Utrke 2012 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: VN Mađarske, Hungaroring 27-29.07.2012.

Post Postao/la Cuky »

Armanini je napisao/la:button ovaj vikend zacudo nije dosadjivao oko njegovog misterioznog problema zagrijavanja prednjih guma
Zato je kroz sva 3 treninga i kvalifikacije kukao za understeer. Da nije strašno kao prije, ali da ga ima
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

zanimljivo je kako nakon toliko odgledanih utrka i razumjevanja f1 i staza i dalje ocekujete cuda..
jel kimi mogao proc lewisa, a bio je brzi? nema preticanja u madjariji, nikad nije bilo, sve da otvori zadnje krilo skroz, rbr nije bolid za preticanje i neznam sto je tu cudno.. jedino je bilo ostvarivo putem taktike..
webber je bio na novim gumama pa nije mogao nis alonsu u sporijem bolidu.. nekuzim sto se cudite..
Zato je kroz sva 3 treninga i kvalifikacije kukao za understeer. Da nije strašno kao prije, ali da ga ima
hh da.. stvarno ove sezone on zasluzuje titulu placip....
rFactor F1 HR server Info
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Pa ne čudim se tomu da ga nije mogo proć nego tomu šta je mislio da će mu nužno promjena taktike pomoć. Možda bi zaglavio iza nekog još sporijeg. Bilo je kao UČINITE NEŠTO ja se hoću igrati s velikim dečkima.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Slash je napisao/la:Pa šta je Alonso trebao onda u zadnjoj trci 2010. napravit?! Isto plakat na radio: maknite mi Petrova sa staze. Nije to nikakvo razapinjanje, samo mi je djetinjasto od dvostrukog svjetskog prvaka čut: brži sam, napravite nešto. Ako si brži brate, ko ti brani, prođi napred. Na njegovu sreću u McLarenovom boksu su vrlo sentimentalni i povukli su Buttona da se dečec ne rasplače.
Alonso se nije žalio na radiu ali je zato poslije utrke u "in lapu" skoro potrgao ruku kada je bio uz Petrova. :biggrin:
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Armanini je napisao/la:ja se uopce ne cudim takvim reakcijama..

uvijek je to do navijackih strasti i zato je djetinjasto..

alonso ili vettel javlja da uvjeti nisu za utrku/kvalifikacije, razapne ih se kao da su se popisali po bibliji, lewis javi istu stvar, svi usute ko pizde dvolicne..
proslu je utrku kimi pizdio na radio pa ga se nije prozvalo placipi*kom..
sasvim normalne stvari i svi oni isto seruckaju..

.
Slažem se ,ili primjer danas kad Kimi 15 krugova prije kraja kaže nešto kao nema šanse da prestigne Hamiltona i niko ništa.Da je to rekao Alonso bio bi plačip... ,kukavica ili šta ja znam već
Sve je to normalno,treba shvatiti da njih adrenalin puca i da oni u tom trenutku razgovaraju s trkaćim inžinjerom da pronađu najbolje rješenje a ne razmišljaju da li ćo to neko pustiti u eter
...put u raj nije posut ružama...
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Chuck Norris je napisao/la:

alonso ili vettel javlja da uvjeti nisu za utrku/kvalifikacije, razapne ih se kao da su se popisali po bibliji, lewis javi istu stvar, svi usute ko pizde dvolicne..

.
Slažem se ,ili primjer danas kad Kimi 15 krugova prije kraja kaže nešto kao nema šanse da prestigne Hamiltona i niko ništa.Da je to rekao Alonso bio bi plačip... ,kukavica ili šta ja znam već
Sve je to normalno,treba shvatiti da njih adrenalin puca i da oni u tom trenutku razgovaraju s trkaćim inžinjerom da pronađu najbolje rješenje a ne razmišljaju da li ćo to neko pustiti u eter
Točno to, ko zna oko čega sve oni pričaju za vrjeme jedne trke.
Kada se pogleda po Hamiltonu pljuju Ferrarijevci, po Alonsu Mclarenovci, po Vettelu i jedni i drugi jer je njihovim pulenima maznio 2 prvenstva :biggrin:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Kenny je napisao/la:Kada se pogleda po Hamiltonu pljuju Ferrarijevci, po Alonsu Mclarenovci, po Vettelu i jedni i drugi jer je njihovim pulenima maznio 2 prvenstva :biggrin:
Malo bih korigirao ovu izjavu, ako smijem :)

Po Hamiltonu pljuju Alonsovi navijači, po Alonsu Hamiltonovi, a po Vettelu navijači McLarena i Ferrarija jer je njihovim vozačima uzeo 2 naslova u nelegalnom bolidu :)

slika
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Cuky je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Kada se pogleda po Hamiltonu pljuju Ferrarijevci, po Alonsu Mclarenovci, po Vettelu i jedni i drugi jer je njihovim pulenima maznio 2 prvenstva :biggrin:

Po Hamiltonu pljuju Alonsovi navijači, po Alonsu Hamiltonovi, a po Vettelu navijači McLarena i Ferrarija jer je njihovim vozačima uzeo 2 naslova u nelegalnom bolidu :)
TROLOLOLOLO... da ponovim opet "If you're in a fair fight that means your tactics suck" ... svi oni su ovojili naslove i ostat ce upisani kao takvi, sto je radila (odnosno nije radila) FIA , odnosno inzinjeri, odnosno lollipop man itd je u konacnici samo neka stavka u nekoj fusnoti...kom se da oko toga natezat trebao bi procitat Il Principe
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Cuky je napisao/la:

Ja sam za Lewisa, pa za Alonsa imam samo rijeci hvale... ali da je nekad bio placljivko, je..... ali sta se same voznje tice... kapa dolje....
McLaren u <3
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Mislim da je očito da smo se mi iz tabora Ferrarijevih ljubitelja i vi iz McLarenovog udružili protiv zajedničkog neprijatelja...momčadi, vozači pa čaki i navijači

slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Evo ja sam dao desetku, ali opet ja sam uživo bio po prvi puta pa je ostavila dojam na mene. Briljantno sve u svemu :D Plus pobjeda Hamiltona - dao bi i 11.
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Cuky je napisao/la:Mislim da je očito da smo se mi iz tabora Ferrarijevih ljubitelja i vi iz McLarenovog udružili protiv zajedničkog neprijatelja...momčadi, vozači pa čaki i navijači
Ne svi molim lijepo. Navijam prvo za formulu 1 pa Pirelli pa DRS pa Ferrari ... vozači me toliko ne zanimaju da bih navijao za njih pa ih valjda zato i branim bez obzira na tim ... osim ako nisu iz Kolumbije, oni se znaju branit sami. :biggrin:
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Cuky je napisao/la:Mislim da je očito da smo se mi iz tabora Ferrarijevih ljubitelja i vi iz McLarenovog udružili protiv zajedničkog neprijatelja...momčadi, vozači pa čaki i navijači
neprijatelj mog neprijatelja moj je prijatelj :) :) :) hahahahha salu na stranu, oduvijek stojim iza toga da vettel nije kalibar vozaca tipa alonso i da je zalosno da obojica imaju dva naslova..... ali redovito budem popljuvan od strane ostatka ekipe... 2010. je zasluzio, zasluzio ga je i prosle god, ali da ga vidimo ove god kad nemas dominantan auto... a vidimo da ga nema....
McLaren u <3
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Stvarno vas nerazumijem. Svi se slažemo da su bolidi jako izjednačeni, osim kad nekom neka staza malo bolje odgovara i tu je Vettel 3, a 2 najbolja su po vama Hamilton i Alonso, pa ostali jako, jako daleko od njih. Neka mi neko objasni kako je ispred Hamiltona trenutno ako je ovaj toliko bolji

Po meni su Alonso, Vettel, Raikkonen, Hamilton i Schumacher jako blizu jedni drugima
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Kenny je napisao/la:
Po meni su Alonso, Vettel, Raikkonen, Hamilton i Schumacher jako blizu jedni drugima
Evo sve ali od kud Schumacher u ovom društvu?Mislim današnji Schumacher?
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

Pa day mu dobar auto i briše pod sa navedenim društvancem ;)
Valjda zato...
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Dodi_napalm je napisao/la:Pa day mu dobar auto i briše pod sa navedenim društvancem ;)
Valjda zato...
Ma daj budi ozbiljan
Bez namjere da provociram,Scumacher od povratka se ne može svrstati među ove velike dečke.Nije problem u dobrom autu,prvo treba dobiti momčadskog kolegu a on treću godinu zaredom gubi a taj momčadski kolega nije baš neka top klasa
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Kenny je napisao/la:
Evo sve ali od kud Schumacher u ovom društvu?Mislim današnji Schumacher?
Istina je da ga Rosberg razvaljuje već 3 sezonu, ali isto tako se Rosbergov bolid manje kvario ove sezone, na početku sezone je skupio dosta bodova dok je Mercedes bio bliže vodećima nego sad i imao priliku za ostvarit bolje rezultate. Iskreno se nadam da će do kraja sezone imat obojca pouzdane bolide, pa da vidimo jel Rosberg brži od njega. Možda sam jako neobjektivan kad je rječ o Schumacheru :biggrin:
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Današnji schumi teško da je u tom društvu. Ali isto tako, ne znam baš da i Kimmi ima čistu brzinu kao ova trojica
Samo neka se trkaju.
KRgirl01
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimi Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la KRgirl01 »

Evo da i ja kažem moj kratki osvrt na utrku.
U početku je bilo dosadno za umrijet, Kimi je ublažio vjerojatno najdosadniju utrku sezone. Za mene je utrka sigurno bila bolja s obzirom da navijam za Kimija, a apsolutno je bio zvijezda utrke. Nisam vjerovala da će se uopće pomaknut sa tog šestog mjesta nakon što ga je prošao Alonso (jer je to Alonso), ali me tako lijepo iznenadio. Nisam mogla sakriti oduševljenje kad je prošao Romaina na stazi, bilo je ovako nekako:"Bitch please, get off" :badgrin:
I sama činjenica da je do kraja pratio Hamiltona i nadoknadio zaostatak koji je bio veći od 10 sekundi je još bolje.

Hamilton je odvozio odlično, pohvale i Senni i Picu.
Kimi Räikkönen
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

.
Da da je alonso to reko bio bo PP, jer kimi i da zeli bit ta PP, tesko, jako tesko. Neko je piso da mu kimi ide na Q jer nikad nije zadovoljan 2. mjestom. Pa 2. mjesto je mjesto 1. luzera.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
Chuck Norris
Veteran
Veteran

pinkdpanter je napisao/la:
Da da je alonso to reko bio bo PP, jer kimi i da zeli bit ta PP, tesko, jako tesko. Neko je piso da mu kimi ide na Q jer nikad nije zadovoljan 2. mjestom. Pa 2. mjesto je mjesto 1. luzera.
Ajde sad pročitaj šta si napisao
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

slika
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

VN Belgije, Spa-Francorchamps, 31.8.-2.9.2012.

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

slika
slika

Dužina kruga (km): 7.004
Krugova: 44
Dužina utrke (km): 308.052
Najbrži krug: 1’47.263
Vozač: Sebastian Vettel
Brzina (km/h): 233.618
Godina: 2009.

31. kolovoza 2012.
1. slobodni trening: 10:00 – 11:30
2. slobodni trening: 14:00 – 15:30

1. rujna 2012.
3. slobodni trening: 11:00 – 12:00
Kvalifikacije: 14:00

2. rujna 2012.
Utrka 14:00

slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Re: VN Belgije, Spa-Francorchamps, 31.8.-2.9.2012.

Post Postao/la Vuksa_KC »

King is back, to je najbitnije :)
Zaključano