Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la F1NAC »

Marc Marquez je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:aaaaaaaaaaaaahahahah realovci kako ste uspili posrkat kobasicu. Svaka van dala :D
Za koga ono ti navijaš? :D
Za Real ne :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
maric
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la maric »

@cuky na jednoj stranici sam vidio 31, vjerovatno zastarijele informacije
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

:biggrin: Zato se mi "englezi" kulturno častimo.
"Dao Bog da ti Moyes došao za tenera".
"Dao Bog da ti Webb sudi",
"Dao Bog da @Toon navija za tebe" :badgrin:
"Nedo Bog da ti Rafa Benitez dođe trenirati klub" :idea:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la: "Dao Bog da @Toon navija za tebe" :badgrin:
slika
znam da je ono rugala se sova sjenici...no hebi ga, jače je od mene moram ovom starom provokatoru odgovoriti....
Ali, dobra, dobra :D ...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Armanini je napisao/la: tesko mora bit navijat za klub koji se osramoti toliko puta..
Ajd mi samo nabroji 3 puta kad su se osramotili ove godine. :roll:
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ne kužiš ti to Schumy....sramota je izgubit utakmicu...pogotovo od protivnika koji se cijelu utakmicu brani i iz 2 kontre zabije 2 gola...ali kužiš, to ti je sramota samo ako se Realu dogodi...kad neka druga ekipa na takav način izgubi (ili ispadne iz LP) onda to nije sramota nego promicija antinogometa...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Cuky je napisao/la:ne kužiš ti to Schumy....sramota je izgubit utakmicu...pogotovo od protivnika koji se cijelu utakmicu brani i iz 2 kontre zabije 2 gola...ali kužiš, to ti je sramota samo ako se Realu dogodi...kad neka druga ekipa na takav način izgubi (ili ispadne iz LP) onda to nije sramota nego promicija antinogometa...
Ma bitno je samo da je poraz od Seville sramota, a od Valladolida nije... :lol:
Marc Marquez

Post Postao/la Marc Marquez »

maric je napisao/la:@cuky na jednoj stranici sam vidio 31, vjerovatno zastarijele informacije
Glavno da si bahat, navijačiću Cigana od 2009., ili možda čak kasnije :P
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

sramota je sto vec evo drugu stranicu imate potrebu da branite i opravdavate klub.. i to ni vise ni manje kraljevski klub..
jbga, sto sad, ispusili ste, to je sport, dogadja se.. cestitajte pobjedniku i idemo dalje.. pohvalite raketu umjesto da se tu nesto iskoprcavate.. nekako je bas tuzno i smijesno za citat..

cak ste ostali na zadnjim mecima u sanzeru = spominjanje proslosti i pozivanje na velikih 30-ak naslova.. to je kad vec izgubis svaku nadu onda ne preostaje nista nego sjetit se proslosti.. who cares za to.. niste bili zivi kad se osvajalo pola tih naslova..

31 il 32.. mislim decki sad za ozbiljno - who cares..?!

Ma bitno je samo da je poraz od Seville sramota
? od kud si sad to izvukao?
pa naravno da nije sramota izgubit od seville.. izgubili su i utakmicu i vjerojatno prvenstvo jer ih je barca opet ponizila.. sramota je sto se jedan kraljevski klub ne moze oporavit od takvog poraza i privest kraju prvesntvo..
sramota je sto su vec i sami igraci isfrustrirani, i sramota je sto ti tu branis kraljevski klub.. pa nije to dinamo da ga se mora branit.. to je fkng real.. neklad bio veliki klub, sa velikim igracima..
rFactor F1 HR server Info
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Arma pa jesi to to počeo biti prevrtljiv? Ti kažeš da moraš ispravit kad netko iznosi neistinite činjenice...sad kad sam ja kolegu ispravio koji tvrdi da RM ima 31 naslov onda smo izgubili svaku nadu...

Ali ne kužim ovo "vjerojatno su izgubili prvenstvo"...po čemu to? 8 je kola još do kraja, Real objektivno ima najlakši raspored i još u zadnjem kolu Barcelona i Atletico igraju međusobno. S obzirom da ide su svo troje unutar 3 boda, prvenstvo je sve samo ne izgubljeno.

Zašto je sramota što su igrači isfrustrirani time da nisu pobjedili Sevillu? Uputili su 8 udaraca u okvir, od čega je jedan ušao...ti nebi bio frustriran kad pokušavaš, pokušavaš, a ne ide?
Zašto je sramota braniti klub za koji navijaš?
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
maric
Početnik
Početnik

Post Postao/la maric »

maric je napisao/la:@cuky na jednoj stranici sam vidio 31, vjerovatno zastarijele informacije
prije bi se reklo da si ti bahat, ispricavam se ako je tako ispalo
ne navijam ja za real od 2009, vec za barcu od 98
Marc Marquez

maric je napisao/la:
prije bi se reklo da si ti bahat, ispricavam se ako je tako ispalo
ne navijam ja za real od 2009, vec za barcu od 98
Ma od Cruyffa :P Ja sam od 98. i Šukera simpatizer Reala, kasnije se pretvorilo u žestoko navijanje ;) Eto za informaciju.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la: ? od kud si sad to izvukao?
pa naravno da nije sramota izgubit od seville.. izgubili su i utakmicu i vjerojatno prvenstvo jer ih je barca opet ponizila.. sramota je sto se jedan kraljevski klub ne moze oporavit od takvog poraza i privest kraju prvesntvo..
sramota je sto su vec i sami igraci isfrustrirani, i sramota je sto ti tu branis kraljevski klub.. pa nije to dinamo da ga se mora branit.. to je fkng real.. neklad bio veliki klub, sa velikim igracima..
Evo, samo iz ove zadnje tvoje rečenice pokazuješ sve o sebi i svojem razmišljanju.
Za Barcelonu i tebe je taj klub još uvijek daleko iznad. ;)

A sad da se vratim ne tako davno unatrag. Primjer - ta tvoja Barcelona je imala 5 bodova više od Reala na početku sezone. Odigrali su sa Atleticom 0-0 da bi kolo iza remizirali s Levanteom, nekoliko utakmica iza gube i od Sociedada da bi 2 tjedna iz toga izgubili i od Valladolida. Kako to nije nikakva sramota, a 2 poraza Reala nakon 30 utakmica BEZ PORAZA su sramota. Zašto je Barcelona izgubila tu prednost, zašto se nisu još više odvojili? Pišeš velike gluparije!
I Barca ponizila Real? Po igri sigurno nije. Daj malo skini te svoje subjektivne navijačke naočale. :roll:

Još jednom, nisi mi uopće odgovorio na moje pitanje.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

objektivno se mora reci da je Barca pala u formi od one afere sa Neymarom zbog cega je morao otici njihov predsjednik...sad se polako dizu...nek ostane napeto do kraja,bas kao u Engleskoj....nek dobije najbolji,ko god bio....ali posteno..
Alonsista hasta la muerte..
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

Arma pa jesi to to počeo biti prevrtljiv?
ovo je nogometna tema, u nogometnoj temi gdje pisu nogometni fanovi i navijaci kluba ima minimalno mjesta za neki "normalni" razgovor, vec je primarno za podbadanje i nasladjivanje nakon pobjede..
nije stvar u tome sto si ti ispravio netocan info, to je cool, korisna informacija za realovce i za one koji vole znat puno o nogometu, a za ostale kojima to znaci koliko crno pod noktom toliko nebitno i samo je smijesno vidjet da se nakon tvog posta jos nastavlja o tome kao da to ista znaci..
zato jer nema potrebe.. nego ispadate smijesni kad se pecate na provokacije.. zato mi je smijesno doc ovdje nakon clasica i poraza reala i vidjet uvijek iste djetinjaste postove..

Evo, samo iz ove zadnje tvoje rečenice pokazuješ sve o sebi i svojem razmišljanju.
Za Barcelonu i tebe je taj klub još uvijek daleko iznad.
hihihi, e schumi, al for real - koliko je tebi godina?
real je za mene jos uvijek daleko iznad? sto - jednog cu dana ja bit iznad reala mozda? woooot? a jesi lud boga ti..
kazes i za barcelonu je real jos uvijek daleko iznad? jel za ovu barcelonu koja redovito ponizi kraljevski klub.. jbte sto bi tek bilo da nisu daleko iznad..

iz moje recenice pokazujem sve o sebi? daj nemoj pobogu i ti pocet opisivat neciji karakter.. sto je to neka nova pomoda..
ako mozes iscitat sve o meni iz recenice, probaj iz ove - nemoze me bit manje briga za strane klubove, jedva me briga za domace.. drago mi je uvijek kad barca pobjedi real zato jer su mi u realu igraci redom antipaticni, dok u barci igra institucija nogometa mesi koji je samo sportas i nogometas a ne furka za djecu i naslovnice.. a najvise mi drago zbog navijaca jer su mi realovi navijaci jedni od najjadnijih navijaca uopce.. pa kad vidim ovo koprcanje, spominjanje neke proslosti, tako smijesno i zabavno..
kao da citam svadju 2 klinca od 12 godina.. bas ste jedan veliki lol..
A sad da se vratim ne tako davno unatrag.
sta se vracas uopce u proslost, davnu il ne tako davnu? kad je bila tekma? jel pred par dana.. jel to aktualno.. sto ti je pobogu bitno nesto sto je bilo.. sto je bilo to je bilo, vise biti nece.. tebi lijepa uspomena, meni u mozgu nije ni u spam folderu..

sramota je izgubit od rivala.. uvijek bila i uvijek ce bit.. ako mislis da si bolji od nekog i izgubis - bruka brate.. pa vidi se da je bruka cim 2 stranice pokusate rec da nije.. spominjanje proslosti kao argument.. najsmjesnija stvar..
I Barca ponizila Real? Po igri sigurno nije. Daj malo skini te svoje subjektivne navijačke naočale.
tko pamti igru? al svi procitaju naslove - messi je srusio real (iako ne pise da su bili penali), messi je najbolji strijelac u clasicu.. .. real ponovno razocarao doma, real opet nema recept za svoje rivale, blabla..

subjektivne naocale u nogometu.. hahah .. pa o cemu ti.. smijesno..
pisem generalno, nemoj trazit neku rupu da bi mogao nesto pametno unaprijed pripremljeno napisat..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:
Arma pa jesi to to počeo biti prevrtljiv?
ovo je nogometna tema, u nogometnoj temi gdje pisu nogometni fanovi i navijaci kluba ima minimalno mjesta za neki "normalni" razgovor, vec je primarno za podbadanje i nasladjivanje nakon pobjede..
nije stvar u tome sto si ti ispravio netocan info, to je cool, korisna informacija za realovce i za one koji vole znat puno o nogometu, a za ostale kojima to znaci koliko crno pod noktom toliko nebitno i samo je smijesno vidjet da se nakon tvog posta jos nastavlja o tome kao da to ista znaci..
zato jer nema potrebe.. nego ispadate smijesni kad se pecate na provokacije.. zato mi je smijesno doc ovdje nakon clasica i poraza reala i vidjet uvijek iste djetinjaste postove..

Za Barcelonu i tebe je taj klub još uvijek daleko iznad.
hihihi, e schumi, al for real - koliko je tebi godina?
real je za mene jos uvijek daleko iznad? sto - jednog cu dana ja bit iznad reala mozda? woooot? a jesi lud boga ti..
kazes i za barcelonu je real jos uvijek daleko iznad? jel za ovu barcelonu koja redovito ponizi kraljevski klub.. jbte sto bi tek bilo da nisu daleko iznad..

iz moje recenice pokazujem sve o sebi? daj nemoj pobogu i ti pocet opisivat neciji karakter.. sto je to neka nova pomoda..
ako mozes iscitat sve o meni iz recenice, probaj iz ove - nemoze me bit manje briga za strane klubove, jedva me briga za domace.. drago mi je uvijek kad barca pobjedi real zato jer su mi u realu igraci redom antipaticni, dok u barci igra institucija nogometa mesi koji je samo sportas i nogometas a ne furka za djecu i naslovnice.. a najvise mi drago zbog navijaca jer su mi realovi navijaci jedni od najjadnijih navijaca uopce.. pa kad vidim ovo koprcanje, spominjanje neke proslosti, tako smijesno i zabavno..
kao da citam svadju 2 klinca od 12 godina.. bas ste jedan veliki lol..
A sad da se vratim ne tako davno unatrag.
sta se vracas uopce u proslost, davnu il ne tako davnu? kad je bila tekma? jel pred par dana.. jel to aktualno.. sto ti je pobogu bitno nesto sto je bilo.. sto je bilo to je bilo, vise biti nece.. tebi lijepa uspomena, meni u mozgu nije ni u spam folderu..

sramota je izgubit od rivala.. uvijek bila i uvijek ce bit.. ako mislis da si bolji od nekog i izgubis - bruka brate.. pa vidi se da je bruka cim 2 stranice pokusate rec da nije.. spominjanje proslosti kao argument.. najsmjesnija stvar..
I Barca ponizila Real? Po igri sigurno nije. Daj malo skini te svoje subjektivne navijačke naočale.
tko pamti igru? al svi procitaju naslove - messi je srusio real (iako ne pise da su bili penali), messi je najbolji strijelac u clasicu.. .. real ponovno razocarao doma, real opet nema recept za svoje rivale, blabla..

subjektivne naocale u nogometu.. hahah .. pa o cemu ti.. smijesno..
pisem generalno, nemoj trazit neku rupu da bi mogao nesto pametno unaprijed pripremljeno napisat..
slika
Marc Marquez

Novine pišu Messi srušio Real i to je glavni argument da je Real ponižen?
Schumy.d
Legenda
Legenda

Marc Marquez je napisao/la:Novine pišu Messi srušio Real i to je glavni argument da je Real ponižen?
Ma pusti ga... ne isplati se. ;)
maric
Početnik
Početnik

Post Postao/la maric »

Alonso-champ je napisao/la:objektivno se mora reci da je Barca pala u formi od one afere sa Neymarom zbog cega je morao otici njihov predsjednik...sad se polako dizu...nek ostane napeto do kraja,bas kao u Engleskoj....nek dobije najbolji,ko god bio....ali posteno..
cijela ta afera je maslo realovih celnika, prevare postoje u svakom klubu( cak i u bayernu za koji su svi mislili da je vrhunski uređen i da ne postoji sansa nekakve utaje poreza) samo sto ovi vise nisu mogli se natjecati s barcom pa pokusavaju na sve nacine ukaljati ugled
dajem ruku vatru da u realu postoje vece prevare samo sto ne smiju izaci na vidjelo, inace bi necije glave letjele
i da, taj pad forme je povezan jos i s messijevom ozljedom, nije ga bilo 2 mjeseca
Schumy.d
Legenda
Legenda

maric je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la:objektivno se mora reci da je Barca pala u formi od one afere sa Neymarom zbog cega je morao otici njihov predsjednik...sad se polako dizu...nek ostane napeto do kraja,bas kao u Engleskoj....nek dobije najbolji,ko god bio....ali posteno..
cijela ta afera je maslo realovih celnika
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Alonso-champ je napisao/la:nek ostane napeto do kraja,bas kao u Engleskoj....nek dobije najbolji,ko god bio....ali posteno..
...ma baš tako, napokon tu španjolsku ligu mogu sa nestrpljenjem iščekivati i uživati...napokon imamo barem tri kluba koja će se vjerojatno do kraja boriti za prvenstvo...pravi užitak obje lige...a ne ona Scudova Alemanja tko će to više pratiti, 'beš ligu di se s prvim visibabama zna sve :) ...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
maric
Početnik
Početnik

Post Postao/la maric »

@schumy mozes se ti smijat koliko hoces, prvenstvo lagano izmice, a ni borussia nije lak zalogaj, vidili smo prosle godine
Schumy.d
Legenda
Legenda

maric je napisao/la:@schumy mozes se ti smijat koliko hoces, prvenstvo lagano izmice, a ni borussia nije lak zalogaj, vidili smo prosle godine
Da i?

Pa kakve ti nebuloze pišeš, ne znam dal da plačem ili da se smijem. :lol: :manijak:
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Toon je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la:nek ostane napeto do kraja,bas kao u Engleskoj....nek dobije najbolji,ko god bio....ali posteno..
...ma baš tako, napokon tu španjolsku ligu mogu sa nestrpljenjem iščekivati i uživati...napokon imamo barem tri kluba koja će se vjerojatno do kraja boriti za prvenstvo...pravi užitak obje lige...a ne ona Scudova Alemanja tko će to više pratiti, 'beš ligu di se s prvim visibabama zna sve :) ...
Cekam da udje 1860 u prvu ligu , pa da bude zanimljivije. :biggrin:
ili pak Leipzig, no ima jos vremena.
maric je napisao/la:@schumy mozes se ti smijat koliko hoces, prvenstvo lagano izmice, a ni borussia nije lak zalogaj, vidili smo prosle godine
Dortmundu nedostaje pola ekipe tako da ocekujem prolaz Reala.
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Toon je napisao/la:
a kad NUFCu ne re :biggrin: samo mi nemoj reć da od tih troje najvise simpatiziras Real to bi onda objasnilo ovaj rasip bodova i prvenstva :biggrin: :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Odgovori