Toon je napisao/la:Ružan način da se izgubi sigurno prvo mjesto i mirna plovidba do kraja prvenstva. Mnogi će se danas radovati ovom pehu...no to više govori o njima nego o njemu...
uh kolega kakve nas moralne dvojbe muče,a u slijedećem postu ipak napišeš da si i ti samo đubre(ipak si samo jedan od nas

)
nikome ne želim zlo u obliku nesreće ili povrede(nedaj Bože najgoreg),ali nemam problema priznati da mi je drago kad protivniku krepa auto...skakao sam po sobi kad se Ferrari otkazao u Suzuki 2006.g,bio živčan kad sam vidio da RB još super funkcionira nakon sudara u Brazilu prošle godine...
jbg,samo sam čovjek i to nemam problema priznati za razliku od nekih koji skriveni u foteljama iza nickova glume neke moralne vertikale
sumnjam da je Vettel pobjedio da ne bi vrištao i slavio zato jer je vodećem u utrci pukla guma i maknula mu ga s puta...isto tak sumnjam da Hrvatska igra za odlazak u Brazil s Portugalom(znam neće jer budemo oboje nositelji ak sve ispadne kak bi bilo realno) da se cijela Hrvatska ne bi veselila da Ronaldo zbog kartona ili neke sitne ozljedice mora propustiti tekmu/e
jbg,svi smo mi samo ljudi al se neki(pogotovo u ovom virtualnom svijetu) nastojimo prezentirati u nekom drugom,najčešće boljem svjetlu