Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Cuky »

Nije bezveze jer ti prednost ekstra motora imaš u svakoj utrci u kojoj ga koristiš

EDIT: Moram se ispraviti....

Prijevod iz pravilnika:
Ukoliko vozač koristi ekstra motor biti će kažnjen sa 10 mjesta na prvoj utrci na kojoj koristi taj ekstra motor. Ako u istom vikendu iskoristi 2 ekstra motora (npr. 9. i 10.) onda dobiva 10 mjesta na toj i na slijedećoj utrci
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Najzanimljivije mi je da su suci prihvatili da se radilo o nekažnjivom zaustavljanju. Sramota.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Mogli su birati da startaju zadnji s grida ili iz pitlane.Izabrali su pitlane da pogledaju gdje je "greska" i usput stave novi motor.
Naravno da ne moze biti kazne za motor jer startaju zadnji.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

u red bullu tvrde da moraju rastavit bolid da utvrde gdje je "iscurilo" gorivo, jer je goriva sigurno bilo dosta... ma da me nemoj j.... iscurilo??? oni od nas bas vole pravit budale izgleda.... zaustavio se radi vise sile i prihvate to... fuj... lewis je u barceloni bar imao dovoljnu kolicinu goriva u spremniku, a ovi na pola staze nisu ni to imali.... i da sta se tice curenja... sigurno je u rezervar ferrari ubacio neki mali ferrarijev motorcic koji je popio to gorivo... to je bila visa sila sigurno.... Ferrari mi se u vrijeme svoje dominacije nikad nije gadio, jer su imali tehniciki legalan i superioran bolid, za razliku od ovih... kako to uopce nazvati???
McLaren u <3
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

SebVettel will not use a ninth engine in AbuDhabiGP. There are rumors this engine is not as good as the other one
Alonsista hasta la muerte..
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

To im je sad kak ti ono ak ne poprave nebu mogel voziti, a sad budu sigurno sve podesili drugacije za laske prestizanje i sve. Kako nazvati jednostavno RB smraderi
Darkness rises when silence dies
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

smiješni ste.ispada red bull namjerno bacio vettela s treće pozicije na zadnju da bi profitirao.

eh, da...toliko o tome da vettel ima sve savršeno postavljeno oko sebe i da mu je red bull savršen. ovakva stvari se u ferrari ne događaju...
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Zanimljivo je da se potrefi da su morali zaustaviti bolid zbog "više sile" i da istovremeno nemaju dovoljno goriva za davanje uzorka. Što je najcrnje višu silu su uspjeli opravdati kod sudaca. Ili su debelo lagali, ili se radi o neviđenoj slučajnosti.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

vidc je napisao/la:smiješni ste.ispada red bull namjerno bacio vettela s treće pozicije na zadnju da bi profitirao.

eh, da...toliko o tome da vettel ima sve savršeno postavljeno oko sebe i da mu je red bull savršen. ovakva stvari se u ferrari ne događaju...
Ja kao navijač Ferrari-ja a vjerujem i Alonso bi potpisao da mu Ferrari radi stvari koje Red Bull radi Vettelu. ;)
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
vidc je napisao/la:smiješni ste.ispada red bull namjerno bacio vettela s treće pozicije na zadnju da bi profitirao.

Ja kao navijač Ferrari-ja a vjerujem i Alonso bi potpisao da mu Ferrari radi stvari koje Red Bull radi Vettelu. ;)
Mislim da bi to svatko potpisao za svojeg vozača :D :D .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
la.dervis@gmail.com
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la la.dervis@gmail.com »

Nadam se što boljem VETTELOVOM rezultatu danas!
Alonso može s njim IZAĆI NA KRAJ samo na ovakav način.
Suci +kvarovi=Alonso NO.1
Ham. danas pobjeđuje,osim ako ne bude više sile ili gluposti od strane ekipe,i ope eto Alonsa naprijed.
Opće je poznato, da se u f1 sve vrti oko FERRARIA,pa samim tim i suci su njihovi.Što li bi bilo da se Alonso treba kaznit i da li bi to bilo moguće u ovakvom trenutku sezone ,ovakom drastičnom kaznom.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

la.dervis@gmail.com je napisao/la:Nadam se što boljem VETTELOVOM rezultatu danas!
Ham. danas pobjeđuje,osim ako ne bude više sile ili gluposti od strane ekipe,i ope eto Alonsa naprijed.
Opće je poznato, da se u f1 sve vrti oko FERRARIA,pa samim tim i suci su njihovi.Što li bi bilo da se Alonso treba kaznit i da li bi to bilo moguće u ovakvom trenutku sezone ,ovakom drastičnom kaznom.
Promašio si "celi fudbal" :p
...put u raj nije posut ružama...
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Chuck Norris je napisao/la:
la.dervis@gmail.com je napisao/la:Nadam se što boljem VETTELOVOM rezultatu danas!
Promašio si "celi fudbal" :p

bas to...probao sam naci nesto smisleno da odgovorim kolegi ali sam tri puta brisao vec napisane poruke.
I like to race, not to do laps alone.
la.dervis@gmail.com
Navijam za: Hamilton

Post Postao/la la.dervis@gmail.com »

Pošto više neće biti kvarova I PROMAŠAJA IZ BOKSA kod Vettela,a imaju i imat će i dalje brži bolid oo ALONSA,trebat će ALONSU do kraja i jedan kamikaza u AMERICI ili BRAZILU!
Koga li će angažirat?
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

la.dervis@gmail.com je napisao/la:Pošto više neće biti kvarova I PROMAŠAJA IZ BOKSA kod Vettela,a imaju i imat će i dalje brži bolid oo ALONSA,trebat će ALONSU do kraja i jedan kamikaza u AMERICI ili BRAZILU!
Koga li će angažirat?

Aha, tako je RB angazirao Grosjeana u SPA da izbaci Alonsa?...dosta moguce ipak su RB i Renault usko poslovno vezani.
I like to race, not to do laps alone.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

la.dervis@gmail.com je napisao/la:Pošto više neće biti kvarova I PROMAŠAJA IZ BOKSA kod Vettela,a imaju i imat će i dalje brži bolid oo ALONSA,trebat će ALONSU do kraja i jedan kamikaza u AMERICI ili BRAZILU!
Koga li će angažirat?
ti bi bio pravi kalibar..lol...e da i sta se deres pa cujemo mi dobro :biggrin:
Alonsista hasta la muerte..
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Potvrda od sky:

Confirmation of the changes to Vettel's RB8 has now arrived from the FIA: new gearbox, gear ratios and suspension set-up changes
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Znači ipak se smije gear ratios?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

ovo je već četvrti put da slušam: ne smije, smije, ne smije, smije ... :)
Mislim, šta sada? Opet su u Red bull-u našli neku caku kako to ipak smiju napraviti?
Samo neka se trkaju.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Ova kazna uopće ne mora biti loša stvar za Vettea. Sad ima priliku da se fino probije na stazi, dođe do dobrih bodova, i usput dokaže nevjernicima ono što normalni ljudi odavno znaju.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Slash je napisao/la:Znači ipak se smije gear ratios?
Prepostavljam da se ne smije ali nema načina da dobi vecu kaznu nego što jest pa mogu napraviti što hoce :D
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

kowalski je napisao/la:Ova kazna uopće ne mora biti loša stvar za Vettea. Sad ima priliku da se fino probije na stazi, dođe do dobrih bodova, i usput dokaže nevjernicima ono što normalni ljudi odavno znaju.
( Osim potencijalnih gubitka bodova) - sve stoji
Samo neka se trkaju.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

dmarijon je napisao/la:
kowalski je napisao/la:Ova kazna uopće ne mora biti loša stvar za Vettea. Sad ima priliku da se fino probije na stazi, dođe do dobrih bodova, i usput dokaže nevjernicima ono što normalni ljudi odavno znaju.
( Osim potencijalnih gubitka bodova) - sve stoji
S ovim nema potecnijanih gubitka bodova vec dobitka, s svojim top speedom iz kvalifikacija nema sanse da bi koga prosao cak i uz drs. Tako da je promjena nije smjela biti prema pravilima koja je @Cuky nasel.

Tako da je to opet nepravilno kaj se mene tice.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Nije mi jasno da se ne objavi razlog Vettelovog zaustavljanja.Takve stvari bi morale biti pustene u javnost jer je to bilo predmet istrage.Ovako se otvara prostor za razne spekulacije i teorije zavjere.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Alonso Fernando je napisao/la:Nije mi jasno da se ne objavi razlog Vettelovog zaustavljanja.Takve stvari bi morale biti pustene u javnost jer je to bilo predmet istrage.Ovako se otvara prostor za razne spekulacije i teorije zavjere.
Pa objavljeno je. Izvadili su 850 ml goriva a trebala je biti 1 litra minimalno.
Odgovori