Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
vidc
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la vidc »

F1NAC je napisao/la:
vidc je napisao/la:uspoređujući s nogometom, najbliže bi bilo da se veselite što je protivničkom timu pola igrača doživjelo srčani udar pretkraj utrke pa su morali odustat od utakmice.
pa nije vettela srčani trefio ?
nije, ali jest mjenjač na njegovom bolidu :biggrin:
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Dani je napisao/la:Pa ne znam zbog čega se toliko uzbuđujete. Očito je vettel vozio na limitu i to bolid rb-a nije izdržao. Kada je Hamiltonu pucala guma u prijašnjim sezonama, to je bilo do njegovog olfo stila vožnje, a sada izigravate Majku Tereziju. :sranja:
e neka si nas prosvjetlio. znači zato vettel osvaja naslov!!!jer je u stanju stalno voziti na limitu, za razliku od drugih, pa makar to nekad koštalo DNF-a. Ferrari se jako rijetko kvari, garant zbog toga što Alonso i Massa voze ispod mogućnosti samog bolida...
karabaja
Navijam za: McLaren

Post Postao/la karabaja »

Dani je napisao/la:Pa ne znam zbog čega se toliko uzbuđujete. Očito je vettel vozio na limitu i to bolid rb-a nije izdržao. Kada je Hamiltonu pucala guma u prijašnjim sezonama, to je bilo do njegovog olfo stila vožnje, a sada izigravate Majku Tereziju. :sranja:
Ne bi li mu motor pošao prije mjenjača? Još nisam čuo da mjenjač pukne od vožnje na limitu, a nisam ni stekao dojam da su ni on ni Rosberg u toj fazi utrke vozili na limitu...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

vidc je napisao/la: e neka si nas prosvjetlio. znači zato vettel osvaja naslov!!!jer je u stanju stalno voziti na limitu, za razliku od drugih, pa makar to nekad koštalo DNF-a. Ferrari se jako rijetko kvari, garant zbog toga što Alonso i Massa voze ispod mogućnosti samog bolida...
Ti baš ne možeš da Alonsa ne spominješ
Kad već uspoređuješ zašto ti Kimi prije ne padne na pamet jer on ima rekordan niz u bodovima,znači bolid ga služi i nije imao pehova tipa sudar ali tebi Alonso prvo pada na pamet

Ne likujem nad njegovim odustajanjem ali da mi je drago neću kriti
...put u raj nije posut ružama...
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Chuck Norris je napisao/la:
vidc je napisao/la: e neka si nas prosvjetlio. znači zato vettel osvaja naslov!!!jer je u stanju stalno voziti na limitu, za razliku od drugih, pa makar to nekad koštalo DNF-a. Ferrari se jako rijetko kvari, garant zbog toga što Alonso i Massa voze ispod mogućnosti samog bolida...
Ti baš ne možeš da Alonsa ne spominješ
Kad već uspoređuješ zašto ti Kimi prije ne padne na pamet jer on ima rekordan niz u bodovima,znači bolid ga služi i nije imao pehova tipa sudar ali tebi Alonso prvo pada na pamet

Ne likujem nad njegovim odustajanjem ali da mi je drago neću kriti
Ferrari je najpouzdaniji bolid zadnjih nekoliko godina, ne vidim zašto bih kao argument u raspravi uzima neki manje pouzdan bolid za primjer kad je ferrari najbolji u tome?
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Šteta za danas, on kad odustaje, to je redovito s 1. mjesta i zbog tehničkog kvara te gubi masu bodova.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Mislio sam da sam neutralan prema Vettelu, ali ne mogu vjerovati sam sebi - kako sam se veselio kad sam vidio da on staje. :D
Taj Red Bull je zaslužio da još 5 puta za redom crkne. Mislim, uvijek mu je sve išlo na ruku, stvarno treba koji put da i njega uhvati.
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

može li netko nabrojati šta mu je to sve išlo na ruku ove sezone?
dmarijon
Legenda
Legenda

Da se mene pita: Vettel je kao jegulja. On se uvijek kroz sve provuče. Samo ide, svaku prilikicu iskoristi.
Alonso je, s druge strane, kao bik. Španjolski bik na korisi. On zapne, pa juriša, pa ruši sve pred sobom pa nekad udari i glavom pa odustane. Ali juriša i gazi.
Samo neka se trkaju.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

dmarijon je napisao/la:Da se mene pita: Vettel je kao jegulja. On se uvijek kroz sve provuče. Samo ide, svaku prilikicu iskoristi.
Alonso je, s druge strane, kao bik. Španjolski bik na korisi. On zapne, pa juriša, pa ruši sve pred sobom pa nekad udari i glavom pa odustane. Ali juriša i gazi.
da ne opisujes ti Gorsjeana ? haha :D :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

vidc je napisao/la:može li netko nabrojati šta mu je to sve išlo na ruku ove sezone?
Vrhunski inženjer, odlična fantastično uvježbana ekipa u boksu + vrhunski profesionalci u cijelom timu, konkurentan bolid (kažu legalan :) ) koji on zna dobro iskoristiti, svaki put samo zahvaljujući sreći odlično odvozi utrku i iskoristi sav prateći background i to tako već nekolicinu godina...dosta više tog sranja treba baciti crnu magiju na to, samo da se dokopati njegovog plavog čuperka!

p.s. crni humor, sarkazam...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
dmarijon
Legenda
Legenda

F1NAC je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:Da se mene pita: Vettel je kao jegulja. On se uvijek kroz sve provuče. Samo ide, svaku prilikicu iskoristi.
da ne opisujes ti Gorsjeana ? haha :D :biggrin:
(kad kažem ruši - mislim prestiže :) )
Samo neka se trkaju.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Konacno da i on ispadne, kakvo je samo bilo odusevljenje u publici...
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Toon je napisao/la:
vidc je napisao/la:može li netko nabrojati šta mu je to sve išlo na ruku ove sezone?
Vrhunski inženjer, odlična fantastično uvježbana ekipa u boksu + vrhunski profesionalci u cijelom timu, konkurentan bolid (kažu legalan :) ) koji on zna dobro iskoristiti, svaki put samo zahvaljujući sreći odlično odvozi utrku i iskoristi sav prateći background i to tako već nekolicinu godina...dosta više tog sranja treba baciti crnu magiju na to, samo da se dokopati njegovog plavog čuperka!

p.s. crni humor, sarkazam...
ok,hvala na odgovoru :D
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

Toon je napisao/la:Ružan način da se izgubi sigurno prvo mjesto i mirna plovidba do kraja prvenstva. Mnogi će se danas radovati ovom pehu...no to više govori o njima nego o njemu...
uh kolega kakve nas moralne dvojbe muče,a u slijedećem postu ipak napišeš da si i ti samo đubre(ipak si samo jedan od nas :D )
nikome ne želim zlo u obliku nesreće ili povrede(nedaj Bože najgoreg),ali nemam problema priznati da mi je drago kad protivniku krepa auto...skakao sam po sobi kad se Ferrari otkazao u Suzuki 2006.g,bio živčan kad sam vidio da RB još super funkcionira nakon sudara u Brazilu prošle godine...
jbg,samo sam čovjek i to nemam problema priznati za razliku od nekih koji skriveni u foteljama iza nickova glume neke moralne vertikale
sumnjam da je Vettel pobjedio da ne bi vrištao i slavio zato jer je vodećem u utrci pukla guma i maknula mu ga s puta...isto tak sumnjam da Hrvatska igra za odlazak u Brazil s Portugalom(znam neće jer budemo oboje nositelji ak sve ispadne kak bi bilo realno) da se cijela Hrvatska ne bi veselila da Ronaldo zbog kartona ili neke sitne ozljedice mora propustiti tekmu/e
jbg,svi smo mi samo ljudi al se neki(pogotovo u ovom virtualnom svijetu) nastojimo prezentirati u nekom drugom,najčešće boljem svjetlu
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

danas mu je 26. rođendan nek mu je sretan
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ne možete na taj način povlačit paralelu između f1 i nogometa. kvar bolida i ozljeda jednog od igrača nije ni blizu isto.
bolid stane-GOTOVO,0 bodova
igrač se ozlijedi-uđe zamjena,koliko god lošiji bio, barem će ekipa završit utakmicu i ima šansu nastavit se borit.
može nekom biti drago, ali veselit i urlikat zbog toga je jadno. pričaj šta hoćeš, ali ja nisam ništa napisao niti sam urlikao niti skakao od sreće kad je Hamiltonu pukla guma i Vettel preuzeo vodstvo. da,bilo mi je drago jer navijam za Vettela...ali da sam bio presretan,da mi je to ispunilo dan...NIJE!

26 godina-3 naslova...još malo i moći ćemo reći da živimo u Vettelovoj eri.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

vidc je napisao/la:ne možete na taj način povlačit paralelu između f1 i nogometa. kvar bolida i ozljeda jednog od igrača nije ni blizu isto.
bolid stane-GOTOVO,0 bodova
igrač se ozlijedi-uđe zamjena,koliko god lošiji bio, barem će ekipa završit utakmicu i ima šansu nastavit se borit.
može nekom biti drago, ali veselit i urlikat zbog toga je jadno. pričaj šta hoćeš, ali ja nisam ništa napisao niti sam urlikao niti skakao od sreće kad je Hamiltonu pukla guma i Vettel preuzeo vodstvo. da,bilo mi je drago jer navijam za Vettela...ali da sam bio presretan,da mi je to ispunilo dan...NIJE!

26 godina-3 naslova...još malo i moći ćemo reći da živimo u Vettelovoj eri.
Pa Webber je ostal na stazi, momčad je dogurala do kraja :D
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Sretan rođendan Sebastiane ;)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

sad gledam snimku na Sky-u i kaže da je nakon utrke u Silverstoneu na nekom partyju Vettel svirao bubnjeve..kad je završio, prisutni su pljeskali, a on da je odgovorio "now you should boo this"...prgavo, prgavo
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

http://www.youtube.com/watch?v=PPnF89Kb3jY" onclick="window.open(this.href);return false;
od 7:45 do kraja...
zašto prgavo? u pitanju je obična zezancija
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

vidc je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=PPnF89Kb3jY
od 7:45 do kraja...
zašto prgavo? u pitanju je obična zezancija

Zato sto je to Vettel. Covjek koji je tri godine za redom prvak.
Prati se svaki njegov korak, i isti mu se gleda kroz povecalo. Meni osobno nema nikakovg smisla, ali dobro.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Jednostavno bahato. Ali su to ipak dobro odigrali navijači. Zanimljivo je kako je dobio pljesak na početku od "hejtera".
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

vidc je napisao/la:zašto prgavo?
Pa eto, navijači imaju svoje favorite u F1 za koje navijaju i vesele se kad suparnici odustanu...i sad kad je utrka završila, kada su na nekom partiju i kada dobije pljesak zato jer se ljudima svidilo što radi onda je on uvrijeđen
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Dani je napisao/la:Jednostavno bahato. Ali su to ipak dobro odigrali navijači. Zanimljivo je kako je dobio pljesak na početku od "hejtera".
A da je netko drugi to napravio umjesto njega ?
Da li bi isto bilo bahato, ili bi to bilo ok ?
slika
Odgovori