Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
tomidix
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la tomidix »

@Cuky
Zbog Vettelove izjave ne mislim da je neopreznost u pitanju.. Da ga nije vidio vjerujem da bi tako i izjavio no smatram da je vracao za ono prosle godine.. Nisam ni rekao da je kaznjen jer je namjerno nesto napravio vec zato sto nije ostavio dovoljno prostora do sebe, slucajno ili namjerno, nije uopce bitno..
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

F1NAC je napisao/la:http://f1racing.com.hr/formula-1/vettel ... i-s-kaznom

:oo: :oo: :oo:

kako sam se odvalio na ovaj post hahahahah
F1Racing.com.hr se, potpuno otvoreno, također svrstava na Vettelovu, Hornerovu i sportsku stranu svjestan činjenice da će to kod Alonsovih navijača izazvati revolt.
Koja smijurija
Vettel,Horner i F1racing misle :badgrin:

Pa koji ste vi faktor :roll:
Inače autor teksta je Boško Budimir poznatiji na onom forumu kao Sting,a ako si ikad čitao njegove postove na forumu ovo te ne treba čuditi.Zadojen mržnjom prema nekim vozačima,a inače taj portal je veće žutilo od index.hr

Inače ja ne vjerujem da je Vettel namjerno to uradio ali to ne mjenja činjenicu da treba biti kažnjen jer je bilo vrlo opasno
...put u raj nije posut ružama...
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

Chuck Norris je napisao/la:
padobranac je napisao/la:
ako bih baš htio biti skroz zao i pokvaren, mogao bi reći da je alonso namjerno otišo van znajući da će vettel popiti kaznu za to i tako ga udaljiti više od sebe u prvenstvu, ali to je samo drugi ekstrem razmišljanja
Da baš je išao riskirati da glavu izgubi da bi Vettel dobio kaznu.Šta ovdje sve neću pročitati.Jesi ti svjestan da ovo nije playstation nego stvarnost a ta stvarnost se događala na brzini većoj od 300km/h :roll:
primjetio sam da kad su ljudi uzbuđeni glede onog što čitaju (dakle, i ja sam među tim ljudima), ne uspjevaju primiti niti sve, niti točne poruke iz teksta. kako sam i na kraju napisao, to je drugi ekstrem dokle razmišljanje u tom smjeru može ići, nikako nisam htio reć da je alonso tako i učinio, ali ako je istina u sredini, ima beskonačnost sa ove i sa one strane istine
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Chuck Norris je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:http://f1racing.com.hr/formula-1/vettel ... i-s-kaznom

:oo: :oo: :oo:

kako sam se odvalio na ovaj post hahahahah
F1Racing.com.hr se, potpuno otvoreno, također svrstava na Vettelovu, Hornerovu i sportsku stranu svjestan činjenice da će to kod Alonsovih navijača izazvati revolt.
Koja smijurija
Vettel,Horner i F1racing misle :badgrin:

Pa koji ste vi faktor :roll:
Inače autor teksta je Boško Budimir poznatiji na onom forumu kao Sting,a ako si ikad čitao njegove postove na forumu ovo te ne treba čuditi.Zadojen mržnjom prema nekim vozačima,a inače taj portal je veće žutilo od index.hr

Inače ja ne vjerujem da je Vettel namjerno to uradio ali to ne mjenja činjenicu da treba biti kažnjen jer je bilo vrlo opasno
Koje šaljivdžije, da su svjesni koliko su neozbiljni bili bi zakon :biggrin:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Zanimljiva izjava Vettela prošle godine nakon Monze
"I think he didn't expect me to go on the left, so I was trying to go on inside for the second chicane," explained Vettel. "Initially he didn't see me but as soon as he saw me he didn't back off but he pulled to the right and gave me enough room.

"It was borderline. I knew if I had to get past I had to do something. It was more critical the lap before, when he moved under braking and there wasn't much room.

"We talked about it after the race and it is fine. Generally if you race someone like Fernando, who has experience and you respect a lot, you can push the limits and go wheel to wheel without thinking about, because they know you are there and they will give you room, not a lot, but enough."
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Fino odvožena i kontrolirana utrka :thumbup:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Vettel pobijedi i ovdje dobije dva posta... Načekat će se on još dok ne postane omiljen i ne skupi navijače (možda kada, i ako, prijeđe u Ferrari :) ).
Sve više razmišljam koliko je, osvim svega što krasi najveće, važan jak karakter i snaga volje. Mislim da je tu Vettel lucidno jak. )Oduvijek me podsjećao na Schumija. Uvijek se sjetim završnice 2010.
Npr, u Monzi je odustao i bio u badu, ali se vratio s pobjedom (nije isključeno i da bi možda Hamiltona prestigao da je ovaj završio). Hamilton je ovdje odustao - baš me zanima kako će završiti iduću utrku.
Kako god, ne znam zašto, ali ova sezona me sve više počinje podsjećati na 2010.! :)
Samo neka se trkaju.
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Samo se nadam da neće Vettel kao i tada jedan jedini put biti vodeći u sezoni i to baš nakon zadnje utrke. Jer te 2010. niti jednom u toku sezone nije bio vodeći
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Vettel dobio ukor za ono sa Alonsom, to je to. Dobar pokušaj ferarista da uguraju alonsa što više, ali hebiga, dosta se provlači u ovom ferariju na račun drugih u kvalifikacijama.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

mrd je napisao/la:Vettel dobio ukor za ono sa Alonsom, to je to. Dobar pokušaj ferarista da uguraju alonsa što više, ali hebiga, dosta se provlači u ovom ferariju na račun drugih u kvalifikacijama.
he..he..Vergne je dobio za istu stvar na istom mjest 3 mjesta down...
EDIT:
evo te situacije,pa sami presudite

Alonsista hasta la muerte..
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pa ništa od toga, ostavio mu je unutarnju stranu. Kaj bi trebao otići sa staze?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Mogao je malo više gledat retrovizore, ranije usporiti i ranije se pomaknuti. Ali svejedno, ne mislim da je za kaznu.
Samo neka se trkaju.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

dmarijon je napisao/la:Mogao je malo više gledat retrovizore, ranije usporiti i ranije se pomaknuti. Ali svejedno, ne mislim da je za kaznu.
Ma morao je izaci na travu jer ipak iza njega je kralj kojemu se svi moraju maknuti doslovo jer ako ne trazi se kazna. Daj molim te
Darkness rises when silence dies
KiKiFerrari

Post Postao/la KiKiFerrari »

Dani je napisao/la:Pa ništa od toga, ostavio mu je unutarnju stranu. Kaj bi trebao otići sa staze?
Cuj ostavio mu unutarnju stranu??? Kakve veze ima sto mu je ostavio unutarnju stranu kad tuda bolidi ne voze, tj. to im nije putanja.?! #-o
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Dani je napisao/la:Pa ništa od toga, ostavio mu je unutarnju stranu. Kaj bi trebao otići sa staze?
sa koje strane je racing line??
KiKiFerrari

Post Postao/la KiKiFerrari »

Alonso-champ je napisao/la:
Pa s lijeve!!!
Alonso-champ
Veteran
Veteran

KiKiFerrari je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la:
Pa s lijeve!!!
pa upravo to,al ti vidim da znas,al ova dvojica gore izgleda ne znaju :biggrin: ;)
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Očito je po Vettelovoj i Alonsovoj putanji da je racing line sa lijeve strane, hebiga, dešava se, nije za kaznu, nije dobio kaznu i dobro. Na ferrariju je naravno da pokuša nešto da izdejstvuje ako može, isto kao što bi svaki tim protestirao.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Vidi ovih Hamiltonovaca kako su se uspjenili

Je li bio na trkaćoj liniji?Je
Je li se mogao pomaknuti u desno?Je
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

I što sad?? Nije Alonso izgubio mjesto-dva u toj situaciji nego kad je morao usporiti zbog Kimija.

slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Cuky je napisao/la:I što sad?? Nije Alonso izgubio mjesto-dva u toj situaciji nego kad je morao usporiti zbog Kimija.
Ti vidim znas koliko je izgubio.Pa hajde da podijeliss nama da i mi znamo da ne lupamo bez veze.Perez je recimo bio manje od desetinke brzi od Alonsa.Ali ti si siguran da je Alonso manje izgubio pa da cujemo koliko.
http://www.youtube.com/watch?v=TZ8cnvSFQLo" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Koliko je izgubio neću računati. Ali gledajući video nebih rekao da je puno:
1. Kočio je kod table 100 gdje u razmaku od +/- koji metar koče i kad su sami na stazi
2. Vettel je produžio ravno i nije mu smetao u zavoju.

Istina, Alonso je imao nešto lošiju kut za skrenuti u zavoj jer nije bio skroz na lijevom rubu. Vettel mu zasmetao jest, to je sigurno, ako nikako drukčije onda odvlačenjem pozornosti. Ali da je ovo za kaznu čak ni ja koji sam protiv RB-a i Vettela ne mogu reći. Stvarno bi bilo prenategnuto da je kažnjen

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Cuky je napisao/la:Koliko je izgubio neću računati. Ali gledajući video nebih rekao da je puno:
1. Kočio je kod table 100 gdje u razmaku od +/- koji metar koče i kad su sami na stazi
2. Vettel je produžio ravno i nije mu smetao u zavoju.

Istina, Alonso je imao nešto lošiju kut za skrenuti u zavoj jer nije bio skroz na lijevom rubu. Vettel mu zasmetao jest, to je sigurno, ako nikako drukčije onda odvlačenjem pozornosti. Ali da je ovo za kaznu čak ni ja koji sam protiv RB-a i Vettela ne mogu reći. Stvarno bi bilo prenategnuto da je kažnjen
Nije pravo pitanje koliko je Alonso izgubio nego zašto Vettel se nije sklonio van trkaće linije a mogao je?
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Chuck Norris je napisao/la: Nije pravo pitanje koliko je Alonso izgubio nego zašto Vettel se nije sklonio van trkaće linije a mogao je?
Imaš vozača koji je 29 bodova ispred tebe sa 5 utrka do kraja u brzom krugu i nalazis se na dijelu staze na kojem možeš zasmetat.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Dero je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la: Nije pravo pitanje koliko je Alonso izgubio nego zašto Vettel se nije sklonio van trkaće linije a mogao je?
Imaš vozača koji je 29 bodova ispred tebe sa 5 utrka do kraja u brzom krugu i nalazis se na dijelu staze na kojem možeš zasmetat.
Sve si dobro rekao(osim ovo o 5 utrka,uključujući ovu 6 :) )

OT
A šta je sa onim tvojim optimizmom da će Ferrari razvaliti u Suzuki,držao sam te za riječ razočarao si me :biggrin:
Odgovori