Ovo bi trebala biti Bayernova sezona, super jak sastav, jaka klupa, iskusan trener.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
...Scuderia je napisao/la:Hvala Toon sto si igrao na Zutokljunce jucer.![]()
Ovo bi trebala biti Bayernova sezona, super jak sastav, jaka klupa, iskusan trener.
Hehe.Toon je napisao/la: ...e nisam, sad sam opet u nekoj dobroj fazi pa me dosta krenulo +++,--,+,-,++ (samo da potraje
)...Bayern za sada izgleda jako moćno i ja isto vjerujem da će prekinuti "dominaciju" ljutih rivala...no teško je prvenstvo i rano je ipak za sigurne tvrdnje (još bi netko mogao "proigrati")...
P.S. - primam uplate i šaljem dobitne parove...
...jooj nisam vjerojatno ću tokom tjedna snimku pa ti javim dojam...pa nije valjda da su suci išli na ruku MUFC, to mi je gotovo za ne povjerovatDani je napisao/la:@Toon zanima me tvoj komentar utakmice Lverpol-ManU. Naravno ako si gledao. Ovo već postaje bolesno kakvi likovi i kako sude u tim srazovima. Sramota za FA i Premierligu.
Kolega cisti lopovluk,Ima jedan podatak,da ManU dok im je sudio danasnji sudac nije izgubio od 2003 godine,sve jasno...YNWA !!!!Dani je napisao/la:@Toon zanima me tvoj komentar utakmice Lverpol-ManU. Naravno ako si gledao. Ovo već postaje bolesno kakvi likovi i kako sude u tim srazovima. Sramota za FA i Premierligu.
Taman dosao s puta, pa ajd da pogledam utakmicu jer ostale su samo bile ove prekooceanske, i onda kifla.Schumy.d je napisao/la:Navijači Rayo Vallecana prerezali kablove na igralištu zbog cijena ulaznica tako da je večerašnji susret s Realom odgođen za sutra...
Pa kud to sve vodi?
...ima definitivno svoju viziju i ideju nogometa...riješiti se igrača koji se ne uklapaju u njegov sustav (poput čupavog) - no za to mu treba dati dosta vremena a tvoji mi se ne čine baš strpljivi po tom pogledu - želi se uspjeh odmah i sad...a za to bi trebalo pogledati prema Rusiji ili Arapskom poluotoku da li ima još koji milijarder kojem je dosadno u životu pa se želi malo igrati vlasnika kluba...ali kao što si rekao igra postoji i prilike se stvaraju - nećete ispastiDani je napisao/la:Ma to je ono najgore. Konačno imaju igru i prilike. Vidi se da ovaj trener zna posao. Ali nikako da spojimo par dobrih utakmica u nizu.
Mislim da mu nemaju razloga zviždati, čak sasvim kontra tome.Scuderia je napisao/la:Bas me zanima kakav ce danas docek navijaci Bayerna prirediti Olicu. Hoce li mu zvizdati kao sto su to radili navijaci Schalkea Neueru, ili ce ga docekati kako spada.
Budemo vidjeli veceras.Schumy.d je napisao/la: Mislim da mu nemaju razloga zviždati, čak sasvim kontra tome.
Ma nije ista situacija... Neuer je bio bog i batina tamo u Schalkeu, ljudi iz kluba su mu vjerovali, ulagali u njega, a on onda - otišao. Zato je na piku navijača.Scuderia je napisao/la: Budemo vidjeli veceras.![]()
Ako budu vikali kao sto su ovi vikali Neueru, eto me u Minkenu da porazgovaram malo s nekim ljudima.
Pročitaj , meni se sviđa sve navedeno.Toon je napisao/la:...ima definitivno svoju viziju i ideju nogometa...riješiti se igrača koji se ne uklapaju u njegov sustav (poput čupavog) - no za to mu treba dati dosta vremena a tvoji mi se ne čine baš strpljivi po tom pogledu - želi se uspjeh odmah i sad...a za to bi trebalo pogledati prema Rusiji ili Arapskom poluotoku da li ima još koji milijarder kojem je dosadno u životu pa se želi malo igrati vlasnika kluba...ali kao što si rekao igra postoji i prilike se stvaraju - nećete ispastiDani je napisao/la:Ma to je ono najgore. Konačno imaju igru i prilike. Vidi se da ovaj trener zna posao. Ali nikako da spojimo par dobrih utakmica u nizu.a i pobjede će doći - ako ništa drugo protiv "mojih" će vam ući sve ono što ste prije promašili...
Koga briga dok zabija ovako.Scuderia je napisao/la: Bayern rutinski, nasi mediji hvale Mandzukica, a nitko nije spomenuo da je doticni fulao 3 cista zicera.
Pa ok, ali mogli su makar nesto sitno staviti.Schumy.d je napisao/la: Koga briga dok zabija ovako.
Ma nisam, gledao sam highlightse samo, ali šta je je, Bayern rastura po viđenom do sada i usudio bih se reći da su trenutno možda broj jedan po igri u svim ligama petice.Scuderia je napisao/la: Jesi gledao utakmicu ? Sta velis na predstavu Bayerna
Da sve šuteve pogodi ne bi igrao u Bayernu. Šala.Scuderia je napisao/la:Sve proslo u redu, cak se moglo cuti sa tribina : Ivica, Ivica...
Bayern rutinski, nasi mediji hvale Mandzukica, a nitko nije spomenuo da je doticni fulao 3 cista zicera.
BS31 is back.
Ili ne?Dani je napisao/la: Da sve šuteve pogodi ne bi igrao u Bayernu. Šala.