Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- tomidix
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Re: Sebastian Vettel
@Cuky
Zbog Vettelove izjave ne mislim da je neopreznost u pitanju.. Da ga nije vidio vjerujem da bi tako i izjavio no smatram da je vracao za ono prosle godine.. Nisam ni rekao da je kaznjen jer je namjerno nesto napravio vec zato sto nije ostavio dovoljno prostora do sebe, slucajno ili namjerno, nije uopce bitno..
Zbog Vettelove izjave ne mislim da je neopreznost u pitanju.. Da ga nije vidio vjerujem da bi tako i izjavio no smatram da je vracao za ono prosle godine.. Nisam ni rekao da je kaznjen jer je namjerno nesto napravio vec zato sto nije ostavio dovoljno prostora do sebe, slucajno ili namjerno, nije uopce bitno..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Koja smijurijaF1NAC je napisao/la:http://f1racing.com.hr/formula-1/vettel ... i-s-kaznom
![]()
![]()
![]()
kako sam se odvalio na ovaj post hahahahah
F1Racing.com.hr se, potpuno otvoreno, također svrstava na Vettelovu, Hornerovu i sportsku stranu svjestan činjenice da će to kod Alonsovih navijača izazvati revolt.
Vettel,Horner i F1racing misle

Pa koji ste vi faktor

Inače autor teksta je Boško Budimir poznatiji na onom forumu kao Sting,a ako si ikad čitao njegove postove na forumu ovo te ne treba čuditi.Zadojen mržnjom prema nekim vozačima,a inače taj portal je veće žutilo od index.hr
Inače ja ne vjerujem da je Vettel namjerno to uradio ali to ne mjenja činjenicu da treba biti kažnjen jer je bilo vrlo opasno
...put u raj nije posut ružama...
-
- Početnik
primjetio sam da kad su ljudi uzbuđeni glede onog što čitaju (dakle, i ja sam među tim ljudima), ne uspjevaju primiti niti sve, niti točne poruke iz teksta. kako sam i na kraju napisao, to je drugi ekstrem dokle razmišljanje u tom smjeru može ići, nikako nisam htio reć da je alonso tako i učinio, ali ako je istina u sredini, ima beskonačnost sa ove i sa one strane istineChuck Norris je napisao/la:Da baš je išao riskirati da glavu izgubi da bi Vettel dobio kaznu.Šta ovdje sve neću pročitati.Jesi ti svjestan da ovo nije playstation nego stvarnost a ta stvarnost se događala na brzini većoj od 300km/hpadobranac je napisao/la:
ako bih baš htio biti skroz zao i pokvaren, mogao bi reći da je alonso namjerno otišo van znajući da će vettel popiti kaznu za to i tako ga udaljiti više od sebe u prvenstvu, ali to je samo drugi ekstrem razmišljanja
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Koje šaljivdžije, da su svjesni koliko su neozbiljni bili bi zakonChuck Norris je napisao/la:Koja smijurijaF1NAC je napisao/la:http://f1racing.com.hr/formula-1/vettel ... i-s-kaznom
![]()
![]()
![]()
kako sam se odvalio na ovaj post hahahahah
F1Racing.com.hr se, potpuno otvoreno, također svrstava na Vettelovu, Hornerovu i sportsku stranu svjestan činjenice da će to kod Alonsovih navijača izazvati revolt.
Vettel,Horner i F1racing misle![]()
Pa koji ste vi faktor![]()
Inače autor teksta je Boško Budimir poznatiji na onom forumu kao Sting,a ako si ikad čitao njegove postove na forumu ovo te ne treba čuditi.Zadojen mržnjom prema nekim vozačima,a inače taj portal je veće žutilo od index.hr
Inače ja ne vjerujem da je Vettel namjerno to uradio ali to ne mjenja činjenicu da treba biti kažnjen jer je bilo vrlo opasno

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Veteran
Zanimljiva izjava Vettela prošle godine nakon Monze
"I think he didn't expect me to go on the left, so I was trying to go on inside for the second chicane," explained Vettel. "Initially he didn't see me but as soon as he saw me he didn't back off but he pulled to the right and gave me enough room.
"It was borderline. I knew if I had to get past I had to do something. It was more critical the lap before, when he moved under braking and there wasn't much room.
"We talked about it after the race and it is fine. Generally if you race someone like Fernando, who has experience and you respect a lot, you can push the limits and go wheel to wheel without thinking about, because they know you are there and they will give you room, not a lot, but enough."
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Fino odvožena i kontrolirana utrka 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Legenda
Vettel pobijedi i ovdje dobije dva posta... Načekat će se on još dok ne postane omiljen i ne skupi navijače (možda kada, i ako, prijeđe u Ferrari
).
Sve više razmišljam koliko je, osvim svega što krasi najveće, važan jak karakter i snaga volje. Mislim da je tu Vettel lucidno jak. )Oduvijek me podsjećao na Schumija. Uvijek se sjetim završnice 2010.
Npr, u Monzi je odustao i bio u badu, ali se vratio s pobjedom (nije isključeno i da bi možda Hamiltona prestigao da je ovaj završio). Hamilton je ovdje odustao - baš me zanima kako će završiti iduću utrku.
Kako god, ne znam zašto, ali ova sezona me sve više počinje podsjećati na 2010.!

Sve više razmišljam koliko je, osvim svega što krasi najveće, važan jak karakter i snaga volje. Mislim da je tu Vettel lucidno jak. )Oduvijek me podsjećao na Schumija. Uvijek se sjetim završnice 2010.
Npr, u Monzi je odustao i bio u badu, ali se vratio s pobjedom (nije isključeno i da bi možda Hamiltona prestigao da je ovaj završio). Hamilton je ovdje odustao - baš me zanima kako će završiti iduću utrku.
Kako god, ne znam zašto, ali ova sezona me sve više počinje podsjećati na 2010.!

Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Samo se nadam da neće Vettel kao i tada jedan jedini put biti vodeći u sezoni i to baš nakon zadnje utrke. Jer te 2010. niti jednom u toku sezone nije bio vodeći
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Vettel dobio ukor za ono sa Alonsom, to je to. Dobar pokušaj ferarista da uguraju alonsa što više, ali hebiga, dosta se provlači u ovom ferariju na račun drugih u kvalifikacijama.

-
- Veteran
he..he..Vergne je dobio za istu stvar na istom mjest 3 mjesta down...mrd je napisao/la:Vettel dobio ukor za ono sa Alonsom, to je to. Dobar pokušaj ferarista da uguraju alonsa što više, ali hebiga, dosta se provlači u ovom ferariju na račun drugih u kvalifikacijama.
EDIT:
evo te situacije,pa sami presudite
Alonsista hasta la muerte..
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pa ništa od toga, ostavio mu je unutarnju stranu. Kaj bi trebao otići sa staze?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Legenda
Mogao je malo više gledat retrovizore, ranije usporiti i ranije se pomaknuti. Ali svejedno, ne mislim da je za kaznu.
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma morao je izaci na travu jer ipak iza njega je kralj kojemu se svi moraju maknuti doslovo jer ako ne trazi se kazna. Daj molim tedmarijon je napisao/la:Mogao je malo više gledat retrovizore, ranije usporiti i ranije se pomaknuti. Ali svejedno, ne mislim da je za kaznu.
Darkness rises when silence dies
- KiKiFerrari
Cuj ostavio mu unutarnju stranu??? Kakve veze ima sto mu je ostavio unutarnju stranu kad tuda bolidi ne voze, tj. to im nije putanja.?!Dani je napisao/la:Pa ništa od toga, ostavio mu je unutarnju stranu. Kaj bi trebao otići sa staze?

-
- Veteran
sa koje strane je racing line??Dani je napisao/la:Pa ništa od toga, ostavio mu je unutarnju stranu. Kaj bi trebao otići sa staze?
- KiKiFerrari
Pa s lijeve!!!Alonso-champ je napisao/la:sa koje strane je racing line??Dani je napisao/la:Pa ništa od toga, ostavio mu je unutarnju stranu. Kaj bi trebao otići sa staze?
-
- Veteran
pa upravo to,al ti vidim da znas,al ova dvojica gore izgleda ne znajuKiKiFerrari je napisao/la:Pa s lijeve!!!Alonso-champ je napisao/la:sa koje strane je racing line??Dani je napisao/la:Pa ništa od toga, ostavio mu je unutarnju stranu. Kaj bi trebao otići sa staze?

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Očito je po Vettelovoj i Alonsovoj putanji da je racing line sa lijeve strane, hebiga, dešava se, nije za kaznu, nije dobio kaznu i dobro. Na ferrariju je naravno da pokuša nešto da izdejstvuje ako može, isto kao što bi svaki tim protestirao.

-
- Veteran
Vidi ovih Hamiltonovaca kako su se uspjenili
Je li bio na trkaćoj liniji?Je
Je li se mogao pomaknuti u desno?Je
Je li bio na trkaćoj liniji?Je
Je li se mogao pomaknuti u desno?Je
- Cuky
- Moderator
I što sad?? Nije Alonso izgubio mjesto-dva u toj situaciji nego kad je morao usporiti zbog Kimija.

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Ti vidim znas koliko je izgubio.Pa hajde da podijeliss nama da i mi znamo da ne lupamo bez veze.Perez je recimo bio manje od desetinke brzi od Alonsa.Ali ti si siguran da je Alonso manje izgubio pa da cujemo koliko.Cuky je napisao/la:I što sad?? Nije Alonso izgubio mjesto-dva u toj situaciji nego kad je morao usporiti zbog Kimija.
http://www.youtube.com/watch?v=TZ8cnvSFQLo" onclick="window.open(this.href);return false;
- Cuky
- Moderator
Koliko je izgubio neću računati. Ali gledajući video nebih rekao da je puno:
1. Kočio je kod table 100 gdje u razmaku od +/- koji metar koče i kad su sami na stazi
2. Vettel je produžio ravno i nije mu smetao u zavoju.
Istina, Alonso je imao nešto lošiju kut za skrenuti u zavoj jer nije bio skroz na lijevom rubu. Vettel mu zasmetao jest, to je sigurno, ako nikako drukčije onda odvlačenjem pozornosti. Ali da je ovo za kaznu čak ni ja koji sam protiv RB-a i Vettela ne mogu reći. Stvarno bi bilo prenategnuto da je kažnjen
1. Kočio je kod table 100 gdje u razmaku od +/- koji metar koče i kad su sami na stazi
Istina, Alonso je imao nešto lošiju kut za skrenuti u zavoj jer nije bio skroz na lijevom rubu. Vettel mu zasmetao jest, to je sigurno, ako nikako drukčije onda odvlačenjem pozornosti. Ali da je ovo za kaznu čak ni ja koji sam protiv RB-a i Vettela ne mogu reći. Stvarno bi bilo prenategnuto da je kažnjen

-
- Veteran
Nije pravo pitanje koliko je Alonso izgubio nego zašto Vettel se nije sklonio van trkaće linije a mogao je?Cuky je napisao/la:Koliko je izgubio neću računati. Ali gledajući video nebih rekao da je puno:
- Dero
- Profesionalni vozač
Imaš vozača koji je 29 bodova ispred tebe sa 5 utrka do kraja u brzom krugu i nalazis se na dijelu staze na kojem možeš zasmetat.Chuck Norris je napisao/la: Nije pravo pitanje koliko je Alonso izgubio nego zašto Vettel se nije sklonio van trkaće linije a mogao je?
-
- Veteran
Sve si dobro rekao(osim ovo o 5 utrka,uključujući ovu 6Dero je napisao/la:Imaš vozača koji je 29 bodova ispred tebe sa 5 utrka do kraja u brzom krugu i nalazis se na dijelu staze na kojem možeš zasmetat.Chuck Norris je napisao/la: Nije pravo pitanje koliko je Alonso izgubio nego zašto Vettel se nije sklonio van trkaće linije a mogao je?

OT
A šta je sa onim tvojim optimizmom da će Ferrari razvaliti u Suzuki,držao sam te za riječ razočarao si me