Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la: Ti ga definitivno podcjenjuješ. ;)
Kao što sam rekao, Real nebi nudio 35 milijuna da ga planiraju držati na klupi. ;)
Izgleda da me nisi bas skroz razumio, pa cu to pokusati malo bolje objasniti.

Ne, ne podcjenjuem, vec ga se dize u nebesa, kao da je Bog Isus, doktor nogometa, a miljama je daleko. Ni u jednom " slabasnom " Tottenhamu nije prva violina.

Kako ne bi bio na klupi, sta je sa Kakom ? Koliko ja znam, Ezil je placen manje od Kake, pa tko je na klupi ? Kaka se oporavio od onih ozljeda koje je imao, sta nije ?

Sjeti se samo trojke iz Nizozemske. Igrali su, pa su kasnije prodani po nizim cijenama nego sto su ih doveli.

Ovaj ako bi dosao u Real, ne bi si mogao dozvoliti luksuz; jednu utakmicu odigram super, sljedecih 6-7 lose. Sta mislis sta ce Mourihno napraviti pored onakve konkurencije u veznom redu ? - Klupa, pa ako se nastavi slaba forma + jos i kukanje -> tribine.

Vidi kakav cirkus radi u Tottenhamu. Tako bi isto radio i u Realu kada bi ga Mou poslao na klupu. I na kraju krajeva, moze Perez iskesirati te novce,ali zadnju rijec ima ( koliko sam ja upucen ) trener (Mourinho), koji odredjuje na temelju onoga sto vidi na treninzima itd. tko ce igrati. ;)

Ako on dodje, i ako mu se ne bude svidio, ADIOS. ;)
Schumy.d je napisao/la: I Modrić je jedan od boljih veznjaka na svijetu, to ne možeš poreći.
Njega se od jednog od boljih napravilo da je Bog-Isus, da je vrhunski igrac (veznjak). I to je ono sto je u cijeloj prici i tuzno i smijesno. ;)
Schumy.d je napisao/la: A dečki moji, sjetite se šta mu je predsjednik obećao prije sezone pa to nije izvršio. Jbg, nije korektno od Luke, ali nije ni Levy čist u toj svoj priči. :doubt:
Zamislite sebe da igrate za tako jedan klub, predsjednik vas zadrži pričom da će dovesti prava pojačanja i da će stvoriti klub koji će se boriti za titulu, a na kraju ništa od svega tog. I onda jedan Real koji će se sigurno boriti za trofeje nudi novce za vas i imate priliku igrati sa njaboljim nogometašima u jednom od najvećih klubova svijeta, a vi ostajete u klubu bez ambicija zbog pustih obećanja vodstva kluba koja nisu ispunjena.
Majstore, ajd` da te pitam posteno, da li ovaj u svom ugovoru ima ista o tome sto mu je Levy rekao ? Mogao je sastaviti nekakvu klauzulu, zasto nije ?

Nekome vjerovati samo zato sto je on tako rekao je nista.
K1M1 je napisao/la: Čisto moj dojam prema onome što sam gledao. A mislim da sam gledao dosta utakmica Bayerna u LP i Njemačke na EP-u..
Onda si ga sigurno gledao kada se vratio nakon ozljede i kada je pokusavao pronaci formu. ( no ove male ozljede su dolazile i zato je bio tako los ) Da si recimo Bayerna pratio na pocetku sezone, ne bi pisao tako, siguran sam.
K1M1 je napisao/la: isto to ja tebe mogu pitat, što to ova dvojica imaju a Modrić nema? :) Opet moje mišljenje, a i mnogih drugih, inače mu cijena nebi bila 35mil eura...
Iako, opet ponavljam, ovakvo ponašanje i kukanje mu stvarno nije trebalo, time samo sebi šteti..
Udarac, bolja preglednost igre, brzina, dvoboji sa protivnickim igracima, prgavost, tehnika.... dovoljno ?

I Ribery je napravio cirkus kada nije htio doci na trening Bayerna, jer ga je trazio Real, kasnije kroz cijelu pricu oko njega i one prijateljice noci , je pojeo vlastito govno, te se pred novinarima ispricao cijeloj upravi, izljubio se sa Hoeneßom, te na kraju izjavio da ostaje do mirovine u Munchenu.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Jbg, Ribery i Schweinsteiger su stranci i zato su ti bolji od Modrića.
Ljudi koji nisu Hrvati cijene Modrića više, isto kao i mi strance. To tako ide.

Ne treba uspoređivati Modrića sa Di Mariom i Riberyem jer to nisu isti tipovi igrača. Pa čak ni sa "penjačem na svinju" ( :lol: ) iako osobno smatram Modrića kvalitetnijiim igračem od Švajnija.
Luku treba uspoređivati sa Silvom, Iniestom, Xavijem, Ozilom, Kakom, Matom i takvim igračima koji su kreatori igre u svojim momčadima. Jbg, nije nogomet samo zabijanje golova. ;)
Istina da je udarac možda najslabija Lukina karakteristika, ali njegovo i nije da zabija 25 golova u sezoni. Pregled igre, brzina i tehnika nisu ništa lošiji od gore navedenih. A prgavost nije uopće prednost. ;)

Zato i jesam za to da Modrić dođe u Real jer tamo može postati vrhunski igrač ako je spreman za to. Ako nije, bit će na klupi, ali mene zanima koliko on može. U Tottenhamu nema suigrače za biti najbolji.
Scuderia
Moderator
Moderator

Mene uopce ne zanima sta je, u sta vjeruje, koje je boje koze i sl, i za koga igra.(Primjer: Perisic za kojeg ja smatram je super igrac, a pazi igra za BvB, Rakitic - da znam, igra u Sevilli, no mislim na ona vremena u S04 )

Da me upoznas, shvatio bi vrlo brzo.

Upravo zato, jer je nas covjek, Hrvat, od njega se pravi mega zvijezda. Dize ga se u nebesa. Braniti ce ga se, rukama i nogama. Govorit ce se o njemu u takvim superlativima da te uhvati muka. :| Kuzis?

Ribery je igrao na poziciji kreativca, no onda ga je trener Marseilla preselio na krilo, ako ides usporedjivati Riba i Roba, vidjet ces da je Rib puno blize 10-tki, a igraju na istim pozicijama.

Brzina i tehnika nisu nista losiji ? Uf... Ribery je stariji od ovoga, i trci vise, i bolji je tehnicar. Ista stvar i sa di Mariom. No dobro,

I Schweinsteiger je na pocetku svoje karijere bio na 10-tki, pa na krilu da bi ga General stavio na osmici i sestici ( ovisi o protivniku)

No dobro,pustimo sada i di Mariu, Riba i BS31, sto su ( neki ) igrali na 10-tki igrali su; sada igraju negdje drugdje... evo ajmo ga usporediti sa Ezilom. Prema onom smijesnom transfermarktu, Ezil vrijedi manje od Luke.... :doubt: :-k Na temelju cega on vrijedi vise nego Mesut ? :pogled:

Nije nogomet samo zabijanje golova, normalno da nije, van der Vaart je primjer kako igrac koji nije odigrao pripreme sa klubom moze rasturati i bez zabijanja golova.

Mozemo mi tu razglabati o njemu koliko god hoces, no ja svoje misljenje o njemu necu promijeniti. Kao covjek-> teska 0, kao igrac nije los, a da je tu sada extra super dobar odlican kako ga prezentira javnost-to nije.

Ako dodje u Real ili bilo gdje drugdje, meni ni iz dzepa ni u dzep, niti cu ja zile rezati zbog toga, meni svejedno.
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Scuderia je napisao/la:Mozemo mi tu razglabati o njemu koliko god hoces, no ja svoje misljenje o njemu necu promijeniti. Kao covjek-> teska 0, kao igrac nije los, a da je tu sada extra super dobar odlican kako ga prezentira javnost-to nije.
To znaš jer si ga upoznao ili? :roll:

Mislim, mi ovdje na forumu u mogućnosti smo raspravljati samo o jednoj stvari, a to je kvaliteta pojedinog igrača. Pričati o njemu kao čovjeku ne možeš jer ga ne poznaješ. Otkud znaš da Modrić nije otišao u SAD zbog, recimo, dogovora između Tottenhama i Reala, da ne bi došlo do nekakve ozljede koja bi stopirala transfer?

Tvoje mišljenje ne želim niti pokušati promijeniti, jer je svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ali pljuvati čovjeka na temelju "navodnih" izjava koje prenose kvazi-novinari je teška budalaština. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

luka_kimi je napisao/la: To znaš jer si ga upoznao ili? :roll:

Mislim, mi ovdje na forumu u mogućnosti smo raspravljati samo o jednoj stvari, a to je kvaliteta pojedinog igrača. Pričati o njemu kao čovjeku ne možeš jer ga ne poznaješ. Otkud znaš da Modrić nije otišao u SAD zbog, recimo, dogovora između Tottenhama i Reala, da ne bi došlo do nekakve ozljede koja bi stopirala transfer?

Tvoje mišljenje ne želim niti pokušati promijeniti, jer je svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ali pljuvati čovjeka na temelju "navodnih" izjava koje prenose kvazi-novinari je teška budalaština. ;)
To je ono o cemu sam ja pricao. Nas je, Hrvat je, ajmo ga braniti. :roll: :roll:

Kaznili su ga onako, iz zafrkancije ? :roll:
IMA JEBENI VALJANI UGOVOR SA KLUBOM, a ovaj ga krsi, znaci nije nula, ha ?

I ne moras mi replicirati nazad, sve mi je jasno.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Upravo zato šta si ti Hrvat i šta je on Hrvat, ne možemo biti objektivni šta se toga tiče. Jbg, nekom je Luka super igrač, nekome nije. Al zato je svima Ribery super igrač, ali u Francuskoj ima ljudi koji ga ne vole.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Upravo zato šta si ti Hrvat i šta je on Hrvat, ne možemo biti objektivni šta se toga tiče. Jbg, nekom je Luka super igrač, nekome nije. Al zato je svima Ribery super igrač, ali u Francuskoj ima ljudi koji ga ne vole.
A gle jednu stvar...

Ima ljudi i ovdje, ne samo na forumu...nego u Hr, kojima Ribery ne valja. I sta bi sada trebao braniti rukama, nogama i ne znam ti ni s cim. Ne svidja ti se, i bok.

Meni se svidio jos u ono doba kada je igrao za Marseille. Prije sest godina sam ga poceo pratiti, jebiga, imao sam vise vremena za pratiti nogomet, (pratio sam i Ozila, Khediru, i raznorazne druge igrace.... 6 godina kasnije nemam toliko vremena da popratim sve) i bio mi je super. Mojoj sreci nije bilo kraja kada je prije pet godina potpisao upravo za Bayern, jer je bio zvijerka ipo.

Mene samo zanima kada sa nekom osobom pricam, da mi iznese argument, zasto ti se svidja / ne svidja i to je to. Nista vise. Za mene nije argumet; " Aha, on je nas covjek, ajmo ga braniti sada pa taman da ne znam sta da se desi "

Dao sam ti primjere, Rakitic ( ex igrac S04) I Perisic.( sada sam se sjetio i Ilicevica) Jedan je igrao, a jedan jos igra za mrzak" mi klub u Njemackoj, no svejedno ih obozavam gledati, jer su za mene super igraci sa strasnim potencijalom prema naprijed. I sada bi njih trebao pljuvati jer eto, nisu dosli u Bayern, otisli negdje drugdje ? - Ne pada mi na pamet.

Ali eto, ako kritiziras igraca, znaci ne mrzis ga, vec ga samo kritizras i jos ako je nas, odmah ti se zalijepe razno-razni epiteti, i sl. ( ne samo tu na forumu, vec i kada pricas u RL sa nazovimo ih " ljudinama " , da me ne bi krivo shvatio=
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

@ luka_kimi

Po tebi je Modric moralna vertikala jer odbija igrat za klub s kojim ima ugovor? Sta sve necu cut...

Po meni je to bahato razmazeno ponasanje kao klinca koji nece igrat za slabije na "skolskom" :roll:

Ja da sam na mjestu Levoga,pustio bih ga i dzabe.Ne treba mi takav igrac u momcadi...
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Bibi je napisao/la:@ luka_kimi

Po tebi je Modric moralna vertikala jer odbija igrat za klub s kojim ima ugovor? Sta sve necu cut...

Po meni je to bahato razmazeno ponasanje kao klinca koji nece igrat za slabije na "skolskom" :roll:

Ja da sam na mjestu Levoga,pustio bih ga i dzabe.Ne treba mi takav igrac u momcadi...
Da li ti igdje vidiš da sam ja napisao da je Modrić moralna vertikala? Da li sam igdje rekao nešto o njemu? Sve što sam ja rekao jest da nitko ne bi trebao imati obraza pljuvat po Modrićevom moralu jer ne znamo cijelu priču. Rekao sam i ponovit ću, kako znate da možda Modrić nije otišao u SAD s Tottenhamom jer je to dogovor Reala i Tottenhama da se Modrić ne bi nepotrebno ozlijedio i tako onemogućio transfer?

Modrića branim samo po onoj crti po kojoj bih branio bilo koga, ne samo igrača koji je Hrvat. Na temelju čega vi svi pljujete po njemu? Na temelju Židakovih interpretacija Boasovih izjava? Upamtite, ne znate cijelu priču. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ne znam samo kako uspoređuješ Modrića i Perišića. pa njih dvoje igraju na totalno drugačijim pozicijama. Po točnosti dodavanja Modrić je zadnjih par godina prvi veznjak premier lige. Nije za baciti s obzirom kakvu ekipu ima iza sebe. Pogledaj Messija, u Barci rastura. Gdje je u repki? Nigdje.
A izjavom kako nije prva violina Tottenhama si sve rekao o tome koliko si pratio njegove igre.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UrKCYSch ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AIyG2Z5n ... re=related[/youtube]
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 23 srp 2012, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Da,dogovor je izmedu momcadi pa se Modric tako na kavici dogovorio sa Totenhamom da mu oduzmu placu i tako zataskali pravu istinu.

Boze,kako domisljato ni Agatha Christie ne bi tako nesto smislila :klanjanje:

Neka samo u repki daje 100% i bit ce dobro.A sto radi sa privatnim zivotom i u klubu stvarno bas me briga...
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Upravo to je enigma, ta njegova "neprofesionalnost" iznenedna. Prošle godine je bila ista stvar, obećana su mu brda i doline. Ništa se nije ostvarilo. Dapače još je gora situacija nego prije. U ovoj igri jako veliku ulogu ima predsjednik Levy koji je poznat po "đubretarskom" ponašanju prema igračima koji žele otići iz kluba.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Šta se mojeg mišljenja tiče, Modrić je trenutno među najboljih 10 playmakera na svijetu. Ima odličnu tehniku, pregled igre mu je fantastičan, proigravanje suigrača također, postotak točnih dodavanja odličan. dakle sve što treba jedna "desetka" imati...

Međutim, smatram da je 45 milijuna eura cijena koja je je previsoka za njega. Ali ako dođe u Real, ja osobno vjerujem da može doseći Ozila šta se igre tiče.

U Tottenhamu to ne može. ;)

Ja samo kažem da je Luka željan trofeja i "velikih" utakmica, a u Realu će to sigurno ostvariti. Real je u odnosu na Tottenham prevelik klub da bi ga se samo tako odbilo... ;)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Karanka told AS: "We decided he would stay in Madrid. Kaka and the club are working to find a good solution for all parties."
Asked about Modric, he added: "Which club would not want a player like him? He is an outstanding footballer and had a great tournament (Euro 2012). It is clear that he would fit in Madrid."

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Arbeloa produljio ugovor s Realom do 2016.

Dobar posao uprave! =D>
Vrlo zahvalan igrač.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

A *ebiga, dobar igrač, ali ozlijedio se najprije i propustio pola sezone. A u Realu se tako ni Kaka nije uspio nametnuti...
Sretno mu bilo dalje.
Scuderia
Moderator
Moderator

Jucer Gomez out - :?
Danas Schweinsteiger out - :roll: :x

Eto prilike Djilkosu i Canu.
Shakira ce biti odlicno pojacanje. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia
Moderator
Moderator

Eto prilike i Olicu u Wolfsburgu. Prva violina Helmes se ozlijedio u prijateljskoj utakmici protiv Citya. Nece ga biti pola godine, i eto prilike Olicu da bude prvi napdac.

"Lijepo" se otvorilio Mandzukicu i Olicu.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Nakon Arbeloe, i Albiol je produžio ugovor s Realom do 2017.

Backup osiguran...
Scuderia
Moderator
Moderator

Navodno Martinez zeli doci u Munchen, njegov agent veli da je vrlo brzo moguce sve napraviti, no prepreka je visoka cifra koju trazi Bilbao.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Prijateljska:
Milan - Real Madrid 1:5
Strijelci: Di Maria, Ronaldo 2, Ramos, Callejon; Robinho za Milan

Btw. mislim da je Real konačno odustao od Modrića. Čini mi se da mu jedino preostaje PSG.
Scuderia
Moderator
Moderator

Jos malo Super Cup protiv Dortmunda
98% da ce Bayernov sastav biti ovakav

-------------------------Mandzukic-----------------------

----Ribery----------------- ??? ------------------Robben

-------------------Gustavo--------Kroos----------------

------Can----------Badstuber----Dante ?------------Boateng

------------------------------Neuer----------------------

Jedine dvojbe; Dante ili Buyten na drugog stopera i Muller ili Shaqiri na poziciji 10-tke.
Da se mene pita, Dante na drugog stopera i Shaqiri na 10-tki.

I po meni veliko iznenadjenje Can na lijevog beka.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Odlična vijest za navijače Reala!!

Nakon Albiola i Arbeloe, na red je došao i Di Maria. Angel je produžio ugovor do 2018. =D>

EDIT:
Mandžo isplaćuje novce!! :biggrin: =D>
Zabio Borussiji u superkupu.
Odgovori