Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Sebastian Vettel
Nije bezveze jer ti prednost ekstra motora imaš u svakoj utrci u kojoj ga koristiš
EDIT: Moram se ispraviti....
Prijevod iz pravilnika:
Ukoliko vozač koristi ekstra motor biti će kažnjen sa 10 mjesta na prvoj utrci na kojoj koristi taj ekstra motor. Ako u istom vikendu iskoristi 2 ekstra motora (npr. 9. i 10.) onda dobiva 10 mjesta na toj i na slijedećoj utrci
EDIT: Moram se ispraviti....
Prijevod iz pravilnika:
Ukoliko vozač koristi ekstra motor biti će kažnjen sa 10 mjesta na prvoj utrci na kojoj koristi taj ekstra motor. Ako u istom vikendu iskoristi 2 ekstra motora (npr. 9. i 10.) onda dobiva 10 mjesta na toj i na slijedećoj utrci
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Najzanimljivije mi je da su suci prihvatili da se radilo o nekažnjivom zaustavljanju. Sramota.elder je napisao/la:[ [url=http://imageshack.us/a/img853/4411/6653 ... 114.th.jpg] ][/url]
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Mogli su birati da startaju zadnji s grida ili iz pitlane.Izabrali su pitlane da pogledaju gdje je "greska" i usput stave novi motor.
Naravno da ne moze biti kazne za motor jer startaju zadnji.
Naravno da ne moze biti kazne za motor jer startaju zadnji.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
u red bullu tvrde da moraju rastavit bolid da utvrde gdje je "iscurilo" gorivo, jer je goriva sigurno bilo dosta... ma da me nemoj j.... iscurilo??? oni od nas bas vole pravit budale izgleda.... zaustavio se radi vise sile i prihvate to... fuj... lewis je u barceloni bar imao dovoljnu kolicinu goriva u spremniku, a ovi na pola staze nisu ni to imali.... i da sta se tice curenja... sigurno je u rezervar ferrari ubacio neki mali ferrarijev motorcic koji je popio to gorivo... to je bila visa sila sigurno.... Ferrari mi se u vrijeme svoje dominacije nikad nije gadio, jer su imali tehniciki legalan i superioran bolid, za razliku od ovih... kako to uopce nazvati???
McLaren u <3
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
SebVettel will not use a ninth engine in AbuDhabiGP. There are rumors this engine is not as good as the other one
Alonsista hasta la muerte..
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
To im je sad kak ti ono ak ne poprave nebu mogel voziti, a sad budu sigurno sve podesili drugacije za laske prestizanje i sve. Kako nazvati jednostavno RB smraderi
Darkness rises when silence dies
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
smiješni ste.ispada red bull namjerno bacio vettela s treće pozicije na zadnju da bi profitirao.
eh, da...toliko o tome da vettel ima sve savršeno postavljeno oko sebe i da mu je red bull savršen. ovakva stvari se u ferrari ne događaju...
eh, da...toliko o tome da vettel ima sve savršeno postavljeno oko sebe i da mu je red bull savršen. ovakva stvari se u ferrari ne događaju...
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Zanimljivo je da se potrefi da su morali zaustaviti bolid zbog "više sile" i da istovremeno nemaju dovoljno goriva za davanje uzorka. Što je najcrnje višu silu su uspjeli opravdati kod sudaca. Ili su debelo lagali, ili se radi o neviđenoj slučajnosti.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ja kao navijač Ferrari-ja a vjerujem i Alonso bi potpisao da mu Ferrari radi stvari koje Red Bull radi Vettelu.vidc je napisao/la:smiješni ste.ispada red bull namjerno bacio vettela s treće pozicije na zadnju da bi profitirao.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Mislim da bi to svatko potpisao za svojeg vozačaF2004_the_best_ever je napisao/la:Ja kao navijač Ferrari-ja a vjerujem i Alonso bi potpisao da mu Ferrari radi stvari koje Red Bull radi Vettelu.vidc je napisao/la:smiješni ste.ispada red bull namjerno bacio vettela s treće pozicije na zadnju da bi profitirao.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Navijam za: Hamilton
Nadam se što boljem VETTELOVOM rezultatu danas!
Alonso može s njim IZAĆI NA KRAJ samo na ovakav način.
Suci +kvarovi=Alonso NO.1
Ham. danas pobjeđuje,osim ako ne bude više sile ili gluposti od strane ekipe,i ope eto Alonsa naprijed.
Opće je poznato, da se u f1 sve vrti oko FERRARIA,pa samim tim i suci su njihovi.Što li bi bilo da se Alonso treba kaznit i da li bi to bilo moguće u ovakvom trenutku sezone ,ovakom drastičnom kaznom.
Ham. danas pobjeđuje,osim ako ne bude više sile ili gluposti od strane ekipe,i ope eto Alonsa naprijed.
Opće je poznato, da se u f1 sve vrti oko FERRARIA,pa samim tim i suci su njihovi.Što li bi bilo da se Alonso treba kaznit i da li bi to bilo moguće u ovakvom trenutku sezone ,ovakom drastičnom kaznom.
-
- Veteran
Promašio si "celi fudbal"la.dervis@gmail.com je napisao/la:Nadam se što boljem VETTELOVOM rezultatu danas!

...put u raj nije posut ružama...
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Chuck Norris je napisao/la:Promašio si "celi fudbal"la.dervis@gmail.com je napisao/la:Nadam se što boljem VETTELOVOM rezultatu danas!
bas to...probao sam naci nesto smisleno da odgovorim kolegi ali sam tri puta brisao vec napisane poruke.
I like to race, not to do laps alone.
-
- Navijam za: Hamilton
Pošto više neće biti kvarova I PROMAŠAJA IZ BOKSA kod Vettela,a imaju i imat će i dalje brži bolid oo ALONSA,trebat će ALONSU do kraja i jedan kamikaza u AMERICI ili BRAZILU!
Koga li će angažirat?
Koga li će angažirat?
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
la.dervis@gmail.com je napisao/la:Pošto više neće biti kvarova I PROMAŠAJA IZ BOKSA kod Vettela,a imaju i imat će i dalje brži bolid oo ALONSA,trebat će ALONSU do kraja i jedan kamikaza u AMERICI ili BRAZILU!
Koga li će angažirat?
Aha, tako je RB angazirao Grosjeana u SPA da izbaci Alonsa?...dosta moguce ipak su RB i Renault usko poslovno vezani.
I like to race, not to do laps alone.
-
- Veteran
ti bi bio pravi kalibar..lol...e da i sta se deres pa cujemo mi dobrola.dervis@gmail.com je napisao/la:Pošto više neće biti kvarova I PROMAŠAJA IZ BOKSA kod Vettela,a imaju i imat će i dalje brži bolid oo ALONSA,trebat će ALONSU do kraja i jedan kamikaza u AMERICI ili BRAZILU!
Koga li će angažirat?

Alonsista hasta la muerte..
- elder
- Svjetski prvak
Potvrda od sky:
Confirmation of the changes to Vettel's RB8 has now arrived from the FIA: new gearbox, gear ratios and suspension set-up changes
Confirmation of the changes to Vettel's RB8 has now arrived from the FIA: new gearbox, gear ratios and suspension set-up changes
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Znači ipak se smije gear ratios?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Legenda
ovo je već četvrti put da slušam: ne smije, smije, ne smije, smije ...
Mislim, šta sada? Opet su u Red bull-u našli neku caku kako to ipak smiju napraviti?

Mislim, šta sada? Opet su u Red bull-u našli neku caku kako to ipak smiju napraviti?
Samo neka se trkaju.
- kowalski
- Rezervni vozač
Ova kazna uopće ne mora biti loša stvar za Vettea. Sad ima priliku da se fino probije na stazi, dođe do dobrih bodova, i usput dokaže nevjernicima ono što normalni ljudi odavno znaju.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Dero
- Profesionalni vozač
Prepostavljam da se ne smije ali nema načina da dobi vecu kaznu nego što jest pa mogu napraviti što hoceSlash je napisao/la:Znači ipak se smije gear ratios?

-
- Legenda
( Osim potencijalnih gubitka bodova) - sve stojikowalski je napisao/la:Ova kazna uopće ne mora biti loša stvar za Vettea. Sad ima priliku da se fino probije na stazi, dođe do dobrih bodova, i usput dokaže nevjernicima ono što normalni ljudi odavno znaju.
Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
S ovim nema potecnijanih gubitka bodova vec dobitka, s svojim top speedom iz kvalifikacija nema sanse da bi koga prosao cak i uz drs. Tako da je promjena nije smjela biti prema pravilima koja je @Cuky nasel.dmarijon je napisao/la:( Osim potencijalnih gubitka bodova) - sve stojikowalski je napisao/la:Ova kazna uopće ne mora biti loša stvar za Vettea. Sad ima priliku da se fino probije na stazi, dođe do dobrih bodova, i usput dokaže nevjernicima ono što normalni ljudi odavno znaju.
Tako da je to opet nepravilno kaj se mene tice.
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Nije mi jasno da se ne objavi razlog Vettelovog zaustavljanja.Takve stvari bi morale biti pustene u javnost jer je to bilo predmet istrage.Ovako se otvara prostor za razne spekulacije i teorije zavjere.
- Dero
- Profesionalni vozač
Pa objavljeno je. Izvadili su 850 ml goriva a trebala je biti 1 litra minimalno.Alonso Fernando je napisao/la:Nije mi jasno da se ne objavi razlog Vettelovog zaustavljanja.Takve stvari bi morale biti pustene u javnost jer je to bilo predmet istrage.Ovako se otvara prostor za razne spekulacije i teorije zavjere.