Naravno za to niko neće odgovarati, Domenikali je nedodirljiv.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
...Massino drugo mjesto danas je podvig kakav se rijetko viđa?Chuck Norris je napisao/la:Ova prednost Alonsa nije bila realna i odavno o tome govorim da Ferrari nije bolid s kojim se može doći do naslova.Ako ništa nadam se da su danas neki progledali koji su bili slijepi ili će i danas reći kako je sve super s bolidom
Znao sam da će neko to spomenutiToon je napisao/la:...Massino drugo mjesto danas je podvig kakav se rijetko viđa?Chuck Norris je napisao/la:Ova prednost Alonsa nije bila realna i odavno o tome govorim da Ferrari nije bolid s kojim se može doći do naslova.Ako ništa nadam se da su danas neki progledali koji su bili slijepi ili će i danas reći kako je sve super s bolidom
Sarkazam ili ne, svejedno ti nije dobro ispao.Domi je napisao/la:Vidimo po Felipeu kolko je Ferrari loš.
...ove "stalne" žalopojke o katastrofalnom bolidu meni nikako ne drže vodu...bolid nije najbolji no priče o kantama i nekonkurentnosti su u najmanju ruku smiješne...samo toliko bez želje za provokacijama...Chuck Norris je napisao/la:Znao sam da će neko to spomenutiToon je napisao/la:...Massino drugo mjesto danas je podvig kakav se rijetko viđa?Chuck Norris je napisao/la:Ova prednost Alonsa nije bila realna i odavno o tome govorim da Ferrari nije bolid s kojim se može doći do naslova.Ako ništa nadam se da su danas neki progledali koji su bili slijepi ili će i danas reći kako je sve super s bolidom
Kao što sam veće negdje napisao Vettel da je trebao mogao ih je ostaviti za krug ako je to dobro onda...A ova današnja lošija forma Mclarena je samo izolirani izuzetak a ne uobičajena praksa
Naravno da je Ferrari loš ja bi rekao KATASTROFA.Domi je napisao/la:Vidimo po Felipeu kolko je Ferrari loš.
Nije katastrofalan ali nije ni dobar. Činjenica je da su na 1 lap paceu na svim stazama i MCm i RB brži od nas.Toon je napisao/la: ...ove "stalne" žalopojke o katastrofalnom bolidu meni nikako ne drže vodu...bolid nije najbolji no priče o kantama i nekonkurentnosti su u najmanju ruku smiješne...samo toliko bez želje za provokacijama...
Govorimo o Ferrariu i druga su mjerila,da je ovo Sauber,TR,FI govorili bi da je bolid dobarToon je napisao/la: ...ove "stalne" žalopojke o katastrofalnom bolidu meni nikako ne drže vodu...bolid nije najbolji no priče o kantama i nekonkurentnosti su u najmanju ruku smiješne...samo toliko bez želje za provokacijama...
McLaren jeste konkurentan bolid Ferrari nije konkurentan bolid kada govorimo o borbi za titulu.Toon je napisao/la:@Dero - navijači Ferrarija će u stvari biti zadovoljni jedino kada će imati "superioran bolid" s kojim će preko "one stvari" uzimati prva i druga mjesta...očigledno je ona "era bahatog nijemca (Blažičko danas)" toliko razmazila navijače da su zaboravili kada su prije toga bili tako uspješni...RB već par godina radi "najbolji bolid" i svi ostali uzimaju ono što im oni ostave...takvo je trenutno stanje stvari, promijeniti će se i to...i McL i Ferrari su konkurentni bolidi...prema svemu što je relevantno...
NEkako se bojim da je kratko doba slavlja za nas srebrne i crvene gotovo, tj. da naslov uzima Vettel. Jedino da se Ham i Alo zamjene za autedmarijon je napisao/la:Generalno, kad se sve slegne, može se reći: danas je dan tuge za Ferrari. Massino drugo mjesto to može za 1% ublažiti.
...ma čupavi "nebitan si"Slash je napisao/la:Ne znam dal' se to osvrćeš na moj post, ja sam ciljao na to da se Ham i Alo zamjene u smislu - Alo u Mcl, Ham u Ferrari, budući da Hamo nema više šanse, a Alonso bi u McLarenu bio u igri i borbi do samog kraja.
Bas ste vi nasli pametovati o superiornosti iz Mclarena.Imate u prosjeku 1 cjeeelu sekundu u prosjeku nad Ferrarijem(singlelap).Toon je napisao/la:@Dero - navijači Ferrarija će u stvari biti zadovoljni jedino kada će imati "superioran bolid" s kojim će preko "one stvari" uzimati prva i druga mjesta...očigledno je ona "era bahatog nijemca (Blažičko danas)" toliko razmazila navijače da su zaboravili kada su prije toga bili tako uspješni...RB već par godina radi "najbolji bolid" i svi ostali uzimaju ono što im oni ostave...takvo je trenutno stanje stvari, promijeniti će se i to...i McL i Ferrari su konkurentni bolidi...prema svemu što je relevantno...
Činjenica je da je Red Bull neke utrke vozio sa nelegalnim bolidom i da za to nisu bili sankcionisani da su to uradili McLaren ili Ferrari ko zna šta bi bilo, a trebali su im bar oduzeti konstuktorske bodove ali ništa od toga.Toon je napisao/la:...OMG...ne možemo mi na istu valnu duljinu...sad postajem sve sigurniji da i McL u stvari ima jako loš bolid koji dva perverzno dobra i vanserijska vozača drže u borbi za momčadski naslov...a ako se nešto lošega desi RB mogli bi i do vozačke titule...ma čak sam mišljenja da bi trebali udružiti "snage" kako bi mrskog nam neprijatelja zbacili sa trona jer su već i onom gore dosadili sa svojim legalnim/nelegalnim bolidima...
Ne znam šta ti aerodinamičari rade.Alonso Fernando je napisao/la:Alonso, who said his team had not introduced any updates in the last six races, saw team-mate Felipe Massa finish in second position in the race, but the Spaniard admitted it was just thanks to the circumstances that his team can achieve a result like that given its current pace.
Prve cetiri utrke totalna kanta,malo copy-paste nakon toga,no developing u zadnjih sest utrka,crno nam se pise i u 2013.