Utrke 2014 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Vettel

Re: VN Australije - Albert Park, Melbourne 14/15/16. ožujka

Post Postao/la wolfman »

Caldor je napisao/la:Nakon prosle sezone kad sam pogledao prvi krug i otisao raditi zanimljivije stvar (bilo što) ovo je osvježenje. Neznam kako se možete žaliti na ovo nakon Vettel dominacije prošle godine.
a sad kao nema dominacije,i to prijeti da bude još gora :roll:
utrka kao svaka nakon velikih promjena,svi pipkaju,bore se s nekim problemima,jedino neki nadoknađuju grešku :thumbup: bottas
Toon je napisao/la:Ma na sve ću se naviknuti osim na ovo siromaštvo podataka koje sada imam(o)...nije tako loše, nije ni dobro...treba malo vremena da sve sjedne a vjerujem da hoće...
daj nemoj lagat ljude,na slo2 smo saznali sve o olimpijadi 58 kad je grosjeanov stari bio 30. u kombinaciji i to odmah iza 2 slovenca :lol:
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

elder je napisao/la:Vozac utrke: Botas
Ja mislim da je on najveci gubitnik ove trke nego vozac utrke. Onakva glupa situacija ga je kostala podija sigurno
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

wolfman je napisao/la:
Caldor je napisao/la:Nakon prosle sezone kad sam pogledao prvi krug i otisao raditi zanimljivije stvar (bilo što) ovo je osvježenje. Neznam kako se možete žaliti na ovo nakon Vettel dominacije prošle godine.
a sad kao nema dominacije,i to prijeti da bude još gora :roll:
utrka kao svaka nakon velikih promjena,svi pipkaju,bore se s nekim problemima,jedino neki nadoknađuju grešku :thumbup: bottas
Toon je napisao/la:Ma na sve ću se naviknuti osim na ovo siromaštvo podataka koje sada imam(o)...nije tako loše, nije ni dobro...treba malo vremena da sve sjedne a vjerujem da hoće...
daj nemoj lagat ljude,na slo2 smo saznali sve o olimpijadi 58 kad je grosjeanov stari bio 30. u kombinaciji i to odmah iza 2 slovenca :lol:
"Navijam za: Vettel"

Pa da Rosberg cijelu sezone pobjeđuje samo da nije Vettel ;)
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

NE može dominacija bit GORA od prošlogodišnje :D. Danas bi bila sasvim drugačija utrka da Hamiltonu nije krepucnuo bolid.

Najugodnija iznenađenja utrke svakako rukiji. Kvyat i K-Mag kapa dole!!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Mislim da je ok početak. Meni uopće nije bilo dosadno, nije bilo previše pretjecanja, ali mi je bilo zanimljivije nego zadnjih utrka prošle sezone. Uvijek sam nešto promatrao, ili utrku, ili live timing, ili nešto treče. Ako će tokom sezone biti malo više pretjecanja, ali pravih, a ne DRS obilaženja prošlih sezona, bit ću zadovoljan
Baš sam si razmiljao dal si opće ove sezone isplati trošit lovu za otič na utrku. Dosta je teže pratiti, a ovi tikvani su to još više zakomplicirali. Ja bih čak samo otišao u Zeltweg u petak na trening, vidio poslušao i za vikend se vratio doma i pratio kvale u utrku..

Mercedes - sve se zna, de facto im pišemo 43boda. Williams je čini se puno bolji u utrci nego u kvalama, slično Ferrariju prošle sezone. McLaren tu gore, ne baš na vrhu, al se drži. Red Bullu treba skinuti kapu, samo su pokazali zašto su prošlih sezone prali grid. Ferrari ko Ferrari. Očekivao sam više, kad se sve zbroji, da je utrka bila normalna, Alonso bi bio negdje 7.-8. Massa bi sigurno bio ispred, za Luju da ne govorim, a i Bottas bi ga prešao. Točno se vidjelo da fali te snage, Hulk je na pravcu bježao, a Button ga stizao, ali čini se da auto ima gripa jer kad je Alonso nakon 30 krugova kad su bili boksevi ušao u čisti zrak vozio je vremena na razini prvih 3, a Hulk ga kasnije nije mogao pratiti. Mislim da s tom snagom što je falila bi bili prvi do Mercedesa, slično treninzima.
FI na razini, Toro Rosso bolji od očekivanja. Sve ostalo poznato
slika
wolfman

Post Postao/la wolfman »

Caldor je napisao/la: "Navijam za: Vettel"

neznam kako si ti ovo pročitao kao navijački post,ako je tebi ok gledati totalnu dominaciju vozača/momčadi ok,meni nije(a nije mi bilo napeto ni na kraju zadnje sezone iako je "moj" vozać dominirao)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

wolfman je napisao/la:
...joj počeo sam na slo2 a završio na ORF ipak mi je bilo bolje što njih ne razumijem...iskreno najviše me isfrustriralo u ovoj utrci nedostatak bilo kakvih podataka od hebenih vremena po sektorima do nekakvih normalnih informacija o stanjima goriva, guma, elektronike.....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Jale
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Jale »

Cuky nije u tome stvar za koga ja navijam. Nebi ovo stanje hvalio ni da je Alonso na rosbergovom mjestu. Jednostavno svake sezone imamo jedno dominantnu momcad i to je to. Poneku utrku neko malo pripjeti i to je to (znas za ono kako kazu "i corava koka nekad zrno ubode")

Yebe mi se za Vettelom,Rosbergom i Red Bullom...oni su uzeli ono sto im je nudjeno i to je to. Samo ovo vise nije ona prava formula pa vi mislite sta hocete.

Imamo 3-4 ekipe koje 3 godine nisu uzeli boda u utrkama i koje mogu zavrsiti utrku u istom krugu samo ako ima 5 sc na stazi. Doslo vrijeme o ustedama u budzetu (ko ima para neka trosi i to je to). Svake sezone nekih novih milion pravila ...jebes to sve iskreno. Ja cu formulu i dalje gledati al ovo je jedno veliko sranje.
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

wolfman je napisao/la:
Caldor je napisao/la: "Navijam za: Vettel"

neznam kako si ti ovo pročitao kao navijački post,ako je tebi ok gledati totalnu dominaciju vozača/momčadi ok,meni nije(a nije mi bilo napeto ni na kraju zadnje sezone iako je "moj" vozać dominirao)
Ali onda niste pisali kako je ovo katastrofa od utrke i slično.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Odlična utrka za mene vidim da se žalite da je malo prestizanja, a prije ste se žalili da su umjetna sa DRSom, pa ko vam može udovoljit?meni je bolje jedno pravo nego 10 sa DRSom, jedini veliki nedostatak mi je zvuk motora i manji da je nova grafika glupava, Bottas odlično prestizo i vozio, ali jedna greška ga puno koštala, Massa šteta da je tako završilo ko zna di bi bio, Raikkonen u kakvim je on problemima? Pirelli isto se mora pohvalit da se ne raspada, Merc mi izgleda ko RBR prošle sezone
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Kimija muči taj novi brake ny wire sustav, a ni manjak snage nije pomogao
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

F1NAC je napisao/la:
elder je napisao/la:Vozac utrke: Botas
Ja mislim da je on najveci gubitnik ove trke nego vozac utrke. Onakva glupa situacija ga je kostala podija sigurno
Ipak ta titula ide Hamiltonu. Učinio je sve što je trebao unatoč "naporu" tima u petak da mu pripremi bolid. Po kiši deklasirao Rosbya. I onda ga ovako za.ebu . Očito je da Nijemac mora biti prvak za Mercedesom kad već nisu uspjeli sa Šumijem. Poznato je da Lauda ne šmeka Hamiltona, odlazak Brawna. meni ne miriši na dobro za hamiltonovu sezonu unatoč bolidu koji je Nico opisao kao brz i POUZDAN .
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

meni je utrka bila dobra..... rosberg dominirao jer nije bilo luje, al budu se njih dva klali tokom sezone... i da kevin me odusevio ;)
McLaren u <3
wolfman

Post Postao/la wolfman »

Caldor je napisao/la: Ali onda niste pisali kako je ovo katastrofa od utrke i slično.
nisam ni sad ;)
meni je trka bila dobra,niš specijalno jer skoro nitko još nije stiskao na puno
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

ja sam vec magnussena na startu vidi u zidu kako ga je zelo :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

wolfman je napisao/la:
Caldor je napisao/la: Ali onda niste pisali kako je ovo katastrofa od utrke i slično.
nisam ni sad ;)
meni je trka bila dobra,niš specijalno jer skoro nitko još nije stiskao na puno
Onda okej ;)
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

dobra utrka, ja zadovoljan 8/10, auti su teži za vozit i baš je gušt vidjet kako se vozači muče sa ovim zvijerima, za razliku od prošlih godina kad su išli ko po tračnciama i išli pun gas na izlascima i zavoja bez ikakvog straha... ovo je sad prava f1 što se toga tiče...
isto tako, drs nema tako velik utjecaj, nego je bio taman... bilo je i par dobrih borbi... ma odlično za početak.. jedva čekam maleziju. :)

uopce ne kuzim ove koji su razočarani, al ajd, svatko ima svoje mišljenje, valjda su razpčarani rezultatima svojih ljubimaca, pa zato... :|
pinkdpanter je napisao/la:Majko mila sta su napravili od sporta.
18 godina utrku nisam propustio, gledao vecinu svih treninga... ali ovo je za mene katastrofa... pa ovo je bila f1 , vozaci su stiskali od starta do cilja, a ovo danas ... Nemam rijeci, a bio sretan ko beba jer bum mogo gledat f1 u HD-u.
svemu dode kraj pa tako i mojoj opsjednutosti sa f1, ustvari ovo vise nije f1... Jednom se mozda vrati
:-? :-? jel se može znat zašto tako misliš? što te točno tolko pogodilo? :doubt:
Jale je napisao/la:Na sta je pala formula u p.m...doslo vrijeme da se gorivo mora stedjeti
Pa jbt ubaciti ovdje golfa "Dvicu" ,natankati ga za 300 kuna i na kraju bi zavrsio utrku kao 10-ti i u uzeo bodove
daj molim te, pa štedilo se gorivo i 80-ih kad su bili turbo motori, upravo je mislim brundle bio govorio u prijenosu kako su i oni morali štedit...
uostalo, ja nisam vidio neku štednju veliku, kolko vidim ni jedan bolid nije ostao bez goriva...
slika
wolfman

Post Postao/la wolfman »

Dani je napisao/la: Ipak ta titula ide Hamiltonu. Učinio je sve što je trebao unatoč "naporu" tima u petak da mu pripremi bolid. Po kiši deklasirao Rosbya. I onda ga ovako za.ebu . Očito je da Nijemac mora biti prvak za Mercedesom kad već nisu uspjeli sa Šumijem. Poznato je da Lauda ne šmeka Hamiltona, odlazak Brawna. meni ne miriši na dobro za hamiltonovu sezonu unatoč bolidu koji je Nico opisao kao brz i POUZDAN .
očito je ono što je netko napisao da je Merc postao RB u potpunosti točna,vozać s engleskog govornog podrućja je opet šikaniran od strane zlih njemačkih bossova :lol:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pa Hamiltonu se dogodi kvar kada je na prvome mjestu. Rosbergu kada se bori za koji bod. Slučajnost, šlamperaj, nešto treće? Za Njemce se ne čudim da bi to napravili. Njihov moto je odavno "Cilj opravdava sredstva". Zanima me rekacija Hamiltona na ovu situaciju.

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Dani je napisao/la:Pa Hamiltonu se dogodi kvar kada je na prvome mjestu. Rosbergu kada se bori za koji bod. Slučajnost, šlamperaj, nešto treće? Za Njemce se ne čudim da bi to napravili. Njihov moto je odavno "Cilj opravdava sredstva". Zanima me rekacija Hamiltona na ovu situaciju.
A molim te nepričaj gluposti onda od 2010 je Rosberg prvi vozač, onda su i Schumacheru davali sranje od auta da slučajno nebude ispred Rosberga, a kao drugo zar Rosberg nije Finac?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Kenny je napisao/la:
Dani je napisao/la:Pa Hamiltonu se dogodi kvar kada je na prvome mjestu. Rosbergu kada se bori za koji bod. Slučajnost, šlamperaj, nešto treće? Za Njemce se ne čudim da bi to napravili. Njihov moto je odavno "Cilj opravdava sredstva". Zanima me rekacija Hamiltona na ovu situaciju.
A molim te nepričaj gluposti onda od 2010 je Rosberg prvi vozač, onda su i Schumacheru davali sranje od auta da slučajno nebude ispred Rosberga, a kao drugo zar Rosberg nije Finac?
kenny dragi prije prozivanja nekog dobro se informiraj ;)
A što se tiče pouzdanosti bolida vidljiva je ogromna razlika ovaj vikend.
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 16 ožu 2014, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ne znam čemu takva pobuna, valjda jer je Ferrari opet truba :D.
Meni jedino kaj se NE sviđa je zvuk. Ostalo sve izvrsno, više dolaze vozači do izražaja. I pokazalo se da F1 ima budućnost u ovim mladim lavovima. Mislim da je i RIC-a dosta ljudi podcjenjivalo, a mogo bi se Vettel i namučit s njim ove sezone.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Kenny je napisao/la: a kao drugo zar Rosberg nije Finac?
otac a majka njemica....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Toon je napisao/la:
Kenny je napisao/la: a kao drugo zar Rosberg nije Finac?
otac a majka njemica....
Znači nema pojma ni sam šta je :biggrin:
Zadnja izmjena: Kenny, dana/u 16 ožu 2014, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Jale je napisao/la:Cuky nije u tome stvar za koga ja navijam. Nebi ovo stanje hvalio ni da je Alonso na rosbergovom mjestu. Jednostavno svake sezone imamo jedno dominantnu momcad i to je to. Poneku utrku neko malo pripjeti i to je to (znas za ono kako kazu "i corava koka nekad zrno ubode")

Yebe mi se za Vettelom,Rosbergom i Red Bullom...oni su uzeli ono sto im je nudjeno i to je to. Samo ovo vise nije ona prava formula pa vi mislite sta hocete.

Imamo 3-4 ekipe koje 3 godine nisu uzeli boda u utrkama i koje mogu zavrsiti utrku u istom krugu samo ako ima 5 sc na stazi. Doslo vrijeme o ustedama u budzetu (ko ima para neka trosi i to je to). Svake sezone nekih novih milion pravila ...jebes to sve iskreno. Ja cu formulu i dalje gledati al ovo je jedno veliko sranje.
haha koji smijeh od posta, dakle tebi ovo više nije prava f1 jer imamo dominantan tim i što imamo 3 ekipe koje 3 godine nisu uzele bodove?
pa otkad ti pratis f1, od 2011.?
pa samo pred kojih 15 godina smo imali ekipe koje su zaostajale 5,6 sec, a pouzdanost je bila tolko loša da se koji put do bodova (6. mjesto) došlo sa 2 kruga zaostatka, dakle to je po tebi bolje od ovog danas?
a dominantan bolid smo imali isto jako često kroz povijest, opet ne kužim opasku na to...
jbg, znam da si frustriran alonsovom (ferrarijevom) formom, al daj malo budi objektivan...
slika
Zaključano