Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Dani ima li istine u ovom clanku ili je obicno laprdanje novinara ?
MARCELO BROZOVIĆ, nogometaš zagrebačkog Dinama, nalazi se na radaru Liverpoola i nekoliko talijanskih klubova, tvrdi njegov menadžer Miroslav Bičanić.

"Mnogi talijanski klubovi poput Bologne, Parme i Genove žele dovesti Brozovića, ali oni nisu jedini. Skauti Liverpoola ga prate već dugo i znam da su razgovarali s čelnicima Dinama", rekao je Bičanić za TuttoMercato.

"Prerano je govoriti koliko vrijedi, ali čuo sam da bi ga iz Dinama pustili za otprilike 3.5 milijuna eura."

Bičanić je za talijanski sajt opisao Brozovića.

"On je veliki trkač i radnik. Odlično igra s obje noge, a po stilu igre je isti Andrea Pirlo."

Prve nogometne korake Brozović je napravio u Hrvatskom dragovoljcu, prošlu sezonu odradio je u Lokomotivi. I ovu je počeo u istom klubu, ali je nakon šest kola potpisao za Dinamo. U modrom dresu odigrao je tri utakmice u hrvatskom prvenstvu i dvije u Ligi prvaka. Prošao je sve uzrasne selekcije hrvatske reprezentacije, a trenutno je član U21 reprezentacije za koju je skupio četiri nastupa.

Schumy - mogli bi uskoro dobiti Poljaka u ekipi, naravno ako su glasine istinite :p
slika
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ne znam. Prvi glas.Baš tražim sad po njihovom sajtu. Međutim moglo bi biti istinito jer je on profil igrača kakave u budućnosti Liverpool namjerava dovoditi. Mlade perspektivne igrače koji nisu preskupi, a opet kvalitetni. A ako je istina da je trkač i radnik mogao bi biti po ukusu Brandona Rodgersa koji voli brzi i napadački nogomet.

You are partially right, we have some terrific youngsters, but I have to say a thing. We have Lucas and Kelly out for a long while so our squad has reduced to 19 senior players. To go on in the cup competitions you have to play any three-four days and some of the young lads have to play even the U21 league, so they are not always available for BR. Sincerely think that increase our ranks of 2-3 senior players would not be a bad thing. A defensive midfielder, a striker and a natural right winger should be our priority, of course without give up the importance of a youth policy . So please FSG, fish out the bread!

Koliko vidim neki navijači još pizde kaj nisu uzeli Jelavića na vrijeme.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: Schumy - mogli bi uskoro dobiti Poljaka u ekipi, naravno ako su glasine istinite :p
:o
Kojeg? Piszczek?

Ma lako mi za te transfere. Ionako je pola Europe već u Realu na ljeto prema medijima.

Inače, Real ima sad problem sa lijevim bekom jer su i Marcelo i Coentrao ozlijeđeni. Arbeloa to može pokrpati, ali onda opet nema tko njega zamijeniti pa neki mediji čak pišu da Mourinho želi privremeno vratiti Roberta Carlosa. :biggrin: :biggrin:
Ipak mislim da će Arbeloa lijevo, Essien desno. Ili možda uzme na lijevu stranu nekog iz Castille.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:
Scuderia je napisao/la: Schumy - mogli bi uskoro dobiti Poljaka u ekipi, naravno ako su glasine istinite :p
:o
Kojeg? Piszczek?

Ma lako mi za te transfere. Ionako je pola Europe već u Realu na ljeto prema medijima.

Inače, Real ima sad problem sa lijevim bekom jer su i Marcelo i Coentrao ozlijeđeni. Arbeloa to može pokrpati, ali onda opet nema tko njega zamijeniti pa neki mediji čak pišu da Mourinho želi privremeno vratiti Roberta Carlosa. :biggrin: :biggrin:
Ipak mislim da će Arbeloa lijevo, Essien desno. Ili možda uzme na lijevu stranu nekog iz Castille.
Arbeloa je ozlijedio bedreni mišić, pauza tri tjedna. Mislim da će Nacho na lijevu stranu, Ramos desno, Varane ili Carvalho u sredinu. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Arbeloa je ozlijedio bedreni mišić, pauza tri tjedna. Mislim da će Nacho na lijevu stranu, Ramos desno, Varane ili Carvalho u sredinu. ;)
#-o
O jbte... ali tko zna, možda sad ispliva koji mladić iz B sastava. :) :)
Scuderia
Moderator
Moderator

@Dani
Ne znam kakva vam je financijska moc, ali da sam na vasem mjestu, ja bi pokusao dovesti Kovacica i Halilovica u paketu.
Mladi, mjesta za napredak koliko ti srce zeli, grzli bi 500%.

Za ovog Brozovica, ha, ne znam.... Moze biti TOP ali isto tako i FLOP

@Schumy
Da, Piszczek se spominje, ma da ne znam kako bi on mogao unaprijediti igru kod vas.
Vama bi Alaba sjeo kao Rusu boca votke. Brz, ne boji se uci u duele sa suparnickim igracima i ima dobar ubacaj.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: @Schumy
Da, Piszczek se spominje, ma da ne znam kako bi on mogao unaprijediti igru kod vas.
Vama bi Alaba sjeo kao Rusu boca votke. Brz, ne boji se uci u duele sa suparnickim igracima i ima dobar ubacaj.
Ma ne treba nama nitko... :)
Istina, na desnom boku je Real najtanji i tu valja dovesti nekoga. Ja sam za Debuchya.
Scuderia
Moderator
Moderator

A jedan dobar DC ?

----- --Benz

DiMaria---Ezil---------Ronaldo

------- Khedira-Alonso

--Marcelo---Pepe---- ???---Ramos
--Casillas

Carvalho ulazi u godine, onaj mali Francuz je jos neiskusan.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:A jedan dobar DC ?

----- --Benz

DiMaria---Ezil---------Ronaldo

------- Khedira-Alonso

--Marcelo---Pepe---- ???---Ramos
--Casillas

Carvalho ulazi u godine, onaj mali Francuz je jos neiskusan.
Čemu kad su Ramos i Pepe odličan tandem. ;)
Varane će biti zvijer za koju godinu, samo mu treba davati šansu da se razvija.
Ja bih za iduću sezonu volio gledati nešto ovako:
----------------- Casillas -------------------
Debuchy --- Ramos --- Pepe --- Marcelo
-------- Modrić ---------- Alonso ----------
Di Maria --------- Ozil ----------- Ronaldo
------------------ Falcao -------------------

Međutim, mene se ništa ne pita, Falcao je skup + odnosi nisu najbolji, tako da od ovog mojeg vjerojatno ništa. :lol:
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Čemu kad su Ramos i Pepe odličan tandem. ;)
Varane će biti zvijer za koju godinu, samo mu treba davati šansu da se razvija.
Ja bih za iduću sezonu volio gledati nešto ovako:
----------------- Casillas -------------------
Debuchy --- Ramos --- Pepe --- Marcelo
-------- Modrić ---------- Alonso ----------
Di Maria --------- Ozil ----------- Ronaldo
------------------ Falcao -------------------

Međutim, mene se ništa ne pita, Falcao je skup + odnosi nisu najbolji, tako da od ovog mojeg vjerojatno ništa. :lol:
Pa ne kazem da nisu, ali jedan je malo " udaren u glavu " ( :D ) te lako zaradjuje kartonceke. ;)

Jednog dana ce Carvalho objesiti kopacke o klin, pa ce te morati dovuci stopera, kako god da okrenes. :p A mozda koji izadje iz vlastitog pogona, nikad se ne zna. :p

Varane- da tako se zove mali, mali je dobar, ali mora igrati da dosegne razinu zvjerke. Jbg, od sjedenja na klupi, nema nista.

Da sam na Mou-vom mjestu, on bi mi igrao u spanjolskom kupu protiv nizeligasa, cisto da osjeti igru.

Kupio bi i desnog beka i obrambenog, pa bi rotirao ovisno o utakmicama i protivnicima koji dolaze, tako da svatko dobije pristojnu minutazu.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Pa ne kazem da nisu, ali jedan je malo " udaren u glavu " ( :D ) te lako zaradjuje kartonceke. ;)

Jednog dana ce Carvalho objesiti kopacke o klin, pa ce te morati dovuci stopera, kako god da okrenes. :p A mozda koji izadje iz vlastitog pogona, nikad se ne zna. :p

Varane- da tako se zove mali, mali je dobar, ali mora igrati da dosegne razinu zvjerke. Jbg, od sjedenja na klupi, nema nista.

Da sam na Mou-vom mjestu, on bi mi igrao u spanjolskom kupu protiv nizeligasa, cisto da osjeti igru.

Kupio bi i desnog beka i obrambenog, pa bi rotirao ovisno o utakmicama i protivnicima koji dolaze, tako da svatko dobije pristojnu minutazu.
Ma Pepe je rupa u glavi (ali uglavnom samo protiv Barce) :D , ali inače jako dobar igrač. Sigurno jedan od boljih stopera na svijetu. Sa Ramosom ovo izgleda odlično i ne treba mijenjati stoperski par.
Carvalho je već mogao otići da je htio, ali odlučio se ostati. Na njega Real ni ne računa, ovako je backup. Ima Real Varanea i Albiola za mjesto stopera.
Šta se tiče Varanea, mislim da mu Mourinho daje dosta šanse. Tek mu je 19 godina i njegovo će vrijeme doći. Lani je već odigrao nekoliko jako dobrih utakmica, a i ove sezone će dobiti svoju minutažu (sad je zajeb u bodovnoj razlici prema Barci pa ni Mou ne želi eksperimentirati s njim puno). Budućnost Reala ako sve bude kako treba

Stvarno bi mogao bit dobar stoper.

Sve u svemu, za iduću sezonu ne treba puno mijenjati. Eventualno igrač - dva.
Scuderia
Moderator
Moderator

Ajoj da, skroz sam zaboravio da imate Albiolu. :oops:
Carvalho me podsjeca na van Buytena ( ne u igrackom smislu). Isto, na njega se ne racuna, ali je svejedno ostao u Bayernu. :D

Gledao sam ovaj clip, bit ce stopercina,malo jos da dobije koji kilogram viska, ne sad 10, ali 2-3 i uz igru ce bit to sto sam napisao. :)

Ako vam Barcelona pobjegne na nedostiznu prednost, ja bi njega bi bacio njega u vatru. :) Ali daleko je jos od kraja, pa cemo vidjeti sta ce biti od toga.

---
Vijest koja ulijeva nekakvu nadu...

Mozda Jupp nastavi dalje s radom, tj. mozda potpise novi ugovor. :)
Kamo srece... bolje da on trenira, nego Slomka, Favre, Magath.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Gledao sam ovaj clip, bit ce stopercina,malo jos da dobije koji kilogram viska, ne sad 10, ali 2-3 i uz igru ce bit to sto sam napisao. :)

Ako vam Barcelona pobjegne na nedostiznu prednost, ja bi njega bi bacio njega u vatru. :) Ali daleko je jos od kraja, pa cemo vidjeti sta ce biti od toga.
Ne copraj! :biggrin:
Ali to si u pravu i vjeruj da bi tako i Mou radio, ali šta je 8 bodova prednosti... past će Barca! :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ne copraj! :biggrin:
Ali to si u pravu i vjeruj da bi tako i Mou radio, ali šta je 8 bodova prednosti... past će Barca! :D
Moram malo. :oops: :D I Zute malo pikam, tako da nista strasno. :p
Past ce da, samo da li ce na vrijeme, e to ostaje za vidjeti. :p

-Sutra se vec u Njemackoj prvenstvo moze usmjeriti prema Bayernu. 8)
Igraju Schalke i BVB

Bayern ide u Dussledorf.

Ako bude X izmedju Schalkea i BvB-a a Bayern pobjedi, ode Bayern na +9 u odnosu na Schalke i na + 11 u odnosu na BVB. :D
Pa ti onda probaj stici. :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

A u međuvremenu se i Varane ozlijedio... :/

Na kraju će još Luka igrati beka. :biggrin:
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Samo kratak osvrt na Tyne-Wear derbi u Engleskoj PL...krajnji rezultat 1-1. Newcastle poveo na početku utakmice pa je sudac vidio da se domačinima smiješi katastrofa te je u 25min crvenim kartonom bezrazložno izbacio jednog igrača gostujuće momčadi kako bi poravnao snage na terenu - znači u utakmici 12 domačina protiv 10-ice hrabrih momaka rezultat se nije mijenjao sve do 86 min kada su junaci sami sebi pospremili za izjednačenje...no nema veze. Hrabra igra protiv najomraženijeg protivnika koji nas nije uspio kod sebe pobijediti još od početka 80-ih godina prošlog stoljeća...i što je još bitnije opet imamo više bodova od Danijevih zvijezdica :D ...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Lol zvjezdice sa prosjekom godina ispod 25 i to sa samo jednim pravim napadačem jer su ostali ozljeđeni ili na posudbi. Rekao sam ti da ćemo vas stići. Čak bih rekao da je Liverpool sa sadašnjom 11-orkom jeftiniji od tvojih "crnaca" u raljama zelenaša. I toon, nemate više BODOVA, već samo BOD. A to će se promjeniti. Muahaha.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Hihihi, u nekim dijelovima Njemacke je jako zima. Trenutno je -12 :oops:
:D

Ajd da vidim mogu li ovo stici.

Jedva cekam dolazak zime, da se rijesi pitanje trenera. ( Jupp, ostani [-o< )
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

:smijeh: toon vidi komentar sa eurosporta :

Referee Martin Atkinson tends to be trigger happy in such situations and was already reaching for his red card as Fletcher hit the deck.
This was Atkinson's first Premier League red card of the season, but expect plenty more. He gave nine red cards in the division last season, more than any other referee.
Je.i ga baš ste mu naletili.

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...ma kreten...što je najgore imao je priliku prije toga pokazati crveni karton smradovima zbog karate poteza no tu nije ni žuti izvadio...a "mom" se Tioteu očigledno počinje vraćati njegova požrtvovna i ponekad grublja igra tako da ili će se malo smiriti (u što sumnjam jer je beskompromisan borac) ili će svakih par utakmica na hlađenje (kad igra žuti mu je siguran - koliko utakmica odigrao toliko žutih sakupio)...i vidim da si počeo proučavati razne lingvističke finese pa ću pripaziti malo na to kako se izražavam :D ...vidim, pobjedite tamo neke anonimce i odmah su krila porasla...
Scuderia je napisao/la:
Toon je napisao/la:...na ovo ti mogu odgovoritit jednim stihom i tebi dobro poznate pjesme: "Ne razumiješ ti to druže sudija"....ili onim od Balaševića iz Ne lomite mi bagrem (tako nekako)...vjerojatno bi bio oduševljen da ti se klub zove npr. Sony xperia jer eto dali japanci pare...
A dobro, ne bi volio naravno, ali evo mene ponovno sa pitanjem ( :D ) : Zasto se navijaci ne bune onda protiv njega ?
Nije ni on svemoguc.
...na ovo sam ti dužan odgovor i eto sada - bunili su se bunili, bilo je i demonstracija...čak je i bojkotirana jedna utakmica Liga cupa (došlo je samo 20-ak tisuća navijača) no svaki gazda je "svemoguć" - nisu to udruge građana i navijača već "privatni" klubovi...
...eh da što se tiče imena stadiona (zamislite to) Wonga (lihvari koji posuđuju novac) plaća oko 4-5 milijona funti kako bi se stadion sada opet zvao StJ park a ne Sport Direct (mada ga nitko normalan nije ni zvao drugačije)...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Evo kako su nogometaši trećeligaša Alcoyana reagirali kad su vidjeli da će u kupu igrati protiv Reala:

:biggrin: :biggrin:

EDIT:
Može se reći da je ovo bila večer iznenađenja u LP.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Može se reći da je ovo bila večer iznenađenja u LP.
...kako kome, kako kome...i moj novčanik je iznenađen :D ...
...izgleda da je Scudovoj omiljenoj momčadi dosadilo osvajati domaće prvenstvo pa su malo više pažnje obratili na LP...bili su u najmanju ruku ravnopravna momčad španjolcima...i ono što me raduje su malograđani kojima izgleda ni sve pare svijeta ne mogu pomoći...ili je trener totalni "bedak" (to vjerojatno i nije daleko od istine)...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Istina, Borussia je odigrala odlično, ali za mene to i nije toliko iznenađenje. I nadao sam se sličnom rezultatu (doduše, očekivao sam x :D ) jer Borussia doma igra odlično, imaju dobru ekipu, a ni Real baš ne zna s Njemcima + došli su oslabljeni, a žuti su to dobro iskoristili.
Bit će dobar uzvrat, ali tu ipak očekujem pobjedu domaćina.
Scuderia
Moderator
Moderator

Kratko samo komentirati parove LP-a

Dinamo 0-2 PSG

Dinamo neka bude sretan samo sa dva komada u mrezi, ovi Francuzi su mi djelovali kao da su na treningu, a ne na utakmici u kojoj se boduje pobjeda/nerjeseno/poraz

Cacic visi, Maminjo junior je nezadovoljan, i to nije krio.

Porto3-2Dynamo Kiev
Porto je bez obzira na zvucna imena u Parizu, najjaci u ovoj skupini, imaju iskustva u LP, i unatoc tomu sto su prodali i sto svake godine prodaju par igraca, nadomjeste ih djecacima iz JA, tako da ce zasluzeno proci dalje. Malo je stekalo protiv Kijeva, ali dobro. Tri boda su u dzepu

Arsenal 0- 2Schalke
Ne volim Schalke kao ni Dortmund, ali mi jeDrago za (bilokoji) njemacki klub kad pobjedi Engleze. Wenger neka nastavi sa svojom politikom, sto se mene tice... jedna opasnost manja po njemacke klubove.

Montpellier 1 - 2 Olympiakos Piraeus

Ocekivano rekao bih; ovima je ovo prvo natjecanje ( ako nije, ispravite me) i rezultat ide Grcima u prilog koji imaju iskustva igranja na takvim natjecanjima.

Zenit 1-0 Anderlecht
Jos se nisu uigrali kako spada, takav je i rezultat na kraju krajeva, ali kada se kao ekipa uigraju, bit ce i vise od 1-0.

Malaga 1-0 Milan

Malaga prodala na proslom roku par igraca ( ili samo jednog, nisam sada 100% siguran), docekali su po meni nikad losiji Milan koji je u *ovnima do grla. Ne ide im u prvenstvu, para se nema, a jos prodali dva super-vazna igraca. Rezultat, takav kakav jest, da je bila neka druga ekipa, mozda bi bio i veci. Kazem... mozda.

Ajax 3-1 City - Respetk za Nizozemce. Skidam kapu. Gubis 0-1 od umjetne nakrcane tvorevine u kojoj dvojica igraca vrijede vise nego cijela momcad, i na kraju ipak preokrenes rezultat. Za svaku pohvalu. Mancini ocito ne zna upravljati sa onime s cime raspolaze, ajd prva sezona u LP se moze nekako progledati kroz prste, jer su bili novi, ali ovo sada.... kako stvari izgledaju, lose im se pise, ja bih iskreno volio da ispadnu skroz iz Europe, da znam, gad sam, itd, no ako ista ne volim u nogometu to su : simuliranja, i klubovi koji doskora nisu imali niti za kruh, a sada kupuju igrace, te se nadaju da ce doci do europskog vrha. Pare mogu kupiti stosta, ali tako nesto, ipak ne mogu.

BvB 2-1 Real

Realu izgleda ne lezi Deutschland napravili su Bayernu malu uslugu u prvenstvu, ovi su umorni, te postoji sansa za ponovni kiks u prvenstvu. Uzvrat bi trebao biti drugaciji.

FC Nordsjaelland 1 - 1 Juventus[/color]
Ugodno iznenadjenje, Danci uspjeli otkinuti bodove Juventusu koji "steka" u LP. Zasto je to tako, hm... ne znam, mogu samo nagadjati

Shakhtar Donetsk 2 - 1Chelsea
Jos ostaje ono finale Doham u mislima, Rudari su kvalitetna ekipa, i drago mi je sto su tukli (bljuje mi se) aktualne prvake. Ni "svemoguci" `Azard nije mogao pomoci Englezima.

BATE Borisov 0 - 3 Valencia[/color]
Najugodnije iznenadjenje LP-a je dozivjelo svoj prvi poraz, a nadam se da ce ih biti jos. Trebalo im je mozda malo da se spuste na zemlju, nakon sto su pobjedili Lille I Bayern. Soldado je vrlodobar napadac, i doslovno je sam rijesio utakmicu. Bit ce gusto u samom finisu, tko ce od njih proci dalje. Tko zna, mozda ce na kraju i Bjelorusi i Spanjolci proci dalje. :P

Lille 0 - 1 Bayern
Tvrda utakmica, netko bi trebao reci ovima da je 2 svjetski odavno zavrsio. Sudac im malo progledao kroz prste, onaj na desnom beku je trebao zaraditi iskljucenje, ali posto je sudac bio Englez.... naja, nebitno uglavnom, tri boda su tu, sada slijede dvije utakmice na domacem tlu, i nadam se potvrda prolaska skupine. Lillu izgleda kao i Dinamu, najvaznije da sudjeluje u LP zbog €.

Spartak Moscow 2 - 1 Benfica
Tu sam ocekivao nerjeseno, skoro je i bilo da Portugalci nisu sami sebi zabili gol.

Barcelona 2 - 1Celtic
U samom finisu do sva tri boda.. Mene samo zanima, kako ce izgledati kada im dodje neki jaci protivnik u LP, pa da vidimo Tita kakav ce biti.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma mislim da Dinamo za neuspjeh u LP može zahvaliti i svojim trenerima. Nažalost ni Jurčić ni Čačić nisu ekstra treneri (uz dužno poštovanje), a mislim da bi s Vahom ili nekim sličnim sigurno uzeli koji bod u LP.
Odgovori