iako nam se kvantiteta vozaca smanjila i zapravo prepolovila, kvaliteta utrka je proporcionalno narasla iz utrke u utrku, vozimo sve bolje i lijepse utrke!
jucer nije bila iznimka
druga utrka je bila jedna od najzabavnijih, a bome i najljepsih..
no redom..
jedne od mojih najlosijih kvala, startajuci sa kraja grida, no startao dobro i pokusao se probit sto vise moguce, i umalo uspio i maznut fioreta, al fiore je postao pretvrd i prebrz orah i nema poklona vise

cuky je imao opak pocetak utrke i nasao se vodeci.. nakon kojeg kilometra, poslozio se grid i prvih par krugova je bilo napeto.. cuky je drzao 3. mjesto i unatoc par greskica nisam uspjevao proc.. nakon nekoliko krugova prolazim i drzim nekih 2 i pol sekunde prednosti.. ovi botovi ispred su odmah opalili tempo i vrlo brzo se udaljili.. cukyja uzima pasica na izlazu na ravnicu, i uz kontakte sa antisom meni ocistio ledja

no nisam htio riskirat i smanjit tempo jer sam htio to trece mjesto ispred antise

tako da sam odvozio vrlo konstantnu utrku (za mene vrlo brzu), ovi ludjaci ispred su se vozili cijelu utrku na repu, no lozili su super brze krugove..
tek zadnu trecinu utrke su se poceli jace borit da im utjece na vrijeme kruga, ja bio tad preko 10 sekundi iza, i stisnuo uvijek u nadi da ce se konacno okrenut negdje tako da ako je moguce treba robat bit dovoljno blizu za iskoristit

tako da sam odvozio 5 krugova 1.09.9 sto mi je bilo prilicno zadovoljavajuce

obzirom da nisam jucer imao ni jedan krug ispod 1.10.. razlika se spustila na nekih 6 sekundi, vjerojatno nedovoljno i da se netko okrene, al treba gurat do kraja := naravno zadnji krug sam se izvrtio i zavrsio ipak na tih 11 sek
no druga utrka

heh
startao solidno, no startao je i antisa solidno i zadrzao poziciju.. i od tad je pocela antimonova super utrka
pokusavao sam negdje napast, barem pokusat natjerat na pogresku, istovremeno vodeci racuna o kimiju i cesce ulazeci u zavoj sa nekom poluobrambenom putanjom, just in case :=
malo je antisa trzao tu i tamo (neznam dal je to samo meni..?) i to kao za vrag najcesce taman za prvi zavoj sto me onda uvijek zaje.. al uspjevao sam ulovit do hairpina i izlaska na ravnicu i taman hvatat malo slipa da barem koji metar uzmem vise od kimija

i tako je to islo vrlo dugo, sve dok kimi nije isao u napad u brzoj sikani, a ja ko konj isao kasno kocit po unutarnjoj, prekocio se naravno, jos sam i u 3. zasaltao ja mislim tako da nije bilo spasa za ostat na stazi.. srecom nekako se auto odbijao, malo po zraku, malo ovako, malo onako, i taman se nekako smirio da uspjem zakocit i ne sjebat fioreta, koji je to sve dobro popratio tako da nije bilo incidenta..
tad je kimi preuzeo stafetu i krenuo u napad na antisu. no ostao je i on kratkih hlaca, jer antisa se opet pokazao - neprelazan..
i 7 krugova pred kraj, kad se vec cinilo da nema sanse da antisa pogrjesi, konacno se prekoci za prvi, ja malo popustim gas jer mi je opet malo zatrokalo i jbga, komesanje ispred, a fiore to iskoristio bolje i prosao i on.. cim su prosli, kimi i fiore su u 2 kruga nestali i to je bilo to..
reply utrke je bolji i zabavniji nego pol pravih utrka
ove druge utrke s ovim modom su pun pogodak..
ludo zabavna utrka, ja zadovoljan rezultatima, obzirom da mi je cilj i target antisa, tako da smo se zamjenili na tablici.. za sitno, al i to je bitno

zanimljivo, fiore i kimi nakon pol sezone imaju isti broj vodecih krugova

(al vas jos uvijek dere cale
stavio sam reporte, video jos nisam..
http://f1hracing.co.nf/league/v8/sand.html" onclick="window.open(this.href);return false;