Upravo zbog nasih divnih hrvatskih zakona, omoguceno je da se ova Dinamova prcija natjece u 1HNL.Schumy.d je napisao/la: Da li imaju istog predsjednika, da li imaju isto ime?
2 različita kluba sa 2 uprave i 2 predsjedništva.
Zasto Castila nikad nece moci u Primeru ?
To sto toboze Dinamo i Lokomotiva imaju dvije razlicite uprave i dva razlicita predsjednika je samo mazanje ociju. Zna se tko kroji i vodi politiku tamo. Drzava je u takvoj teskoj banani da im nije ni na kraj pameti rjesavati ovo pitanje.
Da vidimo kakvu to momcad ima Lokomotiva....Schumy.d je napisao/la: Mislim da je problem u tome da Rijeka, Slaven, Hajduk ne mogu složiti jaku ekipu pa parirati Dinamu. Cilj svih je sada postao da se makne Dinamo sa prvog mjesta, a to je nemoguće i onda su svi zavidni.
Ta Lokomotiva ima baš dobru mladu momčad i meni je baš drago da su u vrhu i neka budu ispred Hajduka i Rijeke.
Vama su STALNO drugi krivi. Hajdukovci kukaju i seru po Dinamu već 10 godina, a njihov klub je u rasulu teškom i kad im to staviš pred nos, onda okreću temu i ne žele priznati.
Navijači Rijeke su pak mislili da će dolaskom "talijanskog šeika" klub odmah u prvoj sezoni biti prvi na ljestvici. Malo su se razbacivali sa izjavama, ali ovo stanje im je realnost.
Slaven ne kuka ništa, ali oni nemaju veće financijske mogućnosti da budu nešto više od ovog gdje su sad. Bar su svjesni sami toga.
Obrana- 95% Dinamova obrana, tj. Dinamo U19 na kaljenju.
Vezni red - isto tako
Napad - isto tako
Imaju dobre igrace... da, svi oni su iz Dinama na posudbi.

Zasto Lokomotiva nikad nije pokusala dobiti Dinamo ? Imao sam nazalost prilike gledati tu utakmicu i sve sto cu reci... NIKAD VISE. Radije cu gledati balet.