dobra utrka, ja zadovoljan 8/10, auti su teži za vozit i baš je gušt vidjet kako se vozači muče sa ovim zvijerima, za razliku od prošlih godina kad su išli ko po tračnciama i išli pun gas na izlascima i zavoja bez ikakvog straha... ovo je sad prava f1 što se toga tiče...
isto tako, drs nema tako velik utjecaj, nego je bio taman... bilo je i par dobrih borbi... ma odlično za početak.. jedva čekam maleziju.
uopce ne kuzim ove koji su razočarani, al ajd, svatko ima svoje mišljenje, valjda su razpčarani rezultatima svojih ljubimaca, pa zato...
pinkdpanter je napisao/la:Majko mila sta su napravili od sporta.
18 godina utrku nisam propustio, gledao vecinu svih treninga... ali ovo je za mene katastrofa... pa ovo je bila f1 , vozaci su stiskali od starta do cilja, a ovo danas ... Nemam rijeci, a bio sretan ko beba jer bum mogo gledat f1 u HD-u.
svemu dode kraj pa tako i mojoj opsjednutosti sa f1, ustvari ovo vise nije f1... Jednom se mozda vrati

jel se može znat zašto tako misliš? što te točno tolko pogodilo?
Jale je napisao/la:Na sta je pala formula u p.m...doslo vrijeme da se gorivo mora stedjeti
Pa jbt ubaciti ovdje golfa "Dvicu" ,natankati ga za 300 kuna i na kraju bi zavrsio utrku kao 10-ti i u uzeo bodove
daj molim te, pa štedilo se gorivo i 80-ih kad su bili turbo motori, upravo je mislim brundle bio govorio u prijenosu kako su i oni morali štedit...
uostalo, ja nisam vidio neku štednju veliku, kolko vidim ni jedan bolid nije ostao bez goriva...