Zato je kroz sva 3 treninga i kvalifikacije kukao za understeer. Da nije strašno kao prije, ali da ga imaArmanini je napisao/la:button ovaj vikend zacudo nije dosadjivao oko njegovog misterioznog problema zagrijavanja prednjih guma
Utrke 2012 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: VN Mađarske, Hungaroring 27-29.07.2012.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
zanimljivo je kako nakon toliko odgledanih utrka i razumjevanja f1 i staza i dalje ocekujete cuda..
jel kimi mogao proc lewisa, a bio je brzi? nema preticanja u madjariji, nikad nije bilo, sve da otvori zadnje krilo skroz, rbr nije bolid za preticanje i neznam sto je tu cudno.. jedino je bilo ostvarivo putem taktike..
webber je bio na novim gumama pa nije mogao nis alonsu u sporijem bolidu.. nekuzim sto se cudite..
jel kimi mogao proc lewisa, a bio je brzi? nema preticanja u madjariji, nikad nije bilo, sve da otvori zadnje krilo skroz, rbr nije bolid za preticanje i neznam sto je tu cudno.. jedino je bilo ostvarivo putem taktike..
webber je bio na novim gumama pa nije mogao nis alonsu u sporijem bolidu.. nekuzim sto se cudite..
hh da.. stvarno ove sezone on zasluzuje titulu placip....Zato je kroz sva 3 treninga i kvalifikacije kukao za understeer. Da nije strašno kao prije, ali da ga ima
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Pa ne čudim se tomu da ga nije mogo proć nego tomu šta je mislio da će mu nužno promjena taktike pomoć. Možda bi zaglavio iza nekog još sporijeg. Bilo je kao UČINITE NEŠTO ja se hoću igrati s velikim dečkima.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Alonso se nije žalio na radiu ali je zato poslije utrke u "in lapu" skoro potrgao ruku kada je bio uz Petrova.Slash je napisao/la:Pa šta je Alonso trebao onda u zadnjoj trci 2010. napravit?! Isto plakat na radio: maknite mi Petrova sa staze. Nije to nikakvo razapinjanje, samo mi je djetinjasto od dvostrukog svjetskog prvaka čut: brži sam, napravite nešto. Ako si brži brate, ko ti brani, prođi napred. Na njegovu sreću u McLarenovom boksu su vrlo sentimentalni i povukli su Buttona da se dečec ne rasplače.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Slažem se ,ili primjer danas kad Kimi 15 krugova prije kraja kaže nešto kao nema šanse da prestigne Hamiltona i niko ništa.Da je to rekao Alonso bio bi plačip... ,kukavica ili šta ja znam većArmanini je napisao/la:ja se uopce ne cudim takvim reakcijama..
uvijek je to do navijackih strasti i zato je djetinjasto..
alonso ili vettel javlja da uvjeti nisu za utrku/kvalifikacije, razapne ih se kao da su se popisali po bibliji, lewis javi istu stvar, svi usute ko pizde dvolicne..
proslu je utrku kimi pizdio na radio pa ga se nije prozvalo placipi*kom..
sasvim normalne stvari i svi oni isto seruckaju..
.
Sve je to normalno,treba shvatiti da njih adrenalin puca i da oni u tom trenutku razgovaraju s trkaćim inžinjerom da pronađu najbolje rješenje a ne razmišljaju da li ćo to neko pustiti u eter
...put u raj nije posut ružama...
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Točno to, ko zna oko čega sve oni pričaju za vrjeme jedne trke.Chuck Norris je napisao/la:Slažem se ,ili primjer danas kad Kimi 15 krugova prije kraja kaže nešto kao nema šanse da prestigne Hamiltona i niko ništa.Da je to rekao Alonso bio bi plačip... ,kukavica ili šta ja znam većArmanini je napisao/la:ja se uopce ne cudim takvim reakcijama..
alonso ili vettel javlja da uvjeti nisu za utrku/kvalifikacije, razapne ih se kao da su se popisali po bibliji, lewis javi istu stvar, svi usute ko pizde dvolicne..
.
Sve je to normalno,treba shvatiti da njih adrenalin puca i da oni u tom trenutku razgovaraju s trkaćim inžinjerom da pronađu najbolje rješenje a ne razmišljaju da li ćo to neko pustiti u eter
Kada se pogleda po Hamiltonu pljuju Ferrarijevci, po Alonsu Mclarenovci, po Vettelu i jedni i drugi jer je njihovim pulenima maznio 2 prvenstva

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
Malo bih korigirao ovu izjavu, ako smijemKenny je napisao/la:Kada se pogleda po Hamiltonu pljuju Ferrarijevci, po Alonsu Mclarenovci, po Vettelu i jedni i drugi jer je njihovim pulenima maznio 2 prvenstva

Po Hamiltonu pljuju Alonsovi navijači, po Alonsu Hamiltonovi, a po Vettelu navijači McLarena i Ferrarija jer je njihovim vozačima uzeo 2 naslova u nelegalnom bolidu

- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
TROLOLOLOLO... da ponovim opet "If you're in a fair fight that means your tactics suck" ... svi oni su ovojili naslove i ostat ce upisani kao takvi, sto je radila (odnosno nije radila) FIA , odnosno inzinjeri, odnosno lollipop man itd je u konacnici samo neka stavka u nekoj fusnoti...kom se da oko toga natezat trebao bi procitat Il PrincipeCuky je napisao/la:Malo bih korigirao ovu izjavu, ako smijemKenny je napisao/la:Kada se pogleda po Hamiltonu pljuju Ferrarijevci, po Alonsu Mclarenovci, po Vettelu i jedni i drugi jer je njihovim pulenima maznio 2 prvenstva
Po Hamiltonu pljuju Alonsovi navijači, po Alonsu Hamiltonovi, a po Vettelu navijači McLarena i Ferrarija jer je njihovim vozačima uzeo 2 naslova u nelegalnom bolidu

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Ja sam za Lewisa, pa za Alonsa imam samo rijeci hvale... ali da je nekad bio placljivko, je..... ali sta se same voznje tice... kapa dolje....Cuky je napisao/la:Malo bih korigirao ovu izjavu, ako smijemKenny je napisao/la:Kada se pogleda po Hamiltonu pljuju Ferrarijevci, po Alonsu Mclarenovci, po Vettelu i jedni i drugi jer je njihovim pulenima maznio 2 prvenstva
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
Mislim da je očito da smo se mi iz tabora Ferrarijevih ljubitelja i vi iz McLarenovog udružili protiv zajedničkog neprijatelja...momčadi, vozači pa čaki i navijači

- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Evo ja sam dao desetku, ali opet ja sam uživo bio po prvi puta pa je ostavila dojam na mene. Briljantno sve u svemu
Plus pobjeda Hamiltona - dao bi i 11.

- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Ne svi molim lijepo. Navijam prvo za formulu 1 pa Pirelli pa DRS pa Ferrari ... vozači me toliko ne zanimaju da bih navijao za njih pa ih valjda zato i branim bez obzira na tim ... osim ako nisu iz Kolumbije, oni se znaju branit sami.Cuky je napisao/la:Mislim da je očito da smo se mi iz tabora Ferrarijevih ljubitelja i vi iz McLarenovog udružili protiv zajedničkog neprijatelja...momčadi, vozači pa čaki i navijači

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
neprijatelj mog neprijatelja moj je prijateljCuky je napisao/la:Mislim da je očito da smo se mi iz tabora Ferrarijevih ljubitelja i vi iz McLarenovog udružili protiv zajedničkog neprijatelja...momčadi, vozači pa čaki i navijači

McLaren u <3
- Kenny
- Legenda
Stvarno vas nerazumijem. Svi se slažemo da su bolidi jako izjednačeni, osim kad nekom neka staza malo bolje odgovara i tu je Vettel 3, a 2 najbolja su po vama Hamilton i Alonso, pa ostali jako, jako daleko od njih. Neka mi neko objasni kako je ispred Hamiltona trenutno ako je ovaj toliko bolji
Po meni su Alonso, Vettel, Raikkonen, Hamilton i Schumacher jako blizu jedni drugima
Po meni su Alonso, Vettel, Raikkonen, Hamilton i Schumacher jako blizu jedni drugima

-
- Veteran
Evo sve ali od kud Schumacher u ovom društvu?Mislim današnji Schumacher?Kenny je napisao/la:
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
Pa day mu dobar auto i briše pod sa navedenim društvancem 
Valjda zato...

Valjda zato...
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

-
- Veteran
Ma daj budi ozbiljanDodi_napalm je napisao/la:Pa day mu dobar auto i briše pod sa navedenim društvancem
Valjda zato...
Bez namjere da provociram,Scumacher od povratka se ne može svrstati među ove velike dečke.Nije problem u dobrom autu,prvo treba dobiti momčadskog kolegu a on treću godinu zaredom gubi a taj momčadski kolega nije baš neka top klasa
- Kenny
- Legenda
Istina je da ga Rosberg razvaljuje već 3 sezonu, ali isto tako se Rosbergov bolid manje kvario ove sezone, na početku sezone je skupio dosta bodova dok je Mercedes bio bliže vodećima nego sad i imao priliku za ostvarit bolje rezultate. Iskreno se nadam da će do kraja sezone imat obojca pouzdane bolide, pa da vidimo jel Rosberg brži od njega. Možda sam jako neobjektivan kad je rječ o SchumacheruChuck Norris je napisao/la:Evo sve ali od kud Schumacher u ovom društvu?Mislim današnji Schumacher?Kenny je napisao/la:

-
- Legenda
Današnji schumi teško da je u tom društvu. Ali isto tako, ne znam baš da i Kimmi ima čistu brzinu kao ova trojica
Samo neka se trkaju.
- KRgirl01
- Početnik
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi Raikkonen
- Kontakt:
Evo da i ja kažem moj kratki osvrt na utrku.
U početku je bilo dosadno za umrijet, Kimi je ublažio vjerojatno najdosadniju utrku sezone. Za mene je utrka sigurno bila bolja s obzirom da navijam za Kimija, a apsolutno je bio zvijezda utrke. Nisam vjerovala da će se uopće pomaknut sa tog šestog mjesta nakon što ga je prošao Alonso (jer je to Alonso), ali me tako lijepo iznenadio. Nisam mogla sakriti oduševljenje kad je prošao Romaina na stazi, bilo je ovako nekako:"Bitch please, get off"
I sama činjenica da je do kraja pratio Hamiltona i nadoknadio zaostatak koji je bio veći od 10 sekundi je još bolje.
Hamilton je odvozio odlično, pohvale i Senni i Picu.
U početku je bilo dosadno za umrijet, Kimi je ublažio vjerojatno najdosadniju utrku sezone. Za mene je utrka sigurno bila bolja s obzirom da navijam za Kimija, a apsolutno je bio zvijezda utrke. Nisam vjerovala da će se uopće pomaknut sa tog šestog mjesta nakon što ga je prošao Alonso (jer je to Alonso), ali me tako lijepo iznenadio. Nisam mogla sakriti oduševljenje kad je prošao Romaina na stazi, bilo je ovako nekako:"Bitch please, get off"

I sama činjenica da je do kraja pratio Hamiltona i nadoknadio zaostatak koji je bio veći od 10 sekundi je još bolje.
Hamilton je odvozio odlično, pohvale i Senni i Picu.
Kimi Räikkönen
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
Da da je alonso to reko bio bo PP, jer kimi i da zeli bit ta PP, tesko, jako tesko. Neko je piso da mu kimi ide na Q jer nikad nije zadovoljan 2. mjestom. Pa 2. mjesto je mjesto 1. luzera.Chuck Norris je napisao/la:Slažem se ,ili primjer danas kad Kimi 15 krugova prije kraja kaže nešto kao nema šanse da prestigne Hamiltona i niko ništa.Da je to rekao Alonso bio bi plačip... ,kukavica ili šta ja znam većArmanini je napisao/la:ja se uopce ne cudim takvim reakcijama..
.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
- Veteran
Ajde sad pročitaj šta si napisaopinkdpanter je napisao/la:
Da da je alonso to reko bio bo PP, jer kimi i da zeli bit ta PP, tesko, jako tesko. Neko je piso da mu kimi ide na Q jer nikad nije zadovoljan 2. mjestom. Pa 2. mjesto je mjesto 1. luzera.
- Cuky
- Moderator

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
VN Belgije, Spa-Francorchamps, 31.8.-2.9.2012.

Dužina kruga (km): 7.004
Krugova: 44
Dužina utrke (km): 308.052
Najbrži krug: 1’47.263
Vozač: Sebastian Vettel
Brzina (km/h): 233.618
Godina: 2009.
31. kolovoza 2012.
1. slobodni trening: 10:00 – 11:30
2. slobodni trening: 14:00 – 15:30
1. rujna 2012.
3. slobodni trening: 11:00 – 12:00
Kvalifikacije: 14:00
2. rujna 2012.
Utrka 14:00

- Vuksa_KC
- Veteran
Re: VN Belgije, Spa-Francorchamps, 31.8.-2.9.2012.
King is back, to je najbitnije