Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Formula 1 team - Ferrari
Pa ko da salta na 6000,smijesan zvuk...katastrofa
Alonsista hasta la muerte..
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Sad kad malo usporedim zvukove skužim kolko je ovo užas
Vido par posta iznad
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=doiAnjU ... e=youtu.be[/youtube]
GP2 iz 2013
Probajte naizmjence puštati. Meni GP2 puno bolje zvuči
I sad nakon minute preslušavanja ovoga gore si pustite ovo i sjetite se di smo bili prije 12 mjeseci
Vido par posta iznad
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=doiAnjU ... e=youtu.be[/youtube]
GP2 iz 2013
Probajte naizmjence puštati. Meni GP2 puno bolje zvuči
I sad nakon minute preslušavanja ovoga gore si pustite ovo i sjetite se di smo bili prije 12 mjeseci

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
meni ovi novi bolidi zvuče super...zvuk je nov, napokon je i turbo tu, a pošto su nešto tiši sad imamo i bonus da možemo čuti gume kad se počnu bunit da im je teško te po tome možemo znat i koliko netko stvarno pritišće u tom trenutku
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
neznam sto su zapeli svi oko zvuka, i okretaja na kojem saltaju.
Motori su komoletno drugaciji i to je bilo za ocekivati. mene jednomo uci veliki vremenski gap u odnosu na proslu godinu.
Ali također to ce varirati ovisno o stazama tj kolicini downforcea ptrebnog za tu stazu.. reci monza bi mogla biti blizu po vremenima dok monako vjerojatno milajma udaljen od prosle godine..
Motori su komoletno drugaciji i to je bilo za ocekivati. mene jednomo uci veliki vremenski gap u odnosu na proslu godinu.
Ali također to ce varirati ovisno o stazama tj kolicini downforcea ptrebnog za tu stazu.. reci monza bi mogla biti blizu po vremenima dok monako vjerojatno milajma udaljen od prosle godine..
I like to race, not to do laps alone.
- Cuky
- Moderator
pa nije baš prevelik...danas je najbolje vrijeme bilo 1:29.625, dok je prošlogodišnje najbolje vrijeme vikenda, postavljeno u FP2, bilo 1:25.908, dok je pole bio 1:27.407, ali su kvale počele po mokrome.

- zonelsk
- Veteran
sorry, bislio sam da je danas najbolje vilo 1.30 ili .31..
Ali svjejedno...ja sam se nadao manjoj razlici..opet je to pune tri sec (ok mozda bolidi i mogu brze ali nisu iste okolnosti jer vjerujem da je i dalje svima primarno pouzadanost u odnosu na proslu god) ...ali neznam..nekako sam lagano razocaran..
ali kako sam i gore nap mozda zbog potrebnog downforcea je veca razlika na ovom gp nego sto ce biti negdje drugje.
Ali svjejedno...ja sam se nadao manjoj razlici..opet je to pune tri sec (ok mozda bolidi i mogu brze ali nisu iste okolnosti jer vjerujem da je i dalje svima primarno pouzadanost u odnosu na proslu god) ...ali neznam..nekako sam lagano razocaran..
ali kako sam i gore nap mozda zbog potrebnog downforcea je veca razlika na ovom gp nego sto ce biti negdje drugje.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Kada govorimo o razlici u vremenima treba reći da su ove godine gume tvrđe u odnosu na prošlu godinu a takođe zbog kompleksnosti novih sistema i pouzdanosti ne vjerujem da će ove godine vozači na slobodnim treninzima pritiskati kao što su to radili prošle godine. 

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
I zašto opet zaboravljate da su ovi bolidi tek započeli svoj razvoj...krajnje brzine tj vremena su miljama ispred onoga što sad vidimo...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Cuky
- Moderator
tko je rekao da zaboravljamo? Uspoređujemo samo vremena u odnosu na prošlu godinu, primjećujemo da razlike nisu toliko velike koliko su neki početkom godine glasno najavljivali...zapravo je samo 4 sekunde sporije vrijeme sa kompletno novim bolidima i nešto sporijim gumama pokazatelj jako dobro odrađene domaće zadaće.

-
- Legenda
Kako misliš 4 sekunde? S time da je ovo Pole, tko zna kako će ujutro ovi voziti: http://www.youtube.com/watch?v=lrwWvGAjNS4" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja osobno mislim da će do kraja sezone ovi bolidi biti oko 2 do 3 sekunde brži od prošlogodišnjih.
Ja osobno mislim da će do kraja sezone ovi bolidi biti oko 2 do 3 sekunde brži od prošlogodišnjih.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
Danas najbolje vrijeme, postavljeno na FP2: 1:29.625
Prošle godine najbolje vrijeme, postavljeno na FP2: 1:25.908
Razlika: 3.717
Pole je prošle godine bio 1:27.407 (u odnosu na najbolje do sada ove godine razlika je 2.218), ali su kvalifikacije počele po kiši i staza se postepeno sušila i poboljšavala. Dosta je pogledati vremena u kvalifikacijama (najbolja)...Q1: 1:43.380; Q2: 1:36.194; Q3: 1:27.407
Prošle godine najbolje vrijeme, postavljeno na FP2: 1:25.908
Razlika: 3.717
Pole je prošle godine bio 1:27.407 (u odnosu na najbolje do sada ove godine razlika je 2.218), ali su kvalifikacije počele po kiši i staza se postepeno sušila i poboljšavala. Dosta je pogledati vremena u kvalifikacijama (najbolja)...Q1: 1:43.380; Q2: 1:36.194; Q3: 1:27.407

-
- Legenda
Imaš pravo, da. To mi je promaklo, pa sam krivo kombinirao. Kako god, onda mislim da će se do kraja sezone barem izjednačiti s prošlogodišnjima, ako ne i prestići ih.
Samo neka se trkaju.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...ma vidim da zonelsk "plače" kako je sve presporo i prevelika mu razlika a F2004 to objašnjava tvrđim (sporijim) gumama i kompleksnim sustavima (ma što god mislio pod time)...no da ne ulazimo dalje u OT...Cuky je napisao/la:tko je rekao da zaboravljamo? Uspoređujemo samo vremena u odnosu na prošlu godinu, primjećujemo da razlike nisu toliko velike koliko su neki početkom godine glasno najavljivali...zapravo je samo 4 sekunde sporije vrijeme sa kompletno novim bolidima i nešto sporijim gumama pokazatelj jako dobro odrađene domaće zadaće.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- zonelsk
- Veteran
Placem? Samo sam rekao da sam ocekivao vec sad manju razliku i da sam razočaran. I smatram da je to veci problem nego kak zvuce bolidi.
- Cuky
- Moderator
Ferrarijev intercooler

- Marc Marquez
Sezona nije ni počela, a ovi crveni već kiksaju s nekim odlukama da me doslovno boli glava. Govorim o odabiru guma u Q3
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Bez teksta sam, doslovno. Stefano, krajnje je vrijeme da pakuješ kofere i da dođe neko ko zna nametnuti radnu disciplinu.
Avanti FER, Avanti!!!
- zonelsk
- Veteran
Aj ne s..i.Marc Marquez je napisao/la:Sezona nije ni počela, a ovi crveni već kiksaju s nekim odlukama da me doslovno boli glava. Govorim o odabiru guma u Q3
Kaj je falilo odabiru guma?
jel je probao sa interima, je...dal je islo..nije...
kasnije savili wet i nije opet dobro ili greska alonsa..ne kuzim sad kaj su fulali pa mi ti objasni kaj bi ti narpavio?
-
- Početnik
- Navijam za: Alonsa
Pa, realno sutra trku moze zavrsiti na podijumu. Mislimda Ferrari ima potencijala za to. Dobar start na pocetku, pa de se vidi koliki je zaostatk za mecedesima u trci. Misljena sam da mu rikardo i magnusen ne bi trebalo prestavljati neki probrem sutra.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a ja sam misljenja da se jos nista nezna, mogu oba mercedesa vodit za 2 kruga kak je horner reko i u 57 krugu bez goriva ostat.... cekajte jos sutra, a cak ni sutra nece sve biti receno...canzve je napisao/la:Pa, realno sutra trku moze zavrsiti na podijumu. Mislimda Ferrari ima potencijala za to. Dobar start na pocetku, pa de se vidi koliki je zaostatk za mecedesima u trci. Misljena sam da mu rikardo i magnusen ne bi trebalo prestavljati neki probrem sutra.
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
A od kad to SD odlučuje tko ide na kojim gumama van?The Greatest je napisao/la:Bez teksta sam, doslovno. Stefano, krajnje je vrijeme da pakuješ kofere i da dođe neko ko zna nametnuti radnu disciplinu.
Druga stvar, i Rosberg je na presici rekao da će sada nakon kvalifikacija ljudi govoriti "trebao si ovako, trebao si onako", al da je lako biti general nakon bitke.
I treća stvar: nitko nije bio siguran kako i na kojim gumama. Neki su krenuli na intermediju i završili na wet, kao Alonso. Neki su krenuli na wet i završili na intermedijima, a neki su krenuli na wet, ušli u boks i ponovno stavili wet.

- zonelsk
- Veteran
Da stim se jako slazem..sutra bi mogao pobjetiti kvyat kolko i kimi kolko i vettel..tolko i ovi iz prvih redova..
Ja samo cekam start da vidim kak ce to izgledati i dal budu svi krenuli uopce...
Ja samo cekam start da vidim kak ce to izgledati i dal budu svi krenuli uopce...

-
- Početnik
- Navijam za: Alonsa
Pa, pricam uopsteno da je mercedes odradio najbolji posao. Ali, ne verujem da je to neka velika razlika u potosnji goriva izmedju sva tri proizvodjaca. Na kraju, svi ce morati da stede, da ne bi ostali bez corbeMcLewis je napisao/la:a ja sam misljenja da se jos nista nezna, mogu oba mercedesa vodit za 2 kruga kak je horner reko i u 57 krugu bez goriva ostat.... cekajte jos sutra, a cak ni sutra nece sve biti receno...canzve je napisao/la:Pa, realno sutra trku moze zavrsiti na podijumu. Mislimda Ferrari ima potencijala za to. Dobar start na pocetku, pa de se vidi koliki je zaostatk za mecedesima u trci. Misljena sam da mu rikardo i magnusen ne bi trebalo prestavljati neki probrem sutra.

Verujem da ce biti zanimljiva trka, ako bude suva.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ko je spomenuo gume? Ko je spomenuo da j odabir guma bio loš? Probali su na obje komponente. Zaostatak od sekundu i po je strašan u kvalifikacijama. I to se provlači kroz zadnjih nekoliko godina.Cuky je napisao/la:A od kad to SD odlučuje tko ide na kojim gumama van?The Greatest je napisao/la:Bez teksta sam, doslovno. Stefano, krajnje je vrijeme da pakuješ kofere i da dođe neko ko zna nametnuti radnu disciplinu.
Druga stvar, i Rosberg je na presici rekao da će sada nakon kvalifikacija ljudi govoriti "trebao si ovako, trebao si onako", al da je lako biti general nakon bitke.
I treća stvar: nitko nije bio siguran kako i na kojim gumama. Neki su krenuli na intermediju i završili na wet, kao Alonso. Neki su krenuli na wet i završili na intermedijima, a neki su krenuli na wet, ušli u boks i ponovno stavili wet.
Avanti FER, Avanti!!!
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer