Izgleda da me nisi bas skroz razumio, pa cu to pokusati malo bolje objasniti.Schumy.d je napisao/la: Ti ga definitivno podcjenjuješ.
Kao što sam rekao, Real nebi nudio 35 milijuna da ga planiraju držati na klupi.
Ne, ne podcjenjuem, vec ga se dize u nebesa, kao da je Bog Isus, doktor nogometa, a miljama je daleko. Ni u jednom " slabasnom " Tottenhamu nije prva violina.
Kako ne bi bio na klupi, sta je sa Kakom ? Koliko ja znam, Ezil je placen manje od Kake, pa tko je na klupi ? Kaka se oporavio od onih ozljeda koje je imao, sta nije ?
Sjeti se samo trojke iz Nizozemske. Igrali su, pa su kasnije prodani po nizim cijenama nego sto su ih doveli.
Ovaj ako bi dosao u Real, ne bi si mogao dozvoliti luksuz; jednu utakmicu odigram super, sljedecih 6-7 lose. Sta mislis sta ce Mourihno napraviti pored onakve konkurencije u veznom redu ? - Klupa, pa ako se nastavi slaba forma + jos i kukanje -> tribine.
Vidi kakav cirkus radi u Tottenhamu. Tako bi isto radio i u Realu kada bi ga Mou poslao na klupu. I na kraju krajeva, moze Perez iskesirati te novce,ali zadnju rijec ima ( koliko sam ja upucen ) trener (Mourinho), koji odredjuje na temelju onoga sto vidi na treninzima itd. tko ce igrati.

Ako on dodje, i ako mu se ne bude svidio, ADIOS.

Njega se od jednog od boljih napravilo da je Bog-Isus, da je vrhunski igrac (veznjak). I to je ono sto je u cijeloj prici i tuzno i smijesno.Schumy.d je napisao/la: I Modrić je jedan od boljih veznjaka na svijetu, to ne možeš poreći.

Majstore, ajd` da te pitam posteno, da li ovaj u svom ugovoru ima ista o tome sto mu je Levy rekao ? Mogao je sastaviti nekakvu klauzulu, zasto nije ?Schumy.d je napisao/la: A dečki moji, sjetite se šta mu je predsjednik obećao prije sezone pa to nije izvršio. Jbg, nije korektno od Luke, ali nije ni Levy čist u toj svoj priči.![]()
Zamislite sebe da igrate za tako jedan klub, predsjednik vas zadrži pričom da će dovesti prava pojačanja i da će stvoriti klub koji će se boriti za titulu, a na kraju ništa od svega tog. I onda jedan Real koji će se sigurno boriti za trofeje nudi novce za vas i imate priliku igrati sa njaboljim nogometašima u jednom od najvećih klubova svijeta, a vi ostajete u klubu bez ambicija zbog pustih obećanja vodstva kluba koja nisu ispunjena.
Nekome vjerovati samo zato sto je on tako rekao je nista.
Onda si ga sigurno gledao kada se vratio nakon ozljede i kada je pokusavao pronaci formu. ( no ove male ozljede su dolazile i zato je bio tako los ) Da si recimo Bayerna pratio na pocetku sezone, ne bi pisao tako, siguran sam.K1M1 je napisao/la: Čisto moj dojam prema onome što sam gledao. A mislim da sam gledao dosta utakmica Bayerna u LP i Njemačke na EP-u..
Udarac, bolja preglednost igre, brzina, dvoboji sa protivnickim igracima, prgavost, tehnika.... dovoljno ?K1M1 je napisao/la: isto to ja tebe mogu pitat, što to ova dvojica imaju a Modrić nema?Opet moje mišljenje, a i mnogih drugih, inače mu cijena nebi bila 35mil eura...
Iako, opet ponavljam, ovakvo ponašanje i kukanje mu stvarno nije trebalo, time samo sebi šteti..
I Ribery je napravio cirkus kada nije htio doci na trening Bayerna, jer ga je trazio Real, kasnije kroz cijelu pricu oko njega i one prijateljice noci , je pojeo vlastito govno, te se pred novinarima ispricao cijeloj upravi, izljubio se sa Hoeneßom, te na kraju izjavio da ostaje do mirovine u Munchenu.