hm, ne kužim zašto bi button lewisa propustio a vettela ne, objasni mi?
omg, pa zar i ti?
pa niste valjda toliko ludi.. pa normalno da vozaci nemaju isti odnos prema svakome lol..
dajte pratite koji prijenos gdje je pogled i uvid u f1 svijet direktno iz f1 svijeta, a ne s novinarske strane..
davidson je prvi rekao kako je button igrao za lewisa i koliko mu je pomogao, ako vam ne znaci nis moje misljenje, mozda vam explain nekog tko je bio u svijetu f1 vise znaci..
il jos bolje - skinite si utrku i pogledajte na miru sami - pogledajte buttonovo branjenje protiv lewisa i buttonovo branenje protiv vettla.. mislim da svi imate zdrava 2 oka da vidite razlike.. al ne gledat na nacin- u jbte jesi vidio kako je najbolji vozac ikad lewis prosao odmah buttona, a mali govnjar vettel nije mogao 13 krugova..
drugi primjer webberovo pasivno branenje od lewisa sto vam sam fkng lewis rekao nakon utrke da je sretan sto se malo pofajtao sa webberom, jer jos malo ga vise nece bit, i da mu se zahvaljuje sto je bio BLAG i nije se jako branio..
dalje primjer masse i branenja od grosjeana.. kao suprotnost pasivnom branenju..
pricate o nekim pretjecanjima, a ja se ne sjecam ni jednog pretjecanja koje je bilo za poziciju.. ili je lewisovo pretjecanje buttona za poziciju? lewisovo pretjecanje webbera za poziciju?
morate razdvojit pretjecanja vozaca sa kojim se boris direktno za poziciju, i pretjecanje vozaca koji se nadje ispred tebe zbog druge taktike i ne odlaska u box..
vettel je probao jednom konkretno proc buttona i to je zavrsilo malo kidanjem krila.. button jednostavno nije htio popustit vettlu (bilo je lijepo za gledat)
naravno da si je vettel sam kriv, mogao je probat na silu i na misice kao sto su neki prolazili, al lik nema potrebe riskirat..
dajte mi onda objasnite zasto grosjean nije prosao alonsa koji je kroz cijelu utrku imao sporiji pace od njega.. koliko krugova na kraju utrke mu je bio unutar sekunde?
shvatite da je to madjarska, staza prakticki ima samo jedno mjesto za pretjecanje koje ovaj put uopce nije bilo.. da je primjerice bio schumaher na poleu on bi mogao drzat cijeli grid iza sebe..
pretjecanja koja su bila su bila super, najcesce doduse sa jednim vozacom koji mora otic van staze, al ajd..
Da ga je htel proci mogel ga je komotno proci i tocka, jer da nije nebi ga prosel ni nakon 14 krugova.
aha, znaci on nije htio prestic.. aha sad kuzim.. ma da, to ful ima smisla.. otkinuo je malo krila tek tako.. za publiku lol..
da.. vozaci vjerojatno tako misle.. mah.. ne zelim ga prestic pa cu se vozikat iza njega i gubit cijelu sekundu po krugu.. ono.. whatever..
da mi je gledat utrke sa vasim ocima i sa vasim shvacanjem.. hah
ako mogu grosjean
zasto grosjean nije prestigao alonsa?
isto nije htio ili?
mislim bezvezna je rasprava, al rec da se button isto branio protiv lewisa i vettla je na totalna bedastoca..
ni ovo ti ne drži vodu, pa nije ni lewis pretjecao na ravnici pomoću drs-a.
o jbo vas.. cemu fkng usporedjivanje uvijek.. pise se o vettlu vi spomete lewisa.. pise se o lewisu, vi spomenete vettla.. pa ne voze ljudi iste bolide jebo vas..
ja sam komentirao brzinu rbra u odnosu na mcm koja je manja, samo to, nis vise ni nis manje.. da.. ta brzina ne znaci jako nis jer nije znacila nikom na prvoj zoni, tako da ta cinjenica nije ni vazna, al igra ulogu u napadanju.. neznam dal uzimate u obzir da se bolid koji se brani protiv drsa pokusava branit kersom, a u ovom slucaju button si nije ni ostavljao kersa jer mu nije bilo potrebno..
al dok se brzi bolid uz pomoc drsa vise priblizi nakon prve zone i u drugoj dodje na guzicu i u priliku za napad, ovaj nije imao tu mogucnost..
ja ne branim vettla dapace.. i ja bi ocekivao da ga rjesi u 2 3 kruga, al nije mi bilo jasno ni zasto alonso nije napao u jbnih pol utrke petrova, a bila je utrka za jbni naslov.. pa opet se zna razlog, novi motor u renolu i ovo i ono i simo i tamo i skuzis da je ocito nemoguce..
a zapravo rasprava je oko toga dal je to lewis imao olaksanu utrku ili ne - naravno da je.. i to maximalno olaksanu..