Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la: Da li imaju istog predsjednika, da li imaju isto ime?
2 različita kluba sa 2 uprave i 2 predsjedništva.
Upravo zbog nasih divnih hrvatskih zakona, omoguceno je da se ova Dinamova prcija natjece u 1HNL.
Zasto Castila nikad nece moci u Primeru ?

To sto toboze Dinamo i Lokomotiva imaju dvije razlicite uprave i dva razlicita predsjednika je samo mazanje ociju. Zna se tko kroji i vodi politiku tamo. Drzava je u takvoj teskoj banani da im nije ni na kraj pameti rjesavati ovo pitanje.
Schumy.d je napisao/la: Mislim da je problem u tome da Rijeka, Slaven, Hajduk ne mogu složiti jaku ekipu pa parirati Dinamu. Cilj svih je sada postao da se makne Dinamo sa prvog mjesta, a to je nemoguće i onda su svi zavidni.
Ta Lokomotiva ima baš dobru mladu momčad i meni je baš drago da su u vrhu i neka budu ispred Hajduka i Rijeke.

Vama su STALNO drugi krivi. Hajdukovci kukaju i seru po Dinamu već 10 godina, a njihov klub je u rasulu teškom i kad im to staviš pred nos, onda okreću temu i ne žele priznati.
Navijači Rijeke su pak mislili da će dolaskom "talijanskog šeika" klub odmah u prvoj sezoni biti prvi na ljestvici. Malo su se razbacivali sa izjavama, ali ovo stanje im je realnost.
Slaven ne kuka ništa, ali oni nemaju veće financijske mogućnosti da budu nešto više od ovog gdje su sad. Bar su svjesni sami toga.
Da vidimo kakvu to momcad ima Lokomotiva....

Obrana- 95% Dinamova obrana, tj. Dinamo U19 na kaljenju.
Vezni red - isto tako
Napad - isto tako

Imaju dobre igrace... da, svi oni su iz Dinama na posudbi. :roll:

Zasto Lokomotiva nikad nije pokusala dobiti Dinamo ? Imao sam nazalost prilike gledati tu utakmicu i sve sto cu reci... NIKAD VISE. Radije cu gledati balet.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Kolega, Castilla ti ima istu upravu, istog predsjednika, isti grb. U tome je ogromna razlika. Ova 2 kluba ne vode isti ljudi i sasvim je legalno ovo šta rade.
A u čemu je problem šta su tamo Dinamovi igrači? Još gora stvar po ligu, znači Dinamova U-19 ekipa je 3. u prvenstvu. Hoćeš reći da to nije mala stvar?
Upravo zato mi je i drago da se ti dečki imaju gdje dokazivati i draže mi je da su oni 3. nego plaćenici iz Rijeke.

Bilo bi pametnije i Hajduku i Rijeci da se potrude ne izgubiti od Lokomotive umjesto da pričaju toliko. I onda oni ciljaju na naslov. :lol: :roll:
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Kolega, Castilla ti ima istu upravu, istog predsjednika, isti grb. U tome je ogromna razlika. Ova 2 kluba ne vode isti ljudi i sasvim je legalno ovo šta rade.
A u čemu je problem šta su tamo Dinamovi igrači? Još gora stvar po ligu, znači Dinamova U-19 ekipa je 3. u prvenstvu. Hoćeš reći da to nije mala stvar?
Upravo zato mi je i drago da se ti dečki imaju gdje dokazivati i draže mi je da su oni 3. nego plaćenici iz Rijeke.

Bilo bi pametnije i Hajduku i Rijeci da se potrude ne izgubiti od Lokomotive umjesto da pričaju toliko. I onda oni ciljaju na naslov. :lol: :roll:
Marionete Mamica vode Lokomotivu. Znas kako to ide ?

" O rodjo, evo tebe cemo zaposlit tu, ima da sve radis kako ti ja naredim "
" Ma nema problema rodjo "
.
.
.
--
Zbog takvih stvari, velikih Rvatina, vjernika i domoljuba, drzava je u takvom stanju kakvom jest. No odoh predaleko...

Sta fali da su to Dinamovi igraci ?

Pa kako ne bi falilo ?
Dinamo u startu dobije 6 bodova, eto, to je jedan razlog. Regularnost lige je vec u startu tesko ostecena.,

A drugi, da je to sve cisto vani ... zasto onda drugi klubovi ne naprave tako ? I to, ajmo u sirinu, oni najveci klubovi ?

Klub koji sadrzi preko 95% igraca od drugog kluba nije nista drugo nego satelit klub. ;)

A za ovo ostalo... jbg. ostali klubovi moraju prodati utakmice da bi mogli skrpati kraj s krajem. ;) / pada mi na pamet slucaj Osijek.

Dok god pojedinci drmaju HNL-om, za istu spasa nema.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Dok god pojedinci drmaju HNL-om, za istu spasa nema.
Kako tebi nije jasno da nema spasa za ovu ligu već odavno i neće biti pa da ju uzme u ruke Zinedine Zidane. Nema nitko ni kinte osim Dinama, u tome je poanta cijele priče. ;)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

Ova 2 kluba ne vode isti ljudi i sasvim je legalno ovo šta rade.
A u čemu je problem šta su tamo Dinamovi igrači?

#-o ovo kao da netko namjerno trola po nekim newsima ili portalima..

presmjesno sto netko moze natipkati..

al dosadna prica, ista ploca se vrti pa nema smisla..

al definitivno biser nad biserima -
stanje lige nam je takvo jer klubovi, osim dinama, nemaju novaca
pa koliko moras bit ogranicen da to navedes kao razlog i uzrok lol.. pa to je posljedica valjda, a uzrokovana svim ovim "sitnicima" sto svi normalni shvacaju..

klubovi nemaju novaca jer je sistematski ubijana nasa liga u korist dinama..
tek se sada malo vracaju navijaci na ostalim stadionima, primjer rijeke, koja je "odustala" od nogometa nakon one blamaze lige, sudaca, i dinama, a od toga ima brat bratu evo desetljece..

to sto neki kao pure gledaju na situaciju i obrazlozenja su im da je dinamo najbolji, da ima najbolje igrace, da satelitski klubovi imaju bolje igrace nego ostali, to je previse lol za nekog tko se smatra ozbiljnim..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ajde Armanini sad ti meni objasni neke stvari:

1. Kako je to Dinamo oduzimao novce drugima u ligi?
2. Kako će klubovi zadržati svoje mlade igrače ako nemaju novaca?
3. Kakva je kvaliteta naše lige (igračka)?
4. Koji su po tebi domete Rijeke trenutno?
5. Koji klub je spreman parirati Dinamu po kvaliteti igrača?
6. Gdje su Rijeka, Hajduk (bilotko?) već godinama unazad u europskim natjecanjima?

Krivo si ti moje riječi shvatio. Ja se slažem da Mamić manipulira Lokomotivom, ali ZAKONSKI je sve regularno, a ti možeš pričati šta hoćeš. Ovaj put sam u pravu koliko god to tebi smiješno izgledalo. Zanemari Mamića u ovom slučaju, usporedi ta 2 kluba kao ustanove, skini naočale i progledaj. Onda možemo pričati.

Ali, za daljnju diskusiju bih volio da odgovoriš na ova gore pitanja.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ti pricas o sadasnjem stanju.. koje traje doduse vec deset godina valjda..
ja pricam o razlozima zasto je tome tako..
koji k ce doc gledatelji na kantridu kad nesmiju pobjedit? kad se malo kolo sad okrenulo odmah je drukcija slika i navijaca bude nekoliko.. barem negdje koliko na dinamu na lpu..

najgore sto se nekako cini da su mamic and co iscijedili koliko su mogli, a kao posljedica doveli do stanja gdje klubu ne zele doc navijaci na utakmicu.. to valjda sve govori.. neznam s kim se ti stalno boris i stalno pravdas neznam kog, to nema veze s dinamom naravno.. umjesto da si na strani razuma ti k. kroz koprive..

tko sta prica zakonski lol.. barem tu je sve dozvoljeno.. kad se dogodi glupost na tribinama, dinamo plati simbolicnu kaznu, hajduk vec znacajnu..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:ti pricas o sadasnjem stanju.. koje traje doduse vec deset godina valjda..
ja pricam o razlozima zasto je tome tako..
koji k ce doc gledatelji na kantridu kad nesmiju pobjedit? kad se malo kolo sad okrenulo odmah je drukcija slika i navijaca bude nekoliko.. barem negdje koliko na dinamu na lpu..

najgore sto se nekako cini da su mamic and co iscijedili koliko su mogli, a kao posljedica doveli do stanja gdje klubu ne zele doc navijaci na utakmicu.. to valjda sve govori.. neznam s kim se ti stalno boris i stalno pravdas neznam kog, to nema veze s dinamom naravno.. umjesto da si na strani razuma ti k. kroz koprive..

tko sta prica zakonski lol.. barem tu je sve dozvoljeno.. kad se dogodi glupost na tribinama, dinamo plati simbolicnu kaznu, hajduk vec znacajnu..

A daj mi odgovori na moja pitanja. Zašto ih izbjegavaš?

A ovo je sve počelo zbog zakona jer sam ja pokušao Scuderiji objasniti da je ovakva Lokomotiva legalno u prvoj ligi. Meni je jasno tko njome upravlja, ali samo sam mu rekao da ona službeno nema veze s Dinamom i zakonski je legalno u prvoj hrvatskoj ligi. ;)
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Citam Vida presao v Kijavski Dinamo,dobar posao za Dinamovce...
Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator

Alonso-champ je napisao/la:Citam Vida presao v Kijavski Dinamo,dobar posao za Dinamovce...
Gledajuci na financijski aspekt, da, dobar je posao, gledajuci kadrovski, nikako. Ostali su samo na dva stopera, Simunica i Puljica. Simunic lagano ulazi u nogometne godine, a Puljic neiskusan.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:Citam Vida presao v Kijavski Dinamo,dobar posao za Dinamovce...
Ma dobar je kitu Marijanovu...
Ostali bez najboljeg igrača u obrani, a zamjena će mu biti vjerojatno neki "talent" iz TŠK Topolovca kojeg će dovesti za džabe.
Znači:
1. ambicije za iduću godinu ništa ne rastu, čak dapače,
2. mislim da Vida vrijedi i više od 6 milijuna,
3. većina tih novaca neće biti uložena u ništa.

Dobar posao jedino za braću.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Ma dobar je kitu Marijanovu...
Ostali bez najboljeg igrača u obrani, a zamjena će mu biti vjerojatno neki "talent" iz TŠK Topolovca kojeg će dovesti za džabe.
Znači:
1. ambicije za iduću godinu ništa ne rastu, čak dapače,
2. mislim da Vida vrijedi i više od 6 milijuna,
3. većina tih novaca neće biti uložena u ništa.

Dobar posao jedino za braću.
Mislio sam financijski kao sto kaze @Scud,ti kazes Vida vrijedi vise od 6 milijona??Hrabro kolega hrabro ;-)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la: Mislio sam financijski kao sto kaze @Scud,ti kazes Vida vrijedi vise od 6 milijona??Hrabro kolega hrabro ;-)
A gledaj, ako Sturridge vrijedi 15 milijuna eura (navodno?) i Luka Modrić 40, onda da... mislim da Vida košta više. ;)
A financijski je sve to super, ali šta ti vrijedi kad neće ni trećinu toga iznosa vjerojatno uložiti u njegovu zamjenu.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

I za Sturridga mislim da su platili previse,igrao je previse toplo-hladno u Chealse-ju a za Luku bezveze i pricati,Marca je vec objavila da je Modric bio kiks sezone Madrida...al to je vec druga tema.

A sto se tice novca citam kako u Dinamo bi trebao doci najbolji i perspektivni igrac FK Sarajeva..vidjecemo
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la: A sto se tice novca citam kako u Dinamo bi trebao doci najbolji i perspektivni igrac FK Sarajeva..vidjecemo
Da, superpojačanje za ligu prvaka od 200 tisuća eura. :roll:
Lagano mi se sere (da oprostite na izrazu) od tih talentiranih i perspektivnih pojačanja koji dolaze u Dinamo. :doubt:

Bez 5,6 milijuna kvalitetno potrošenih na pojačanja će Liga prvaka i dalje biti stepenica za nabijanje gol razlike Dinamovim protivnicima. Ako i uđu uopće u tu Europu... #-o

Barem sad imaju novaca. Dobili su cca 10-ak milijuna od lige prvaka, 6 od Vide i cca 4 od Badelja.
Ako ulože više od 1,5 milijuna (i to u 5 ljudi), to će biti vrhunac.

Kud s ostalim novcima? #-o
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Kud s ostalim novcem??pa zna se,Maminju u dzep :-)
Scuderia
Moderator
Moderator

Alonso-champ je napisao/la:I za Sturridga mislim da su platili previse,igrao je previse toplo-hladno u Chealse-ju a za Luku bezveze i pricati,Marca je vec objavila da je Modric bio kiks sezone Madrida...al to je vec druga tema.

A sto se tice novca citam kako u Dinamo bi trebao doci najbolji i perspektivni igrac FK Sarajeva..vidjecemo
To Said Husejinovic ?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: To Said Husejinovic ?
Navodno...
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Navodno...
Kada se napravi nekakav report, transfer politika im je u banani i to zescoj.

Prvo su krenuli na Juznu Ameriku, dovukli kojekakve Suareze,Osmare, Moralese, Andersone itd, i jedini koji se isplatio je Eduardo.

Sad su presli na one koji se nisu mogli dokazati u drugim klubovima. :-/

Nemaju nikakav plan i program.

Sta je sa onim Moralesom, jos uvijek je pod ugovorom, sta je sa Tomecakom itd.... :?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Moćna Rijeka... :lol:
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Schumy.d je napisao/la:Moćna Rijeka... :lol:
ma katastrofa trebala bi uprava vratit šolde navijacima koji su gledali sramotu #-o
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda

F1NAC je napisao/la: ma katastrofa trebala bi uprava vratit šolde navijacima koji su gledali sramotu #-o
A uvijek iste priče. Prije svakog prvenstva se u svim medijima spominje smjena prvaka u Hrvatskoj, a na kraju polusezone je već Dinamo prvak. Sve sam mislio da je ta Rijeka možda klub koji će unijeti zanimljivost u prvenstvo, ali 0 bodova. Od Hajduka ionako više ne očekujem ništa, oni su postali tek osrednji klub.
A Dinamo nikad slabiji nije bio.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la:Moćna Rijeka... :lol:
yep, isto kao što je i dinamo bio moćan na kantridi. :dupe: :)
samo su poravnali račune, 4:4 :)
Schumy.d je napisao/la: A uvijek iste priče. Prije svakog prvenstva se u svim medijima spominje smjena prvaka u Hrvatskoj, a na kraju polusezone je već Dinamo prvak. Sve sam mislio da je ta Rijeka možda klub koji će unijeti zanimljivost u prvenstvo, ali 0 bodova. Od Hajduka ionako više ne očekujem ništa, oni su postali tek osrednji klub.
A Dinamo nikad slabiji nije bio.
Ne znam gdje si ti to čitao da se u svim medijima to pojavljivalo al ajd. Čak obrnuto, u svim mediji već prije početka dinamo proglase prvakom...
Što se tiče osrednjeg hajduka istina, ali ukoliko pobjede dinama sljedece kolo razlika ce bit samo 5 bodova. S obzirom u kakvoj su financijskoj situaciji i da im je prosjek godina u ekipi negdje 20, to je čak i odlično...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

K1M1 je napisao/la: yep, isto kao što je i dinamo bio moćan na kantridi. :dupe: :)
samo su poravnali račune, 4:4 :)
Znaš i sam kakva je to utakmica bila. Nije da omalovažavam, ali tu je utakmicu Rijeka zabila sve šta je išlo u gol Dinama, a s druge strane je gomila šansi ostala na ničemu. ;)
K1M1 je napisao/la:Ne znam gdje si ti to čitao da se u svim medijima to pojavljivalo al ajd. Čak obrnuto, u svim mediji već prije početka dinamo proglase prvakom...
Što se tiče osrednjeg hajduka istina, ali ukoliko pobjede dinama sljedece kolo razlika ce bit samo 5 bodova. S obzirom u kakvoj su financijskoj situaciji i da im je prosjek godina u ekipi negdje 20, to je čak i odlično...
Rijeka je dobila financijsku injekciju i svi su govorili kako će bit konkurencija Dinamu, Hajdukovci se trse već 7 godina sa istom pričom koja ne prolazi...
Ma da Hajduk i dobije Dinamo sad, uopće ne dvoumim tko će biti (ostati) prvak.
Za financijsku krizu i ovakvo stanje su si sami krivi.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

@schumyd
Rijeka je tek krenula u restrukturiranje i trebati će vremena da se infrastruktura, kompletna logistika ( stadion, tereni za trening, dvorana, omladinska škola ) postavi kako treba. Ja se kao dinamovac tome nadam jer objektivno bez jakih Hajduka, Rijeke i recimo Osijeka ništa od naše lige i euro natjecanja.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Odgovori