Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la F1NAC »

ovaj kotač je u neprirodnom polozaju :biggrin:

dajte mi kakav link za Nord koji valja
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Fino to bosanci uradise :D
slika
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

nisu to bosanci uradili :)
to neki vojkan radi za one koji nemaju..
dajte mi kakav link za Nord koji valja
http://rfactorcentral.com/detail.cfm?ID ... ife%202007" onclick="window.open(this.href);return false;

nego ces vozit ti ove porsche?
ne treba ti privikavanja ni nis as su lagani..

ako ces, ovo ti je rf sa modom i stazama koje se voze, izmedju ostalih i nord
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... =NAQGaf940" onclick="window.open(this.href);return false;
rFactor F1 HR server Info
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

odličan je ovaj bosanski, nice. 8) mogli bi i mi tom liku dat da nam napravi, vidi se da zna čovjek. :)
al prvo ćemo vidjet sto će cuky sklepat. :)
Armanini je napisao/la:nego evo odvozili smo nesto krugova i par utrka, i nekako je kako sam i mislio.. jahanje i skakanje :) lik preskoci preko pasice, dakle cijeli preleti, ono.. posten skok, padne i nastavi dalje kao da nis ni bilo, naravno brze od mene koji ni ne diram pasicu :)
al najjace mi je kontriranje.. bitno je samo da u dobru stranu kontriras, nije bitno ni koliko nikako := doslovno mases s volanom lijevo desno i auto se smiri..
Armanini je napisao/la:megani su za ovo hgtc i to ford gt40
joj mučno mi je došlo kad sam ovo pročitao haha, nije valjda baš tako loše?
Armanini je napisao/la:dakle janosh isao jos dodatno ustabilit auto i napravio da mozes kontrirat s mousom valjda..
ne kužim, dakle on je lagani mod još išao dodatno olakšat? :? daj, treba se žalit na ovo... ajmo onda radije igrat need for spped.. -.-
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Mario Bubaš odlican je mod svaka cast janosh

Ѓоко Бурагев Mnogu e dobar modot go probav
ljudima se svidja, isto ko sta su se megani svidjali..

nemas se sta zalit, mod je bio na glasanju, tu nitko bas nije glasao, kao ni za tc i abs..

neznam kakav je auto bio prije, jos mi je cijeli mod u smecu, al mi se neda probavat, al kazem, sad ga se moze vozit i preko mobitela..

kocenje je banana, punom kocnicom bez blokanja, a kad se spusti brzina oko 100 onda bloka (i to ako se pojaca pritisak).. al ajd, za hairpin ovdje nakon ravnice je zajebano.. najvise zato jer nemas neki feeling.. al opet.. moze se lako trail brakeat, tako da sta ja znam..
izvrtit se nakocenju nemozes, u zadnjem zavoju na pukehoke gdje prolazis nekih 200 kmh mozes kako god i sta god i nece se nis dogodit, jedino sto mozes otic presiroko van ako ti se neda malo popustit gas..

nemas sta nego probat..

ja mislim da cu ovu ligu dolazit samo srijedom na utrku.. zapravo i utorkom vjerojatno.. iako su staze koje ce trebat malo prihvatit, cisto rekreacijski ovu..
i da vozimo svi s 50% opet cemo razgulit.. ima nas pun k sad.. pozvao sam jos i josipa (onaj sto je bio dolazio s colakom, al nije imao tad volan)..
bosanci su malo jaci, vratio se adnan koji nije vozio pun k, taman negdje od nase f3 lige jer je on treba s nama ako se sjecate i odmah je brz..

ovo je ionako for fun only, jbga..

izdurajmo jos ovo, jer ubrzo spremamo nes malo drukcije (zahvaljujuci lobiranju vaseg voljenog mene :) pa cemo onda i vozit s vecim gustom ja se nadam..

ocemo veceras malo gp3? skinuli su i pripremili mod dva nova i pitaju svaki dan kad vozimo..
suzuka je i dalje gore jedino se top vrijeme promjenilo :)
http://f1hracing.liveracers.info/Live/? ... cing.co.nf" onclick="window.open(this.href);return false;

pa ono, mozda uz slip ce se skinut :)
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

ja sam sjebo sve rfactore nemam staza, nemam ništa..
probat ću do večeras sastaviti ali ne znam dal mi se da. imam samo ovaj porche.. i groupc naravno posebno :)

mozda iz tih instalacija izvucem nesto..
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Armanini je napisao/la: izdurajmo jos ovo, jer ubrzo spremamo nes malo drukcije (zahvaljujuci lobiranju vaseg voljenog mene :) pa cemo onda i vozit s vecim gustom ja se nadam..
a da? o čemu se radi ako se smije znat? :)

Armanini je napisao/la: ocemo veceras malo gp3? skinuli su i pripremili mod dva nova i pitaju svaki dan kad vozimo..
može, ja cu oko 21 negdje doc...
Armanini je napisao/la:suzuka je i dalje gore jedino se top vrijeme promjenilo :)
http://f1hracing.liveracers.info/Live/? ... cing.co.nf" onclick="window.open(this.href);return false;

pa ono, mozda uz slip ce se skinut :)
ma to je ovaj garant prvo odvozio 100 krugova offline, pa onda došao na server postavit. :biggrin: :p

daj neku drugu stazu večeras... nurb, hungaroring?
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

K1M1 je napisao/la: ma to je ovaj garant prvo odvozio 100 krugova offline, pa onda došao na server postavit. :biggrin: :p

daj neku drugu stazu večeras... nurb, hungaroring?
Ne nego ne zapisuje sve krugove neznam zasto. Napravio sam oko 25 krugova :)

Nego... evo kako izgleda 54.564 krug na Pukekohe sa Porscheom GT3
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qvqlDrMV ... e=youtu.be[/youtube]
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

harrahotto je napisao/la:ja sam sjebo sve rfactore nemam staza, nemam ništa..
probat ću do večeras sastaviti ali ne znam dal mi se da. imam samo ovaj porche.. i groupc naravno posebno :)

mozda iz tih instalacija izvucem nesto..
ako nisi nis brisao, onda moras imat sve i dalje.. kad se kopira samo se "merga" i zamjeni iste fajlove..

uzmi si ovaj rfactor sa porscheom, negdje na novo mjesto i iz stare instalacije skopiraj foldere iz vehicles sto zelis i iz location za staze..
za modove ti jos treba i rft i sound i jos par foldera, al to ces skuzit..

eh mans mans. nisam ni sumnjao :)
nego trebao si krug s onboard kamere, da i mi malo nes naucimo :)

moze hungaroring da, i mislio sam da vozimo obzirom da je sljedeca utrka tamo..

btw mans to nije porsche za ligu? to je porsche iz orig moda, sa orig fizikom?
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Bas mi je cudno bilo zasto mi tvoj setup nije bio pod Vehicle nego sam morao ic pod All da mi se pojavi. Al otvorio sam PorscheGT3 VA mod al imam sve aute nutra-.-

EDIT: Aha skuzio sam, nisam uzeo auto iz GT3 klase nego iz SPA_2011 24H tak nest... po specifikacijama su isti, trebalo bi biti razlike u fizici?
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

da, sa ovim z ligu, sa preradjenom fizikom ces ic vjerojatno jos brze :)

stavio sam madjarsku, ja sam na serveru pa se vidimo..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

za sada...
http://www.zaslike.com/files/63u59bdjk38zsfbemaa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Namjera mi je još dodati natpis "TEAM CROATIA" na krilo te popuniti sa još malo plave iznad prednjih kotača i dodati lovorov vijenac sa brojem 1 unutar njega.

Na bokove mislim da ne treba dodavati natpise "TEAM CROATIA" i slično, mislim da šahovnica sasvim dovoljno pokazuje :)
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
harrahotto

Cuky je napisao/la:za sada...
http://www.zaslike.com/files/63u59bdjk38zsfbemaa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Namjera mi je još dodati natpis "TEAM CROATIA" na krilo te popuniti sa još malo plave iznad prednjih kotača i dodati lovorov vijenac sa brojem 1 unutar njega.

Na bokove mislim da ne treba dodavati natpise "TEAM CROATIA" i slično, mislim da šahovnica sasvim dovoljno pokazuje :)
cuky, ovo što pišem je stvar ukusa, ne želim da ispadne da pametujem, a nisam u stanju napraviti ni stotinu koju si ti napravio..
ja bi ove plamenove maknuo, jer mi kvare koncepciju cijele sheme, koja je sama po sebi odlična.
i ovaj "is faster than you", ja sam prvi koji će pobiti tu izjavu, dakle bilo bi bolje da piše nešto "simpatično" a opet ne toliko direknto. Tipa "keep distance" ili "staj behind" ili na domaćem jeziku... "ugasi duga svijetla" ili nešt.. mislim, ovo samo nabacujem, ali neka bude nešto što neće biti predmet podsmjehivanja...

hough
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

svaka kritika, posebno konstruktivna kao tvoja, je uvijek dobrodošla :)

Što se tiče toga tekstića na guzici, ovo sam stavio jer smo tako bili pričali, ali ako imate neku duhovitu dosjetku slobodno postavite...nešto čemu će se ljudi smijat i ispadat od smijeha :D

Što se plamena tiče, on je stavljen kao "pokazatelj brzine", tj. kao da nam se pale kotači od jurnjave...mislio sam to i nakon stražnjih napraviti ali je taj dio podijeljen na 3 dijela na teksturi i jednostavno mi je nemoguće pospajat kako sam zamislio.

Evo kako bi bio bez plamena:
slika

Meni iskreno malo prazno, ali to je opet moj subjektivan stav. Naravno, ako vam se kompletna ideja koju imam ne sviđa nemam ništa protiv ni da se pita nekog drugog da napravi skin

slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Sve osim ovog plavog mi je super. Neznam dal je uopce potrebna plava boja, a ako vec je, onda ju je bolje stavit na krov kao plamen neki ili tak neku formu
harrahotto

Ok, evo, ja ću nastojati biti konstruktivan sa savjetima (iako ponekad mrzim kad meni dijele savjete hahahah)

Pošto je naša zastava crven/bijeli/plavi, što misliš da po sredini vozila opališ neki bijeli moment, dakle da cijeli auto bude u toj "troboji". možda ta bijela na koso nekako da ide tako da daje taj efekt "strijele" ili brzine, nešto kao što bosanci imaju skin... druga opcija je da imamo onaj "racing stripe" u trobojnici, kao što si u prvoj varijanti napravio po dužini cijelog auta, ne nužno po sredini, kao što je Herby imao...

Oni plamenovi su fora, ali mi nisu pasali na bazu svega, bilo je previše toga i malo je kaotično djelovalo, malo mi je djelovalo "amaterski" (kao ono kad si sam slažeš oznake u NFS..)

Možda šahovnicu dignuti na krov u mjesto na haubu, a haubu presjeći sa plavom i bijlom u toj "strijeli" ...
ne znam koliko ti to vremena oduzima, ali ako možeš se poigrati s tim i probati par varijanti bi bilo super...

i za kraj, da li bi bilo izvedivo da cijela karoserija bude samo šahovnica? možda bi bilo malo siromašno, ali molo bi bit fora, bilo bi upadljivo i smetalo bi suparnicima..

i da, ona poruka iza bi trebala dekoncentrirati i odvraćati pažnju onima koji nas pretiču, pa ajde momci, potrudimo se i pronađimo taj killing joke...
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

harrahotto je napisao/la:i za kraj, da li bi bilo izvedivo da cijela karoserija bude samo šahovnica? možda bi bilo malo siromašno, ali molo bi bit fora, bilo bi upadljivo i smetalo bi suparnicima..
Nesto tipa ovo? 8)
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Ovako?
slika

Ako vam je ovo ok recite jer neću nastavit na njemu prije nego se složimo da je to taj...ovo povezivanje kockica na različitim djelovima templejta je ubitačno u oduzimanju vremena pa ne želim napravit i onda da vam se ne sviđa...dakle, iznad prednjeg branika će još doći plava linija koja će "zatvoriti" kockice tako da će branik ostat čisto crven. Iza će se plava linija sa boka nastaviti ispod svjetla i ona će isto biti rub koji zatvara kokice...krov bi onda ostao čisto crven

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

ovaj zadnji je dobar, možda samo još plavih detalja ubacit. Npr. na krovu stavit ko ovaj sa mansellovog videa, samo plavo.. i možda tanje.. (ili dvije tanje) i onda da se nastavlja na stražnji dio auta...

al svatko ima neke svoje ideje, tko ce svima udovoljit. :D
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Evo što imam za sada...idem na posao pa mogu doraditi večeras ako imate prijedloge
slika
slika
slika

slika
harrahotto

pa meni je ovo baš nekako racerski!
Haris KTM
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la Haris KTM »

ovaj Dominik je lik ludara, uradio nama skin a nismo ni trazili, nasa dva momka vec rade skinove isto super barataju ali covjek je to uradio u par sati, ima ukusa i znanje jer to radi sa pola muke, nek izbaci i vama neku verziju cisto da vidite kako se cine boje i sta da nabacite na liverje

ja sam ovim nasim stvarno zadivljen, slozio je boje zastave i josh nabacio stari BiH grb sa ljiljanima :-)))
slika
harrahotto

e, Cuky, sad sam malo gledao razne sheme po netu, mozda da stavis da bijela bude temelj a ne crvena? bilo bi manje napadno i više bi se šahovnica isticala...
i onda eventualno (ovo je sad već perverzarija?) da ova plava crta koja obrubljuje ne bude samo plava nego crven/bijela/plava??
jebiga, stvarno ne znam koliko je to više muka za napraviti, zato se nemoj ljutiti, ja samo ovako ideje nabacujem..

i da, ovaj bosanski izgleda super, ali to je i sa presijavanjima i sve to, kad naš bude gotov biće isto tako opak...
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Temeljna bijela boja mi se cini kao jako dobar prijedlog. Evo ja sam zamolio Dominika da napravi skin za Hrvatsku pa da vidimo hoce li nam se svidjet jer je ove ostale skinove stvarno dobro napravio.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

cuky, ovaj logo hrvatska sa strane i na haubi se uopce ne vidi... trebalo bi crnim slovima napisat hrvatska ili croatia da bi se vidjelo...
a inace mi je ok ovakav, mislim da mi se bijeli nebi svidjao, uvijek radije crvena nego bijela da se mene pita.
inače baš me zanima kako bi izgledao da je temeljna boja crna, dakle ovaj dizajn isti ostaje samo umjesto crvene (gdje nije šahovnica) crna. :)
ajd baš me zanima kako ce taj dominik napravit...
slika
Odgovori