Kimi, istina je da sam ja kriv, ali nigdje nije bilo chekinga da su svi ok niti da se cule vratio. Jedna od zadnjih izjava je bila, ajmo probat start da vidimo prvi zavoj, a Cule je uletio sa upitnikom jer da vise nema formacijskog kruga!!??! Siguran sam da kao i sve ostalo, i tu prepisku moćeš provjeriti.K1M1 je napisao/la:hotto, mi smo 3,4 puta restartali ali dok utrka još nije počela! to je glavna razlika. Jednom smo restartali u formacijskom krugu i 2 puta dok je odbrojavalo ono vrijeme prije form. kruga (zato da ne moramo rs weekend). I sve to da pričekamo culeta. Nakon što je on došao svi su rekli da su spremni i krenuli smo. A nakon što utrka krene, kad se zelena svjetla na semaforu upale više nema restarta! Pa makar se ne znam što dogodilo... pa čak i da se svi porazbijamo u prvom zavoju, nema.. Jbg, to je ligaška utrka i takvo je pravilo. Ja ne znam gdje si ti bio otišao kad smo svi znali da će cule doć kroz idući minutu, dvije. I onda se ti javiš nakon što smo već krug i pol odvozili. Nzm, stvarno mi je žao, al nažalost sam si kriv...
Ne želim se ufuravati u pravila i ne-pravila, ali možda da uvedemo jedan check-in prije starta, di admin ili bilo tko drugi moze provjeriti jel ima onoliko "OK"jeva koliko ima vozača i krenuti dalje. A garantiram ti da bi se race restartao da je u pitanju bio netko od vas šampiona. Što, da me krivo ne shvatite meni ne smeta, poanta je da nas je što više i da sve skupa bude zabavnije, ili sam ja možda nešto krivo shvatio?
Pa ja sam se nakon prvog zavoja skoro namjerno zaletio u par bolida misleći da ćemo svaki čas restartati... daj mi reci što bi se tada dogodilo??
Što se bodova tiče, ne zamarajte se, meni ne znače previše, ja sam doista s vama u ovome iz čiste ljubavi prema igri i vožnji i zabavi...
Super je vaše ufuravanje u ozbiljnost svega, ali mislim da možda to ipak nije za mene.