Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Alonso-champ
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Alonso-champ »

Suarez produzio ugovor sa Redsima do 2018...plata..200 000 funti sedmicno...bravo majstore,vidi se da mu Anfield i navijaci puno znace =D> :faca:
Alonsista hasta la muerte..
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Alonso-champ je napisao/la:Suarez produzio ugovor sa Redsima do 2018...plata..200 000 funti sedmicno...bravo majstore,vidi se da mu Anfield i navijaci puno znace =D> :faca:
hah, baš lijepo, sad se moraju svi igrači lige cijepiti protiv bjesnoće :badgrin:
...nakon revijalnog i ozbiljniji ton - mislim da vam je ovo daleko najveće pojačanje predstojećeg prijelaznog roka, nešto se šuška i o odštetnoj klauzuli od preko 100 milijuna funti. Kako on tek sad ulazi u one najbolje napadačke godine vjerujem da su svi navijači nekad velikog kluba oduševljeni ovo je stvarno odličan posao i pokazivanje uprave koliko vjeruju u Brendana (ili Brendona ne da mi se tražiti) i njegovu viziju...njegova trenutna forma je zastrašujuća i ako uspijete negdje iskamačiti dva vrhunska igrača (sredina i obrana) mogli bi i ove godine odigrati važnu ulogu...Loco ili Pistolero odmilja je pokazao da uz lovu, koja nije mala u ovom slučaju, ipak ima nešto i u ljubavi i poštovanju prema nekom klubu...odličan posao kluba i iskreno me raduje što će ostati u najboljoj ligi svijeta...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Rumour One

Mohamed Salah is '99% certain' to join Liverpool in January, according to his former team-mate Mohamed Zika.

The Basel star, part of the side that beat Chelsea twice in this year's group stages, would be likely to cost £15m and is also thought to be interesting Mourinho's side and Manchester United but the Reds are in pole position according to his Egyptian compatriot.

According to reports in The Metro , Zika said, "Yes, I am 99% sure this will happen.

‘He makes us and all of Egypt proud. Everybody talks about Mohamed Salah now – and aside from that he’s my friend.

‘I’m very happy for him.’

Rumour Two

Liverpool could be set for talks with Porto over a move for midfielder Fernando.

According to reports from Portugese paper A Bola that have picked up by Sportsvibe , the midfielder's agent has had contact from Anfield.

The 26 year old has been a mainstay at the heart of the Porto midfield for some years and has previously been linked with Juventus, Inter Milan and Everton.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Alonso-champ je napisao/la:Suarez produzio ugovor sa Redsima do 2018...plata..200 000 funti sedmicno...bravo majstore,vidi se da mu Anfield i navijaci puno znace =D> :faca:
Znači, treba se okrenuti građanima ili lovašima iz Monaca... :biggrin:

Još ako vam se vrati Alonso, bit ćete moćni. :)
Alonso-champ
Veteran
Veteran

@Dani..da nam je dovest Fernanda mi smo na konju,momak je strava igrac..

@Schumy...mislim da imate velike sanse dovesti Falcaa,ubedjen sam da bi volio preci u Real,cini mi se da bas nije sve OK tamo u Monacu...a za Aguera se je vec tad govorilo da mu je City medju stanica za Real,posto bi ga navijaci "ubili"da je tad presao iz Atletica u Real....mozda se je dosad nesto promjenilo,mozda mu se dopalo u City-u,ko zna...al tad se je to govorilo...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la: @Schumy...mislim da imate velike sanse dovesti Falcaa,ubedjen sam da bi volio preci u Real,cini mi se da bas nije sve OK tamo u Monacu...a za Aguera se je vec tad govorilo da mu je City medju stanica za Real,posto bi ga navijaci "ubili"da je tad presao iz Atletica u Real....mozda se je dosad nesto promjenilo,mozda mu se dopalo u City-u,ko zna...al tad se je to govorilo...
Falcau je problem prvenstveno plaća jer ga Real sigurno neće toliko plaćati po sezoni kao npr. Monaco.
Ali, opet, on sam je rekao da je navijač Reala tako da možda pristane i za manju svotu.

A Aguero sumnjam da će iz Citya. Ova sezona mu ide savršeno i ako osvoje neki trofej, neće on iz Manchestera.

Vidjet ćemo na ljeto kakvi su planovi Reala. Baš i nema nekih drugih kvalitetnih opcija za dovođenje u napad.
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

Schumy.d je napisao/la:Baš i nema nekih drugih kvalitetnih opcija za dovođenje u napad.
Mandžo ili Lewandovski,ovisi kakav je njihov status s Bayernom
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Hvala ti JUPP sto si nam omogucio da igramo finale europskog supercupa, i finale svjetskog klupskog nogometnog prvenstva.

Iako si rekao da su to Guardiolini trofeji, svaki pravi navijac te trofeje prepisuje tebi.

Danke Jupp
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pa dobro koji je broj žiro računa tih sudaca?!

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la:Pa dobro koji je broj žiro računa tih sudaca?!
Znam ja jedan tekući u Zagrebačkoj banci pa ako imaš viška love ti uplati a ja ću im proslijediti preko svojih veza :D ...
Ovo kolo je obilovalo nekim katastrofalnim sudačkim greškama...NUFC je igrao sa tri igrača viška ovo kolo 2 crvena i fantastičan sudac koji je bio najbolji igrač moje momčadi :), neprocijenjiv osječaj sad vidim kako je lijepo nekim navijačima nekih klubova :badgrin: ...
...a da ste zaslužili barem bod ako ne i sva tri to jeste, no ne brini se vratiti će vam protiv nekog drugog...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Alonso-champ
Veteran
Veteran

suti poludio sam,dobra stvar je da smo skoro sve te derbi utakmice odigrali u gostima,i jos smo tu,u igri,a svi nam jos moraju doc na Anfield....zasluzili smo defenitivno bod ako ne i pobjedu protiv Gradjana...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:
suti poludio sam,dobra stvar je da smo skoro sve te derbi utakmice odigrali u gostima,i jos smo tu,u igri,a svi nam jos moraju doc na Anfield....zasluzili smo defenitivno bod ako ne i pobjedu protiv Gradjana...
Navodno na ljeto dolaze Xabi i Pedro na Anfield... to bi bila onda stvarno jaka momčad. Mislim da bi Liverpoolu obojica legla odlično.

-------------------------- Mignolet------------------------
Johnson ---------- Agger ------- Sakho -------- Cissokho
----------------- Xabi Alonso --- Gerrard -----------------
Pedro -------------------- Coutinho ------------- Sturridge
----------------------------- Suarez ------------------------

Šta vi Liverpoolovci mislite o ovom sastavu, jel to dobro? :biggrin:
Alonso-champ
Veteran
Veteran

ok,da je to onaj stari Xabi,ne znam u kakvoj je formi sad,bio je povredjen zar ne??za Pedra sve najbolje,sjeo bi dobro na boku,njegova brzina........sastav ti je extra :-) ni Mou nebi mogao bolje....
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:ok,da je to onaj stari Xabi,ne znam u kakvoj je formi sad,bio je povredjen zar ne??za Pedra sve najbolje,sjeo bi dobro na boku,njegova brzina........sastav ti je extra :-) ni Mou nebi mogao bolje....
:shock: :shock:
Šališ se, pa Xabi igra najbolje do sad. Zvijer je i nadam se da će produžiti ugovor. Igra fantastično, sigurno jedan od top 5 najvažnijih igrača trenutno u Realu. ;)

Ako ode, Real gubi puno, a ako dođe u Liverpool, dobivate veliko pojačanje. Godine mu se ne osjete, igra skoro svaku utakmicu bez problema.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

ok,samo pitam,jer ne pratim La Ligu bas toliko....ako je tako kao so kazes,onda,Xabi if you want to come back,you are very welcome :-)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Alonso-champ je napisao/la:ok,samo pitam,jer ne pratim La Ligu bas toliko....ako je tako kao so kazes,onda,Xabi if you want to come back,you are very welcome :-)
Još bi ga dobili za džabe. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Gündogan je na radaru Reala.

Ako se ostvari transfer, Zuti gube jos jednog igraca. Jos da im Reus ode, i eto ih tamo gdje i pripadaju - sredina tablice.

Gündo je fin igrac, samo da mu se ne desi sudbina Sahina.

Sada mi nije jasno recenica navijaca Dortmunda : Nasi igraci vole klub, zato i ostaju

... a svake godine im odlazi po jedan igrac. Toliko o ljubavi prema tom klubu. :oops:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Gündogan je na radaru Reala.

Ako se ostvari transfer, Zuti gube jos jednog igraca. Jos da im Reus ode, i eto ih tamo gdje i pripadaju - sredina tablice.

Gündo je fin igrac, samo da mu se ne desi sudbina Sahina.

Sada mi nije jasno recenica navijaca Dortmunda : Nasi igraci vole klub, zato i ostaju

... a svake godine im odlazi po jedan igrac. Toliko o ljubavi prema tom klubu. :oops:
Kolega, ne smiješ tako podcjenjivati momčadi pa makar rivali bili.
Dortmund ako proda ovu dvojicu, na njima će zaraditi preko 50 milijuna eura i sigurno će dovesti prave zamjene. Zna Klopp šta radi. Pogledaj Mkhitaryana. Sasvim solidna zamjena Gotzeu. ;)

Bit će oni u vrhu još duže vrijeme...
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Kolega, ne smiješ tako podcjenjivati momčadi pa makar rivali bili.
Dortmund ako proda ovu dvojicu, na njima će zaraditi preko 50 milijuna eura i sigurno će dovesti prave zamjene. Zna Klopp šta radi. Pogledaj Mkhitaryana. Sasvim solidna zamjena Gotzeu. ;)

Bit će oni u vrhu još duže vrijeme...
Za svakog boljeg igraca oni nemaju sanse boriti se, moraju uzimati igrace iz drugog plana. ( iznimka Reus, Gündo )

Otisao Götze - Mkhitaryan
Odlazi Lewandowski - ? Igrace tipa Suarez, Gomez, Iguain i sl. ne mogu dobiti
Odlazi Gündo - ? Treba naci takvog igraca koji igra sve u vezi od zadnjeg veznog pa do AMC, i jos da zeli igrati za njih.
Otici ce jednog dana i Reus - nebitno gdje ce zavrsiti, ali koga naci da odmah moze svojim kvalitetama pomoci ekipi ? - pada mi na pamet Draxler, ali on ce zamjeniti Riberya jednog dana. :D

Ne bih se bas slozio da zna sta radi, doveo onog Armenca koji igra u centralnu veznu liniju, a otisao mu Götze koji je drugaciji tip igraca
Zasto po meni on nije bogzna sta pokazao ?

Reus je taj koji vuce ekipu, on mi je statican.
Sada im predstoji bitka za ulazak u LP, ako kojim slucajem izgube istu, sve te novce od transfera ce morati preusmjeriti u vracanje dugova. Da ne govorim o tome kako bi neki trazili transfere jer im se igra LP i sl. i hopa.
slika
wolfman
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

i onda će neko drugi bit prvi pratitelj u ligi i postati smrtni neprijatelj :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Za svakog boljeg igraca oni nemaju sanse boriti se, moraju uzimati igrace iz drugog plana. ( iznimka Reus, Gündo )

Otisao Götze - Mkhitaryan
Odlazi Lewandowski - ? Igrace tipa Suarez, Gomez, Iguain i sl. ne mogu dobiti
Odlazi Gündo - ? Treba naci takvog igraca koji igra sve u vezi od zadnjeg veznog pa do AMC, i jos da zeli igrati za njih.
Otici ce jednog dana i Reus - nebitno gdje ce zavrsiti, ali koga naci da odmah moze svojim kvalitetama pomoci ekipi ? - pada mi na pamet Draxler, ali on ce zamjeniti Riberya jednog dana. :D

Ne bih se bas slozio da zna sta radi, doveo onog Armenca koji igra u centralnu veznu liniju, a otisao mu Götze koji je drugaciji tip igraca
Zasto po meni on nije bogzna sta pokazao ?

Reus je taj koji vuce ekipu, on mi je statican.
Sada im predstoji bitka za ulazak u LP, ako kojim slucajem izgube istu, sve te novce od transfera ce morati preusmjeriti u vracanje dugova. Da ne govorim o tome kako bi neki trazili transfere jer im se igra LP i sl. i hopa.
Pa u uzimanju igrača iz drugog plana je Borussia prvak svijeta. Oni stvaraju igrače koje kasnije skupo prodaju. Imaju odličnu skaut službu i nemaju puno promašaja u dovođenju.

Pa ni Gotze ne blista ne znam kako u Bayernu. Ja mislim da je Armenac odlično pojačanje njima. Ima vremena još za njih...
Ako ode Lewandowski, oni mogu dovesti Mandžukića i opet su jaki. Imaju i Aubameyanga koji može postati dobar igrač... U Portu recimo imaš Jacksona Martineza koji je ubojica u napadu, a dobili bi ga za manje novaca nego šta bi eventualno prodali Gundogana. Zamjenu za Gundogana imaju u Sahinu i tu su pokriveni.

A sad će kupiti Halilovića, taman da se uigra da za 2 sezone mogu prodati Reusa. :biggrin:
A šta se tiče Draxlera, mislim da je on izjavio da nema tih novaca za koje bi on otišao u Borussiu Dortmund. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

wolfman je napisao/la:i onda će neko drugi bit prvi pratitelj u ligi i postati smrtni neprijatelj :biggrin:
Samo je jedan neprijatelj, i to " krvni " :biggrin: i kako stvari izgledaju, nece se taj klub jos dugo popeti u prvu ligu. :D

Ostali su samo eto, onako.... :D
Schumy.d je napisao/la: Pa u uzimanju igrača iz drugog plana je Borussia prvak svijeta. Oni stvaraju igrače koje kasnije skupo prodaju. Imaju odličnu skaut službu i nemaju puno promašaja u dovođenju.
Od toga nema kruha, uzalud ti je sve to kada pokucaju Bayern, Real, Barcelona i dr. ;)
Schumy.d je napisao/la: Pa ni Gotze ne blista ne znam kako u Bayernu.
Götze je zmaj, pravi Bavarac, steta sto smo ga dobili ozljedjenog, pa smo ga morali cekati. Blista blista, cca. 680 min je proveo na terenu, zabio jedan gol i podijelio 4 asistencije, tocnost njegovih passova iznosi 85.7 % . Sta bi tek bilo da smo ga dobili zdravog ? :oops:

Jedini tko ne blista je Kikser. :D
Schumy.d je napisao/la: Ja mislim da je Armenac odlično pojačanje njima. Ima vremena još za njih...
Vrijeme ce pokazati od kakvog je materijala napravljen Armenac. Za sada, meni je nekako prestatican.
Schumy.d je napisao/la: Ako ode Lewandowski, oni mogu dovesti Mandžukića i opet su jaki. Imaju i Aubameyanga koji može postati dobar igrač... U Portu recimo imaš Jacksona Martineza koji je ubojica u napadu, a dobili bi ga za manje novaca nego šta bi eventualno prodali Gundogana. Zamjenu za Gundogana imaju u Sahinu i tu su pokriveni.
Nemaju oni toliko novaca za Mandzu. :biggrin: Prije bih rekao da ako vec mora ici, da ce ici put Spanjolske ili Italije, zbog novih izazova. Aubameyang je rasipanje novaca, mogli su komotno uzeti nekoga tko se nece brinuti o svojoj frizuri / kopackama i autima, ali eto, neka im bude.

Sahin se jos uvijek trazi, i za sada je miljama udaljen od Gündogana. ;)

Cuo sam za ovog Martineza, ali.... bore se za njega recimo PSG, Chelsea, Monaco i Dortmund.... Kakve su sanse da predje u Dortmund ? ;)
Schumy.d je napisao/la: A sad će kupiti Halilovića, taman da se uigra da za 2 sezone mogu prodati Reusa. :biggrin:

Ma tog Halilovica sele u sve klubove Europe.
Ne kazem da nije talent, jeste, ali ako predje u Dortmund, i ako se bude ponasao tamo kao sto se ponasa u HR, eto ga dok si rekao keks nazad-. :D

Schumy.d je napisao/la: A šta se tiče Draxlera, mislim da je on izjavio da nema tih novaca za koje bi on otišao u Borussiu Dortmund. ;)
Znam, zato sam i rekao da ce zamjeniti Riberya jednog dana. :biggrin: Reus ce bit " star " a Draxler u idealnim godinama. :biggrin:
slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Moja ponuda ti još uvijek vrijedi. :D Proslijeđujem poštenom policajcu Webbu!
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Toon je napisao/la:
Moja ponuda ti još uvijek vrijedi. :D Proslijeđujem poštenom policajcu Webbu!
Pa ovo je gore od hnl-a. I onda onaj Gepetto kuka kako Suarez skače u bazen. To su ti petrodolari koji će uništiti Premiership. Englesku repku već jesu.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

slika
:thumbdown:

Prodane duše!
Odgovori