dajte mi kakav link za Nord koji valja
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID ... ife%202007" onclick="window.open(this.href);return false;dajte mi kakav link za Nord koji valja
Armanini je napisao/la:nego evo odvozili smo nesto krugova i par utrka, i nekako je kako sam i mislio.. jahanje i skakanjelik preskoci preko pasice, dakle cijeli preleti, ono.. posten skok, padne i nastavi dalje kao da nis ni bilo, naravno brze od mene koji ni ne diram pasicu
al najjace mi je kontriranje.. bitno je samo da u dobru stranu kontriras, nije bitno ni koliko nikako := doslovno mases s volanom lijevo desno i auto se smiri..
joj mučno mi je došlo kad sam ovo pročitao haha, nije valjda baš tako loše?Armanini je napisao/la:megani su za ovo hgtc i to ford gt40
ne kužim, dakle on je lagani mod još išao dodatno olakšat?Armanini je napisao/la:dakle janosh isao jos dodatno ustabilit auto i napravio da mozes kontrirat s mousom valjda..
ljudima se svidja, isto ko sta su se megani svidjali..Mario Bubaš odlican je mod svaka cast janosh
Ѓоко Бурагев Mnogu e dobar modot go probav
a da? o čemu se radi ako se smije znat?Armanini je napisao/la: izdurajmo jos ovo, jer ubrzo spremamo nes malo drukcije (zahvaljujuci lobiranju vaseg voljenog menepa cemo onda i vozit s vecim gustom ja se nadam..
može, ja cu oko 21 negdje doc...Armanini je napisao/la: ocemo veceras malo gp3? skinuli su i pripremili mod dva nova i pitaju svaki dan kad vozimo..
ma to je ovaj garant prvo odvozio 100 krugova offline, pa onda došao na server postavit.Armanini je napisao/la:suzuka je i dalje gore jedino se top vrijeme promjenilo
http://f1hracing.liveracers.info/Live/? ... cing.co.nf" onclick="window.open(this.href);return false;
pa ono, mozda uz slip ce se skinut
Ne nego ne zapisuje sve krugove neznam zasto. Napravio sam oko 25 krugovaK1M1 je napisao/la: ma to je ovaj garant prvo odvozio 100 krugova offline, pa onda došao na server postavit.![]()
![]()
daj neku drugu stazu večeras... nurb, hungaroring?
ako nisi nis brisao, onda moras imat sve i dalje.. kad se kopira samo se "merga" i zamjeni iste fajlove..harrahotto je napisao/la:ja sam sjebo sve rfactore nemam staza, nemam ništa..
probat ću do večeras sastaviti ali ne znam dal mi se da. imam samo ovaj porche.. i groupc naravno posebno
mozda iz tih instalacija izvucem nesto..
cuky, ovo što pišem je stvar ukusa, ne želim da ispadne da pametujem, a nisam u stanju napraviti ni stotinu koju si ti napravio..Cuky je napisao/la:za sada...
http://www.zaslike.com/files/63u59bdjk38zsfbemaa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Namjera mi je još dodati natpis "TEAM CROATIA" na krilo te popuniti sa još malo plave iznad prednjih kotača i dodati lovorov vijenac sa brojem 1 unutar njega.
Na bokove mislim da ne treba dodavati natpise "TEAM CROATIA" i slično, mislim da šahovnica sasvim dovoljno pokazuje
Nesto tipa ovo?harrahotto je napisao/la:i za kraj, da li bi bilo izvedivo da cijela karoserija bude samo šahovnica? možda bi bilo malo siromašno, ali molo bi bit fora, bilo bi upadljivo i smetalo bi suparnicima..