Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
hah, baš lijepo, sad se moraju svi igrači lige cijepiti protiv bjesnoćeAlonso-champ je napisao/la:Suarez produzio ugovor sa Redsima do 2018...plata..200 000 funti sedmicno...bravo majstore,vidi se da mu Anfield i navijaci puno znace![]()
Znači, treba se okrenuti građanima ili lovašima iz Monaca...Alonso-champ je napisao/la:Suarez produzio ugovor sa Redsima do 2018...plata..200 000 funti sedmicno...bravo majstore,vidi se da mu Anfield i navijaci puno znace![]()
Falcau je problem prvenstveno plaća jer ga Real sigurno neće toliko plaćati po sezoni kao npr. Monaco.Alonso-champ je napisao/la: @Schumy...mislim da imate velike sanse dovesti Falcaa,ubedjen sam da bi volio preci u Real,cini mi se da bas nije sve OK tamo u Monacu...a za Aguera se je vec tad govorilo da mu je City medju stanica za Real,posto bi ga navijaci "ubili"da je tad presao iz Atletica u Real....mozda se je dosad nesto promjenilo,mozda mu se dopalo u City-u,ko zna...al tad se je to govorilo...
Mandžo ili Lewandovski,ovisi kakav je njihov status s BayernomSchumy.d je napisao/la:Baš i nema nekih drugih kvalitetnih opcija za dovođenje u napad.
Znam ja jedan tekući u Zagrebačkoj banci pa ako imaš viška love ti uplati a ja ću im proslijediti preko svojih vezaDani je napisao/la:Pa dobro koji je broj žiro računa tih sudaca?!
suti poludio sam,dobra stvar je da smo skoro sve te derbi utakmice odigrali u gostima,i jos smo tu,u igri,a svi nam jos moraju doc na Anfield....zasluzili smo defenitivno bod ako ne i pobjedu protiv Gradjana...Dani je napisao/la:Pa dobro koji je broj žiro računa tih sudaca?!
Navodno na ljeto dolaze Xabi i Pedro na Anfield... to bi bila onda stvarno jaka momčad. Mislim da bi Liverpoolu obojica legla odlično.Alonso-champ je napisao/la:suti poludio sam,dobra stvar je da smo skoro sve te derbi utakmice odigrali u gostima,i jos smo tu,u igri,a svi nam jos moraju doc na Anfield....zasluzili smo defenitivno bod ako ne i pobjedu protiv Gradjana...Dani je napisao/la:Pa dobro koji je broj žiro računa tih sudaca?!
Alonso-champ je napisao/la:ok,da je to onaj stari Xabi,ne znam u kakvoj je formi sad,bio je povredjen zar ne??za Pedra sve najbolje,sjeo bi dobro na boku,njegova brzina........sastav ti je extrani Mou nebi mogao bolje....
Još bi ga dobili za džabe.Alonso-champ je napisao/la:ok,samo pitam,jer ne pratim La Ligu bas toliko....ako je tako kao so kazes,onda,Xabi if you want to come back,you are very welcome
Kolega, ne smiješ tako podcjenjivati momčadi pa makar rivali bili.Scuderia je napisao/la:Gündogan je na radaru Reala.
Ako se ostvari transfer, Zuti gube jos jednog igraca. Jos da im Reus ode, i eto ih tamo gdje i pripadaju - sredina tablice.
Gündo je fin igrac, samo da mu se ne desi sudbina Sahina.
Sada mi nije jasno recenica navijaca Dortmunda : Nasi igraci vole klub, zato i ostaju
... a svake godine im odlazi po jedan igrac. Toliko o ljubavi prema tom klubu.
Za svakog boljeg igraca oni nemaju sanse boriti se, moraju uzimati igrace iz drugog plana. ( iznimka Reus, Gündo )Schumy.d je napisao/la: Kolega, ne smiješ tako podcjenjivati momčadi pa makar rivali bili.
Dortmund ako proda ovu dvojicu, na njima će zaraditi preko 50 milijuna eura i sigurno će dovesti prave zamjene. Zna Klopp šta radi. Pogledaj Mkhitaryana. Sasvim solidna zamjena Gotzeu.![]()
Bit će oni u vrhu još duže vrijeme...
Pa u uzimanju igrača iz drugog plana je Borussia prvak svijeta. Oni stvaraju igrače koje kasnije skupo prodaju. Imaju odličnu skaut službu i nemaju puno promašaja u dovođenju.Scuderia je napisao/la: Za svakog boljeg igraca oni nemaju sanse boriti se, moraju uzimati igrace iz drugog plana. ( iznimka Reus, Gündo )
Otisao Götze - Mkhitaryan
Odlazi Lewandowski - ? Igrace tipa Suarez, Gomez, Iguain i sl. ne mogu dobiti
Odlazi Gündo - ? Treba naci takvog igraca koji igra sve u vezi od zadnjeg veznog pa do AMC, i jos da zeli igrati za njih.
Otici ce jednog dana i Reus - nebitno gdje ce zavrsiti, ali koga naci da odmah moze svojim kvalitetama pomoci ekipi ? - pada mi na pamet Draxler, ali on ce zamjeniti Riberya jednog dana.![]()
Ne bih se bas slozio da zna sta radi, doveo onog Armenca koji igra u centralnu veznu liniju, a otisao mu Götze koji je drugaciji tip igraca
Zasto po meni on nije bogzna sta pokazao ?
Reus je taj koji vuce ekipu, on mi je statican.
Sada im predstoji bitka za ulazak u LP, ako kojim slucajem izgube istu, sve te novce od transfera ce morati preusmjeriti u vracanje dugova. Da ne govorim o tome kako bi neki trazili transfere jer im se igra LP i sl. i hopa.
Samo je jedan neprijatelj, i to " krvni "wolfman je napisao/la:i onda će neko drugi bit prvi pratitelj u ligi i postati smrtni neprijatelj
Od toga nema kruha, uzalud ti je sve to kada pokucaju Bayern, Real, Barcelona i dr.Schumy.d je napisao/la: Pa u uzimanju igrača iz drugog plana je Borussia prvak svijeta. Oni stvaraju igrače koje kasnije skupo prodaju. Imaju odličnu skaut službu i nemaju puno promašaja u dovođenju.
Götze je zmaj, pravi Bavarac, steta sto smo ga dobili ozljedjenog, pa smo ga morali cekati. Blista blista, cca. 680 min je proveo na terenu, zabio jedan gol i podijelio 4 asistencije, tocnost njegovih passova iznosi 85.7 % . Sta bi tek bilo da smo ga dobili zdravog ?Schumy.d je napisao/la: Pa ni Gotze ne blista ne znam kako u Bayernu.
Vrijeme ce pokazati od kakvog je materijala napravljen Armenac. Za sada, meni je nekako prestatican.Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da je Armenac odlično pojačanje njima. Ima vremena još za njih...
Nemaju oni toliko novaca za Mandzu.Schumy.d je napisao/la: Ako ode Lewandowski, oni mogu dovesti Mandžukića i opet su jaki. Imaju i Aubameyanga koji može postati dobar igrač... U Portu recimo imaš Jacksona Martineza koji je ubojica u napadu, a dobili bi ga za manje novaca nego šta bi eventualno prodali Gundogana. Zamjenu za Gundogana imaju u Sahinu i tu su pokriveni.
Schumy.d je napisao/la: A sad će kupiti Halilovića, taman da se uigra da za 2 sezone mogu prodati Reusa.![]()
Znam, zato sam i rekao da ce zamjeniti Riberya jednog dana.Schumy.d je napisao/la: A šta se tiče Draxlera, mislim da je on izjavio da nema tih novaca za koje bi on otišao u Borussiu Dortmund.
Moja ponuda ti još uvijek vrijedi.Dani je napisao/la:Pa dobro koji je broj žiro računa tih sudaca?!
Pa ovo je gore od hnl-a. I onda onaj Gepetto kuka kako Suarez skače u bazen. To su ti petrodolari koji će uništiti Premiership. Englesku repku već jesu.Toon je napisao/la:Moja ponuda ti još uvijek vrijedi.Dani je napisao/la:Pa dobro koji je broj žiro računa tih sudaca?!Proslijeđujem poštenom policajcu Webbu!