Kratko samo komentirati parove LP-a
Dinamo 0-2 PSG
Dinamo neka bude sretan samo sa dva komada u mrezi, ovi Francuzi su mi djelovali kao da su na treningu, a ne na utakmici u kojoj se boduje pobjeda/nerjeseno/poraz
Cacic visi, Maminjo junior je nezadovoljan, i to nije krio.
Porto3-2Dynamo Kiev
Porto je bez obzira na zvucna imena u Parizu, najjaci u ovoj skupini, imaju iskustva u LP, i unatoc tomu sto su prodali i sto svake godine prodaju par igraca, nadomjeste ih djecacima iz JA, tako da ce zasluzeno proci dalje. Malo je stekalo protiv Kijeva, ali dobro. Tri boda su u dzepu
Arsenal 0- 2Schalke
Ne volim Schalke kao ni Dortmund, ali mi jeDrago za (bilokoji) njemacki klub kad pobjedi Engleze. Wenger neka nastavi sa svojom politikom, sto se mene tice... jedna opasnost manja po njemacke klubove.
Montpellier 1 - 2 Olympiakos Piraeus
Ocekivano rekao bih; ovima je ovo prvo natjecanje ( ako nije, ispravite me) i rezultat ide Grcima u prilog koji imaju iskustva igranja na takvim natjecanjima.
Zenit 1-0 Anderlecht
Jos se nisu uigrali kako spada, takav je i rezultat na kraju krajeva, ali kada se kao ekipa uigraju, bit ce i vise od 1-0.
Malaga 1-0 Milan
Malaga prodala na proslom roku par igraca ( ili samo jednog, nisam sada 100% siguran), docekali su po meni nikad losiji Milan koji je u *ovnima do grla. Ne ide im u prvenstvu, para se nema, a jos prodali dva super-vazna igraca. Rezultat, takav kakav jest, da je bila neka druga ekipa, mozda bi bio i veci. Kazem... mozda.
Ajax 3-1 City - Respetk za Nizozemce. Skidam kapu. Gubis 0-1 od umjetne nakrcane tvorevine u kojoj dvojica igraca vrijede vise nego cijela momcad, i na kraju ipak preokrenes rezultat. Za svaku pohvalu. Mancini ocito ne zna upravljati sa onime s cime raspolaze, ajd prva sezona u LP se moze nekako progledati kroz prste, jer su bili novi, ali ovo sada.... kako stvari izgledaju, lose im se pise, ja bih iskreno volio da ispadnu skroz iz Europe, da znam, gad sam, itd, no ako ista ne volim u nogometu to su : simuliranja, i klubovi koji doskora nisu imali niti za kruh, a sada kupuju igrace, te se nadaju da ce doci do europskog vrha. Pare mogu kupiti stosta, ali tako nesto, ipak ne mogu.
BvB 2-1 Real
Realu izgleda ne lezi
Deutschland napravili su Bayernu malu uslugu u prvenstvu, ovi su umorni, te postoji sansa za ponovni kiks u prvenstvu. Uzvrat bi trebao biti drugaciji.
FC Nordsjaelland 1 - 1 Juventus[/color]
Ugodno iznenadjenje, Danci uspjeli otkinuti bodove Juventusu koji "steka" u LP. Zasto je to tako, hm... ne znam, mogu samo nagadjati
Shakhtar Donetsk 2 - 1Chelsea
Jos ostaje ono finale Doham u mislima, Rudari su kvalitetna ekipa, i drago mi je sto su tukli (bljuje mi se) aktualne prvake. Ni "svemoguci" `Azard nije mogao pomoci Englezima.
BATE Borisov 0 - 3 Valencia[/color]
Najugodnije iznenadjenje LP-a je dozivjelo svoj prvi poraz, a nadam se da ce ih biti jos. Trebalo im je mozda malo da se spuste na zemlju, nakon sto su pobjedili Lille I Bayern. Soldado je vrlodobar napadac, i doslovno je sam rijesio utakmicu. Bit ce gusto u samom finisu, tko ce od njih proci dalje. Tko zna, mozda ce na kraju i Bjelorusi i Spanjolci proci dalje. 
Lille 0 - 1 Bayern
Tvrda utakmica, netko bi trebao reci ovima da je 2 svjetski odavno zavrsio. Sudac im malo progledao kroz prste, onaj na desnom beku je trebao zaraditi iskljucenje, ali posto je sudac bio Englez.... naja, nebitno uglavnom, tri boda su tu, sada slijede dvije utakmice na domacem tlu, i nadam se potvrda prolaska skupine. Lillu izgleda kao i Dinamu, najvaznije da sudjeluje u LP zbog €.
Spartak Moscow 2 - 1 Benfica
Tu sam ocekivao nerjeseno, skoro je i bilo da Portugalci nisu sami sebi zabili gol.
Barcelona 2 - 1Celtic
U samom finisu do sva tri boda.. Mene samo zanima, kako ce izgledati kada im dodje neki jaci protivnik u LP, pa da vidimo Tita kakav ce biti.