega on vrijedi 46 milijuna eura :roll:

@alonso-champ
:lol:
da pogledao sam. Covjek je zmaj. :biggrin: Nadam se da ce napraviti dobar rezultat sa Lokomotivom.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Khedira igra odlično, ali u nekim utakmicama je jednostavno prespor. Modrić je puno brži igrač od njega, a i u napadu je daleko kvalitetniji.
Khedira je defanzivno bolji.

Ja više želim Modrića u Realu baš zato da vidim koliko može toga pružiti od sebe. Ozil je postao jedan od najcjenjenijih veznjaka na svijetu otkad je došao u Real, Khedira je bio relativno nepoznat igrač do dolaska u Real... tako da me baš zanima šta bi bilo sa Lukom.
Scuderia
Moderator
Moderator

Nista ne bi bilo, bio bi na klupi. I onda kada bi bio nezadovoljan s minutazom radio bi ista sranja kao sto to sada radi sa Tottenhamom.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Scuderia je napisao/la:
Dani je napisao/la:Modrić bi trebao stisnuti zube i ako ostane u Londonu odigrati sezonu za pamćenje i onda reći eto vam gospodo iz Reala ko vas je.e kada niste htijeli dati 45 mil eura. Misljenja sam da je Mou junior dobar trener ali je bio pod prevelikim bremenom Murinja u Chelseau.
Evo sa transfermarkta:
46.000.000 €
Znači da vrijedi toliko.
Ma naravno, kako da ne. :roll: :lol:
Da mi je znati samo na temelju cega on vrijedi 46 milijuna eura :roll:

@alonso-champ
da pogledao sam. Covjek je zmaj. :biggrin: Nadam se da ce napraviti dobar rezultat sa Lokomotivom.
Isto tako ja ne znam po čemu onaj Švajni vrijedi 35 milijuna eura. Očito to zna netko malo bolje upućen od tebe ili mene.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Dani je napisao/la:
Isto tako ja ne znam po čemu onaj Švajni vrijedi 35 milijuna eura. Očito to zna netko malo bolje upućen od tebe ili mene.

Pa po tom vrlom transfermarktu, jedan Ozil, di Maria Ribery, Schweinsteiger itd... vrijede manje nego on - Luka zvijer, ups dezerter.

Za nasmijati se.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Scuderia je napisao/la: Pa po tom vrlom transfermarktu, jedan Ozil, di Maria Ribery, Schweinsteiger itd... vrijede manje nego on - Luka zvijer, ups dezerter.
Za nasmijati se.
Ma kakav Schweinsteiger, za njega je Luka izmislio nogomet. Jedan od precjenjenijih igrača taj Švajni, a sad vidim da nisam jedini koji tako misli. :)
Ovi ostali su po meni tu negdje klasa ko Modrić, osim Ozila, on je bolji.
A ovo što Luka sad radi je definitivno neprofesionalno i glupo od njega, pod ugovorom je i ima da šuti i igra. Ako ga netko hoće, uzet će ga. Ako ne ima da ispoštuje ugovor do kraja..
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

K1M1 je napisao/la: Ma kakav Schweinsteiger, za njega je Luka izmislio nogomet. Jedan od precjenjenijih igrača taj Švajni, a sad vidim da nisam jedini koji tako misli. :)
Ovi ostali su po meni tu negdje klasa ko Modrić, osim Ozila, on je bolji.
A ovo što Luka sad radi je definitivno neprofesionalno i glupo od njega, pod ugovorom je i ima da šuti i igra. Ako ga netko hoće, uzet će ga. Ako ne ima da ispoštuje ugovor do kraja..
na temelju cega je dezerter za ovoga izmislio nogomet ?
Zbog cega je precijenjen ?

Zbog toga sto je odigrao polu sezonu ( pod ozlijedom ) lose ? :?

Sta to ovaj ima da je u istom rangu kao i npr Ribery, di Marija ?
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Luka dobio 100,000 € kazne sto nije otiso sa ekipom na pripreme u SAD...
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ne vjerujem da je to njemu neki problem,ali kao profesionalac i covjek me jako razocarao.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Sigurno mu nije problem,to mu je dvo-sedmicna plata :-) al eto samo toliko da mu dokazu da nema zezanja...
U pravu si Bibi,kao profi-nula,zero....
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Nista ne bi bilo, bio bi na klupi. I onda kada bi bio nezadovoljan s minutazom radio bi ista sranja kao sto to sada radi sa Tottenhamom.
Ti ga definitivno podcjenjuješ. ;)
Kao što sam rekao, Real nebi nudio 35 milijuna da ga planiraju držati na klupi. ;)

I Modrić je jedan od boljih veznjaka na svijetu, to ne možeš poreći.

A dečki moji, sjetite se šta mu je predsjednik obećao prije sezone pa to nije izvršio. Jbg, nije korektno od Luke, ali nije ni Levy čist u toj svoj priči. :doubt:
Zamislite sebe da igrate za tako jedan klub, predsjednik vas zadrži pričom da će dovesti prava pojačanja i da će stvoriti klub koji će se boriti za titulu, a na kraju ništa od svega tog. I onda jedan Real koji će se sigurno boriti za trofeje nudi novce za vas i imate priliku igrati sa njaboljim nogometašima u jednom od najvećih klubova svijeta, a vi ostajete u klubu bez ambicija zbog pustih obećanja vodstva kluba koja nisu ispunjena.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Scuderia je napisao/la: na temelju cega je dezerter za ovoga izmislio nogomet ?
Zbog cega je precijenjen ?
Čisto moj dojam prema onome što sam gledao. A mislim da sam gledao dosta utakmica Bayerna u LP i Njemačke na EP-u..
Scuderia je napisao/la:Sta to ovaj ima da je u istom rangu kao i npr Ribery, di Marija ?
isto to ja tebe mogu pitat, što to ova dvojica imaju a Modrić nema? :) Opet moje mišljenje, a i mnogih drugih, inače mu cijena nebi bila 35mil eura...
Iako, opet ponavljam, ovakvo ponašanje i kukanje mu stvarno nije trebalo, time samo sebi šteti..
slika
Odgovori